Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σειρά: Mr. Robot
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
27 Απ: Σειρά: Mr. Robot Πεμ 05 Μάης 2016, 08:13
Pagliacci
Ο δημιουργος δηλωσε πως θα ναι μια πιο σκοτεινη σεζον και τα πραματα δεν θα πανε καλα για τους πρωταγωνιστες.... Ποσο χειροτερα πια! :p
28 Απ: Σειρά: Mr. Robot Πεμ 05 Μάης 2016, 11:30
Tcixlas
τι άλλο θα τους κάνει? r. r. martin θα γινει σε λίγο
30 Απ: Σειρά: Mr. Robot Δευ 16 Μάης 2016, 21:55
N_G
Άντε να αρχίσει γιατί έχουμε ξεμείνει τελείως....
31 Απ: Σειρά: Mr. Robot Κυρ 29 Μάης 2016, 14:40
Hawkins
της ξανα εδωσα μια ευκαιρια...ειμαι στο 4 επεισοδιο και με εχει σκαλωσει αγρια μερικες φορες δεν ξερω τι γινετε...ειδικα στο 4 επεισοδιο που επαθε συνδρομο στερησης και πανε σε ενα σπιτι να παρουν την δωση του απο εκεινο το σημειο και μετα σκαλωσα
33 Απ: Σειρά: Mr. Robot Τρι 31 Μάης 2016, 00:07
Deathracer2009
Mηπως γιατι δεν την εχουμε δει και γι'αυτο δεν σχολιαζουμε;
34 Απ: Σειρά: Mr. Robot Τρι 31 Μάης 2016, 02:28
Pagliacci
Ε τι να σχολιάσουμε ρε μαν, τη νέα σεζόν περιμένουμε
35 Απ: Σειρά: Mr. Robot Τρι 31 Μάης 2016, 10:14
Hawkins
να σχολιασουμε τι ειδαμε γιατι εγω ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειδα...μου φανηκε πολυ περιεργο σαν σειρα
37 Απ: Σειρά: Mr. Robot Τρι 31 Μάης 2016, 13:42
Hawkins
καταρχην να πω οτι υσχιει ειναι αντιγραφη απο το fight club,η αληθεια ειναι οτι οταν εφτασα στο 4ο επεισοδιο ακουσα κατι οτι μοιαζει με figfht club και απο εκεινη την στιγμη καταλαβα οτι ο mr robot δεν ηταν αληθινος δεν ειχα παρει χαμπαρι τιποτα πιο πριν χοντρο σποιλερ λοιπον :*
η σειρα ηταν λιγο περιεργη η στομσφαιρα κτλπ πολυ καταθληπτικα...επεισης λεει οτι θα καταστρεψει τις τραπεζες κτλπ αλλα η ταινια δεν εμβαθινη εκει με αποτελεσμα ο τηλεθεατης να μην εχει καταλαβει ακομα για το τι πανε να κανουνε και ποσο χοντρο ειναι
σε ολλη την σειρα μου εδεινε την αισθηση οτι θα χακαρουν τον γειτονα απεναντι σε καμμια περιπτωση οτι θα σβησουν το 75% του χρεους
αυτος ο ταιρελ που στον πεοντα ειναι? υπαρχει στα αληθεια? επεισης γιατι ειπε ο ελιοτ στον ταιρελ οτι δουλευει μονος? υπαρχει ο μαυρος με τα γυαλλια στα αληθεια μαζι με την τζιχαντ και τον χοντρο ή παλη μουφα?
ο ελιοτ μας εδεινε την εντυπωση οτι θυμαται τον πατερα του πως στο π***** θυμωτανε γεγονοτα που ειχαν συμβει με αυτον και δεν θυμωταν την φατσα του και δεν τον αναγνωρισε απο την αρχη και να πει οπα κατσε τα εχω παιξει...
πιο blow mind τελος και απο το s6ep5 του game of thrones
η σειρα ηταν λιγο περιεργη η στομσφαιρα κτλπ πολυ καταθληπτικα...επεισης λεει οτι θα καταστρεψει τις τραπεζες κτλπ αλλα η ταινια δεν εμβαθινη εκει με αποτελεσμα ο τηλεθεατης να μην εχει καταλαβει ακομα για το τι πανε να κανουνε και ποσο χοντρο ειναι
σε ολλη την σειρα μου εδεινε την αισθηση οτι θα χακαρουν τον γειτονα απεναντι σε καμμια περιπτωση οτι θα σβησουν το 75% του χρεους
αυτος ο ταιρελ που στον πεοντα ειναι? υπαρχει στα αληθεια? επεισης γιατι ειπε ο ελιοτ στον ταιρελ οτι δουλευει μονος? υπαρχει ο μαυρος με τα γυαλλια στα αληθεια μαζι με την τζιχαντ και τον χοντρο ή παλη μουφα?
ο ελιοτ μας εδεινε την εντυπωση οτι θυμαται τον πατερα του πως στο π***** θυμωτανε γεγονοτα που ειχαν συμβει με αυτον και δεν θυμωταν την φατσα του και δεν τον αναγνωρισε απο την αρχη και να πει οπα κατσε τα εχω παιξει...
πιο blow mind τελος και απο το s6ep5 του game of thrones
38 Απ: Σειρά: Mr. Robot Τρι 31 Μάης 2016, 13:57
Pagliacci
Aντιγραφή του Fight Club δεν είναι έμπνευση έχει πάρει η σειρά από εκεί όπως και από το Μάτριξ, το Memento και άλλα. Μάλιστα με έναν ωραίο κατά την γνώμη μου τρόπο η σειρά "ευχαριστεί" το fight club βάζοντας μια έκδοση του τραγουδιού "where is my mind" ένα τραγούδι που έχει συνδεθεί αποκλειστικά με το τέλος του Fight Club. Μου φάνηκε πολύ όμορφο που ο δημιουργός δείχνει την εκτίμηση του στη ταινία με αυτόν τον τρόπο.
Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο τηλεθεατής για να μπορέσει να βγάλει άκρη είναι πως αντίθετα με άλλες σειρές/ταινίες δεν παρακολουθείς την ιστορία μέσα από την αντικειμενική ματιά του τηλεθεατή αλλά μέσα από τα μάτια του Έλιοτ. Η μαυρίλα, η κατάθλιψη, οι παραισθήσεις υπάρχουν επειδή τα βλέπει ο Έλιοτ. Το κατά πόσο είναι πραγματικά ή όχι δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε πριν το μάθει ο ίδιος ο πρωταγωνιστής. Αυτό για εμένα κάνει ενδιαφέρουσα τη σειρά, το ότι βλέπεις μέσα από έναν ψυχολογικά διαταραγμένο άνθρωπο τα γεγονότα και πρέπει κατα κάποιο τρόπο να ταυτιστείς μαζί του αλλιώς χάνεσαι.
Ο Ταιρέλ εκτός μεγάλης (και χαζής) ανατροπής υπάρχει. Το που εξαφανίστηκε και το που βρίσκεται είναι ένα μεγάλο μυστήριο που θα λυθεί στη δεύτερη σεζόν. Δεν πιστεύω πως πέθανε πάντως, είναι πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας και έχει πολλά να μας δείξει. Ο Έλιοτ σε εκείνη την στιγμή πίστευε πως ο Τάιρελ μπορεί να τον σκότωνε και για αυτό είπε ψέμματα πως δούλευε μόνος του, για να μην πάρει η μπάλα και τους άλλους.
Το πρόβλημα στη μνήμη (και ίσως και τα υπόλοιπα, δεν είμαι σίγουρος) δεν είναι μόνο ψυχολογικό αλλά εγκεφαλικό. Όταν ο Έλιοτ έπεσε από το παράθυρο πρέπει να χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πάθει ζημιά. Το πατέρα του υποσυνείδητα τον θυμόταν εξαρχής. Για αυτό και επαναλάμβανε σκηνές από τη ζωή, όπως τότε που τον πέταξε από το ύψωμα ή όταν περνούσε σύνδρομο στέρησης που τον είχε να του λέει εγώ θα είμαι για πάντα δίπλα σου κτλπ. Λίγο πολύ είχε σβήσει το πρόσωπο του πατέρα του και βρισκόταν σε άρνηση. Βέβαια, όπως έχουμε δει και η προσωπικότητα του πατέρα του που έχει αναπτύξει μέσα του έχει σχεδόν δική της βούληση πλέον οπότε και αυτός παίζει να έβαλε το χεράκι του.
Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο τηλεθεατής για να μπορέσει να βγάλει άκρη είναι πως αντίθετα με άλλες σειρές/ταινίες δεν παρακολουθείς την ιστορία μέσα από την αντικειμενική ματιά του τηλεθεατή αλλά μέσα από τα μάτια του Έλιοτ. Η μαυρίλα, η κατάθλιψη, οι παραισθήσεις υπάρχουν επειδή τα βλέπει ο Έλιοτ. Το κατά πόσο είναι πραγματικά ή όχι δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε πριν το μάθει ο ίδιος ο πρωταγωνιστής. Αυτό για εμένα κάνει ενδιαφέρουσα τη σειρά, το ότι βλέπεις μέσα από έναν ψυχολογικά διαταραγμένο άνθρωπο τα γεγονότα και πρέπει κατα κάποιο τρόπο να ταυτιστείς μαζί του αλλιώς χάνεσαι.
Ο Ταιρέλ εκτός μεγάλης (και χαζής) ανατροπής υπάρχει. Το που εξαφανίστηκε και το που βρίσκεται είναι ένα μεγάλο μυστήριο που θα λυθεί στη δεύτερη σεζόν. Δεν πιστεύω πως πέθανε πάντως, είναι πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας και έχει πολλά να μας δείξει. Ο Έλιοτ σε εκείνη την στιγμή πίστευε πως ο Τάιρελ μπορεί να τον σκότωνε και για αυτό είπε ψέμματα πως δούλευε μόνος του, για να μην πάρει η μπάλα και τους άλλους.
Το πρόβλημα στη μνήμη (και ίσως και τα υπόλοιπα, δεν είμαι σίγουρος) δεν είναι μόνο ψυχολογικό αλλά εγκεφαλικό. Όταν ο Έλιοτ έπεσε από το παράθυρο πρέπει να χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πάθει ζημιά. Το πατέρα του υποσυνείδητα τον θυμόταν εξαρχής. Για αυτό και επαναλάμβανε σκηνές από τη ζωή, όπως τότε που τον πέταξε από το ύψωμα ή όταν περνούσε σύνδρομο στέρησης που τον είχε να του λέει εγώ θα είμαι για πάντα δίπλα σου κτλπ. Λίγο πολύ είχε σβήσει το πρόσωπο του πατέρα του και βρισκόταν σε άρνηση. Βέβαια, όπως έχουμε δει και η προσωπικότητα του πατέρα του που έχει αναπτύξει μέσα του έχει σχεδόν δική της βούληση πλέον οπότε και αυτός παίζει να έβαλε το χεράκι του.
39 Απ: Σειρά: Mr. Robot Πεμ 02 Ιουν 2016, 21:43
Hawkins
οντως το βλεπουμε απο την οπτικη γωνια του ελιοτ τωρα εξηγουντε πολλα
παντως εμενα ουτε fight club ουτε memento μου αρεσαν :0
παντως εμενα ουτε fight club ουτε memento μου αρεσαν :0
41 Απ: Σειρά: Mr. Robot Τετ 17 Αυγ 2016, 06:57
Deathracer2009
Ανανεωθηκε για τριτη σεζον και δεν το εχει δει ακομα.....
42 Απ: Σειρά: Mr. Robot Δευ 22 Αυγ 2016, 13:28
Patty D.Luffy
Ξεκίνησα την season 2 , λίγο πιο αργή στα πρώτα επεισόδια αλλά έχω προσδοκίες.
Η πρώτη σεζον ήταν έπος!!!
Η πρώτη σεζον ήταν έπος!!!
43 Απ: Σειρά: Mr. Robot Δευ 22 Αυγ 2016, 14:29
The Red-Haired
Μόνο 10 επεισόδια έχει η πρώτη season? ή κατεβάζω καμμιά βλακεία?
βλέπεται χωρίς υπότιτλους?
βλέπεται χωρίς υπότιτλους?
44 Απ: Σειρά: Mr. Robot Δευ 22 Αυγ 2016, 15:40
Patty D.Luffy
Nαι 10 έχει. Θα έλεγα να βάλεις υπότιτλους. Έχεις BS player??
45 Απ: Σειρά: Mr. Robot Δευ 22 Αυγ 2016, 16:20
The Red-Haired
Το κατέβασα από το λινκ που σου έστειλα pm.
-Για να μη φωνάζει ο Αλ ότι βάζουμε πειρατικά στο φορουμ xD-
-Για να μη φωνάζει ο Αλ ότι βάζουμε πειρατικά στο φορουμ xD-
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης