ωωωω τι γλυκουλη αυτο του νερού <3
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon
451 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τετ 05 Οκτ 2016, 00:19
Scarlet D.
452 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τετ 05 Οκτ 2016, 00:26
Deathracer2009
Μακαρι να υπαρχει διαφορα μεταξυ θηλυκου και αρσενικου. Βεβαια εγω παντα αρσενικα εχω στο TEAM μου.
453 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τετ 05 Οκτ 2016, 12:02
Scarlet D.
οταν εχουμε ενα θυλικο machamp να καραδοκεί στις κασέτες απο την δευτερη ακομα γενια και μετά, there is no turning backDeathracer2009 έγραψε:Μακαρι να υπαρχει διαφορα μεταξυ θηλυκου και αρσενικου. Βεβαια εγω παντα αρσενικα εχω στο TEAM μου.
454 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τετ 05 Οκτ 2016, 12:21
Deathracer2009
Δεν ξερω απλα τα θεωρουσα και θεωρω ακομα τα θηλυκα πιο αδυναμα και τα εχω μονο για αναπαραγωγη αυγων....
455 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τετ 05 Οκτ 2016, 12:34
Scarlet D.
εμενα με κοροιδευαν στο σχολειο επειδή τυγχανε σε μια κασέτα τα περισσοτερα μου pokemon (μαζι με το starter) ηταν θυληκα. Οποτε κι εγω προτειμω να πιανω θυλικα. Επίσης, αν δει φεμινιστρια αυτο το ποστ σου, θα βρει που μένειςDeathracer2009 έγραψε:Δεν ξερω απλα τα θεωρουσα και θεωρω ακομα τα θηλυκα πιο αδυναμα και τα εχω μονο για αναπαραγωγη αυγων....
456 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τετ 05 Οκτ 2016, 12:45
Deathracer2009
Η patty ξερουμε εαν ειναι φεμινιστρια;
457 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τετ 05 Οκτ 2016, 14:42
Shikkoku
Τα Pokemon των RBY όταν μεταφέρονταν στις GSC και είχαν κάτω από 15 IV στο Attack νομίζω γίνονταν θηλυκά, ενώ τα άλλα αρσενικά (είμαι αρκετά σίγουρος:ρ).
ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΤΠ
Θα περιμένω και τις τρίτες..
Σε δύο εβδομάδες demo με Satoshi-Gekkouga~~~
ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΤΠ
Θα περιμένω και τις τρίτες..
Σε δύο εβδομάδες demo με Satoshi-Gekkouga~~~
458 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τετ 05 Οκτ 2016, 14:50
Patty D.Luffy
Deathracer2009 έγραψε:Η patty ξερουμε εαν ειναι φεμινιστρια;
Mιας και είναι πολυ στη μόδα τελευταία...
Τώρα αν θέλεις σοβαρή απάντηση...
Και για να μην είμαι οφφ
459 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τετ 05 Οκτ 2016, 17:33
N_G
Αν και φαν των starter νερού μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε η εξέλιξη. Βέβαια δεν μου άρεσαν ούτε των άλλων 2. Ευτυχώς δεν θα παίξω τη νέα κασέτα όπως δεν έπαιξα και τα XY.
FireRed και άντε μαξ μία Emerland for ever. Τα παραπέρα με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
FireRed και άντε μαξ μία Emerland for ever. Τα παραπέρα με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
460 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τετ 05 Οκτ 2016, 17:49
Patty D.Luffy
To Torracat μου άρεσε.
461 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τετ 05 Οκτ 2016, 21:53
Shikkoku
Δεν είχα αμφιβολία:3Patty D.Luffy έγραψε:To Torracat μου άρεσε.
462 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τετ 05 Οκτ 2016, 22:17
Deathracer2009
Το Dartrix ειναι οτι πιο troll εχω δει σε θεμα εξελιξης.
463 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Πεμ 06 Οκτ 2016, 17:49
Scarlet D.
οχι μωρε ωραίο είναι... η φώκια είναι θέμα... πάλι :P
464 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Παρ 07 Οκτ 2016, 19:47
Shikkoku
Με απογοήτευσε αρκετά, μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιοο
465 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Παρ 07 Οκτ 2016, 20:53
Scarlet D.
νεα επισοδειά!!!
ρε συς ισχυε οτι το ho-oh ανέστησε τρια pokemon που πέθαναν στο burned tower καθως καιγόταν? Νομιζα οτι ήταν fanmade theory
ρε συς ισχυε οτι το ho-oh ανέστησε τρια pokemon που πέθαναν στο burned tower καθως καιγόταν? Νομιζα οτι ήταν fanmade theory
466 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Παρ 07 Οκτ 2016, 21:34
Shikkoku
Το fanmade theory είναι πως αυτά τα Pokémon ήταν τα Flareon, Jolteon και Vaporeon.
Πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά.. ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ;;;;;
467 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Παρ 07 Οκτ 2016, 21:36
Scarlet D.
στην αρχη νόμιζα οτι ήταν Houndoom αλλα δεν έχουν τα χαρακτηριστικά αυτά. Μάλλον δεν θελουν να μας τα αποκαλύψουν γι'αυτό βάλανε την σκια κανονικών σκυλιών σε φάση ντοπερμαν :PShikkoku έγραψε:Το fanmade theory είναι πως αυτά τα Pokémon ήταν τα Flareon, Jolteon και Vaporeon.
468 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Παρ 07 Οκτ 2016, 21:47
Shikkoku
Ήταν αρκετά άβολο..
469 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Σαβ 08 Οκτ 2016, 10:57
Scarlet D.
ποιο απ'όλα;Shikkoku έγραψε:Ήταν αρκετά άβολο..
470 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Δευ 10 Οκτ 2016, 19:58
Shikkoku
Το ότι έβλεπα πραγματικά σκυλιά να καίγονται ζωντανά..
471 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Δευ 10 Οκτ 2016, 20:11
Scarlet D.
ναι αλλα μετα αναγεννηθηκαν απο ενα πολυχρωμο πουλί που κλάνει ουρανια τόξα και έγιναν τρια τεράστια σκυλιά απο κεραυνό, φωτιά και νερό που τα ονόματά τους αν του αλλάξεις ένα γράμμα σημαίνουν κυριολεκτικά " θυρίο του κεραυνού, το θυρίο της φωτιάς και suigune δεν εχω βρει ακομα αν σημαινει κατι"Shikkoku έγραψε:Το ότι έβλεπα πραγματικά σκυλιά να καίγονται ζωντανά..
γενικα πρέπει να σταματήσουν αυτοί που σκέφτονται την πλοκή να παίρνουν ναρκωτικά.
472 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Δευ 10 Οκτ 2016, 20:15
Shikkoku
Προτιμούσα τη θεωρία με τα eeveelutions.. Τι υποτίθεται ότι είναι αυτά τα αληθινά ζώα;;
473 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Δευ 10 Οκτ 2016, 20:34
Scarlet D.
οχι ρε, δεν υπαρχουν αληθινα ζωα στον κοσμο των pokemon, απλα το μόνο που ήθελαν να μας δειξουν ηταν οτι τα pokemon αυτά ήταν μικρα και τετραποδα. Μπορει να είναι οποιαδηποτε, απλά δεν μας τα δείχνει. Σαν τον kaido ενα πραγμα που στην αρχη μας τον εδειχνε κοντο χοντρο και χαμογελαστο με μπουκλομαλλια και μετα μας τον εμφανιζει ο oda τεραστιο, μυωδη και καμια σχεση γενικα απο αυτο που μας εδειχνε πρώτα
474 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Δευ 10 Οκτ 2016, 20:37
Shikkoku
Βλέπω άλλη μία επίθεση από την PETA να έρχεται
475 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τετ 12 Οκτ 2016, 12:07
Deathracer2009
Alolan Grimer....
One Piece Gr » General » Computers, Video Games & TCG » Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης