μου είπε ένας φίλος που το βλέπει ότι το θεωρεί μαλακία και να μην το αρχίσω καθόλου απο εσας βέβαια βλέπω ότι σας αρέσει και δεν ξέρω... αξίζει τώρα ή να περιμένω να ολοκληρωθεί?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
52 Απ: One Punch Man Τρι 08 Δεκ 2015, 00:16
Qaaz
το anime ολοκληρωνεται σε 2 εβδομαδες το manga και το webcomic εχουν ακομα
αν το δεις οπως πρεπει μια χαρα ειναι το θεμα ειναι οταν βαζεις να δεις ενα θριλερ να μην περιμενεις να γελασεις σαν κωμωδια
αν το δεις οπως πρεπει μια χαρα ειναι το θεμα ειναι οταν βαζεις να δεις ενα θριλερ να μην περιμενεις να γελασεις σαν κωμωδια
54 Απ: One Punch Man Τρι 08 Δεκ 2015, 01:29
Scarlet D.
τελος παντων ειναι κωμοδια και μαλιστα σε μερικα σημειο ειναι ξεκαρδιστικη και καλογραμμενη ενα τυχαιο οτιναναι anime, ωστοσο στο 9gag και στο facebook απο οτι βλεπω την εχουν υπερεκτιμησει, ειναι καλο anime για να δεις αλλα δεν χρειαζεται καθε λιγο και λιγακι να βαζεις την αστεια σκηνη στο facebook κι απο κατω ενα ξερο "ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ" (και στο κατω κατω να μην βαζεις ουτε ενα spoiler alert)
Ενταξει το πιασαμε, ειναι πολυ αστειο, μεχρι εκει
Ενταξει το πιασαμε, ειναι πολυ αστειο, μεχρι εκει
55 Απ: One Punch Man Τρι 08 Δεκ 2015, 01:32
Tcixlas
δεν είχα ιδέα.... so.... που το βλέπετε παιδιά? :P μπορεί να το τιμήσω την άλλη βδομάδα που θα χαλαρώσω και να τελειώσω το ανιμ :p
56 Απ: One Punch Man Τρι 08 Δεκ 2015, 01:34
Scarlet D.
τι ερωτηση ειναι αυτη τωρα? το βλεπουμε εκει που βλεπονται τα anime, εκει που βλεπεις One Piece
Kissanime, gogoanime κτλ
Kissanime, gogoanime κτλ
57 Απ: One Punch Man Τρι 08 Δεκ 2015, 01:36
Tcixlas
εγώ κατεβάζω με gr subs για να βλέπει και η κοπελιά μου :p δεν τα βλέπω online και το one piece εκεί που το έβλεπα δεν είχε άλλα
58 Απ: One Punch Man Τετ 09 Δεκ 2015, 18:04
Patty D.Luffy
Tcixla!! -----> http://sickfansubs.com/
60 Απ: One Punch Man Τετ 16 Δεκ 2015, 00:08
Aldark
Ακούω καλά σχόλια! Όταν τελειώσει ίσως του δώσω μια ευκαιριούλα!
62 Απ: One Punch Man Δευ 21 Δεκ 2015, 00:59
Qaaz
Kαι με αυτο το anime ολοκληρωνεται. Το Manga και το Webcomic ομως συνεχιζονται για οποιον ενδιαφερεται και δε θελει να περιμενει για το ΑΝ και ΟΠΟΤΕ υπαρξει σεζον 2
Επισης υπαρχουν ακομα αλλα 5 OVA
Το 2ο θα βγει μεθαυριο
Episode 12: The Strongest Hero (stream)
Episode 12 (Torrent)
Επισης υπαρχουν ακομα αλλα 5 OVA
Το 2ο θα βγει μεθαυριο
Episode 12: The Strongest Hero (stream)
Episode 12 (Torrent)
63 Απ: One Punch Man Δευ 21 Δεκ 2015, 03:15
N_G
Στις αρχές, και μετά το πρώτο επεισόδιο είχα πει ότι δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά ότι θα του έδινα μια ευκαιρία όταν μαζευόντουσαν.
Έκατσα λοιπόν και τα είδα αυτά τα 12 και πραγματικά ήταν πολύ καλό. Πολύ γέλιο με τις αντιδράσεις όλων. Το στόρυ δεν ξέρω πως συνεχίζει για να το κρίνω.
Ίσως το πάρω γραμμή να δω το μανγκα.
Για όποιον το διαβάζει (Qaaz;) αξίζει γενικότερα σαν στόρυ;
Έκατσα λοιπόν και τα είδα αυτά τα 12 και πραγματικά ήταν πολύ καλό. Πολύ γέλιο με τις αντιδράσεις όλων. Το στόρυ δεν ξέρω πως συνεχίζει για να το κρίνω.
66 Απ: One Punch Man Δευ 21 Δεκ 2015, 15:11
Qaaz
N_G έγραψε:Στις αρχές, και μετά το πρώτο επεισόδιο είχα πει ότι δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά ότι θα του έδινα μια ευκαιρία όταν μαζευόντουσαν.
Σκληρός Καριόλης έγραψε:καθε ποτε βγαινει τσαπ?
Ναι το γελιο συνεχιζεται οπως και το story αν προσεξατε μερικα hints σε αυτα τα 12 που ειδικα στο τελευταιο ηταν πολλα για το πραγματικο plot του OPM
το manga βγαινει με το Young Jump που ειναι εβδομαδιαιο ομως βγαινει biweekly και καμια φορα μονο 1 ch τον μηνα
67 Απ: One Punch Man Δευ 21 Δεκ 2015, 20:43
N_G
Πάνω κάτω, στο μάνγκα, πόσα κεφάλαια υπάρχουν μέχρι στιγμής μετά το αντίστοιχο 12ο επεισόδιο;
Για να καθορίσω κάπως το χρόνο πως θα το βλέπω. Δεν θέλω να το δω μέσα σε μία μέρα και να το πάω on going. Να φτιάξω πιο χαλαρό "πρόγραμμα"
edit: Επειδή γενικά είμαι τύπος που βαριέται να ψάχνει, ακόμα και τα πιο εύκολα, αν δίνατε ένα λινκ με το μαγκα που είναι μαζεμένα και που βγαίνουν θα ήμουν το λιγότερο ευτυχής. !!!
Για να καθορίσω κάπως το χρόνο πως θα το βλέπω. Δεν θέλω να το δω μέσα σε μία μέρα και να το πάω on going. Να φτιάξω πιο χαλαρό "πρόγραμμα"
edit: Επειδή γενικά είμαι τύπος που βαριέται να ψάχνει, ακόμα και τα πιο εύκολα, αν δίνατε ένα λινκ με το μαγκα που είναι μαζεμένα και που βγαίνουν θα ήμουν το λιγότερο ευτυχής. !!!
68 Απ: One Punch Man Δευ 21 Δεκ 2015, 22:37
Qaaz
το manga εχει 86 chapters το webcomic παραπανω
το 12ο ep ηταν στο ch 35
αν θες να το διαβασεις καλυτερα να το πιασεις απο την αρχη υπαρχουν καποιες μικρες αλλαγες
διαβασε το απο εδω
http://mangatraders.org/read-online/OnepunchMan
μη βλεπεις τι αριθμους λεει διπλα απλα επισημα υπαρχει μονο σε raw και μετα μεταφραζεται και ανεβαινει σε imgur απο εκει το παιρνουν sites οπως το Panda κτλ. Απο το να δωσεις clicks στο Panda διαβασε το εδω που ειναι οκ site
το 12ο ep ηταν στο ch 35
αν θες να το διαβασεις καλυτερα να το πιασεις απο την αρχη υπαρχουν καποιες μικρες αλλαγες
διαβασε το απο εδω
http://mangatraders.org/read-online/OnepunchMan
μη βλεπεις τι αριθμους λεει διπλα απλα επισημα υπαρχει μονο σε raw και μετα μεταφραζεται και ανεβαινει σε imgur απο εκει το παιρνουν sites οπως το Panda κτλ. Απο το να δωσεις clicks στο Panda διαβασε το εδω που ειναι οκ site
69 Απ: One Punch Man Τρι 22 Δεκ 2015, 01:00
N_G
Ωραίος. !
Δεν ξέρω αν θα το πιάσω από την αρχή ή από το σημείο που τελειώνει το μανγκα. Θα το αρχίσω τώρα που θα έχω μερικές μέρες ξεκούρασης.
Δεν ξέρω αν θα το πιάσω από την αρχή ή από το σημείο που τελειώνει το μανγκα. Θα το αρχίσω τώρα που θα έχω μερικές μέρες ξεκούρασης.
70 Απ: One Punch Man Τρι 22 Δεκ 2015, 01:39
Scarlet D.
ολα τα ωραια καποτε λοιπον τελειωνουν.
Ειναι μερικοι οι οποιοι αγαπησαν το One-punch man τοσο πολυ που επριζαν ολους τους υπολοιπους να το δουνε λεγοντας οτι ειναι το πιοο τελειο anime που εχουν δει και οι ιδιοι ανεβαζαν στο facebook καθε μερα αγαπημενες τους σκηνες απο το Anime.
Ειναι μερικοι που πιαστηκαν στην παγιδα των απο πανω και περιμεναν να δουνε ενα θεεικο anime ενω στην πραγματικοτητα ειδαν ενα μετριο anime για τον χαβαλε και μονο και ετσι ξενερωσαν και στο τελευταιο επεισοδειο ξαφνικα ξεσηκωθηκαν και ξεχεσαν τους απο πανω.
Υπαρχουν ομως κι αυτη που αρχηζαν να το βλεπουν μονο και μονο για να σπασουν οι ιδιοι πλακα χωρις να σπασουν τα νευρα των υπολοιπων και στο τελος τους εμεινε οι ιδεα οτι ηταν οντως ενα πολυ ωραιο anime της μιας σεζον το οποιο αξιζε να το δει κανεις αλλα οχι και να το θεοποιησει.
Για οσους βλεπουν μονο το anime
Saitama θα μας λειψεις
Για αυτους που διαβαζουν και manga...
Αρχιζω αμεσως διαβασμα
Ειναι μερικοι οι οποιοι αγαπησαν το One-punch man τοσο πολυ που επριζαν ολους τους υπολοιπους να το δουνε λεγοντας οτι ειναι το πιοο τελειο anime που εχουν δει και οι ιδιοι ανεβαζαν στο facebook καθε μερα αγαπημενες τους σκηνες απο το Anime.
Ειναι μερικοι που πιαστηκαν στην παγιδα των απο πανω και περιμεναν να δουνε ενα θεεικο anime ενω στην πραγματικοτητα ειδαν ενα μετριο anime για τον χαβαλε και μονο και ετσι ξενερωσαν και στο τελευταιο επεισοδειο ξαφνικα ξεσηκωθηκαν και ξεχεσαν τους απο πανω.
Υπαρχουν ομως κι αυτη που αρχηζαν να το βλεπουν μονο και μονο για να σπασουν οι ιδιοι πλακα χωρις να σπασουν τα νευρα των υπολοιπων και στο τελος τους εμεινε οι ιδεα οτι ηταν οντως ενα πολυ ωραιο anime της μιας σεζον το οποιο αξιζε να το δει κανεις αλλα οχι και να το θεοποιησει.
Για οσους βλεπουν μονο το anime
Saitama θα μας λειψεις
Για αυτους που διαβαζουν και manga...
Αρχιζω αμεσως διαβασμα
71 Απ: One Punch Man Παρ 25 Δεκ 2015, 12:58
Tcixlas
εγώ ξεκίνησα σήμερα το πρωί είμαι στο 5ο επεισόδιο και έχει αρκετό γέλιο θα δω για το μανγκα όταν το τελειώσω ανάλογα το τι θα μου αφήσει σαν γεύση... φαίνεται αρκετά καλό και έχει εξαιρετικό θα έλεγα χιούμορ κι ας φαίνεται γελοίο σε κάποια σημεία... μεχρι στιγμής..
73 Απ: One Punch Man Παρ 25 Δεκ 2015, 15:03
Tcixlas
εφτασα 10ο επεισόδιο και έχει αρκετό γελιο αλλά έιναι και ενδιαφέρον... μεγάλο τρολ ο σαιταμα
74 Απ: One Punch Man Κυρ 03 Ιαν 2016, 00:39
Deathracer2009
Τελος τα 12 επεισοδια.............
ΤΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ........
GOD DAMN IT!!!!!!!!!!!!!!
ΤΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ........
GOD DAMN IT!!!!!!!!!!!!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης