Ως μέλος του φόρουμ...από την αρχή (μιας και πρόκειται για τη συνέχεια του αρχικού onepiece.gr , το οποίο γεννήθηκε γύρω στο 2007-2008 αν δεν κάνω λάθος) , γνωρίζω περίπου πότε ήταν η μεγάλη ακμή του. Τα προηγούμενα στατιστικά αφορούν τον τελευταίο χρόνο οπότε δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτικά. Από το 2010 (τέτοιες μέρες περίπου , κλείνουμε 5 χρόνια φέτος!) μέχρι το 2012 , όλα κυλούσαν αρκετά καλά , και για ένα μικρό ζωντανό φόρουμ υπήρχε αρκετή κίνηση. Δεν ήμασταν ποτέ anime//gr , ούτε καν animeclipse (το φόρουμ τους εννοώ :p) αλλά υπήρχε κίνηση. Δυστυχώς τα περισσότερα μέλη σιγά σιγά την έκαναν , και μείναμε λίγοι. Αυτό έχει συμβεί στα περισσότερα (με εξαιρέσεις) φόρουμ. Θα μπορούσαμε να το διαφημίσουμε , και να γίνουν διάφορα θέματα , αλλά θα χρειαστούμε μία άλφα θέληση και στήριξη από άτομα. Δυστυχώς τα παιδιά που διαχειριζόμαστε το φόρουμ αυτό τον καιρό σχεδόν δεν διαβάζουμε τα τελευταία τσαπς (εγώ ασχολούμαι τον τελευταίο χρόνο , αλλά θα ξαναδιακόψω σύντομα πιστεύω να είμαι ongoing)...
So , we can do something κι αν πιάσει έπιασε. Είμαι σε μία σελίδα στο fb , μπορώ να κάνω μία μικρή προώθηση εκεί! Σε άλλες anime κοινότητες δεν ειμαι ενεργός πλέον...