Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Επόμενο

Ποιός είναι ο Eiichiro Oda?

Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 12 Vote_c1028%Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 12 Vote_c10 28% [ 5 ]
Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 12 Vote_c1033%Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 12 Vote_c10 33% [ 6 ]
Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 12 Vote_c100%Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 12 Vote_c10 0% [ 0 ]
Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 12 Vote_c106%Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 12 Vote_c10 6% [ 1 ]
Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 12 Vote_c100%Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 12 Vote_c10 0% [ 0 ]
Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 12 Vote_c1017%Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 12 Vote_c10 17% [ 3 ]
Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 12 Vote_c106%Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 12 Vote_c10 6% [ 1 ]
Σύνολο Ψήφων : 18

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 15]

Aldark

Aldark

χαχαχα σατανικό σχέδιο πάντως... :mueh:
O Hawk πάντως είπε ο τάδε είναι ο ένοχος και δεν είπε ποτέ γιατί. Μήπως είναι ο πιο αδύναμος κρίκος;

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Θα τον ρωτησουμε σε κανα SBS εαν εχει φτιαξει λογαριασμο στο καλυτερο φορουμ της Ελλαδας.

Aldark

Aldark

κάνει SBS ο Hawkins;
Βασικά τώρα κολλάνε όλα...
είχε πει ότι αν έγραφε εκείνος το One Piece , θα μας έφτιαχνε...
και ύστερα βγαίνει τρολλ τσάπτερ...
τελικά ο χόκινς
είναι όντως
ο...
EICHIIRO ODA?!

Hawkins

Hawkins

μουχαχαχα

Scarlet D.

Scarlet D.

ο χοκινς στο παραπανω ποστ εδωσε μια μακρα απαντηση με επιχειρηματα και λογους που δεν ειναι αυτος ο Eiichiro oda, απλα το συμπικνωσε σε ενα "μουχαχαχα" για ευκολια αναγνωσης

http://www.onepiecegr.com/

Aldark

Aldark

νομίζω πως παραδέχτηκε ότι είναι ο real oda καθώς και ότι το ακκ αυτό ήταν δικό του.

Shikkoku

Shikkoku

Δεν κατάλαβα λίγο εκεί που έλεγε «μουαχ», ήταν πολύ μπερδευτικό..

Tcixlas

Tcixlas

ο χοκ έχει καμπαναριό @@@@α και εγώ ξέρω γιατί αλλά δεν θα μιλήσω τώρα... ο χοκ δεν έχει γνω΄σεις για proxy servers το έκανε καταλάθος αυτό που έκανε και αν τώρα του πρήξουμε τα παπάρια θα πάει να μάθει και να κλαίμε μετά... επίσης εγώ δεν θα το έκανα για τοσο καιρό κάτι που απέτυχε μετά την πρώτη βδομάδα εδώ έκοψα τη σισσυ που πετυχε

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Εχει ενα point ο τσιχλας...

Tcixlas

Tcixlas

ο τσίχλας έχει πάντα ποιντ... άκυρο με το θέμα μπορείς να βάλεις τα αποτελέσματα των αγώνων να κάνω βαθμολογίες/? εχω και το αμόρε εδώ και δεν θέλω να κα΄τσω πολυ στο πισι χαχα

Hawkins

Hawkins

δεν αντεχω θα μιλησω

Shikkoku

Shikkoku

Όχι, μην με δώσεις sorry

Tcixlas

Tcixlas

πες μας τα πάντα

Shikkoku

Shikkoku

Κι άλλα είδη αρκούδων, όχι μόνο πάντα

Hawkins

Hawkins

θα σας αφησω να ψηθητε εγω ξερω ποιος ειναι ο οντα

Tcixlas

Tcixlas

κι εγώ ξέρω αλλά το να νομίζεις ότι είσαι ξύπνιος με κανει να γελάω περισσότερο... αυτός που είναι και νομίζεις ότι ξέρεις γιατί κάτι κατάλαβες το κατάλαβα πολλές φορές... χοκ αστα ψοφια

Hawkins

Hawkins

ο δημιουργος του ακ του οντα ειναι ο
Σπόιλερ:

Shikkoku

Shikkoku

Έχουμε κάποιο μέλος με το όνομα Σποιλερ;

Spoiler

Spoiler

Με ζήτησε κανείς?

Tcixlas

Tcixlas

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΚΛΑΨΑ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΟΚ ΔΑΤ ΓΟΥΟΖ ΦΑΝΙ...

Hawkins

Hawkins

τσιχλας ακ φορ σουρ

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Στανταρ ειναι φεικ account του Oda.... :xD:

Spoiler έγραψε:Με ζήτησε κανείς?

Tινους εισι εσυ;

Shikkoku

Shikkoku

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
:xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:
Εντάξει, δάκρυσα :haha: :haha:

Tcixlas

Tcixlas

δημο εσύ?

Shikkoku

Shikkoku

Όποιος το έκανε ή έχει πολύ χιούμορ ή πολύ ελεύθερο χρόνο :haha:

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης