εχουμε λοιπον ναμι βερσους γιουσοπ
εγω ψηφισα ουσοπαρο (εννοειται)!
καταρχην οπως ειπανε τα παιδια που την ψηφισαν κιολας η ναμι ειναι εντελως γλαστρα, οποτε οποιος δεν ειναι εντελως λιγουρι, πρεπει να ψηφισει οπωσδηποτε γιουσοπαρο.
ναι, θα πειτε τωρα μερικοι, αλλα τοτε στο water 7 προδωσε το πληρωμα... μπραβο θα πω εγω... το ιδιο εκανε κι η ναμι, μεχρι και το πλοιο εκλεψε... αλλα ειχε τους λογους της θα κλαφτειτε εσεις... το ιδιο ομως και ο γιουσοπαρος... απο την αρχη ηταν ο πιο αδυναμος χαρακτηρας και ταυτιστηκε με το σαπιοκαραβο. φοβηθηκε οτι εαν σταματησει να ειναι χρησιμος στο πληρωμα, οτι θα τον παρατησουν με τον ιδιο τροπο. ηταν καπως εγωιστικο αυτο που εκανε, συμφωνω, ωστοσο παρ'οτι εγινε πηγε να απελευθερωσει την ρομπιν και πολεμησε γενναια... ακομα και μετα την ηττα του στην μονομαχια με λουφι, δεν σταματησε να πιστευει σε εκεινον και ειπε στην ρομπιν να μην φοβαται και να εχει πιστη στον σεντσο, λεξεις που αναπτερωσαν το ηθικο της ρομπιν. επισης, οπως μαλλον ξεχνατε, στην αλαμπαστα οταν παλευαν με τον τσοπερ εναντια στον τυφλοποντικα και τον καθυστερημενο με τον συναχομενο σκυλο και ηταν και οι δυο εξουθενωμενοι, ο γιιουσοπαρος ηταν αυτος που αρχισε την αντεπιθεση δινοντας κουραγιο και στον νεοφωτιστο τσοπερ, και γιατι; γιατι ο τυφλοποντικας τολμησε να κοροϊδεψει τα ονειρα του λουφι, ξεπερασε λοιπον τον φοβο, τους τραυματισμους και την κουραση για να υπερασπισει τα ιδεωδη του καπετανιου του.
τωρα επειδη δεν ξερετε τι να απαντησετε, γιατι σας αποστομωσα, θα αρχισετε να μου λετε ποσο αδυναμος και φοβιτσιαρης ειναι ο γιουσοπαρος... ενα εχω να πω, γενναιος δεν ειναι αυτος που δεν νιωθει καθολου και τα βαζει με ολους και ολα χωρις σκεψη, βλεπε τζορο, αλλα αυτος που ξεπερναει τους φοβους του και παλευει για το καλο, βλεπε γιουσοπαρο στην ντρεσροσα στο υπογειο λιμανι, που τα εβαλε με τρεμπολ ενω ηξερε οτι θα χασει, γιατι τον πιστεψαν οι τοντατας.
και μεταξυ μας, μονο αδυναμος δεν ειναι ο γιουσοπ, απ'ολους τους στροχατς εκανε την μεγαλυτερη υπερβαση, ξεκλειδωσε observation haki και ειναι γιος του yassop, που ειναι μελος των red-hair-pirates, λετε αυτος να παραμεινει ο χεστης αδυναμος που ηταν πριν το ταϊμ σκιπ; ο οντα εχει μεγαλα σχεδια γι'αυτον
εντιτ: που ειναι ο μαλακας ο καραμιν οταν τον χρειαζεσαι; :haha: