tsiprit μήπως;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ποιός είναι ο Eiichiro Oda?
78 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Τετ 16 Σεπ 2015, 18:14
Deathracer2009
Santouryuu έγραψε:Δτεθρεισερ!
Oταν φαω perma-ban τοτε το νεο μου account θα ειναι αυτο.... :mueh: :haha:
79 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Τετ 16 Σεπ 2015, 18:17
Patty D.Luffy
Yaoi confirmed!!! :haha: :haha: :haha:
Oda-sensei.. τι έχεις να πεις για τα συναισθήματα του Βarto για τον Luffy??
80 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Τετ 16 Σεπ 2015, 19:05
Tcixlas
γιαοια ακόμα και στα αντριλικια???? φακκκκ
δημήτρη μετά την παρασκευή φάε ότι θες... πριν την παρασεκυή θα σκοτώσω και αντμιν να μην σου ρίξει μπαν:p μίλησα σήμερα με τους μαλακες πατρινους που ήταν να έχουν στείλει το λαπτοπ και μου είπαν παρασκευή μεσημέρι θα είναι εδώ
δημήτρη μετά την παρασκευή φάε ότι θες... πριν την παρασεκυή θα σκοτώσω και αντμιν να μην σου ρίξει μπαν:p μίλησα σήμερα με τους μαλακες πατρινους που ήταν να έχουν στείλει το λαπτοπ και μου είπαν παρασκευή μεσημέρι θα είναι εδώ
81 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Τετ 16 Σεπ 2015, 21:37
23ReBoRn23
ωραια ιδεα οποιος την σκεφτηκε την πλακα...εγω θα πω οτι ειναι ενας απο τους αντμιν γιατι αμα δεν κανω λαθος μπορειτε να δειτε την IP των μελων και με μια απλη ταυτιση θα βλεπατε ποιος ειναι..εκτος αμα δεν θελετε να βρεθει...
82 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Τετ 16 Σεπ 2015, 21:40
Scarlet D.
εχει ιστορια ο τυπος. Καλη σκεψη αλλα υπαρχουν δυο προβλήματα
1) Φαινεται ότι εχει proxy στην ιαπωνια(για να κανει το αστειο πιο πιστευτο) και μεχρι τωρα δεν τον εχουμε πιασει με άλλη ip
2)Δεν θελουμε να τον μπανναρουμε επειδή εχει πλακιτσα, βασικα μιλαει μονο στο σπαμ και περιμενουμε να κανει το λαθος και να μπει με λαθος ip, αυτά από μενα
1) Φαινεται ότι εχει proxy στην ιαπωνια(για να κανει το αστειο πιο πιστευτο) και μεχρι τωρα δεν τον εχουμε πιασει με άλλη ip
2)Δεν θελουμε να τον μπανναρουμε επειδή εχει πλακιτσα, βασικα μιλαει μονο στο σπαμ και περιμενουμε να κανει το λαθος και να μπει με λαθος ip, αυτά από μενα
83 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Τετ 16 Σεπ 2015, 21:59
23ReBoRn23
ποιος μπαινει σε τοσο μεγαλο κοπο απλα για να κανει μια πλακα? λολ εχουμε να κανουμε με επαγγελματια που το εχει παρει πολυ σοβαρα...ή αντμιν μας δουλευετε και εμεις χαμπαροι ...
μου αρεσει που οι περισσοτεροι εχουν επιλεξει ο αληθινος :P
μου αρεσει που οι περισσοτεροι εχουν επιλεξει ο αληθινος :P
85 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Τετ 16 Σεπ 2015, 22:03
Scarlet D.
μπηκε δεν μπηκε σε κοπο τον τιμω μονο κσι μονο γι αυτό, τωρα από δω και περα αν δεν παρει τροπη το πραγμα και αρχισει βλακείες δεν τον μπανναρω
86 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Τετ 16 Σεπ 2015, 22:06
23ReBoRn23
καλα θα κανεις γιατι αν οντως ειναι απλα μια πλακα και δεν ενοχλει κανεναν ειναι καλογουστη φαρσα και ωραια ιδεα...εχει μεταφρασει ποτε κανενας αυτα που γραφει μπας και δινουν κανενα στοιχειο για το ποιος ειναι;Crimson Viper έγραψε:μπηκε δεν μπηκε σε κοπο τον τιμω μονο κσι μονο γι αυτό, τωρα από δω και περα αν δεν παρει τροπη το πραγμα και αρχισει βλακείες δεν τον μπανναρω
EDIT:to google μεταφραζει τα λογια του σε however,i really am...μου αρεσει που εχει βαλει και κομμα
87 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Τετ 16 Σεπ 2015, 22:09
Patty D.Luffy
Ποιος ψήφισε τον καημενο τον karamin δεν ξέρω. :xD:
88 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Τετ 16 Σεπ 2015, 22:10
Scarlet D.
ναι ρε βεβαια το μεταφράζουμε. Μερικες φορες ο τσίχλας του κανει και διαλογο στα ιαπωνικα XD...Μεχρι στιγμης δεν εχει πει κατι περιεργο απλα τρολλαρει. Μια στιγμη ο santoryuu τον ρωτησε, τι θα γινει μετα στο one piece και αυτος απαντα
"ο luffy θα γινει ο βασιλιας των πειρατων"
άλλη μια στιγμη τον εβριζε ο τσίχλας και απειλουσε ότι θα κανει το επομενο chapter χαλια και ότι δεν θα το βγαλει αυτήν την εβδομαδα XD
άλλη μια στιγμη τον εβριζε ο τσίχλας και απειλουσε ότι θα κανει το επομενο chapter χαλια και ότι δεν θα το βγαλει αυτήν την εβδομαδα XD
89 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Τετ 16 Σεπ 2015, 22:17
23ReBoRn23
τωρα εξηγειτε το break της προηγουμενης βδομαδας...ποσο καιρο παιζει αυτη η φαση ρε παιδια;Crimson Viper έγραψε:ναι ρε βεβαια το μεταφράζουμε. Μερικες φορες ο τσίχλας του κανει και διαλογο στα ιαπωνικα XD...Μεχρι στιγμης δεν εχει πει κατι περιεργο απλα τρολλαρει. Μια στιγμη ο santoryuu τον ρωτησε, τι θα γινει μετα στο one piece και αυτος απαντα
90 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Τετ 16 Σεπ 2015, 22:18
Scarlet D.
αα μην νομιζεις 3-4 μερες θα χει
91 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Τετ 16 Σεπ 2015, 23:36
Deathracer2009
Patty D.Luffy έγραψε:Ποιος ψήφισε τον καημενο τον karamin δεν ξέρω. :xD:
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX ΚΛΑΙΩ!!!! :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:
Θελετε να μας βγαλετε απο την μεση......
92 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 11:37
Tcixlas
ένας ένας φαίνονται οι ύπολοι τρολάδες... έλα ξεράστε τα όλα... με εντυπωσιάζει ο ριμπορν είναι η αλήθεια... εύγε νέε μου
93 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 13:24
Scarlet D.
ολοι τρολλαδες είναι καταβαθος, ο oda απ ότι εχω καταλαβει εχει φτιαχτει από την τρολλοενεργεια που υπαρχει στο φορουμ, δεν είναι ανθρωπος!
94 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 13:25
23ReBoRn23
ειμαστε συνομηλικοι ρε χαχαTcixlas έγραψε:ένας ένας φαίνονται οι ύπολοι τρολάδες... έλα ξεράστε τα όλα... με εντυπωσιάζει ο ριμπορν είναι η αλήθεια... εύγε νέε μου
νομιζω οτι θα ηταν καλη ιδεα αμα συμφωνει και ο οντα φυσικα να βαλουμε μια προθεσμια στο πολλ και να δουμε αν στον τελος τον πετυχαμε ή οχι...και οσοι τον πετυχαν θα παρουν καποιο δωρο :P
- Σπόιλερ:
- οχι τπτ τρομερο κριση εχουμε
@βιπερ λολ τρολοενεργεια
95 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 13:28
Scarlet D.
αν εχουμε 5 ψηφους ότι είναι ο αληθινος, πως περιμενεις να βγει ότι καποιος είναι XD
96 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 13:41
The Red-Haired
Δεν είναι δηλαδή;
97 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 13:49
Tcixlas
ναι αλλά τώρα που εγώ έγινα παλιός στο σπαμ είσαι νεός... το παίζω σαν τον αλνταρκ λίγο μπος στα νέα μέλη... θα αρχίσω κι εγώ σε λίγο να αναπολώ τους παλιούς και ας μην τους ξέρω...
όσο για τον οντα είναι σατανικο σχέδιο εγώ αυτό πιστεύω
όσο για τον οντα είναι σατανικο σχέδιο εγώ αυτό πιστεύω
98 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 14:34
Eiichiro Oda
親愛なるファンはあなたに感謝し、私は次の章の良いを行います
99 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 14:48
Tcixlas
私はあなたによく表示されていないので、落ち着くためにたわごとを取って再
100 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 14:50
Aldark
ξεκίνα από τώρα! Πόσο ωραία περνάγαμε με τον serestrum τη nami και τον morth... :το παίζω σαν τον αλνταρκ λίγο μπος στα νέα μέλη... θα αρχίσω κι εγώ σε λίγο να αναπολώ τους παλιούς και ας μην τους ξέρω.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης