Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15  Επόμενο

Ποιός είναι ο Eiichiro Oda?

Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 7 Vote_c1028%Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 7 Vote_c10 28% [ 5 ]
Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 7 Vote_c1033%Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 7 Vote_c10 33% [ 6 ]
Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 7 Vote_c100%Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 7 Vote_c10 0% [ 0 ]
Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 7 Vote_c106%Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 7 Vote_c10 6% [ 1 ]
Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 7 Vote_c100%Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 7 Vote_c10 0% [ 0 ]
Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 7 Vote_c1017%Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 7 Vote_c10 17% [ 3 ]
Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 7 Vote_c106%Ποιός πραγματικά ειναί ο Eiichiro Oda - Σελίδα 7 Vote_c10 6% [ 1 ]
Σύνολο Ψήφων : 18

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 15]

Aldark

Aldark

οκ , warned ο Οda.

Eiichiro Oda

Eiichiro Oda

注意してください!あなたは神のボールに傷をつけています

Tcixlas

Tcixlas

δεν χρειαζεται να ξύνεις τα παπάρια σου και ειδικά όταν αναφέρεσαι στον εαυτό σου σαν θεός

Scarlet D.

Scarlet D.

σεμνα τσιχλα παρεκτρεπεσεεεε

http://www.onepiecegr.com/

Aldark

Aldark

Tcixlas έγραψε:δεν χρειαζεται να ξύνεις τα παπάρια σου και ειδικά όταν αναφέρεσαι στον εαυτό σου σαν θεός
θα σας χώσω warn για φλέημινγκ
Αν και ο όντα είναι θεός

Santo was summoned

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
ενεργοποιω την καρτα παγιδα..... Santouryuu

Tcixlas

Tcixlas

ο οντας το έγραψε αυτο.. μεταφράστε τι λεει... εγώ δεν είπα τιποτα... θα σας σκίσω αν μου ρίξετε warn για τον παπαρα

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Μετα μου λενε οτι δεν ειναι ο χοκινς..

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Deathracer2009 έγραψε:Μετα μου λενε οτι δεν ειναι ο χοκινς..
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: heh look at that heh look at that heh look at that heh look at that

Aldark

Aldark

Patty D.Luffy έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:Μετα μου λενε οτι δεν ειναι ο χοκινς..
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: heh look at that heh look at that heh look at that heh look at that
τα ποστ μόνο με εμότικονς με τρελαίνουν boss! :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: knife heh look at that

Eiichiro Oda

Eiichiro Oda

何が悪かったのか、私。

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
^Το τελευταίο chap δεν είχε αρκετές σελίδες...

Tcixlas

Tcixlas

άσε που θέλουμε όλο το πλήρωμα ρε κινεζε

Eiichiro Oda

Eiichiro Oda

The Red-Haired έγραψε:^Το τελευταίο chap δεν είχε αρκετές σελίδες...
ごめんなさい。私はトイレットペーパーの外でした

Scarlet D.

Scarlet D.

συγγνωμη, σου ειχε τελειωσει το χαρτι τουαλετας? LOL ρε αυτος τρολλαρει καλα XD

http://www.onepiecegr.com/

Tcixlas

Tcixlas

έπρεπε να πάρεις 10 τσαπτερ σου να σκουπιζεις τον κώλο σου κινεζάκι...

Shikkoku

Shikkoku

(Ακόμα να κινήσω υποψίες)

Tcixlas

Tcixlas

το ότι 5 έχουν δώσει στον αληθινό και άλλοι 5 στο χοκ με τρομάζει... είμαι σίγουρος ότι δεν είσαι εσύ

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Εδώ πήρα ψήφο εγώ, το καλό παιδί. here and there

Tcixlas

Tcixlas

κι εγώ πήρα ψήφο χωρίς να έχω δείξει τέτοια δείγματα... ίσως επειδή είναι καλοστημένο είναι το μόνο που θα με έκανε να είμαι εγώ αν και θα βαριόμουν

Aldark

Aldark

ο Καραμιν θα είναι

Tcixlas

Tcixlas

στανταρ... διανα πετυχες

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
παίζει και ο αληθινός_mugiwara...

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
The Red-Haired έγραψε:παίζει και ο αληθινός_mugiwara...

Mπαααααα... ξερεις ποιο παιζει να ειναι αυτος.... heh look at that heh look at that

Aldark

Aldark

Deathracer2009 έγραψε:
The Red-Haired έγραψε:παίζει και ο αληθινός_mugiwara...

Mπαααααα... ξερεις ποιο παιζει να ειναι αυτος.... heh look at that heh look at that
heh look at that heh look at thatποιο παίζει να ναι ατό;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης