οποιος γουσταρει shae εχει εδω...
*link deleted*
απο 00:50:00 και μετα την εχει σε κοντινο πλανο
*link deleted*
απο 00:50:00 και μετα την εχει σε κοντινο πλανο
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
δεν ξέρω αν ήσασταν από πριν έτσι ή αν σας άλλαξε ο elidor δίνοντάς σας εξουσία.Aldark έγραψε:https://onepiecegr.forumgreek.com/t12-topic
Ο Κανόνας 3 σας καλύπτει αγαπητοί.
Ας επιστρέψουμε στη συζήτηση περί Game of Thrones!
+1ειμαστε οτι νιοθουμε έγραψε:οι κανονες ειναι για να τους παραβεις...
έλα ένα σωστό πράγμα είπε, δώστου μια παράτασηElidor έγραψε:Ψηνομαι να σε σβησω ξανα..
δεν τον ξέρεις. quenta λέγεται. ζήλευε που τα 15χρονα ήταν admins ενώ -άκουσον άκουσον- ούτε δίπλωμα οδήγησης δεν είχαν!!!! επίσης ήθελε να βάλει βόμβα στην ομόνοια να ανατινάξει καμιά 20αριά αλλοδαπούς. χμμμ..εμένα με είπε στερημένη επειδή του έδωσα warn. και του άρεσε το πως πηδιόταν η τζούλια!!! (και είχε το θράσος να χαρακτιρήσει εμένα στερημένη μετά )Patty D Luffy έγραψε:Santo εγώ εκτίμησα την προσπάθεια σου.. απλά η Shae δεν βλέπεται :xD:
Οι κανόνες θέλουν κάποιες μικροαλλαγές τώρα που τους βλέπω..Μαγκυ σε ποίον αναφέρεσαι?? Ποιο κακό παιδάκι δεν μας παίζει πια???
ο shadow ace και ο Ellefson είχαν μια κόντρα με αυτόν. βλέπεις ο ellefson έκανε το λάθος να του δώσει και αυτός warn, επειδή σαν super hacka (steins gate FTW!) που ήταν είχε "πειράξει" την σελίδα του παλιού φόρουμ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Κυρ 06 Ιουλ 2014, 21:04, 1 φορά
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης