あなたはスポイラーがしたいように思えます
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ποιός είναι ο Eiichiro Oda?
102 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 14:51
Tcixlas
ειδικά ο μόρτης... όλα τα λεφτά κλαψ κλουψ μακάρι να ήταν εδώ, ίσως κανω ρουφοκώλι να γυρίσουν πλιτς πλατς..
103 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 14:55
Aldark
αν μου βρεις τον μόρτη στο ίντερνετ και τον κάνεις να ρθει σε κάνω member of the decade μη σου πω δε σέντσουρυ!
104 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 14:57
Tcixlas
είμαι μόρτης έχω έρθει ήδη... κέρδισα?
106 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 15:27
Tcixlas
γιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχααααααααααααα ωραία το βράδυ σπίτι του αλ κερνάει ο δήμος θα το γιορτάσουμ πάλι
107 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 15:29
Scarlet D.
παλι τον γαμπρο πληρωνει ο viper,με πηρε και ο oda θα ναι κι αυτος εκει
108 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 15:30
Tcixlas
so... ο όντας θα έρθει? ωραία είχα την ευκαιρία να τον βρίσω τώρα θα τον δείρω κιόλας
109 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 15:36
23ReBoRn23
πωωω τι λες τωρα...αμα θυμαμαι ο serestrum ηταν απο τους πιο παλιους και ειχε λογαριασμο και στο anime-greek οταν εμεις ειμασταν νοουμπ αυτος ηταν ο παλιος οπως και ο διδιμακιαςAldark έγραψε:ξεκίνα από τώρα! Πόσο ωραία περνάγαμε με τον serestrum τη nami και τον morth... :το παίζω σαν τον αλνταρκ λίγο μπος στα νέα μέλη... θα αρχίσω κι εγώ σε λίγο να αναπολώ τους παλιούς και ας μην τους ξέρω.
110 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 15:38
Eiichiro Oda
Tcixlas έγραψε: so... ο όντας θα έρθει? ωραία είχα την ευκαιρία να τον βρίσω τώρα θα τον δείρω κιόλας
行きます
111 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 15:39
Tcixlas
^τι μετάβαση? θα έρθεις με κομβοι? χετσα?
112 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 15:56
Patty D.Luffy
AΧΝΕ!! ΟΝΤΑ ΜΑΙ ΛΟΒ!!
114 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 17:15
Aldark
(απο κινητο δεν μπορω να κανω κουοτ)
@ρημπορν ο σερεστραμ υπαρχει ακομα στο ανιμε γρ... Πρεπει να ταν το σκληροτερο τρολλ εβερ αλλα ακομα κι εγω που ημουν απτο 09 μελος δεν τον προλαβα καπου εκει σταματησε :p
@ρημπορν ο σερεστραμ υπαρχει ακομα στο ανιμε γρ... Πρεπει να ταν το σκληροτερο τρολλ εβερ αλλα ακομα κι εγω που ημουν απτο 09 μελος δεν τον προλαβα καπου εκει σταματησε :p
115 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 18:00
Tcixlas
πιο σκληρό και απο καριόληδες?
116 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 18:17
23ReBoRn23
το θυμαμαι και εγω οτι ηταν μεγαλο τρολλ...λετε ο oda να ειναι κανενας παλιος που μας κανει πλακα?
117 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 18:27
Tcixlas
υπάρχει περίπτωση αν και δεν νομίζω να ερχόταν παλιός να μπει σε τέτοιο κοπο
118 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 18:34
23ReBoRn23
το λεω επειδη απ οτι καταλαβα το παλικαρι ξερει τι κανει δεν ειναι κανενας τυχαιος...και μην εχεις πολλες αμφιβολιες εχουν περασει πλ μεγαλα τρολλ απο εδω μεσα :P
ενας απο αυτους και ο αλνταρκ :P
ενας απο αυτους και ο αλνταρκ :P
119 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 18:37
Tcixlas
αν ο αλνταρκ είναι τρολ τότε εμείς τι ρόλο βαράμε??????
120 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 18:52
23ReBoRn23
ηταν στα νιατα του ρε οχι τωρα που μεγαλωσεTcixlas έγραψε:αν ο αλνταρκ είναι τρολ τότε εμείς τι ρόλο βαράμε??????
121 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 19:00
Tcixlas
ο αλνταρκ τρολ? ο ανθρωπος με μηδεν χιουμορ? ο ίδιος κρυόκωλος αλνταρκ που ξέρω τώρα? αυτός φιλάει παγοκολώνα και η κολώνα κολλάει στα χείλη του
122 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 19:07
Santouryuu
Tcixlas έγραψε:ο αλνταρκ τρολ? ο ανθρωπος με μηδεν χιουμορ? ο ίδιος κρυόκωλος αλνταρκ που ξέρω τώρα? αυτός φιλάει παγοκολώνα και η κολώνα κολλάει στα χείλη του
μπορει πριν τον οντα η μεγαλη του αγαπη να ηταν το τρολλ
123 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 19:35
Tcixlas
ναι και μετά έγινε η μαλακία... :xD:
124 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 19:40
23ReBoRn23
τα φαινομενα απατουν αγαπητε φιλεTcixlas έγραψε:ο αλνταρκ τρολ? ο ανθρωπος με μηδεν χιουμορ? ο ίδιος κρυόκωλος αλνταρκ που ξέρω τώρα? αυτός φιλάει παγοκολώνα και η κολώνα κολλάει στα χείλη του
- Σπόιλερ:
- ναι ο αλνταρκ ειναι φαινομενο :P :P
125 Απ: Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda Πεμ 17 Σεπ 2015, 20:00
Aldark
:teme: πώς; Εγώ έφερα το χιούμορ στην ΕλλάδαTcixlas έγραψε:ο αλνταρκ τρολ? ο ανθρωπος με μηδεν χιουμορ? ο ίδιος κρυόκωλος αλνταρκ που ξέρω τώρα? αυτός φιλάει παγοκολώνα και η κολώνα κολλάει στα χείλη του
κοίτα γλύψιμο ο Ρημπόρν χαχαχαχαχα23ReBoRn23 έγραψε:τα φαινομενα απατουν αγαπητε φιλεTcixlas έγραψε:ο αλνταρκ τρολ? ο ανθρωπος με μηδεν χιουμορ? ο ίδιος κρυόκωλος αλνταρκ που ξέρω τώρα? αυτός φιλάει παγοκολώνα και η κολώνα κολλάει στα χείλη τουγτ νομιζεις δειχνει τοση επιεικεια(πως στο διαλο γραφεται;)στο σπαμ;ηταν ενας απο εμας....
- Σπόιλερ:
ναι ο αλνταρκ ειναι φαινομενο :P :P
νταξ , ήμουν λίγο νεανίας τότε...καλά περνούσαμε μωρέ...αλλά άπαξ και πάρεις την καρέκλα δεν μπορείς να τρολλάρεις πια...
ή μήπως μπορείς;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης