αρα γενικά πήρε απο tekken λέτε να δούμε και κανα γιασουμιτσου? :p και μου τον θυμιζε λιγάκι ο jean the bandit με το καπέλο αλλά ήταν χοντρος :p
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Εμπνευσεις του Oda για το One Piece
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
27 Απ: Εμπνευσεις του Oda για το One Piece Δευ 04 Ιαν 2016, 12:43
Qaaz
Παμε λιγο σε φαση Μαγιας/Ινκας/Ατζεκοι
Xolotl ηταν στο αρχαιο Μεξικο το ονομα του θεου του φωτος και του θανατου. Ειχε την μορφη ενος ατριχου σκυλου
Εχουμε τον Inuarashi σωστα? οπως και την Wanda που φαινεται να εχει καποια σχεση μαζι του
Tlahuizcalpantecuhtli ηταν το ονομα του λορδου της αυγης γιος της Αφροδιτης aka the morning star. Εχει καποια σχεση ή οχι?
Quetzalcoatl ηταν το ονομα του διδυμου αδερφου του Xolotl
(Cat Viper anyone?) the Dusk King huh? ηταν ενα φτερωτο φιδι που ειχε δυναμεις σχετικες με τον αερα (Dogstorm?)
Tezcatlipoca o αορατος θεος γνωστος και ως ruler of the night. Eιχε ως εμφανιση ενα Τζαγκουαρ με χρωματα μαυρο κ κιντρινο (Pedro?)
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Aztec_mythological_figures
Eνδιαφερον ε?
Xolotl ηταν στο αρχαιο Μεξικο το ονομα του θεου του φωτος και του θανατου. Ειχε την μορφη ενος ατριχου σκυλου
Εχουμε τον Inuarashi σωστα? οπως και την Wanda που φαινεται να εχει καποια σχεση μαζι του
Tlahuizcalpantecuhtli ηταν το ονομα του λορδου της αυγης γιος της Αφροδιτης aka the morning star. Εχει καποια σχεση ή οχι?
Quetzalcoatl ηταν το ονομα του διδυμου αδερφου του Xolotl
(Cat Viper anyone?) the Dusk King huh? ηταν ενα φτερωτο φιδι που ειχε δυναμεις σχετικες με τον αερα (Dogstorm?)
Tezcatlipoca o αορατος θεος γνωστος και ως ruler of the night. Eιχε ως εμφανιση ενα Τζαγκουαρ με χρωματα μαυρο κ κιντρινο (Pedro?)
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Aztec_mythological_figures
Eνδιαφερον ε?
28 Απ: Εμπνευσεις του Oda για το One Piece Δευ 04 Ιαν 2016, 16:44
Tcixlas
μμμμμ γενικά βασικά ποσο διαβασμένος πρέπει να είναι ο όντα για να έχει τέτοιες γνώσεις ή ποσο παιζει να ψάχνει?
29 Απ: Εμπνευσεις του Oda για το One Piece Δευ 04 Ιαν 2016, 16:46
Deathracer2009
εχω πει μερικες εμπνευσει του Oda σε κατι συμφοιτητες που παρακολουθουν OP και εχουν μεινει μαλακες.....
παντως επειδη ειναι επικινδυνος εαν εμπαινε σε αυτο το φορουμ θα ειχαμε γινει και εμεις χαρακτηρες στο ΟP.
παντως επειδη ειναι επικινδυνος εαν εμπαινε σε αυτο το φορουμ θα ειχαμε γινει και εμεις χαρακτηρες στο ΟP.
30 Απ: Εμπνευσεις του Oda για το One Piece Δευ 04 Ιαν 2016, 16:51
Tcixlas
ειδικά ο χοκ... θα είχε το φρούτο της πολλαπλής προσωπικότητας.... βεβαια γαμαμε το θεμα...
31 Απ: Εμπνευσεις του Oda για το One Piece Δευ 04 Ιαν 2016, 17:02
Qaaz
Τετοια δουλεια θελει πολλες ιδεες και πηγες οποτε ειναι λογικο
32 Απ: Εμπνευσεις του Oda για το One Piece Δευ 04 Ιαν 2016, 18:50
Tcixlas
ναι απλά απαιτέι και τρομερό ψάξιμο και δεν ξερω που βρίσκει το χρόνο
33 Απ: Εμπνευσεις του Oda για το One Piece Δευ 04 Ιαν 2016, 23:02
Qaaz
Οταν αφιερωνει χρονο για το manga δεν αφιερωνει μονο στο γραψιμο
εχω ηδη postαρει ενα προγραμμα απο αλλον mangaka βεβαια
εχω ηδη postαρει ενα προγραμμα απο αλλον mangaka βεβαια
34 Απ: Εμπνευσεις του Oda για το One Piece Τρι 05 Ιαν 2016, 00:14
Tcixlas
δεν το είχε πάρει το μάτι μου ίσως...
36 Απ: Εμπνευσεις του Oda για το One Piece Τρι 05 Ιαν 2016, 19:42
Tcixlas
και δεν το πίστευα κάποτε αλλά δεν παιζει να ζει ετσι άνθρωπος...
37 Απ: Εμπνευσεις του Oda για το One Piece Τρι 05 Ιαν 2016, 22:57
The Red-Haired
Qaaz έγραψε:Προσοχή δεν είναι του Oda
Το ήξερα ότι τεμπελιάζουν το απόγευμα του Σαββάτου.. Και μετά λέμε γιατί γίνονται τόσα breaks.. Να γιατί!!!
Επίσης προσέξτε πως το "assistant arrival" διαρκεί μια ολόκληρη ώρα, δηλαδή έρχονται με το πάσο τους και πιάνουν κουβεντούλα στους διαδρόμους...
^^Τσίχλα δεν είναι άνθρωποι είναι Γιαπωνέζοι = Εξωγήινοι
38 Απ: Εμπνευσεις του Oda για το One Piece Τρι 05 Ιαν 2016, 23:40
Aldark
omfg ??
3ώρος ελεύθερος χρόνος; Και τη δευτέρα 2ωρος ύπνος; Να μάθω να μην γκρινιάζω δηλαδίς εγώ χαχαχαχα
3ώρος ελεύθερος χρόνος; Και τη δευτέρα 2ωρος ύπνος; Να μάθω να μην γκρινιάζω δηλαδίς εγώ χαχαχαχα
39 Απ: Εμπνευσεις του Oda για το One Piece Τετ 06 Ιαν 2016, 00:05
Tcixlas
και μετά υπάρχουν κάτι ζωαδια(ναι παιδιά το λέω εγώ αυτό που έχω κράξει τον όντα, όντας κι εγώ μικρός και άμαθος μαλάκας πέρυσι για το ποσο αργεί και το τι βγάζει.... ναι ναι) που εύχονται ξερω γω καρκίνο στον όντα και σε αυτους που βγάζουν το ανιμ αν δεν βγει ξερω γω ανιμ η μανγκα μια βδομαδα...(δεν το χω κάνει δεν είμαι ουγκανο, απλά έχω κράξει κι εγώ σαν κλασικος ελληναρας)
40 Απ: Εμπνευσεις του Oda για το One Piece Τετ 06 Ιαν 2016, 01:31
Qaaz
Και αυτο ειναι το προγραμμα ενος mangaka με manga τυπου Toriko δλδ mid tier
υπαρχει επισης και του Araki απο το JoJo και του mangaka του Vegapunk
υπαρχει επισης και του Araki απο το JoJo και του mangaka του Vegapunk
41 Απ: Εμπνευσεις του Oda για το One Piece Τετ 06 Ιαν 2016, 03:34
Aldark
καλά τα ρότερα , ούτε καν πλερώνουν τα παλικάρια για να βλέπουν πίνοντας καφεδάρα κάθε κυριακή και να διαβάζουν απ'το μάνγκαπαντα (λολ) το τσάπτερ πριν βγει ιαπωνία κι έχουν κι απαίτηση.Tcixlas έγραψε:και μετά υπάρχουν κάτι ζωαδια(ναι παιδιά το λέω εγώ αυτό που έχω κράξει τον όντα, όντας κι εγώ μικρός και άμαθος μαλάκας πέρυσι για το ποσο αργεί και το τι βγάζει.... ναι ναι) που εύχονται ξερω γω καρκίνο στον όντα και σε αυτους που βγάζουν το ανιμ αν δεν βγει ξερω γω ανιμ η μανγκα μια βδομαδα...(δεν το χω κάνει δεν είμαι ουγκανο, απλά έχω κράξει κι εγώ σαν κλασικος ελληναρας)
42 Απ: Εμπνευσεις του Oda για το One Piece Τετ 06 Ιαν 2016, 11:39
Tcixlas
απαιτήσεις έχει κάθε θεατής απο αυτό που βλέπει αλλιώς είσαι απαθής... το θέμα είναι ότι βγάζουν κακία και μίσος δεν είναι απαιτήσεις αυτά...
43 Απ: Εμπνευσεις του Oda για το One Piece Κυρ 31 Ιαν 2016, 16:29
Aldark
τίμια έμπνευση , απ'τον Hiroshi Abe έναν Ιάπωνα ηθοποιό.
(από το opforum.net)
44 Απ: Εμπνευσεις του Oda για το One Piece Κυρ 31 Ιαν 2016, 16:56
Tcixlas
ο μπαμπας του λο ο ντοκτορας
45 Απ: Εμπνευσεις του Oda για το One Piece Κυρ 31 Ιαν 2016, 19:00
Qaaz
Ο Rio το postαρε ή καποιος αλλος?
46 Απ: Εμπνευσεις του Oda για το One Piece Κυρ 31 Ιαν 2016, 19:37
Tcixlas
Lately I've been watchin' Dragon Ball again. The episodes at the 23rd Tenkaichi Budokai where Son Goku and Piccolo are clashing.
This is what I randomly found during the fight between Piccolo and Krillin:
I've just had to share this one with you and I tell ya, this is no fucking coincidence! XD
I've never realized until now, but just before Piccolo attacked Krillin with his Mystic Attack, there was this girl wearing a certain straw hat.
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmm... where do we know this combo of a certain straw hat and stretching arms from? Hahahaha
PLUS don't forget Genzo's wind mill! Shishishishishi :D
Whether it was on purpose or unconsciously, but I tell you THIS was his inspiration!
This is what I randomly found during the fight between Piccolo and Krillin:
I've just had to share this one with you and I tell ya, this is no fucking coincidence! XD
I've never realized until now, but just before Piccolo attacked Krillin with his Mystic Attack, there was this girl wearing a certain straw hat.
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmm... where do we know this combo of a certain straw hat and stretching arms from? Hahahaha
PLUS don't forget Genzo's wind mill! Shishishishishi :D
Whether it was on purpose or unconsciously, but I tell you THIS was his inspiration!
47 Απ: Εμπνευσεις του Oda για το One Piece Δευ 01 Φεβ 2016, 19:17
Santouryuu
Παω να ακουσω ντραγκον μπωλ οπενινγκ
48 Απ: Εμπνευσεις του Oda για το One Piece Δευ 01 Φεβ 2016, 21:45
Tcixlas
πρέπει και μπορώ.... έτσι δεν έλεγε?
49 Απ: Εμπνευσεις του Oda για το One Piece Δευ 01 Φεβ 2016, 21:57
N_G
Στης αλήθειας τα ποτάμια, στου μυστήριου τα πλοκάμια...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης