ελα μωρε καλητερα ποκεμον καρτες τ yu-gi-oh...ασε π το μισω....yu-gi-oh
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
127 Απ: Poker - Όλα τα χαρτόμουτρα εδώ! Κυρ 11 Σεπ 2011, 01:20
Elidor
Το yugioh γαμαει οπως και το ποκερ...
Αν ειχα βεβαια να επιλεξω θα ηταν το yugioh επειδη απο ενα σημειο και μετα οταν φτιαξεις καλο deck δεν ειναι μονο θεμα τυχης αλλα καθαρα θεμα στρατηγικης ενω στο ποκερ οπως και να το κανεις ο ξεκωλος και ο κωλοφαρδος παντα θα κερδιζουν τον γκαντεμη...
Αν ειχα βεβαια να επιλεξω θα ηταν το yugioh επειδη απο ενα σημειο και μετα οταν φτιαξεις καλο deck δεν ειναι μονο θεμα τυχης αλλα καθαρα θεμα στρατηγικης ενω στο ποκερ οπως και να το κανεις ο ξεκωλος και ο κωλοφαρδος παντα θα κερδιζουν τον γκαντεμη...
128 Απ: Poker - Όλα τα χαρτόμουτρα εδώ! Κυρ 11 Σεπ 2011, 01:21
Kauko
ακριβως ^^
btw, σημερα κερδισα στο τουρ
btw, σημερα κερδισα στο τουρ
129 Απ: Poker - Όλα τα χαρτόμουτρα εδώ! Κυρ 11 Σεπ 2011, 01:25
Johnyman
τι διαβάζω ο δύσμοιρος
131 Απ: Poker - Όλα τα χαρτόμουτρα εδώ! Κυρ 11 Σεπ 2011, 01:34
souidos
πως φαινεται οτι παιζετε ποκερ στο φουβου....το ποκερ δν ειναι θεμα τυχης...αλλα θεμα αποφασεων και οταν νικας δν νικας γτ εχεις παρει την σωστη αποφασει αλλα ο αλλος την λανθασμενη...
132 Απ: Poker - Όλα τα χαρτόμουτρα εδώ! Κυρ 11 Σεπ 2011, 01:36
Kauko
αν λες για μενα οτι παιζω ποκερ στο ΦΒ, δεν εχω ουτε ΦΒ και δεν ξερω καν πως παιζεται το ποκερ... αν δε λες για μενα, δεν εχω ουτε ΦΒ και δεν ξερω καν πως παιζεται το ποκερ...
133 Απ: Poker - Όλα τα χαρτόμουτρα εδώ! Κυρ 11 Σεπ 2011, 01:42
souidos
τοτε πως κρινεις κτ χωρις να το εχεις παιξει???
134 Απ: Poker - Όλα τα χαρτόμουτρα εδώ! Κυρ 11 Σεπ 2011, 01:45
Kauko
το να κρινω χωρις να γνωριζω ειναι μια απο τις 157+1 μυστικες μου ιδιοτητες
- Σπόιλερ:
- δε μ'αρεσουν τα παιχνιδια με χαρτια(οταν λεω χαρτια εννοω μονο αυτα του καζινου... ξερετε ποια τελος παντων), θεωρω τα χαρτια πολυ απλα, καρτες με αριθμους επανω... και νομιζω οτι ειναι για χαζους. μου αρεσουν τα πιο πολυπλοκα παιχνιδια
135 Απ: Poker - Όλα τα χαρτόμουτρα εδώ! Κυρ 11 Σεπ 2011, 01:52
souidos
φιλε μ ολο το ποκερ ειναι βασισμενο σε μαθηματικα και σατιστικη δν νομιζω αυτα να ειναι τοσο ευκολα οσο θεωριες...αλλα δν εχω το δικαιωμα να σ αλλαξω την γνωμη οτι θελει κανει πιστευει..
136 Απ: Poker - Όλα τα χαρτόμουτρα εδώ! Κυρ 11 Σεπ 2011, 01:59
Kauko
προσπαθουν να φτιαξουν περιπλοκα παιχνιδια με απλες καρτες, αντι να κανουν απλα παιχνιδια με ποικιλια περιπλοκων καρτων...
γι αυτο ειναι χαλια ολα τα χαρτοπαιγνια.
ενω τα trading card games ειναι uberly cool
γι αυτο ειναι χαλια ολα τα χαρτοπαιγνια.
ενω τα trading card games ειναι uberly cool
137 Απ: Poker - Όλα τα χαρτόμουτρα εδώ! Κυρ 11 Σεπ 2011, 02:03
souidos
δν μπορω να σ αλλαξω γνωμη...ειναι η γνωμη σ και ειναι οκ τελος παντων !!!
138 Απ: Poker - Όλα τα χαρτόμουτρα εδώ! Κυρ 11 Σεπ 2011, 13:47
Elidor
Nαι, κοιταξε να δεις.... Επειδη παιζω και εγω λιγο ποκερ, οταν θα μου ερθει στο χερι το γαματο χαρτι και εχω κατω καμια κεντα η χρωμα και ξερω τις πιθανοτητες του αλλου να κανει κατι, τοτε θα πονταρω και χοντρα, θα παω και all in και οοοοτι θες. Δεν παει να μπλοφαρει ο αλλος οσο θελει? Απο την στιγμη που εμενα μου ηρθε το γαματο χαρτι παει, κερδισα...
Για αυτο σου λεω το ποκερ ειναι θεμα τυχης... Συμφωνω οτι μπορει σε μια παρτιδα οπου 2 ατομα εχουν ισα χαρτια η μετρια η χαρτια η τιποτα και οι 2 και εκει μετραει ποιος θα κανει την καλυτερη μπλοφα και θα βγαλει τον αλλον εξω ομως οταν του αλλου του ερχονται κωλοχαρτα στα χερια και ειναι ξεκωλο δεν πα να χτυπας τον κωλο σου κατω? Θα κερδισει αυτος....
Για αυτο λεω οτι το ποκερ ειναι εστω κατα ενα 50% θεμα τυχης...
Για αυτο σου λεω το ποκερ ειναι θεμα τυχης... Συμφωνω οτι μπορει σε μια παρτιδα οπου 2 ατομα εχουν ισα χαρτια η μετρια η χαρτια η τιποτα και οι 2 και εκει μετραει ποιος θα κανει την καλυτερη μπλοφα και θα βγαλει τον αλλον εξω ομως οταν του αλλου του ερχονται κωλοχαρτα στα χερια και ειναι ξεκωλο δεν πα να χτυπας τον κωλο σου κατω? Θα κερδισει αυτος....
Για αυτο λεω οτι το ποκερ ειναι εστω κατα ενα 50% θεμα τυχης...
139 Απ: Poker - Όλα τα χαρτόμουτρα εδώ! Κυρ 11 Σεπ 2011, 20:29
souidos
μα πως ειναι θεμα τυχης αφου το παιχνιδι παιζετε πριν ανικσουν τα χαρτια κατω αμα εγω εχς α-α και σ κανω 50ευρο πριν φλοπ και εσυ μπεις με 7-2(το χειροτερο χαρτι να αρχισεις το τεχας χολντεμ)και σ βγαλει 7-7-2 μπραβο σ δν ξερει να παιζεις...ενταξει νικισες μια φορα ενταξει νικισες 2 φορες με αυτο το χαρτι...αλλα αμα το παιζεις παντα πιστεψεμε θα χρωστας σ ολο τον κοσμο...για αυτο σ λεω δν παιζει ρολο η τυχη ειναι το μοναδικο παιχνιδι π δν παιζει ρολο η τυχη...και θα στο αποδειξω πως γινεται παντα στον χωρο αυτο να βλεπουμε καθε χρωννο τα ιδια και τα ιδια ατομα ν πρωταγωνιστουν??? ειναι τα ποιο τυχερα ατομα σ ολο τον κοσμο???
140 Απ: Poker - Όλα τα χαρτόμουτρα εδώ! Κυρ 11 Σεπ 2011, 20:42
Elidor
Mε δουλευεις? Μονος σου το ειπες πως σου ηρθαν 2 ασσοι. Αμα εμενα μου ερχοταν 2 ασσοι θα εμπαινα συνεχεια πριν το φλοπ καν γιατι και τιποτα να μην εσκαγε κατω θα ειχα ενα πολυ δυνατο ζευγαρι στα χερια μου. Ειναι θεμα τυχης και πρεπει να το παραδεχτητε... Και ναι τα ιδια ατομα που βλεπεις ειναι και καλοι παιχτες με καλη στρατηγικη κτλπ ομως και αυτοι χανουν καθαρα απο θεμα τυχης... Μην λεμε οτι θελουμε επειδη μας αρεσει ενα παιχνιδι...
Και μονο που το παιχνιδι παιζεται στα τυφλα αυτο και μονο το καθιστα ενα απο τα τυχερα παιχνιδια, τελος. Δεν το λεω εγω αυτο, η ιδια η νομοθεσια καθιστα το ποκερ ως ενα τυχερο παιχνιδι...
Και μονο που το παιχνιδι παιζεται στα τυφλα αυτο και μονο το καθιστα ενα απο τα τυχερα παιχνιδια, τελος. Δεν το λεω εγω αυτο, η ιδια η νομοθεσια καθιστα το ποκερ ως ενα τυχερο παιχνιδι...
142 Απ: Poker - Όλα τα χαρτόμουτρα εδώ! Κυρ 11 Σεπ 2011, 23:11
Dr. Jimalicious
Έτσι είναι όπως τα λες^^
144 Απ: Poker - Όλα τα χαρτόμουτρα εδώ! Κυρ 11 Σεπ 2011, 23:18
Dr. Jimalicious
Το πόκερ είναι διασκεδαστικό.
Τo Yugi-oh είναι απόλαυστικό.
Τo Yugi-oh είναι απόλαυστικό.
146 Απ: Poker - Όλα τα χαρτόμουτρα εδώ! Κυρ 11 Σεπ 2011, 23:28
Dr. Jimalicious
Κοίτα πόκερ έμαθα σε 3 βδομαδες και το Yugi ακόμα το παιδεύω, οπότε...
147 Απ: Poker - Όλα τα χαρτόμουτρα εδώ! Κυρ 11 Σεπ 2011, 23:39
Kauko
πες τα Τζιμ
- Σπόιλερ:
- Yugi κι εγω που παιζω τοσο καιρο δεν ειμαι στο επιπεδο τον "προ". ενα τουρ εχω κεριδσει μονο, κανω νικες, αλλα συνηθως θα χασω κανενα παιχνιδι ισα ισα για να χασω τα credits :(
148 Απ: Poker - Όλα τα χαρτόμουτρα εδώ! Κυρ 11 Σεπ 2011, 23:41
Dr. Jimalicious
Αν δεν υπάρχει θέμα, θα κάνω ένα για το Yugi-oh...
Και τώρα ον-τόπικ...
Το πόκερ είναι καλό, χρυσό, αλλά θέλει τυχη το άτιμο...
Και τώρα ον-τόπικ...
Το πόκερ είναι καλό, χρυσό, αλλά θέλει τυχη το άτιμο...
149 Απ: Poker - Όλα τα χαρτόμουτρα εδώ! Κυρ 11 Σεπ 2011, 23:47
Kauko
πες τα Τζιμ
- Σπόιλερ:
- κανε τοπικ xD
150 Απ: Poker - Όλα τα χαρτόμουτρα εδώ! Δευ 12 Σεπ 2011, 00:38
Johnyman
είναι και τύχη
το γιουγκιο είναι να τραβάς τα βυζιά σου :xD:
το γιουγκιο είναι να τραβάς τα βυζιά σου :xD:
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης