To έχω εδω και 4 μήνες στη λίστα να το κατεβάσω. Ειμαι ανάμεσα σε αυτο και Βίκινγκς
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Series : - Black Sails -
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
27 Απ: Series : - Black Sails - Τρι 29 Μαρ 2016, 21:15
Tcixlas
εγώ θα σου πω σίγουρα βίκινγκς που το χω δει και είναι εξαιρετικό, απόψε βλέπω watchmen αύριο bvs τελειώνω κανα 2 σειρές που έχουν μαζέψει απο 3-4 επεισόδια η καθε μία και μετά θα δω αυτό αφού ξεκινάνε και άλλοι τουλάχιτον να συζητάμε
28 Απ: Series : - Black Sails - Τετ 30 Μαρ 2016, 00:00
N_G
Πάτυ δεν έχω άποψη από Βίκινγκς, αν και φίλος μου που βλέπει ένα κάρο σειρές μου λέει ότι είναι και αυτό πολύ καλό. Μπορεί και γω στο μέλλον να το τσεκάρω.
Αλλά Μπλακ επιβάλλεται.
Αλλά Μπλακ επιβάλλεται.
29 Απ: Series : - Black Sails - Τετ 30 Μαρ 2016, 00:01
Tcixlas
το vikings θεωρώ είναι απο τις καλύτερες του είδους, αν του μοιάζει έστω και λίγο το black λογικά θα το αγαπήσω
30 Απ: Series : - Black Sails - Τετ 30 Μαρ 2016, 00:04
N_G
Όλα πάνω κάτω αυτά τα εποχής (Black Sails , G.O.T., Vikings) της ίδιας συνομοταξίας είναι.
10 επεισόδια η κάθε σαιζόν.
Αν μπορεί κάποιος να μου σβήσει από τη μνήμη το τι έχω δει μέχρι τώρα και να την ξεκινήσω από την αρχή, παρακαλώ ας το κάνει.
10 επεισόδια η κάθε σαιζόν.
Αν μπορεί κάποιος να μου σβήσει από τη μνήμη το τι έχω δει μέχρι τώρα και να την ξεκινήσω από την αρχή, παρακαλώ ας το κάνει.
31 Απ: Series : - Black Sails - Τετ 30 Μαρ 2016, 00:06
Tcixlas
σε έχει εντυπωσιάσει τόσο πολύ? πρέπει να τελειώσω το gotham μαζεύτηκαν 5-6 μετά να τελειώσω το walking dead άλλα 5-6 και το vikings 3-4 μετά απο αυτά ξεκινάω το μπλακ και αφού το τελειώσω κάποιοι με έπεισαν για hxh θα ειδούμε.... αρκεί να μην πεθάνω απο υπνία γιατί με σχολή και δουλειά.... άστα μάστορη
32 Απ: Series : - Black Sails - Τετ 30 Μαρ 2016, 00:58
Σκληρός Καριόλης
Ειδα 3 επς, ενδισφερον φενεται απλα χθηκα λιγο με τους χαρακτηρες. Ειμαι κσι σε μια ηλικια και δε θυμαμαι ονοματα
33 Απ: Series : - Black Sails - Τετ 30 Μαρ 2016, 00:58
Tcixlas
έχει υπερβολικά πολλά ονόματα? στυλ got?
34 Απ: Series : - Black Sails - Τετ 30 Μαρ 2016, 01:02
Σκληρός Καριόλης
Οχι styl got απλα χαθηκα λιγο. Γενικα εχω θεμα, μπορει να μη φταιει η σειρα
35 Απ: Series : - Black Sails - Τετ 30 Μαρ 2016, 01:03
Tcixlas
κατάλαβα, δεν θέλει ξεπέταγμα με λίγα λόγια
36 Απ: Series : - Black Sails - Κυρ 15 Μάης 2016, 17:51
Hawkins
εγω ειμαι στο 6ο επεισοδιο ελπιζω να γινει το ντου σε αυτη την σεζον στο λιμα
μακραν ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ειναι ο βειν και τωρα τελευταια μου φενεται γαματος και ο τζακ εχει πολυ φαση
μακραν ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ειναι ο βειν και τωρα τελευταια μου φενεται γαματος και ο τζακ εχει πολυ φαση
37 Απ: Series : - Black Sails - Δευ 23 Μάης 2016, 15:45
Hawkins
- spoiler tritis season:
- οχι ρε τα γαμιολα σκοτωσαν τον βειν γ*** την παναγια σου ελενορ ελπιζω να σε ξεκιλιασει ο μαυρογενης παλιο λεσβια
- Σπόιλερ:
- μεγα λαθος που τον σκοτωσαν τον τσαρλς απο τοσο νωρις βλεποντας οτι η σειρα θα παει λιγο μακρια πανω απο 5 σεζον ας το κανανε στο τελος γ*** την πουτανα μου...αυτος και ο φλιντ ηταν οτι καλητερο στην σειρα ολλη η γαμημενη πλοκη γυω απο αυτους τους δυο ηταν...νταξ τωρα στην τριτη σεζον ανεβηκε στα ματια μου πολυ ο σιλβερ αλλα οσο και γαματος να εγινε δεν ξερω ποσο καλο θα ειναι χωρις τον βειν
38 Απ: Series : - Black Sails - Δευ 23 Μάης 2016, 16:24
N_G
Το σίγουρο με βάση το φινάλε της 3ης σαιζόν είναι ότι ο Φλιντ θα συγκρουστεί με τον Σίλβερ στο τέλος και είτε θα αποτραβηχτεί είτε θα πεθάνει.
Τρομερός χαρακτήρας πάντως ο Φλιντ και γενικά το backstory του. Πάλεψε για τον τόπο του, του σκοτώσανε τους 2 αγαπημένους του και του γύρισε το μάτι. Πολύ βάθος σαν χαρακτήρας.
Αυτό που λες με τον Βείν ναι ήταν ξενέρα, αλλά σηματοδοτεί την ανάκαμψη και την αντεπίθεση.
Τρομερός χαρακτήρας πάντως ο Φλιντ και γενικά το backstory του. Πάλεψε για τον τόπο του, του σκοτώσανε τους 2 αγαπημένους του και του γύρισε το μάτι. Πολύ βάθος σαν χαρακτήρας.
Αυτό που λες με τον Βείν ναι ήταν ξενέρα, αλλά σηματοδοτεί την ανάκαμψη και την αντεπίθεση.
39 Απ: Series : - Black Sails - Δευ 23 Μάης 2016, 18:54
Hawkins
κοιτα θα μπορουσε να γινει η επανασταση και χωρις τον θανατο του βειν...εισαι νεα σειρα θες να προχωρισεις με αρκετες σεζον δεν σκοτωνεις τον χαρακτηρα που σου φερνει εσοδα για αρχη!!!φαντασου να παιθανει ο νταρυλ απο το γουοκινγκ ντεντ ξερεις ποσοι θα το σταματησουν?
επρεπε να παιθανει σαν πειρατης πανω σε ναυμαχια και οχι ετσι
μου την εσπασε πολυ η φατσα της ελενορ οταν παιθεναι περιμενα λιγη αντιδραση λιγα δακρυα κατι ρε παιδι μου αλλα αυτη εκει βραχος κοιταζε αδιαφορα μας εδειξε τι ανθρωπος ειναι...
σιγουρα θα την κανει την πουστια της στον κυβερνητη απο φοβο να σωσει το δικο της τομαρι
εγω σοκαριστικα στον θανατο της δεσποινιδας μπαροου και στο yaoi flid-tomas δεν το περιμενα με την καμμια να την κουναει την αχλαδια ο καπετανιος μας αλλα απο την αλλη ηταν ωραια εξεληξει
ναι ισχυει θα εχουμε συγκρουση 2 γιονκο σιγουρα το εριξαν το χιπακι τους ο σιλβερ με τον φλιντ αλλα δεν μπορω να σκεφτω γιατι θα συγκρουστουν...ισως θα παιξει ρολο η ισπανια
επρεπε να παιθανει σαν πειρατης πανω σε ναυμαχια και οχι ετσι
μου την εσπασε πολυ η φατσα της ελενορ οταν παιθεναι περιμενα λιγη αντιδραση λιγα δακρυα κατι ρε παιδι μου αλλα αυτη εκει βραχος κοιταζε αδιαφορα μας εδειξε τι ανθρωπος ειναι...
σιγουρα θα την κανει την πουστια της στον κυβερνητη απο φοβο να σωσει το δικο της τομαρι
εγω σοκαριστικα στον θανατο της δεσποινιδας μπαροου και στο yaoi flid-tomas δεν το περιμενα με την καμμια να την κουναει την αχλαδια ο καπετανιος μας αλλα απο την αλλη ηταν ωραια εξεληξει
ναι ισχυει θα εχουμε συγκρουση 2 γιονκο σιγουρα το εριξαν το χιπακι τους ο σιλβερ με τον φλιντ αλλα δεν μπορω να σκεφτω γιατι θα συγκρουστουν...ισως θα παιξει ρολο η ισπανια
40 Απ: Series : - Black Sails - Δευ 23 Μάης 2016, 23:12
N_G
Θα συγκρουστούν γιατί το πλήρωμα φαίνεται ότι πλέον έχει βρει στο πρόσωπο του Σίλβερ έναν πιο άξιο (ανθρώπινο) καπετάνιο να τους κυβερνήσει.
Συν ότι όπως είπαν τον ετοιμάζουν για να γίνει Βασιλιάς στην Νέα Εποχή του Νασάου.
Δεν μπορούν και οι 2 να κυβερνήσουν και στα μάτια όλων ο Σίλβερ βγάζει πιο ανθρώπινη πλευρά από τον Φλίντ που είναι στην ουσία καιροσκόπος.
Τέλος πιστεύω ότι έτσι όπως έχουν δομήσει τον χαρακτήρα του Φλίντ θα είναι καλύτερο για τη σειρά να πεθάνει και να αφήσει το όνομα του χαραγμένο στην ιστορία.
Μην ξεχνάμε ότι την όλη ιστορία που ξεκίνησε ο Φλίντ για να ελευθερώσει το Νασάου, την ξεκίνησε έχοντας πιστέψει στα λόγια (και μετέπειτα αγαπώντας) 2 ανθρώπων που τους σκότωσαν για να μην συμβεί αυτό.
Οπότε έχει ένα λόγο, ολοκληρώνοντας το έργο του να πάει να τους βρει.
Συν ότι όπως είπαν τον ετοιμάζουν για να γίνει Βασιλιάς στην Νέα Εποχή του Νασάου.
Δεν μπορούν και οι 2 να κυβερνήσουν και στα μάτια όλων ο Σίλβερ βγάζει πιο ανθρώπινη πλευρά από τον Φλίντ που είναι στην ουσία καιροσκόπος.
Τέλος πιστεύω ότι έτσι όπως έχουν δομήσει τον χαρακτήρα του Φλίντ θα είναι καλύτερο για τη σειρά να πεθάνει και να αφήσει το όνομα του χαραγμένο στην ιστορία.
Μην ξεχνάμε ότι την όλη ιστορία που ξεκίνησε ο Φλίντ για να ελευθερώσει το Νασάου, την ξεκίνησε έχοντας πιστέψει στα λόγια (και μετέπειτα αγαπώντας) 2 ανθρώπων που τους σκότωσαν για να μην συμβεί αυτό.
Οπότε έχει ένα λόγο, ολοκληρώνοντας το έργο του να πάει να τους βρει.
41 Απ: Series : - Black Sails - Τρι 24 Μάης 2016, 13:20
Hawkins
ισχυει αυτο δεν το σκεφτηκα αλλα και παλη ο σιλβερ δεν ειναι ικανος για καπετανιος δεν εχει τις ναυτιλιακες γνωσης του φλιντ
οσο για τον θανατο του το πιστευω και εγω οτι θα παιθανει,υπηρχε μια πιθανοτητα να ζουσε ως το τελος αν ζουσε η μπαροου αλλα αφου παιθανε δεν βλεπω τον λογο να τον κρατανε μεχρι το τελος
ελπιζω σε plot twist να ζει τελικα ο τομας αφου δεν τον εχουμε δει να παιθαινει
οσο για τον θανατο του το πιστευω και εγω οτι θα παιθανει,υπηρχε μια πιθανοτητα να ζουσε ως το τελος αν ζουσε η μπαροου αλλα αφου παιθανε δεν βλεπω τον λογο να τον κρατανε μεχρι το τελος
ελπιζω σε plot twist να ζει τελικα ο τομας αφου δεν τον εχουμε δει να παιθαινει
42 Απ: Series : - Black Sails - Πεμ 21 Ιουλ 2016, 22:54
N_G
Το «Black Sails» του Starz κατεβάζει πανιά στην 4η σεζόν
Το πειρατικό δράμα του Starz, Black Sails, κατεβάζει πανιά, και φτάνει επίσημα στο τέλος του μετά την 4η σεζόν.
Μόλις μια ημέρα, μετά την ανανέωση της σειράς για ένα ακόμη κύκλο, το δίκτυο, επιβεβαιώνει ότι το κυνήγι του θησαυρού τελειώνει για τους πειρατές μας, και ο τέταρτος κύκλος, θα είναι και ο τελευταίος, με 10 επεισόδια τα οποία θα προβληθούν το 2017.
Το Black Sails αποτελεί πρίκουελ της νουβέλας «Το νησί των θησαυρών» του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, και είναι μια δημιουργία των Τζόναθαν Ε. Στάινμπεργκ και Ρόμπερτ Λέβιν.
Ο συν-δημιουργός της σειράς Στάινμπεργκ, δηλώνει για το τέλος ότι «θα φέρει ένα επικό πειρατικό δράμα, ακριβώς, στις ακτές του Νησιού των Θησαυρών».
«Είναι σπάνιο προνόμιο στην τηλεόραση, να σου δοθεί αυτό το είδος της δημιουργικής ελευθερίας, που έχουμε γευτεί έως τώρα στην σειρά, κατά την διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων χρόνων. Ενώ ήταν μια δύσκολη απόφαση για μας, να κάνουμε αυτή τη σεζόν την τελευταία μας, και δεν μπορούσαμε να φανταστούμε με τίποτα, κάποια καλύτερη κατάληξη από το Νησί των Θησαυρών.»
Τέλος, ο Στάινμπεργκ, ευχαρίστησε όλη την ομάδα του Starz, για την πίστη τους και την υποστήριξή τους, καθώς και όλο το εξαιρετικό καστ και επιτελείο, για την συμμετοχή τους σε αυτή την πορεία.
Σχόλιο : Αν και θα με λυπήσει το γεγονός ότι θα τελειώσει, καθώς το θεωρώ εξαιρετικό μέχρι στιγμής, πιστεύω πως είναι καλύτερα να κλείσει στην 4η από το να τραβηχτεί από τα μαλλιά.
Δεν υπάρχει λόγος να κατασκευαστεί ένα περαιτέρω σενάριο που θα κουράσει και θα ξεφύγει ενδεχομένως από το πολύ καλό στόρυ που έχει.
Για μένα έχει χαραχθεί ήδη στις αγαπημένες σειρές ever και περιμένω να συνεχίσει και να κλείσει με τον ανάλογο τρόπο που είχε μέχρι στιγμής ανάμεσα στους κύκλους. 1<2<3...
Οπότε πάμε για φινάλε φωτιά και βίρα τις άγκυρες...!!!
Το πειρατικό δράμα του Starz, Black Sails, κατεβάζει πανιά, και φτάνει επίσημα στο τέλος του μετά την 4η σεζόν.
Μόλις μια ημέρα, μετά την ανανέωση της σειράς για ένα ακόμη κύκλο, το δίκτυο, επιβεβαιώνει ότι το κυνήγι του θησαυρού τελειώνει για τους πειρατές μας, και ο τέταρτος κύκλος, θα είναι και ο τελευταίος, με 10 επεισόδια τα οποία θα προβληθούν το 2017.
Το Black Sails αποτελεί πρίκουελ της νουβέλας «Το νησί των θησαυρών» του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, και είναι μια δημιουργία των Τζόναθαν Ε. Στάινμπεργκ και Ρόμπερτ Λέβιν.
Ο συν-δημιουργός της σειράς Στάινμπεργκ, δηλώνει για το τέλος ότι «θα φέρει ένα επικό πειρατικό δράμα, ακριβώς, στις ακτές του Νησιού των Θησαυρών».
«Είναι σπάνιο προνόμιο στην τηλεόραση, να σου δοθεί αυτό το είδος της δημιουργικής ελευθερίας, που έχουμε γευτεί έως τώρα στην σειρά, κατά την διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων χρόνων. Ενώ ήταν μια δύσκολη απόφαση για μας, να κάνουμε αυτή τη σεζόν την τελευταία μας, και δεν μπορούσαμε να φανταστούμε με τίποτα, κάποια καλύτερη κατάληξη από το Νησί των Θησαυρών.»
Τέλος, ο Στάινμπεργκ, ευχαρίστησε όλη την ομάδα του Starz, για την πίστη τους και την υποστήριξή τους, καθώς και όλο το εξαιρετικό καστ και επιτελείο, για την συμμετοχή τους σε αυτή την πορεία.
Σχόλιο : Αν και θα με λυπήσει το γεγονός ότι θα τελειώσει, καθώς το θεωρώ εξαιρετικό μέχρι στιγμής, πιστεύω πως είναι καλύτερα να κλείσει στην 4η από το να τραβηχτεί από τα μαλλιά.
Δεν υπάρχει λόγος να κατασκευαστεί ένα περαιτέρω σενάριο που θα κουράσει και θα ξεφύγει ενδεχομένως από το πολύ καλό στόρυ που έχει.
Για μένα έχει χαραχθεί ήδη στις αγαπημένες σειρές ever και περιμένω να συνεχίσει και να κλείσει με τον ανάλογο τρόπο που είχε μέχρι στιγμής ανάμεσα στους κύκλους. 1<2<3...
43 Απ: Series : - Black Sails - Παρ 22 Ιουλ 2016, 01:42
Santouryuu
N_G έγραψε:Το «Black Sails» του Starz κατεβάζει πανιά στην 4η σεζόν
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει...
44 Απ: Series : - Black Sails - Παρ 22 Ιουλ 2016, 19:15
N_G
Τι σου θυμίζει Σάντο; Το έχω ξανά αναφέρει ή κάτι άλλο;
Αν δηλαδή εννοείς μόνο τα κόκκινα γράμματα και όχι όλο το ποστ που είναι από πηγή προφανώς. Δεν το έγραψα μόνος μου.
Αν δηλαδή εννοείς μόνο τα κόκκινα γράμματα και όχι όλο το ποστ που είναι από πηγή προφανώς. Δεν το έγραψα μόνος μου.
45 Απ: Series : - Black Sails - Παρ 22 Ιουλ 2016, 21:44
Santouryuu
μου θυμιζει ενα ανιμε με πειρατες που εκανα ντροπ πριν κανα μηνα
46 Απ: Series : - Black Sails - Σαβ 23 Ιουλ 2016, 00:48
Patty D.Luffy
Santouryuu έγραψε:μου θυμιζει ενα ανιμε με πειρατες που εκανα ντροπ πριν κανα μηνα
47 Απ: Series : - Black Sails - Σαβ 23 Ιουλ 2016, 14:38
Deathracer2009
Santouryuu έγραψε:μου θυμιζει ενα ανιμε με πειρατες που εκανα ντροπ πριν κανα μηνα
Κλαίω...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης