Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 25]

Scarlet D.

Scarlet D.

Deathracer2009 έγραψε:Alolan Grimer....

Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon - Σελίδα 20 14656435_1122029924549960_2105902790824080459_n
οπα, επεσε αντιγραφη εδώ. Αυτό μοιαζει με το τι εβγαλα στην τουαλέτα τις προαλλες οταν εφαγα μεξικανικο

http://www.onepiecegr.com/

Shikkoku

Shikkoku

Περιμένω να δω την εξέλιξη του Type:Null.
Κόβω τον κώλο μου ότι ισχύει η θεωρία ότι είναι chimera βασισμένη στο Arceus.

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Το εχω ακουσει αλλα ουσιαστικα ειναι νεα κατηγορια το Null;

Shikkoku

Shikkoku

Όχι ρε, το όνομά του είναι Type:Null. Τσεκάρετε ability, πόσο πιο Arceus;;;

Aldark

Aldark

ταυπ νουλ λεει και μαλακιες
ότι χειροτερο εχω δει αυτη η γενια
τι πράματα ειν αυτά
καλά απερίγραπτα και τα νεα φορμς πρωτης γενιάς
όλα ένα λάθος
πέθαναν 2 άτομα και το γαμήσανε πατόκορφα το θέμα.
Μπράβο μάγκες

(ααχ πόσο φυσικά μου βγήκε το ποστ αυτό , όταν έχω όρεξη θα μπαίνω να βρίζω τις σαν και μουνι για να ξεθυμαίνω)

Shikkoku

Shikkoku

Δεν είναι όλα τόσο άθλια, προσπαθώ να μένω αισιόδοξος:3

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
From the same source, but currently without pictures so it's unconfirmed, Jangmo-o's evolution is in the magazine, and is Dragon/Fighting-type, and that Type: Null it evolves into a Pokémon called Shiruvadi (シルヴァディ) and that either Null or its evolution change type based on items it holds. We'll bring confirmation of this as and when it comes so keep checking back.
The same source says that Shiruvadi has got the ability "AR System" which changes its type based on the hold item.
The same source also says that Jangmo-o's full evolution line is in CoroCoro. Its evolution is known in Japan as Jarango and Jarango then evolves into Jararanga. Once again, this remains unconfirmed until images surface

Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon - Σελίδα 20 Corocoro11162

Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon - Σελίδα 20 Corocoro11163

Shikkoku

Shikkoku

Το ότι θα έβλεπα τον Τραμπ να ποστάρει νέα για πόκεμον και φόρουμ του γουάν πις, δεν το περίμενα ποτέ να πω την αλήθεια..

Aldark

Aldark

Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon - Σελίδα 20 Corocoro11162

ότι να ναι πραγματικά ντροπή

Scarlet D.

Scarlet D.

Aldark έγραψε:

ότι να ναι πραγματικά ντροπή
κοιτα οτι τρωγεται τρωγεται, απο τα ποκεμον εχω μαθει να κραταω μικρο καλαθι αν και νομιζω στο τελος θα βγει ωραιο, δεν κρινω μονο απο μια εικονα

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Ρε η εξελιξη του Type:Null ειναι επος.

Shikkoku

Shikkoku

Εμένα μάρεσε κι αυτό και το Type:Null παραδόξως..

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Παιζει η φετινη γενια να εχει καλα ποκεμον οσον αφορα το σχεδιο. Βεβαια περιμενουμε τις δευτερες εξελιξεις των starter να ειναι καλυτερες διοτι δεν ηταν ενθαρρυντικες οι πρωτες. xD

Shikkoku

Shikkoku

Απλά μην μας δώσουν κι άλλο ένα Fire/Fighting starter..

Aldark

Aldark

καλός σχεδιασμός; i'd rather watch digimon.
Τάυπ νουλ λέει και κλαίω τι όνομα ειν αυτό ρε καραμήτροι
ότινανισμός
καλά μη σχολιάσω τα ουλτρα μπηστς
χαχαχαχαχαχα

Shikkoku

Shikkoku

Δεν μπορώ να κρίνω το βιβλίο από το εξώφυλλο, αλλά η αλήθεια είναι πως το εξώφυλλο αυτό με έχει απογοητεύσει αρκετά..

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker

Shikkoku

Shikkoku

Βάλτε το καινούργιο επεισόδιο Generations, ήταν πολύ γτφ και creepy xD

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Δεν το έχω δει. Το ξέχασα τελείως..

Shikkoku

Shikkoku

Είναι με Team Magma, Maxie, Tabitha, Courtney και Brendan

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker

N_G

N_G

Από πότε ο Brendan έχει μακρύ μαλλί στα πλάγια από το σκουφί; Δεν τον θυμάμαι έτσι από την Emerald. Λογικά είναι από την Omega Ruby-Alpha Sapphire, που δεν έχω παίξει.

Shikkoku

Shikkoku

Το Generations πρέπει να χει πειράξει κάποια character designs, αλλά δεν θυμάμαι πώς ήταν ο Brendan στις ORAS..

Scarlet D.

Scarlet D.

Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon - Σελίδα 20 2ldjepi

yuno εσυ;;;;;

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Πρεπει να ειναι πολυ σαλεμενη αυτη στο βιντεο. Δεν την θυμαμαι καν στα παιχνιδια. Επιπλεον ειδαμε επιτελους Pokemon που ειναι επικινδυνο σκοτωνοντας κοσμο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 25]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης