Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Εμπνευσεις του Oda για το One Piece

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Tcixlas

Tcixlas

η τελευταία δεν είναι φαναρτ ρε?

Aldark

Aldark

Ωχ , λέτε ο Green Bull να'ναι Η Γκρηνμπουλ; Δαμν σον...
Πάντως ναι φαναρτ ειναι ρε...

Tcixlas

Tcixlas

όταν το λέγαμε σε θεωρίες αυτό αλ για την γκρινμπουλ ήσουν αυγό... δε θυμάσαι το σθένος που το υποστήριζα μιας και είχα φτιάξει και ολοκληρη θεωρία με εκπαιδευόμενη απο τσουρου κλπ... το πλήρωμα της ήταν ξεκάθαρα γυναίκες κλπ κλπ... :p

Kamikaze

Kamikaze

Όχι δεν είναι fanart, είναι η Momousagi, υποψήφια για Ναύαρχος στη Μεγάλη Στρατολόγηση. Δεν έγινε Ναύαρχος και έχει τη θέση Αντιναυάρχου όπως και ο Chaton που ήταν υποψήφιος και αυτός.

Tcixlas

Tcixlas

απο sbs είναι αυτό?

Kamikaze

Kamikaze

Ναι.

Tcixlas

Tcixlas

δεν το ήξερα είναι η αλήθεια πάντως συνεχίζω να εχω στο μυαλό μου τη θεωρία περι θηλυκού τρίτου αντμιραλ

Kamikaze

Kamikaze

Γιατί όχι;

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Και εγώ βλέποντας την φώτο πιστεύω ότι θα έχουμε θηλυκό ναυαρχο. Ούτως ή άλλως σε SBS δεν είχε αποκαλυφθεί και ο Akainu;

Kamikaze

Kamikaze

Όχι.

Qaaz

Qaaz

Χμ δε θυμαμαι καλα ομως νομιζω πριν την εμφανιση του στο flashback της Ohara ειχε αναφερθει εκει πρωτη φορα ή ηταν μετα το flashback?

Kamikaze

Kamikaze

Πριν το flashback, στο τέλος του Long Ring Long Land Arc. Τον είχε αναφέρει η Robin όταν μιλούσε για τους Ναυάρχους.

Aldark

Aldark

Στο Μπάστερ Κολλ στο φλασμπάκ είχε αποκαλυφθεί ο Ακαίνου.

Επίσης και αυτός/αυτή στο μάνγκα κανονικά αναφέρθηκε κάποια στιγμή , δε θυμάμαι πότε...

Kamikaze

Kamikaze

Παιδιά όταν εμφανίστηκε ο Kuzan μετά τη μάχη Davy Back η Robin μίλησε για τους 3 Ναύαρχους και αποκάλυψε τα ψευδώνυμά τους, Kizaru, Aokiji, Akainu. Τότε ακούστηκε για πρώτη φορά. Στο flashback το βλέπουμε ως Αντιναύαρχο Sakazuki και στη Marineford καταλαβαίνουμε πως Ναύαρχος Akainu=Αντιναύαρχος Sakazuki.

Tcixlas

Tcixlas

νομίζα κι εγώ ότι πρώτη φορά τον είδαμε στην ohara δεν ειχα δώσει και πολύ έμφαση στο foxy arc ξερω γω είναι απο τα χειρότερα μου

Kamikaze

Kamikaze

Στο anime τον Kuzan το δείχνει στο Water 7 Arc όχι στο Long Ring Long Land Arc.

Aldark

Aldark

Nα αναφέρθηκε στο επεισόδιο 227-228 από τη Ρόμπιν παίζει , μετά τη μάχη Λούφφυ-Αοκίτζι 
Όπως το πε ο Θάνος γενικά...Σε SBS πρέπει να αποκαλύφθηκε το ΟΝΟΜΑ του φρούτου του αν δεν κάνω λάθος

Tcixlas

Tcixlas

κατάλαβα απλά διαβασα παραπάνω γρήγορα και νόμιζα ότι τον ανεφερε εκεί η ρομπιν στο φοξι αρκ

Kamikaze

Kamikaze

Στο Long Ring Long Land Arc, Foxy Arc όπως θες πες το τον ανέφερε η Robin στο manga. Στο anime που συναντάνε τον Kuzan πριν το Water 7 τον αναφέρει εκεί.

Tcixlas

Tcixlas

καλώς στο μανγκα προσπέραση έχω κάνει το φόξι αρκ όλο... στο ανιμ που τα είδα πρωτα τοτε δεν το θυμαμαι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης