Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

*DEATH BATTLE*- The Character Tournament!

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Επόμενο

DEATH BATTLE - SEMI FINALS - ROUND 3

*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Vote_c1025%*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Vote_c10 25% [ 3 ]
*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Vote_c1075%*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Vote_c10 75% [ 9 ]
Σύνολο Ψήφων : 12

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 13]

226*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 01:29

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Deathracer2009 έγραψε:Ladies & Gentlemen pick a side because we' re oficially at war!!!! :teme: :teme: :teme: :teme: :teme: :teme:
*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 2a6poxw

Χαχαχαχαχα κλαίω!!! 2 μερες είχα να μπω και ο Σαντζουκος μπροστά??

Nicolas26K έγραψε:Μου ήταν τόσο δύσκολο.. :buhu:
Yaoi Alert:

Αλλά επειδή είμαι @ρχιδ@κι, ψήφισα Zoro για το 50-50 :mueh:

Αααααααα!!! aww aww :inlove: :inlove: oh my love! oh my love! oh my love! aww3 aww3 aww3

Εσενα Νίκο οσο πάει σε συμπαθω και πιο πολύ... whistle whistle

227*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 01:32

Shikkoku

Shikkoku

Patty D.Luffy έγραψε:Αααααααα!!! aww aww :inlove: :inlove: oh my love! oh my love! oh my love! aww3 aww3 aww3

Εσενα Νίκο οσο πάει σε συμπαθω και πιο πολύ... whistle whistle
aww2 aww2 aww2 aww2 here and there here and there

228*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 02:05

Aldark

Aldark

τι φάση?! Νίκο! Και είχα εισηγηθεί να γίνεις μέλος του μήνα Δεκεμβρίου...μας τα χάλασες τώρα...

Θεωρώ ότι η ψηφοφορία έχει κλείσει , αλλά έχω πει ταυτόχρονα ότι πρέπει να μπαίνει ο Ρημπόρν για να δείνει το έναυσμα , so θα περιμένουμε...!!

229*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 02:15

uchiha1991

uchiha1991

hahahahahahaha..10-8...σοβαρα θελω να δω ποιος τρολλαρει... :xD: :xD: :xD:

ποιος να ειναι ο hawkinsvol9 ,το καινουριο μας μελος, που για καποιο λογο ειμαι σιγουρος οτι θα ψηφισε sanji...χαχαχαχα

230*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 02:30

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Μαγκες δεν προχωραμε διοτι ο χοκινς κανει παλι α δικα του; Επιπλεον και να μην ειναι ο χοκινς η μαλακια εγινε....

Αρχιζω και κουραζομαι με αυτες τις μαλακιες!!!!

231*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 03:13

uchiha1991

uchiha1991

μονο τα 2 πρωτα battle πρεπει να ηταν αξιοκρατικα..μετα κατι παιχτηκε..απο τη ρομπιν που εγινε derby μεχρι και την αναπαντεχη μαλλον επικρατηση sanji..

232*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 03:49

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
hey κι εγώ έριξα μια στον Sanji,δεν την είχα πάρει πρέφα την ψηφοφορία,από σπόντα την είδα.απλώς λέω πως μια ψήφος στον Sanji είναι legit.απ'εκεί και πέρα δεν ξέρω τι γίνεται αλλά μπορώ να πω: πούτσ@ πάλι,πούτσ@ πάλι οε οε!!

233*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 04:37

blackeagles pirates

blackeagles pirates

:buhu: :buhu: :buhu: :buhu: :buhu: aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! καλά ρε μια μέρα έλειψα και μου βγάλατε τον στριφοφρύδη. είστε τιποτένιοι, βλάχοι και προπέτες που πετάξατε τον Zoro έξω :p

234*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 10:07

Tcixlas

Tcixlas

blackeagles pirates έγραψε::buhu: :buhu: :buhu: :buhu: :buhu: aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! καλά ρε μια μέρα έλειψα και μου βγάλατε τον στριφοφρύδη. είστε τιποτένιοι, βλάχοι και προπέτες που πετάξατε τον Zoro έξω :p

aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! ellefson is an idiot ellefson is an idiot ellefson is an idiot ellefson is an idiot :buhu: :buhu: :buhu: :buhu: so bored. so bored. so bored. OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! i hate everythin\' i hate everythin\' i hate everythin\' i hate everythin\' ellefson is dead. ellefson is dead. ellefson is dead. ellefson is dead. damn i am dying. damn i am dying. damn i am dying. damn i am dying. damn i am dying. damn i am dying. damn i am dying. pwned! pwned! pwned! pwned! pwned! ellefson is a girl. ellefson is a girl. ellefson is a girl. ellefson is a girl.

235*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 15:06

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Aχ, περιμένω πως και πως να μπει ο Σάντο :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

236*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 15:08

Tcixlas

Tcixlas

αν περάσει ο σάντζι ειδικά μετά απο τέτοια μπινιά εγώ παραιτούμαι

237*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 15:40

Shikkoku

Shikkoku

Aldark έγραψε:τι φάση?! Νίκο! Και είχα εισηγηθεί να γίνεις μέλος του μήνα Δεκεμβρίου...μας τα χάλασες τώρα...

Δεν μπορούσα να διαλέξω ανάμεσα στα γλυκάκια αυτά, οπότε ψήφισα τον πιο αδύναμο για το σασπένς:3

Επίσης θα εμφανιστώ και στο Μαρί Κλαιρ Δεκεμβρίου ως μια γυναίκα με πάθος, μην μου το χαλάσεις κι αυτό whistle

238*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 16:12

Tcixlas

Tcixlas

νικόλα είσαι μεγάλος παπαρας χαχαχαχα

239*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 17:01

Aldark

Aldark

Johnyman έγραψε:hey κι εγώ έριξα μια στον Sanji,δεν την είχα πάρει πρέφα την ψηφοφορία,από σπόντα την είδα.απλώς λέω πως μια ψήφος στον Sanji είναι legit.απ'εκεί και πέρα δεν ξέρω τι γίνεται αλλά μπορώ να πω: πούτσ@ πάλι,πούτσ@ πάλι οε οε!!
yahoo you're the best!

Nicolas26K έγραψε:
Επίσης θα εμφανιστώ και στο Μαρί Κλαιρ Δεκεμβρίου ως μια γυναίκα με πάθος, μην μου το χαλάσεις κι αυτό
whistle
όχι ρε , εκεί θα εμφανιστείς , πότε θα κάνουμε τη φωτογράφιση του εξωφύλλου btw; nosebleed heh

Η ψηφοφορία έχει λήξει βασικά , απλά ο Reborn εξαφανίστηκε...να περάσω στο Franky VS Usopp;

240*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 17:17

Tcixlas

Tcixlas

για την ακρίβεια υπάρχει τσιτινγκ... οι ψήφοι σε όλες τι α΄λλες κληρώσεις είναι 13 αν βάλεις και του τζονι σήμερα 14 και ξαφνικά έγιναν 18 άρα παίζουν γύρω στα 3-4 φεικ ακκς ακόμα όση και η διαφορά απο τον ζορο... άρα give me a break cheaters... απορώ πως κοιμάστε τα βράδια...

241*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 17:22

Shikkoku

Shikkoku

Να το αναβάλλουμε μέχρι να καθαρίσουμε με τα φέηκς καλύτερα;
Ας περάσουμε στον επόμενο γύρο και βλέπουμε..

242*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 17:30

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Πάμε στο επόμενο round

243*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 17:34

Aldark

Aldark

Οκ...το περνάω
ποια είναι τα φέηξ ρε παιδιά όμως; Δεν υπάρχει κανείς βρώμικος ούτε να δω ποιος ψήφισε ακριβώς...
Οκ , θα το πάρω τότε στο 7-8 το σκορ που ήταν 15 τα άτομα...Τώρα έχουμε απλά ένα +3 που πιθανά είναι ο τζον ο μάνος και ο Νικόλας.
Κάνω το νεξτ round , Sorry reborn :(

244*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 17:38

Shikkoku

Shikkoku

Franky μόνο και μόνο γι'αυτό:
*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 ZNq9JSC

245*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 17:39

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
SUUUUUUUUUUUPER

246*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 17:45

Tcixlas

Tcixlas

το θέμα είναι ότι στα 16 αλ μου ο νικόλας και ο τζον και ο μάνος είναι μετρημενοι... και εκεί ήταν 8-8 μετά έγινε 10-8 ξαφνικά με 2 εξτραδάκια

247*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 19:50

Aldark

Aldark

χμ...να και τώρα κάποιοι ψήφισαν Ουζόππ! 2 άτομα! DEATH! :p

Ψήφισα Franky btw , γιατί όπως έχω πει είναι γαμάτος. Και ο Usopp είναι ωραίος πλέον και πάντα ήταν βασικά , αλλά 2-3 στοιχεία του και η εμφάνισή του στην αρχή τον κατεβάζουν λίγο παρακάτω στην προτίμηση μου.
SUPAAAAAAAAA

248*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 01 Οκτ 2015, 21:07

Tcixlas

Tcixlas

ψήφισα ουζόπ γιατί παρόλο που είναι χέστης και κοντοστούπης έχει μέσα του στα δύσκολα τον 10πλάσιο ανδρισμό απο το μισό κρου... έχει την μεγαλύτερη εξέλιξη απο την αρχή και αν σκεφτείς το πόσο χέστης είναι και τι καταφέρνει τελικα για τους άλλους, και τον άντρα που βγάζει απο μέσα του ξεκάθαρα για το πλήρωμα του, θα καταλάβεις ότι έχει τις πιο δύσκολες μάχες πάντα και τις βγάζει πέρα ακόμα και με τον γελοίο αυτό τροπο...

ειδικά αν σκεφτείς ότι είναι πολύ εύκολο για κάποιον θαρραλέο και τερας δύναμης να τα βάλει με κάποιον απο τον χέστη της παρέας που τα βγάζει πέρα πάντα στις δύσκολες στιγμές

249*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Παρ 02 Οκτ 2015, 05:03

uchiha1991

uchiha1991

καλος ο ουσοπ αλλα σαν το φρανκυ δεν εχει...

250*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 10 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Παρ 02 Οκτ 2015, 10:31

Tcixlas

Tcixlas

εδώ βγαλατε σ΄ντζι εκεί θα κολήσουμε/.?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης