Moνο 12?? Είναι πολυ λίγα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
27 Απ: One Punch Man Παρ 23 Οκτ 2015, 17:16
Scarlet D.
νταξ μια σεζον ειναι . Παντως το ιδιο λεγανε οταν βγηκε και το Sword art online και το τραβηξαν απο 1 και τις εκαναν 4 τις σεζον
30 Απ: One Punch Man Δευ 26 Οκτ 2015, 19:28
Scarlet D.
καλα ειδικα εκει που καταλαθως
- Σπόιλερ:
- τον βρηκε τον αλλον στ'@ρχ!δ!@ και μετα ελεγε "stand by"
33 Απ: One Punch Man Τρι 03 Νοε 2015, 17:34
Scarlet D.
κι εκει που λες οτι δεν γινεται καλυτερο,εγινε. Αν και η αληθεια ειναι πως π
- Σπόιλερ:
- εριμενα τον saitama να μην περασει το τεστ επειδη θα κοβοταν στην συνεντευξη XD.
35 Απ: One Punch Man Τρι 03 Νοε 2015, 18:25
alithinos mugiwara
τελιο ανιμ , κλεω με σαιταμα :xD: :xD:
36 Απ: One Punch Man Τρι 03 Νοε 2015, 22:01
Scarlet D.
λολ μου ρθε μια φλασια τωρα. Στο επισοδειο αυτο ο genos ειπε οτι ο ιδρυτης της εταιριας των ηρωων ειναι ενας εκατομυριουχος του ο οποιου ο εγγονος σωθηκε πριν τρια χρονια απο εναν ηρωα, οταν εδειξε την φωτο του ιδρυτη το πιγουνι του ηταν σαν κωλος.Οταν ο saitama αρχησε να γινεται ηρωας ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ που νικησε τον γιγαντιο αστακο το παιδι ειχε επεισης πηγουνι σαν κωλος
παιζει τοσο ασχημα ο ηρωας απο τον οποιο σωθηκε ο γιος του ιδρυτη να ναι το παιδι που εσωσε ο saitama εκεινη την μερα
ρε,σε οσους διαβασαν το manga στειλτε μου pm η πειτε σε spoiler αν αυτο οντως ισχυει στην συνεχεια
παιζει τοσο ασχημα ο ηρωας απο τον οποιο σωθηκε ο γιος του ιδρυτη να ναι το παιδι που εσωσε ο saitama εκεινη την μερα
ρε,σε οσους διαβασαν το manga στειλτε μου pm η πειτε σε spoiler αν αυτο οντως ισχυει στην συνεχεια
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Crimson Viper στις Τετ 04 Νοε 2015, 00:45, 1 φορά
39 Απ: One Punch Man Τρι 10 Νοε 2015, 16:37
Scarlet D.
αρχιζει να μου σπαει τα νευρα που κανεις δεν εχει παρει χαμπαρι την δυναμη του saitama
40 Απ: One Punch Man Τρι 10 Νοε 2015, 21:13
Qaaz
Τον πηραν χαμπαρι ηδη στο 6
μην κοιτας τι εγινε μετα το τερας που νικησε, ερχεται και κανονικη αναγνωριση σε λιγο
μην κοιτας τι εγινε μετα το τερας που νικησε, ερχεται και κανονικη αναγνωριση σε λιγο
41 Απ: One Punch Man Κυρ 15 Νοε 2015, 01:27
Qaaz
Anime Opening Full
Αυτο αφορα το Manga (ναι ειναι αληθεια) το βαζω εδω γιατι μαλλον εκτος απο εμενα κανεις αλλος δε διαβαζει Manga OPM
Και οι τιτλοι 6 OVA's ανακοινωθηκαν
Αυτο αφορα το Manga (ναι ειναι αληθεια) το βαζω εδω γιατι μαλλον εκτος απο εμενα κανεις αλλος δε διαβαζει Manga OPM
Και οι τιτλοι 6 OVA's ανακοινωθηκαν
- One Punch Man OVA Episode titles revealed:
- # 01 is "The Creeping Shadow"
# 02 "The Overly Cliche Disciple"
# 03 "The Annoying Ninja" (The Ninja who gets in the way too much)
# 04 "The Overbearing Bang"
# 05 "The Troublesome Sisters" (The sisters who have too much between them)
# 06 "The Impossible Murder Cases"
43 Απ: One Punch Man Τρι 17 Νοε 2015, 14:15
Scarlet D.
γελασα παλι XD αλλα το δευτερο μισο του επισοδειου με εφερε σε δυσκολη θεση για καποιο λογο
45 Απ: One Punch Man Δευ 23 Νοε 2015, 00:02
Scarlet D.
δεν μου αρεσε και πολυ σαν επεισοδειο εκτος απο κει που εμφανιζεται ο pri-pri prisoner, γενικα ανυπομονω για το επομενο
ακυρο:Αφου ο Σαιταμα εχει τοσο καλη φυσικη κατασταση γιατι απλα δεν πηδουσε τα κτηρια η κατι τετοιο και επρεπε να παει με ποδηλατο?
ακυρο:Αφου ο Σαιταμα εχει τοσο καλη φυσικη κατασταση γιατι απλα δεν πηδουσε τα κτηρια η κατι τετοιο και επρεπε να παει με ποδηλατο?
46 Απ: One Punch Man Δευ 23 Νοε 2015, 09:06
Σκληρός Καριόλης
Γιατι ειναι ο γ******* σαιταμα. Ασε που παιζει πηδωντας να κατεστρεφε (παλι) τη μιση πολη
47 Απ: One Punch Man Δευ 23 Νοε 2015, 15:52
Scarlet D.
καλυτερα να την καταστρεψει ο σαιταμα την μιση, παρα να χαθουν ανθρωπινες ζωες+ολη την πολη.Οταν ερθει ο Saitama στο επομενο επεισοδειο ο ψαρανθρωπος θα φυγει σε μια μπουνια και η αξια 1.5 επεισοδειων θα χαθει σε 5 δευτερα :p.Δεν εχω διαβασει το manga αλλα φανταζομαι παλι θα κατηγορησουν τον saitama οτι εκανε kill-steal
49 Απ: One Punch Man Δευ 30 Νοε 2015, 16:16
Scarlet D.
σε αντιθεση με το προηγουμενο , αυτο ηταν ωραιο επισοδιακι
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης