Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

*DEATH BATTLE*- The Character Tournament!

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Επόμενο

DEATH BATTLE - SEMI FINALS - ROUND 3

*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Vote_c1025%*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Vote_c10 25% [ 3 ]
*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Vote_c1075%*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Vote_c10 75% [ 9 ]
Σύνολο Ψήφων : 12

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 13]

101*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 24 Σεπ 2015, 11:36

23ReBoRn23

23ReBoRn23

εληξε και η δευτερη μαχη με μεγαλο νικητη μετα απο μια μαχη στηθος με στηθος τον ουσοπ ο οποιος συνεχιζει στην επομενη φαση gj!
παρακαλειτε ενας απο τους αντμιν να αλλαξει την ψηφοφορια ωστε να προχωρησουμε στον τριτο αγωνα αναμεσα σε ρομπιν βς μπρουκ!!!

102*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 24 Σεπ 2015, 12:42

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Εύκολα ρόμπιν... προβλέπω :)

103*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 24 Σεπ 2015, 12:59

Tcixlas

Tcixlas

δίνω απο τώρα ρομπιν και θα ψηφίσω μετά... πολύ καλύτερο μπακστόρι, αρκετά πιο χρήσιμη θέση στο πλήρωμα αλλά και ικανότητα df, αρκετά χρήσιμή στις μάχες και σίγουρα ο στόχος με τα poneglyph και η σοβαρότητα του χαρακτήρα της την καθιστούν ως μια απο τα αγαπημένα μου μέλη στο πλήρωμα...

104*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 24 Σεπ 2015, 15:09

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Ρε καποιος να αλλαξει το poll να μπει ο επομενος γυρος.....

105*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 24 Σεπ 2015, 15:12

Aldark

Aldark

πάμε λοιπόν , 3ος γύρος...~

106*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 24 Σεπ 2015, 16:27

Tcixlas

Tcixlas

και επίσημα λοιπον ρόμπιν ολ δε γουει βλέπω τον κοκκαλο να τρώει κόκκαλο και χώμα απο την γυναικάρα με το εξαιρετικό μπακστορι

107*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 24 Σεπ 2015, 17:44

Santouryuu

Santouryuu

Tcixlas έγραψε:και επίσημα λοιπον ρόμπιν ολ δε γουει βλέπω τον κοκκαλο να τρώει κόκκαλο και χώμα απο την γυναικάρα με το εξαιρετικό μπακστορι

μη χαιρεσαι ακομα... κατσε να μπουνε τα τρολς που ψηφισαν ναμι

108*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 24 Σεπ 2015, 18:33

23ReBoRn23

23ReBoRn23

ρομπιν και απο μενα...τρομερο παρελθον,χρησιμη στην εξελιξη της ιστοριας με το χαμενο αιωνα,ωραια(μετα το τιμεσκπι μου θυμιζει πλ μποα),η πιο εξυπνη στο πληρωμα και ειναι και συναδερφος αρχαιολογος :P

109*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 24 Σεπ 2015, 18:36

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin-chwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan aww aww aww aww aww aww

110*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 24 Σεπ 2015, 18:40

Aldark

Aldark

Santouryuu έγραψε:
Tcixlas έγραψε:και επίσημα λοιπον ρόμπιν ολ δε γουει βλέπω τον κοκκαλο να τρώει κόκκαλο και χώμα απο την γυναικάρα με το εξαιρετικό μπακστορι

μη χαιρεσαι ακομα... κατσε να μπουνε τα τρολς που ψηφισαν ναμι
δεν ψήφισα νάμι , αλλά μόλις το έριξα Μπρουκ να χει κι ο καημένος μια ψήφο.
Δυστυχώς για κάποιο λόγο ποτέ δεν μπόρεσα να λατρέψω τη Ρόμπιν...Πάντα την ένιωθα απόμακρη , σκεπτική...Δεν ξεχνώ ότι μας χάρισε το πιο όμορφο ΣΑΓΚΑ έβερ , αλλά πάντα ένιωθα ότι δεν άνηκε στο πλήρωμα και τόσο. Βέβαια έχει ενταχθεί πλήρως πλέον και 2 χρόνια μετά είναι πια απελευθερωμένη απ'τα φαντάσματα του παρελθόντος.
Ο Μπρουκ πάλι , μιας και μπήκε λίγο πριν το τάημσκιπ και ύστερ χωρίστηκαν , δε μου φαινόταν ότι ήταν νακάμα όπως οι υπόλοιποι. Δεν τον είχα εκτιμήσει πολύ , τον θεωρούσα κομπάρσο. Πλέον τα πράγματα άλλαξαν , λιώνω με σκαλλ τζόουκς , λιώνω με PANTIES , Binkusu no sake wooo todokeni yu ku yooooo
YOHOHOHOHOHOHOH

'nough said βασικά , θα του δώσω αυτή την ευκαιρία , του το χρωστάω...:)

111*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 24 Σεπ 2015, 20:33

uchiha1991

uchiha1991

νταξει πρωτον δεν πιστευω να κανετε κανα αστειο και να περασει ο brook ετσι?

τι να πω για την robin..ο αγαπημενος μου χαρακτηρας στο one piece.(η τουλαχιστον απο τους αγαπημενους μου μαζι με WB σανκς κτλ)
γκομεναρα ,πανεξυπνη ,θα παιξει σιγουρα τρελο ρολο στην ιστορια,το πιο ωραιο background story με διαφορα,θυσιαστηκε για το πληρωμα, οπως λεει ο αλ εδωσε το καλυτερο αρκ στο one piece μεχρι τωρα,επισης η κραυγη της απο τις πιο ωραιες και δυνατες στιγμες του anime,με τρελαινει η φωνη της στο anime aww

τωρα ο brook ποτε δε μαρεσε..εμενα αυτος μου φαινοταν οτι δεν κολλουσε στο crew..κομπαρσος τελειως..
βεβαια οσο περναει ο καιρος αρχιζω και τον συνηθιζω λιγακι,αλλα παντα θα μου φαινεται λιγο ξενος με τους υπολοιπους..

112*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 24 Σεπ 2015, 20:55

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Συμφωνώ απόλυτα με τον uchiha.. Robin δαγκωτό :)

113*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 24 Σεπ 2015, 21:14

Santouryuu

Santouryuu

θελω να ακυρωσω την ψηφο μου και να την δωσω στον μπρουκ!!!!

114*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 24 Σεπ 2015, 21:29

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Santouryuu έγραψε:θελω να ακυρωσω την ψηφο μου και να την δωσω στον μπρουκ!!!!

I dare you, I double dare you!!!! :teme:

115*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 24 Σεπ 2015, 21:47

Santouryuu

Santouryuu

οι σκελετοι ειναι πιο κουλ ρε...

116*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 24 Σεπ 2015, 21:48

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Santouryuu έγραψε:οι σκελετοι ειναι πιο κουλ ρε...

yohohohohohohohhohohoho :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:

117*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 24 Σεπ 2015, 23:13

Tcixlas

Tcixlas

ξερω τι κάνει ο σάντο απομαζοποιείται

118*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 24 Σεπ 2015, 23:47

Santouryuu

Santouryuu

Tcixlas έγραψε:ξερω τι κάνει ο σάντο απομαζοποιείται

:haha: :haha: :haha: :haha:

σαν τον αλ παντως δεν ειμαι... αυτος θεωρει την ρομπιν βαρετη και ενας απο τους αγαπημενους του ειναι ο τσοπερ... δεν υπαρχει λεμε, απειρα τρολλινγκς :haha: :haha: :haha:

119*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Πεμ 24 Σεπ 2015, 23:51

Tcixlas

Tcixlas

ο αλ απλά γουστάρει τα γουτσου γούτσου και αυτούς που είναι στην άκρη γι αυτό γουστάρει και σαντζι :p :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:

120*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Παρ 25 Σεπ 2015, 02:42

blackeagles pirates

blackeagles pirates

ναί θεά η Robin και εγώ την αγαπώ όχι τόσο για την προσφορά της στο crew αλλά για το απίστευτο flashback της και για την ολύμπια ψυχραιμία της σε καταστάσεις κινδύνου αλλά ο Brook είναι απο τος λίγους στην ζωή μου που με κάνουν να πεθαίνω στα γέλια οπότε όπως καταλάβατε... yohohohohohohohο!

121*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Παρ 25 Σεπ 2015, 04:19

uchiha1991

uchiha1991

blackeagles pirates έγραψε:ναί θεά η Robin και εγώ την αγαπώ όχι τόσο για την προσφορά της στο crew αλλά για το απίστευτο flashback της και για την ολύμπια ψυχραιμία της σε καταστάσεις κινδύνου αλλά ο Brook είναι απο τος λίγους στην ζωή μου που με κάνουν να πεθαίνω στα γέλια οπότε όπως καταλάβατε... yohohohohohohohο!
ενα warn παρακαλω εδω :xD:

122*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Παρ 25 Σεπ 2015, 04:22

blackeagles pirates

blackeagles pirates

έρωτας με την Robin; aww3

123*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Παρ 25 Σεπ 2015, 04:38

uchiha1991

uchiha1991

10 χρονια εχω που ψαχνω να βρω μια να της μοιαζει να την παντρευτω..
robin chwaaaan aww2 aww2 aww2 aww aww aww

124*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Παρ 25 Σεπ 2015, 04:46

blackeagles pirates

blackeagles pirates

που λέει και το άσμα. δύσκολος είσαι... :xD: :xD: :xD:

125*DEATH BATTLE*- The Character Tournament! - Σελίδα 5 Empty Απ: *DEATH BATTLE*- The Character Tournament! Παρ 25 Σεπ 2015, 05:03

uchiha1991

uchiha1991

:xD: :xD:
βεβαια το θεμα ειναι οτι και να τη βρω μετα θα πρεπει να μου κατσει κιολας...πφφφφφ..τεσπα το ονειρο παραμενει...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης