οπα, επεσε αντιγραφη εδώ. Αυτό μοιαζει με το τι εβγαλα στην τουαλέτα τις προαλλες οταν εφαγα μεξικανικοDeathracer2009 έγραψε:Alolan Grimer....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon
476 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τετ 12 Οκτ 2016, 15:55
Scarlet D.
477 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τετ 12 Οκτ 2016, 16:36
Shikkoku
Περιμένω να δω την εξέλιξη του Type:Null.
Κόβω τον κώλο μου ότι ισχύει η θεωρία ότι είναι chimera βασισμένη στο Arceus.
Κόβω τον κώλο μου ότι ισχύει η θεωρία ότι είναι chimera βασισμένη στο Arceus.
478 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τετ 12 Οκτ 2016, 16:48
Deathracer2009
Το εχω ακουσει αλλα ουσιαστικα ειναι νεα κατηγορια το Null;
479 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Πεμ 13 Οκτ 2016, 04:04
Shikkoku
Όχι ρε, το όνομά του είναι Type:Null. Τσεκάρετε ability, πόσο πιο Arceus;;;
480 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Πεμ 13 Οκτ 2016, 04:47
Aldark
ταυπ νουλ λεει και μαλακιες
ότι χειροτερο εχω δει αυτη η γενια
τι πράματα ειν αυτά
καλά απερίγραπτα και τα νεα φορμς πρωτης γενιάς
όλα ένα λάθος
πέθαναν 2 άτομα και το γαμήσανε πατόκορφα το θέμα.
Μπράβο μάγκες
(ααχ πόσο φυσικά μου βγήκε το ποστ αυτό , όταν έχω όρεξη θα μπαίνω να βρίζω τις σαν και μουνι για να ξεθυμαίνω)
ότι χειροτερο εχω δει αυτη η γενια
τι πράματα ειν αυτά
καλά απερίγραπτα και τα νεα φορμς πρωτης γενιάς
όλα ένα λάθος
πέθαναν 2 άτομα και το γαμήσανε πατόκορφα το θέμα.
Μπράβο μάγκες
(ααχ πόσο φυσικά μου βγήκε το ποστ αυτό , όταν έχω όρεξη θα μπαίνω να βρίζω τις σαν και μουνι για να ξεθυμαίνω)
481 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Πεμ 13 Οκτ 2016, 05:03
Shikkoku
Δεν είναι όλα τόσο άθλια, προσπαθώ να μένω αισιόδοξος:3
482 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Πεμ 13 Οκτ 2016, 09:44
Deathracer2009
From the same source, but currently without pictures so it's unconfirmed, Jangmo-o's evolution is in the magazine, and is Dragon/Fighting-type, and that Type: Null it evolves into a Pokémon called Shiruvadi (シルヴァディ) and that either Null or its evolution change type based on items it holds. We'll bring confirmation of this as and when it comes so keep checking back.
The same source says that Shiruvadi has got the ability "AR System" which changes its type based on the hold item.
The same source also says that Jangmo-o's full evolution line is in CoroCoro. Its evolution is known in Japan as Jarango and Jarango then evolves into Jararanga. Once again, this remains unconfirmed until images surface
The same source says that Shiruvadi has got the ability "AR System" which changes its type based on the hold item.
The same source also says that Jangmo-o's full evolution line is in CoroCoro. Its evolution is known in Japan as Jarango and Jarango then evolves into Jararanga. Once again, this remains unconfirmed until images surface
483 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Πεμ 13 Οκτ 2016, 22:43
Shikkoku
Το ότι θα έβλεπα τον Τραμπ να ποστάρει νέα για πόκεμον και φόρουμ του γουάν πις, δεν το περίμενα ποτέ να πω την αλήθεια..
484 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Πεμ 13 Οκτ 2016, 23:23
Aldark
ότι να ναι πραγματικά ντροπή
485 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Πεμ 13 Οκτ 2016, 23:39
Scarlet D.
κοιτα οτι τρωγεται τρωγεται, απο τα ποκεμον εχω μαθει να κραταω μικρο καλαθι αν και νομιζω στο τελος θα βγει ωραιο, δεν κρινω μονο απο μια εικοναAldark έγραψε:
ότι να ναι πραγματικά ντροπή
486 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Πεμ 13 Οκτ 2016, 23:50
Deathracer2009
Ρε η εξελιξη του Type:Null ειναι επος.
487 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Παρ 14 Οκτ 2016, 00:15
Shikkoku
Εμένα μάρεσε κι αυτό και το Type:Null παραδόξως..
488 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Παρ 14 Οκτ 2016, 00:19
Deathracer2009
Παιζει η φετινη γενια να εχει καλα ποκεμον οσον αφορα το σχεδιο. Βεβαια περιμενουμε τις δευτερες εξελιξεις των starter να ειναι καλυτερες διοτι δεν ηταν ενθαρρυντικες οι πρωτες.
489 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Παρ 14 Οκτ 2016, 00:39
Shikkoku
Απλά μην μας δώσουν κι άλλο ένα Fire/Fighting starter..
490 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Παρ 14 Οκτ 2016, 01:44
Aldark
καλός σχεδιασμός; i'd rather watch digimon.
Τάυπ νουλ λέει και κλαίω τι όνομα ειν αυτό ρε καραμήτροι
ότινανισμός
καλά μη σχολιάσω τα ουλτρα μπηστς
χαχαχαχαχαχα
Τάυπ νουλ λέει και κλαίω τι όνομα ειν αυτό ρε καραμήτροι
ότινανισμός
καλά μη σχολιάσω τα ουλτρα μπηστς
χαχαχαχαχαχα
491 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Παρ 14 Οκτ 2016, 02:11
Shikkoku
Δεν μπορώ να κρίνω το βιβλίο από το εξώφυλλο, αλλά η αλήθεια είναι πως το εξώφυλλο αυτό με έχει απογοητεύσει αρκετά..
492 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Παρ 14 Οκτ 2016, 16:42
Deathracer2009
493 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Παρ 14 Οκτ 2016, 22:15
Shikkoku
Βάλτε το καινούργιο επεισόδιο Generations, ήταν πολύ γτφ και creepy
494 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Παρ 14 Οκτ 2016, 22:17
Deathracer2009
Δεν το έχω δει. Το ξέχασα τελείως..
495 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Παρ 14 Οκτ 2016, 22:31
Shikkoku
Είναι με Team Magma, Maxie, Tabitha, Courtney και Brendan
496 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Παρ 14 Οκτ 2016, 22:47
Deathracer2009
497 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Παρ 14 Οκτ 2016, 23:49
N_G
Από πότε ο Brendan έχει μακρύ μαλλί στα πλάγια από το σκουφί; Δεν τον θυμάμαι έτσι από την Emerald. Λογικά είναι από την Omega Ruby-Alpha Sapphire, που δεν έχω παίξει.
498 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Σαβ 15 Οκτ 2016, 00:18
Shikkoku
Το Generations πρέπει να χει πειράξει κάποια character designs, αλλά δεν θυμάμαι πώς ήταν ο Brendan στις ORAS..
499 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Σαβ 15 Οκτ 2016, 13:47
Scarlet D.
yuno εσυ;;;;;
500 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Σαβ 15 Οκτ 2016, 13:49
Deathracer2009
Πρεπει να ειναι πολυ σαλεμενη αυτη στο βιντεο. Δεν την θυμαμαι καν στα παιχνιδια. Επιπλεον ειδαμε επιτελους Pokemon που ειναι επικινδυνο σκοτωνοντας κοσμο.
One Piece Gr » General » Computers, Video Games & TCG » Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης