Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

High School Of The Dead

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 6]

26High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Παρ 09 Ιουλ 2010, 15:33

didimakia

didimakia

^Σωστος αν και το ανιμε δεν περνει στα σοβαρα τον εαυτο του..θα ειναι Pure fan..και τωρα που το θυμηθηκα aldark ειχε μια τραγιλαφικη σκηνη που με εκανε να γελασω, εκει με τις κοπελιες στην σκαλα...χαχαχα

27High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Παρ 09 Ιουλ 2010, 15:41

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
εγω ελιωσα εκει με τον πρωταγονιστη που λεει:

-People die at the gate...that can't be good!

ΝΟ SHIT MAN! :haha: :haha:

28High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Παρ 09 Ιουλ 2010, 15:42

IwantCookie

IwantCookie

θα το τσεκάρω σήμερα το βράδυ που θα αρχήσω σοουλ ιτερ...και θα σας πω γνώμη :P

29High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Παρ 09 Ιουλ 2010, 15:43

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ecchie είναι να σε δείχνει μπουτάκια, κανά λαράκι τύπισσας κλπ.

και όσο για το κλίκ κλί κλίκ, δεν είμαι του ονλάιν ρίντινγκ...

30High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Παρ 09 Ιουλ 2010, 16:12

βατόμουρο

Law Defender
Shadow Ace έγραψε:εγω ελιωσα εκει με τον πρωταγονιστη που λεει:

-People die at the gate...that can't be good!

ΝΟ SHIT MAN! :haha: :haha:

AXAXAXAXAXAXAXAXA

μα ποσο fail? :haha:

31High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Παρ 09 Ιουλ 2010, 16:24

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
απειρο ρε! ο τυπος ειναι πανεξυπνος,εγω νομιζα οτι ειναι καλο! :xD:

και μετα ο καθηγητης γυμναστικης λεει "this can't be true...i am sleeping and i will go to work tommorow" και πηδαει απτον δευτερο.... :haha:

@Σταθουκο : το κομμεντ σου τρωει edit,απαγορευεται να βριζουμε το uber note...

32High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Παρ 09 Ιουλ 2010, 16:35

βατόμουρο

Law Defender
Shadow Ace έγραψε:απειρο ρε! ο τυπος ειναι πανεξυπνος,εγω νομιζα οτι ειναι καλο! :xD:

και μετα ο καθηγητης γυμναστικης λεει "this can't be true...i am sleeping and i will go to work tommorow" και πηδαει απτον δευτερο.... :haha:

@Σταθουκο : το κομμεντ σου τρωει edit,απαγορευεται να βριζουμε το uber note...

οκ εκλεισε θα το δω..καθε ποτε βγαινει?

33High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Παρ 09 Ιουλ 2010, 20:56

Aldark

Aldark

Συμφωνα με τους υπολογισμους μου .....Δευτερα.... hi!

34High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Παρ 09 Ιουλ 2010, 21:26

IwantCookie

IwantCookie

έλα οκ..το είδα...νταξ...αστείο όντως δεν ήταν...γαμάτο ανιματιον...και ρε πουστι μου...παντου πετάγονται βρακια και βυζια..αν ειναι δυνατον!!

PERVZZ POWAH High School Of The Dead - Σελίδα 2 68851 High School Of The Dead - Σελίδα 2 68851 High School Of The Dead - Σελίδα 2 68851

νταξ δε λεεω φαση έχε το ecchie αλλά όχι και να βλέπουμε σε κάθε σκηνή και απο ένα βρακί ρε

anyway...εγώ θα το συνεχίσω γιατι το ανιματιον ήταν καλο και πραγματικά είμαι περίεργος τι σκατα πλοκή μπορεί να έχει!

ΥΓ:ωραίο οπενινγκ έχει!

35High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Παρ 09 Ιουλ 2010, 21:34

Aldark

Aldark

Hah οντως ειδικα εκει με τη σκαλα ηταν ροφλ. που λεγε κατι για BFF.

Να σας πω το ειδατε με Horrible subs;

36High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Παρ 09 Ιουλ 2010, 21:40

IwantCookie

IwantCookie

ναι..δεν ξέρεις τι είναι το dis? :P

37High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Παρ 09 Ιουλ 2010, 22:08

Aldark

Aldark

dis? wat?

Εγω το ειδα με Commie ρε! οι Horrible subs είναι....horrible red card,outa tha ga

38High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Σαβ 10 Ιουλ 2010, 03:26

didimakia

didimakia

Eγω απο horrbile...κιτρινοι υποτιτλοι... -_-
ειναι οντως horrible αλλα ειναι γρηγοροι...

39High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Σαβ 10 Ιουλ 2010, 12:18

IwantCookie

IwantCookie

δεν είναι τόσο χαλια ρε νταξ....παλεύονται..μην ξεχνατε ότι ειναι fansub δεν είναι επαγγελματίες

40High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Δευ 12 Ιουλ 2010, 01:50

didimakia

didimakia

καθε Δευτερα θα βγαινει στην ιαπωνια. Groups: [coalguys] [tmd] και μπορει και horrible

41High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Δευ 12 Ιουλ 2010, 01:54

IwantCookie

IwantCookie

δλδ τετάρτη πεμπτη περιπου τα σαμπ?

42High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Δευ 12 Ιουλ 2010, 01:55

didimakia

didimakia

Ε δεν ξερουμε ρε συ...αναλογως σε ποια project θα δωσουν προταιρεοτητα κλπ... αυτο θα φανει μετα το 3-4 επεισοδειο...

43High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Δευ 12 Ιουλ 2010, 02:35

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ενα επεισοδιακι μονο ε?
θα δω,ισως να το χτυπησω...

44High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Δευ 12 Ιουλ 2010, 14:24

didimakia

didimakia

Episode 2 is here...
http://coalguys.com/?p=625

45High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Δευ 12 Ιουλ 2010, 15:06

IwantCookie

IwantCookie

dlding...ας ελπίσουμε να λέει..... :P τουλάχιστον να εξηγεί τιποτα..

46High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Δευ 12 Ιουλ 2010, 15:29

didimakia

didimakia

Πολυ ωραιο και το 2ο επεισοδειο...ο χοντρουλης εχει ωραια φωνη(Viral απο TTGL :P)
Σπόιλερ:

47High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Δευ 12 Ιουλ 2010, 15:48

IwantCookie

IwantCookie

Σπόιλερ:

48High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Δευ 12 Ιουλ 2010, 15:52

didimakia

didimakia

IwantCookie έγραψε:
Σπόιλερ:
Για ποιο πραγμα?
Επισης μετα το ending δειχνει κανα λεπτο ακομα απο το επεισοδειο και μετα το Preview... μην το περνατε...

49High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Δευ 12 Ιουλ 2010, 15:54

IwantCookie

IwantCookie

Σπόιλερ:

50High School Of The Dead - Σελίδα 2 Empty Απ: High School Of The Dead Δευ 12 Ιουλ 2010, 16:00

didimakia

didimakia

IwantCookie έγραψε:
Σπόιλερ:
Σπόιλερ:
Και επειδη ξερω οτι θα ρωτησεις τι σημαινει tsundere θα σου απαντησω... tsundere ειναι οταν ενας γυναικιος χαρακτηρας εχει δυναμικο χαρακτηρα, μισει τους pervents και δερνει τα αγορια μεχρι τελικης πτωσεως...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-

» Kore Wa Zombie Desuka (of the dead)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης