Πλοκή
Περίπου δυο δεκαετίες πριν από τα γεγονότα της νουβέλας «Το νησί των θησαυρών» και κατά τη διάρκεια της «Χρυσής Εποχής της Πειρατείας», ο φοβερός Κάπτεν Φλιντ φέρνει ένα νέο μέλος στο πληρώμα, καθώς αγωνίζονται για την επιβίωσή τους στο νησί Νιου Πρόβιντενς. Σύμφωνα με το πρώτο επεισόδιο, «το 1715, στις Δυτικές Ινδίες, οι πειρατές του Νιου Πρόβιντενς απειλούν το θαλάσσιο εμπόριο στην περιοχή. Οι νόμοι των πολιτισμένων εθνών τους επικυρήσσουν 'hostis humani generis', εχθρούς της ανθρωπότητας. Σε απάντηση, οι πειρατές τηρούν ένα δικό τους δόγμα... πόλεμος ενάντια στον κόσμο».
Πραγματικά πρόσωπα πειρατών που παρουσιάζονται στη σειρά είναι οι Ανν Μπόνυ (Anne Bonny), Μπέντζαμιν Χόρνιγκολντ (Benjamin Hornigold), Τζακ Ράκαμ, Τσαρλς Βέιν (Charles Vane) και Νεντ Λόου (Ned Low). Η πλοκή συγκεντρώνεται στην καταδίωξη της ισπανικής γαλέρας που μετέφερε τον θησαυρό, Ούρκα δε Λίμα (Urca de Lima).
Πηγή : https://el.wikipedia.org/wiki/Black_Sails_(%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC)
Μερικοί από τους πρωταγωνιστές
Την ξεκίνησα πρόσφατα και η πρώτη σαιζόν έφυγε νερό. Θα ξεκινήσω τη δεύτερη άμεσα, που λένε ότι είναι και πολύ καλύτερη και με περισσότερη δράση.
Η σειρά έχει να κάνει με πειρατές και κυνήγι πλούτου. Μην φανταστείτε ότι έχει την άπειρη δράση, τουλάχιστον στη πρώτη σαιζόν που έχω δει μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι είναι πολύ καλογραμμένη και δίνει πολύ έμφαση στο χτίσιμο των χαρακτήρων της ιστορίας.
Η σειρά αυτή τη στιγμή είναι στο σημειό όπου θα αρχίσει η τρίτη σαιζόν και έχει ανανεωθεί ήδη για 4η.
Στα παραπάνω υπαρκτά πρόσωπα πειρατών μπαίνει, στη 3η σαιζόν που θα ξεκινήσει, και αυτό του θρυλικού Μαυρογένη (BlackBeard).
Πραγματικά αξίζει η σειρά και την πιστεύουν και όλοι πολύ. Βλέπεται πολύ άνετα. Δεν είναι One Piece να δείτε εξωφρενικές μάχες αλλά το στόρυ, οι χαρακτήρες και οι σκηνές δράσης τραβάνε πολύ το ενδιαφέρον.
Υ.Γ. δεν έχω δει κάπου να έχει αναφερθεί. Αν έχει γίνει και δεν το πρόσεξα πείτε μου να το σβήσω ή σβήστε το. Ευχαριστώ.