Αν και ειναι κακο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
255 Απ: Αστείες Εικόνες,Videos και Μemes! Τετ 06 Απρ 2016, 22:10
Gol. D. Russ
Καλα αυτος ο σκυλος ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
256 Απ: Αστείες Εικόνες,Videos και Μemes! Τετ 06 Απρ 2016, 22:12
Tcixlas
έχεις δει το άλλο με τη γριά εδώ ελλάδα που την πετάει κάτω μέσα στην πυλωτή και την αρχίζει?
263 Απ: Αστείες Εικόνες,Videos και Μemes! Σαβ 18 Ιουν 2016, 14:10
Santouryuu
Gol. D. Russ έγραψε:Αν και ειναι κακο
I approve!
265 Απ: Αστείες Εικόνες,Videos και Μemes! Σαβ 06 Αυγ 2016, 13:20
Hawkins
Santouryuu έγραψε:Gol. D. Russ έγραψε:Αν και ειναι κακο
I approve!
τι ποσταρετε ρε σε αστειες εικονες πατε καλα ρε γ*** το φελεκι μου? εχω ξενερωσει με το φορουμ,κανονικα σε κανενα φορουμ δεν επιτρεποντε ρατσιστικες βλακιες οποιος ανεβαζει πρεπει να τρωει μπαν
καλα την εικονα δεν την σχολιαζω καν τερμα αστοχει
266 Απ: Αστείες Εικόνες,Videos και Μemes! Σαβ 06 Αυγ 2016, 21:44
Santouryuu
καλα σας λεει ο χωκ, μην ειστε ρατσιστες με τους αρουραιους... αντε μην αστοχησω!
267 Απ: Αστείες Εικόνες,Videos και Μemes! Κυρ 07 Αυγ 2016, 10:35
Scarlet D.
Μα... Μα... τα ποντικια ζουν και σε σταυλο και δεν γινονται αλογα... μενουν ποντικια...
268 Απ: Αστείες Εικόνες,Videos και Μemes! Κυρ 07 Αυγ 2016, 22:00
Patty D.Luffy
Γιατί locku-locku no mi???
269 Απ: Αστείες Εικόνες,Videos και Μemes! Κυρ 07 Αυγ 2016, 22:18
Deathracer2009
Παντως δεν ειναι δικη μου δουλεια το κλειδωμα του thread διοτι εγω ονομαζω τις επιθεσεις κλειδωματος....
270 Απ: Αστείες Εικόνες,Videos και Μemes! Δευ 08 Αυγ 2016, 00:55
Scarlet D.
Μα ολοι ονομάζουμε όταν κάνουμε lock, αυτό εδώ δεν ξέρω γιατι κλειδώθηκε μπορεί να έχει κάποια εξήγηση ο @Aldark η μπορεί... ξέρω γω; να το πάτησε κανείς απο εσάς κι εμένα καταλάθως;
τεσπα το ξεκλειδωσα
τεσπα το ξεκλειδωσα
271 Απ: Αστείες Εικόνες,Videos και Μemes! Δευ 08 Αυγ 2016, 14:31
Santouryuu
Χαλαρα ο αλ ηταν... Φοβηθηκε μη δυσφημισει το φορουμ ο χωκ xD
272 Απ: Αστείες Εικόνες,Videos και Μemes! Δευ 08 Αυγ 2016, 15:31
Hawkins
καλα δεν χρειαζεται να κλειδωσεις το τοπικ απλα μπαναρεις το μελος gold d russ και τελειωνει η υποθεση
καθε σοβαρο φορουμ δεν επιτρεπει να γραφονται διαφορα ρατσιστικα σχολια,εικονες κτλπ εξαλου φορουμ για anime ειμαστε δεν κολανε πουθενα αυτα
καθε σοβαρο φορουμ δεν επιτρεπει να γραφονται διαφορα ρατσιστικα σχολια,εικονες κτλπ εξαλου φορουμ για anime ειμαστε δεν κολανε πουθενα αυτα
273 Απ: Αστείες Εικόνες,Videos και Μemes! Δευ 08 Αυγ 2016, 15:44
Santouryuu
Hawkins έγραψε:καλα δεν χρειαζεται να κλειδωσεις το τοπικ απλα μπαναρεις το μελος gold d russ και τελειωνει η υποθεση
Τι παραληρημα ηταν παλι αυτο;
274 Απ: Αστείες Εικόνες,Videos και Μemes! Δευ 08 Αυγ 2016, 16:27
Deathracer2009
O russ ειναι απο τα εξαφανισμενα μελη που εκαναν την εμφανιση τους εν μια νυκτη και μετα ξανα εξαφανιστηκαν.
275 Απ: Αστείες Εικόνες,Videos και Μemes! Δευ 08 Αυγ 2016, 17:16
Scarlet D.
Παιδες παιδεεες ηρεμήστε, δεν είμαστε εδώ για να θάψουμε μέλη. Ας συγκεντρωθούμε στο θέμα του τόπικ που είναι το ποστάρισμα αστείων βιντεο/εικόνων
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης