Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Φρέσκο RANKING SYSTEM! (Hail Patty)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1Φρέσκο RANKING SYSTEM! (Hail Patty) Empty Απ: Φρέσκο RANKING SYSTEM! (Hail Patty) Τετ 22 Ιουλ 2015, 00:35

Santouryuu

Santouryuu

δεν θέλω να γίνω oda 07.21.2015 23:36:17

ellefson is a girl. ellefson is a girl. ellefson is a girl. ellefson is a girl.

τι είναι το raper; μήπως εννοείς rapist;

:haha: :haha: :haha: :haha:

2Φρέσκο RANKING SYSTEM! (Hail Patty) Empty Απ: Φρέσκο RANKING SYSTEM! (Hail Patty) Τετ 22 Ιουλ 2015, 01:21

Aldark

Aldark

Μη φοβάσαι μόνο ένας είναι Oda xD

πραγματικά όμως κι εγώ με το raper την ίδια απορία είχα Pandman ownz

3Φρέσκο RANKING SYSTEM! (Hail Patty) Empty Απ: Φρέσκο RANKING SYSTEM! (Hail Patty) Τετ 22 Ιουλ 2015, 01:29

Hawkins

Hawkins

πανω κατω πρεπει να εχω 3.500 ποστ δεν ειναι δικαιο να με μετρησετε μονο με αυτο το ακ :p

4Φρέσκο RANKING SYSTEM! (Hail Patty) Empty Απ: Φρέσκο RANKING SYSTEM! (Hail Patty) Τετ 22 Ιουλ 2015, 02:56

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Κλαιω με το rank tcixlas.................... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

YΓ. Yonko............ your mom=15$

5Φρέσκο RANKING SYSTEM! (Hail Patty) Empty Απ: Φρέσκο RANKING SYSTEM! (Hail Patty) Τετ 22 Ιουλ 2015, 03:55

Santouryuu

Santouryuu

Ωχ, μπηκε ο deathracer... πρεπει να το παιζουμε σοβαροι τωρα!

6Φρέσκο RANKING SYSTEM! (Hail Patty) Empty Απ: Φρέσκο RANKING SYSTEM! (Hail Patty) Τετ 22 Ιουλ 2015, 04:20

Aldark

Aldark

Έγινε μία διόρθωση , το Pirate Ship Raper, ήταν Pirate Ship Shipwright xDDD

btw άστο παιδί ήσυχο σάντο :xD:

7Φρέσκο RANKING SYSTEM! (Hail Patty) Empty Απ: Φρέσκο RANKING SYSTEM! (Hail Patty) Τετ 22 Ιουλ 2015, 04:23

Santouryuu

Santouryuu

Ειδες μεχρι κι οι ναμι φενς ξεχασαν να βαλουν navigator... τοσο για τα πανηγυρια ειναι η πορτοκαλομαλλουσα

8Φρέσκο RANKING SYSTEM! (Hail Patty) Empty Απ: Φρέσκο RANKING SYSTEM! (Hail Patty) Τετ 22 Ιουλ 2015, 11:07

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Στα 50 είναι ο navigator, δεν το έγραψε ο ΑΛ, και έγραψε 2 φορες τον Κόμπυ..... χμμμμμ heh look at that heh look at that heh look at that heh look at that heh look at that heh look at that

9Φρέσκο RANKING SYSTEM! (Hail Patty) Empty Απ: Φρέσκο RANKING SYSTEM! (Hail Patty) Τετ 22 Ιουλ 2015, 13:13

Santouryuu

Santouryuu

Yaoi με κομπυ!

10Φρέσκο RANKING SYSTEM! (Hail Patty) Empty Απ: Φρέσκο RANKING SYSTEM! (Hail Patty) Τρι 28 Ιουλ 2015, 21:28

Tcixlas

Tcixlas

ο τσίχλας γαμεί με λίγα λόγια εεεε????? είμαι κατηγορία απο μόνος μου... θα δείτε θα αναγκαστείτε αν το ξαναλλάξετε και να δώσετε το όνομα μου στα 15000 ποστ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης