Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

χειταρετε ειναι free

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 03:25

Tcixlas

Tcixlas

τι περιμένεις όταν κάνει μερτζ με πρωην πασόκους και ακροδεξιους ψεκασμένους?

27 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 03:27

Santouryuu

Santouryuu

Οι ελληνικοι υδατανθρακες!!!

28 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 03:28

Aldark

Aldark

πίσω οντόπικ πλις
σάντο μαν σε ξέρω κι από κάπου αλλού; πώς με ψυχολόγησες έτσι; :xD:

ντιςς σε πασόκους εντός σύριζλα.
ντιςς σε όσους θεωρούν ότι έχουμε "αριστερή κυβέρνηση"

29 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 03:33

Santouryuu

Santouryuu

Σ'εχω γεννησει... :Ρ

30 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 03:34

Aldark

Aldark

heh look at that στα 8 σου μ'έκανες βρε

31 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 03:36

Tcixlas

Tcixlas

είσαι κομμουνιστής κκες? ή η απλα κομμουνιστής έχει διαφορα χαχαχαχ δεν κραζω απλα το κκε έχει κάνει φαουλ τόσα χρόναι ανγνωρίζοντας μάχες που έχει κερδίσει έχει λερώσει πολλές φορές το όνμα του... αριστερη κυβέρνηση με καπιταλοσκυλα μέσα πως γκενεν αυτό?

32 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 03:39

Aldark

Aldark

ας μπούμε ξανά στο τόπικ και θα το συζητήσουμε μια άλλη φορά ;) , ιδεολόγος είμαι κατά βάση. Νέβερμαηντ.

Τα οφτοπικ θα διαγράφονται φρομ νάου.

33 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 03:42

Tcixlas

Tcixlas

χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 11665726_926190180781155_5695100169601235208_n

χειτ και ντις σε αυτην εδω την βρώμα...

34 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 07:28

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Dis στον Άλνταρκ που έκανε dis στη Τσέλσι.
Dis στον Άλνταρκ που έκανε dis στον Γρηγόρη.
Dis στους "οικονομολόγους" και στους "πολιτικούς αναλυτές" του φουμπου.
Dis στο mr. Robot που ακόμα δεν έβγαλε το δεύτερο επ.
Dis στο duelyst που μου λαγκάρει την ψυχή.
Αλλά κυρίως ένα dis σε όλους αυτούς που νόμιζαν πως το one piece.gr πέθανε.

35 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 10:29

Scarlet D.

Scarlet D.

το φορουμ εχει το yomi yomi no mi ρεεεεε παρτε το αποφαση

diss στον σκληρο καριολη που εκανε diss στον aldark που τον γλυφω τοσο καιρο :P

http://www.onepiecegr.com/

36 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 10:42

Tcixlas

Tcixlas

diss στον σκαρλετ που τη λεει στον καριόλη που τα λέει πολύ καλά χωρίς να θέλω να γλύψω για πρώτη φορά ίσως συμφωνώ μαζί του σοβαρά σε ποστ χαχαχαχα

καλά ίσως γλύφω κιόλας γιατί είναι ο καράφλας
diss και σε μένα λοιπόν που γλύφω

diss λοιπόν στα αντιβαιρους που δεν κάνουν δουλειά καθόλου και έπιασα trojan και τον ανακάλυψα μόνος μου αλλιώς θα την είχα πατήσει...

diss στους έλληνες πολίτες που κάθε φορε πριν απο εκλογές ή απο σημαντικές εξελίξεις παίρνουν χρέη ταξιτζή και μας σπάνε τα καυκαλα...

diss και στ πρόβατα που δεν έχουν άποψη και αναπαραγουν την άποψη των  media

diss στα κομματοσκυλα κάθε παράταξης

diss στο diss γιατί κανονικά δεν μου αρέσει να κράζω αλλά νιώθω ωραία που τα βγάζω τώρα είναι σαν μια e-εξομολογηση χαχαχαχα

37 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 10:44

Scarlet D.

Scarlet D.

diss στον tcixla που δεν κατεβαζει malware anti-bit και περιμενει το antivirus του να κανει ολη την δουλεια :P

http://www.onepiecegr.com/

38 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 11:04

Tcixlas

Tcixlas

diss στον σκαρλετάκο που νομίζει ότι είναι pc freak και γνωρίζει τα πάντα...

είναι βαρύ για το λάπτοπ μου προσωπικά για τη χρήση που του κάνω και κατεβάζω ανα λίγο καιρό κάνω ελεγχο και καθαρισμό και το σβήνω αχαχα τσαμπα κόπος αλλά έχω διαφορά απο όταν είχα πιο βαρύ αντιβαιρους και το malware.... πως νομίζεις ανακάλυψα trojan με την οσφρηση μου???

39 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 16:27

Aldark

Aldark

diss στα windows 8.1
diss σε όσους κάνουν diss σε εμένα
diss σε όσους δε με γλείφουν
diss στα anti-virus που ζητάνε φράγκα
diss στον κώστα καραμανλή που έβγαλε βιντεάκι σήμερα
diss στο hogwart
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ DISS ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΕPIECE.GR ΠΕΘΑΝΕ.

40 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 16:49

Tcixlas

Tcixlas

diss σε όσους δεν πίστεψαν σε τσίχλα
diss σε όλους σας που δεν κρατήσατε πριντσκριν απο το raid στο χογκουαρτσ
και τέλος
diss σε όλους σας

diss στο βόδι άδωνη
 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 11027981_10207819522392911_7415611817411471392_n

diss στα ζευγαρια με κοινό φβ σε όλααααααα
 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 11701027_949431318413015_2565597721680356745_n

41 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 20:40

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Αχαχαχαχαχχαχαχα κλαιω με το τελευταίο.. :xD: :xD: :xD:

42 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 20:52

Tcixlas

Tcixlas

καλα ήταν επικόο κόντεψα να πεθάνω απο σακατεμένα εγκεφαλικα ΄κυτταρα όταν το είδα

43 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 21:11

Santouryuu

Santouryuu

Diss στα πλυντηρια πιατων

44 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 21:23

Tcixlas

Tcixlas

diss στους μαλάκες απανταχού....

45 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 21:25

Santouryuu

Santouryuu

Diss στους γκεϋς (οχι ολους)

46 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 22:04

Tcixlas

Tcixlas

περίμενε ανάλογα τι εννοείς γκευς... αν εννοείς τους απλούς ομοφυλόφιλους που δεν ενοχλούν κανεναν τότε diss σε σένα

στους πούστηδες όμως που βγαίνουν στο δρόμο και κοντεύουν να κάνουν ρουφοκώλι μες στο δρόμο ο ένας στον άλλον diss, όπως εγώ με την κοπελια μου σεβόμαστε τον συνάνθρωπο και δεν κάνουμε σαν τα σκυλιά μες στο δρόμο έτσι πρέπει να το σεβαστούν κι αυτοί και δεν θα κλείσω το στόμα μου μην με πουν ομοφοβικο στα παπαρια μου τι λενε οι άλλοι... με τους γκει όσο δεν προσβάλλουν τις αξίες μου και δεν καταστρέφουν την αισθητική μου δεν έχω απολύτως κανένα θεμα χαχα

47 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 22:29

Santouryuu

Santouryuu

Ρε κοιτα το αβαταρ μου μονο και πες μου αν εχω προβλημα... αλλα αυτοι εχουν ξεσαλωσει... θελουν γκεϋ πραϊντ για να αποδειξουν οτι τον παιρνουν... αλλη εξηγηση δεν εχω... ενταξει τον παιρνετε, σας πιστευω, δεν χρειαζεται να μας το υπενθυμιζετε... επισης θελουν παντρειες μεσα στις εκκλησιες... ημαρτον, για να αποδειξουν τι; οτι και οι γκεϋς μπορουν να ντυθουν νυφουλες; ειναι εντελως αφυσικο... να πουν οτι ναι θελω να αναγνωρισεις μια συζυγικη σχεση να πω μαζι σου, αλλα θελουν να προκαλεσουν οι ξεφωνημενες... οπως επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι θελουν και να υιοθετουν παιδια... αφου η φυση στο απαγορευει... απο τον πωπο δε γινονται παιδια πως να το κανουμε... κομπλεξ κατωτεροτητος το ονομαζω αυτο... οι αλλοι που ειναι γκεϋς και ειναι νορμαλ ανθρωποι νο προμπλεμ...

Αρα diss στους γκεϋς (οχι ολους) και σε αυτη τη γκεοσημαια που εχουν εξαπωλησει στις εικονες προφιλ τους και μου εχουν πρηξει τα @@

48 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Πεμ 02 Ιουλ 2015, 22:54

Tcixlas

Tcixlas

μαζί σου σε αυτά... εκτός ίσως απο το θέμα με τα παιδιά θα μπορούσα να ανεχτώ μαζί με παρακολούθηση εβδομαδιαία απο κάποια πρόνοια να υιοθετήσουν παιδιά γιατί άνθρωποι είναι και αυτοί και μπορούν να θέλουν να δουν ένα παιδί κι ας μην μπορούν να κάνουν... αρκεί να μην του μεταφέρουν τυχόν κομπλεξ που μπορεί να έχουν και νατο αναθρέφουν σωστά γι αυτό και λέω με πρόνοια... αλλά στα άλλα μαζί σου... κα ιδεν στα είπα για σένα τα άλλα είπα να ξεσπαθώσω κι εγώ γιατί έβλεπα κάτι τυπαδες να βάζουν δέχτυλο ο ένας στον κώλο του άλλου στα πραιντ και μου σπασανε τα νευρα μου

49 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Παρ 03 Ιουλ 2015, 01:42

Hawkins

Hawkins

κοιτα ουτε εγω εχω κανα θεμα με τους γκει δεν θα κατσω να βρισω καποιον γκει εκτος και αμα ειναι πουστρα ουτος η αλλιως δεν το επελεξαν....αλλα καλο ειναι να κρατας καποιο μετρο και οποιος εχει δει gay pride καταλαβενει τι λεω...οι λεσβιες σε αυτα σε σχεση με τους αντρες ειναι πολυ πιο νορμαλ...βλεπεις αντρες να στυνονται στα 4 φορωντας στολη σκυλου να κανουν γλωσσοφυλλα μεταξυ τους να γλυφουν γλυφιτζουρια που μοιαζουν σε σχημα πουτσ...μιλαμε πιο σεξιστες απο τους γκει δεν υπαρχουν το μυαλλο τους ολλο στο σεξ ειναι...εγω προσωπικα δεν θα εκανα παρεα με γκει και ο λογος ειναι οτι οσο νορμαλ και να ειναι σπιτι οταν γυρισει καποιος θα του βαλει δαχτυλο..εγω τετοιους φιλλους δεν θελω! τωρα για τους γαμους ας παντρευτουν σιγα το πραμμα αλλα να υιοθετησουν παιδια? ουτε κατα διαννοια!!!!+οτι μπορει το παιδι να το κανει γκει και να του καταστρεψει την ζωη ειναι και το οτι θα το κραζουν οι φιλοι του και θα περασει σκατα παιδικα χρονια τα οποια μπορει να μην ξεπερασει ποτε,καλητερα να κατσει ορφανοτροφειο παρα τετοια οικογενεια.Γενικα καλο ειναι να μην μπλεκουμε τα μπουτια μας πρεπει να αναγνωριζουν την θεση τους στην κοινωνια και να μην προωθουν τα δικα τους πιστευω τοσο πολυ(η τηλεορασει εχει γεμισει γκει)

50 χειταρετε ειναι free - Σελίδα 2 Empty Απ: χειταρετε ειναι free Παρ 03 Ιουλ 2015, 02:21

Aldark

Aldark

καταρχάς γυρίστε ον τοπικ :xD:καντε θεμα για LBGTQ αν είναι ;ρ

αλσο

τσιχλ έγραψε:κοντεύουν να κάνουν ρουφοκώλι μες στο δρόμο ο ένας στον άλλον diss, όπως εγώ με την κοπελια μου σεβόμαστε τον συνάνθρωπο και δεν κάνουμε σαν τα σκυλιά μες στο δρόμο

ΚΛΑΙΩ :xD: :xD: :xD: :xD:

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-

» Free!
» One Piece manga [642] free download

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης