Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Anime Recommendations

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 8]

26Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Τρι 20 Ιουλ 2010, 01:45

Iron Nicκ

Iron Nicκ

και ποσα επεισοδια εχει αυτο το πραγμα???

27Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Τρι 20 Ιουλ 2010, 01:46

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ανταρκ ο xanxus ειν στ αβαταρ σ???

ε τοτε δες ντιτζιμον και αμα θες να θυμηθεις τα παλια η ανιμε.greek εχει σεασον 1+2 στ ελληνικα με καλη ποιοτητα εικονας ηχου

28Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Τρι 20 Ιουλ 2010, 01:48

Aldark

Aldark

29Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Τρι 20 Ιουλ 2010, 01:49

Iron Nicκ

Iron Nicκ

τις 1-2-3-4 σεζον τις εχω δει....τις τελευταιες 2 δν εχω δει οπως κ την τελευταια bayblade και το yugioh 5D

30Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Τρι 20 Ιουλ 2010, 01:50

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Iron Nicκ έγραψε:τις 1-2-3-4 σεζον τις εχω δει....τις τελευταιες 2 δν εχω δει οπως κ την τελευταια bayblade και το yugioh 5D
then get a life man :haha: :haha: :haha: :haha: kidding

31Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Τρι 20 Ιουλ 2010, 01:51

Iron Nicκ

Iron Nicκ

ReBoRn23 έγραψε:
Iron Nicκ έγραψε:τις 1-2-3-4 σεζον τις εχω δει....τις τελευταιες 2 δν εχω δει οπως κ την τελευταια bayblade και το yugioh 5D
χαχα δν τα εχω δει τωρα μωρε....οταν τα εδειχνε παλια στο Alter/Star....ααααααααχ παλιες καλες εποχες careless run careless run oh my love! drinking ice tea :D

32Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Τρι 20 Ιουλ 2010, 01:56

Aldark

Aldark

αααχ κι εγω εβλεπα γιουκιο οταν ξυπναγα στις 8....τωρα ξυπναω στις 12.....ααχ καλες εποχες..... drinking ice tea :D

33Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Τρι 20 Ιουλ 2010, 01:56

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Iron Nicκ έγραψε:
ReBoRn23 έγραψε:
χαχα δν τα εχω δει τωρα μωρε....οταν τα εδειχνε παλια στο Alter/Star....ααααααααχ παλιες καλες εποχες careless run careless run oh my love! drinking ice tea :D
σου προτεινω το γκοαλ αμα δν τ εχεις δει το εδειχνε στ αλτερ και θυμαμαι ηταν πλ ωραιο δν το εχω δει ουτε εγω παω να το δω τωρα whistle

34Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Τρι 20 Ιουλ 2010, 02:01

didimakia

didimakia

Μετακινησα ολα αυτα τα ποστ...Λοιπον Hunter X Hunter,Υu Yu Hakusho (παλιο αλλα απ τα καλυτερα shonen) και Gintama για νεο αιμα αλλα για να ποιασεις τα αστεια του,τα references κλπ πρεπει να εισαι εμπειρος στα anime και να ξες κατι λιγα απο Ιαπωνικη κουλτουρα...

35Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Τρι 20 Ιουλ 2010, 02:35

Aldark

Aldark

Εχει και αναφορες στο Ουαν Πις το Γκινταμα...αλλα δε με πολυαρεσε γιατι ειχε μονο 3 main -,-

36Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Τρι 20 Ιουλ 2010, 02:38

didimakia

didimakia

Βασικα ειρωνευεται πολλα anime...references εχει και για bleach και για naruto και για πολλα αλλα...

37Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Τετ 21 Ιουλ 2010, 01:39

Iron Nicκ

Iron Nicκ

ReBoRn23 έγραψε:
Iron Nicκ έγραψε:
ReBoRn23 έγραψε:
σου προτεινω το γκοαλ αμα δν τ εχεις δει το εδειχνε στ αλτερ και θυμαμαι ηταν πλ ωραιο δν το εχω δει ουτε εγω παω να το δω τωρα whistle
κανενα link για αυτο εχεις????δν τ βρηκα :buhu:

38Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Τετ 21 Ιουλ 2010, 03:06

Aldark

Aldark

Α ναι οταν εκανα μπανιο θυμηθηκα οτι παντα υπαρχει το ΝΤΡΑΓΚΟΝΜΠΟΛΛ!

39Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Πεμ 22 Ιουλ 2010, 21:29

Iron Nicκ

Iron Nicκ

Iron Nicκ έγραψε:
ReBoRn23 έγραψε:
Iron Nicκ έγραψε:
ReBoRn23 έγραψε:
κανενα link για αυτο εχεις????δν τ βρηκα :buhu:

Quote στο Quote μου :xD:
ρε παιδια εχω ακουσει κ απο αλλους να μ λενε να το δω κ οτι το βλεπουνε αλλα δν ξερω ποια ειναι η κανονικη του ονομασια και δν μπορω να το βρω μεσα στα sites που ξερω....μηπως εχει κανει σας κανενα link??

40Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Παρ 23 Ιουλ 2010, 02:24

didimakia

didimakia

Νομιζω πως ειναι αυτο...θα ρωτησω και θα μαθω

41Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Παρ 23 Ιουλ 2010, 02:47

????????

Anonymous

Επισκέπτης
anime-greek αυτο ειν το slam dunk απο Anime.Awmn με ελληνικους υποτιτλους πλ ωραιο ανιμε με κυριο θεμα ενα παιδια του λυκειου που ξεκιναει να παιζει μπασκετ αλλα ειν πολυ ανοητος γι αυτο τα καταφερνει

και αυτο που σ ελεγα ειν αυτο θα το βρεις ευκολα απλα use google gj!
Σπόιλερ:

42Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Παρ 23 Ιουλ 2010, 04:13

Aldark

Aldark

Dash Kapei ρε , το δειχνε μεχρι και πριν δυο χρονια στο channel 9(τελευταια φορα τοτε το πετυχα) , Tv cosmopolis που το λεγανε παλια.

Ειναι γνωστο και ως Gigi La trotolla. παλι με μπασκετ και με πολα λευκα βρακακιααα! careless run

λολ @ Γκολ εκει που λεει: ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΑ ΤΟΥ ΠΕΛΕ!

Epic anime is epic! nice!

43Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Παρ 23 Ιουλ 2010, 08:11

Iron Nicκ

Iron Nicκ

ReBoRn23 έγραψε:anime-greek αυτο ειν το slam dunk απο Anime.Awmn με ελληνικους υποτιτλους πλ ωραιο ανιμε με κυριο θεμα ενα παιδια του λυκειου που ξεκιναει να παιζει μπασκετ αλλα ειν πολυ ανοητος γι αυτο τα καταφερνει

και αυτο που σ ελεγα ειν αυτο θα το βρεις ευκολα απλα use google gj!
Σπόιλερ:
@didi οντως αυτο π εβαλες ειναι με μπασκετ και το εδειχνε κ εκεινο στο Alter...πολυ καλο anime με παρα πολυ γελιο και καλο τελος.....αξιζει να το δεις για εμενα
@reborn thnx φιλε αυτο π εβαλες ειναι οντως

44Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Παρ 23 Ιουλ 2010, 10:44

????????

Anonymous

Επισκέπτης
και πρεπει να δειτε και το slam dunk απλα τρομερο για να φανταστητε στο nba live που εχω για το PC το shohokou παιρνω και παιζω gj!

45Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Κυρ 25 Ιουλ 2010, 23:00

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
Iron Nicκ έγραψε:και αυτο το βλεπω/διαβαζω xD
μαλλον επρεπε να αναφερω πια εχω δει :P

Iron Nicκ έγραψε:
One Piece
Bleach
Full Metal Alchemist + Brotherhood
Soul Eater
Tergen Toppa Gurren Laggan
Giant Killing
Durarara!
Prince Of Tennis
Fairy Tail
Dragonball Z/GT/Kai
Death Note
Katekyo Hitman Reborn
Rave Master
Flame Of Recca
Slam Dunk
D. Gray-Man
Heroman
Darker Than Black
Shaman King
Chrome Shelled Regios
δες rurouni kenshin...κάποιος μου τα έχει κάνει καρπούζια με αυτό το μάνγκα
έχω ακούσει και για τον μπαμπά των shounen,το hokuto no ken
@aldark πάνε τράβα τα βυζιά σου ρε που μου προτείνεις τον τζίτζι

και τώρα θέλω κι εγώ κάτι..θέλεω κάτι ντετεκτιβικό με μυστήριο.Έχω στο μυαλό μου το doubt,αλλά πείτε και κανένα άλλο..είτε μάνγα είτε ανιμε..

46Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Κυρ 25 Ιουλ 2010, 23:09

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
Johnyman έγραψε:
και τώρα θέλω κι εγώ κάτι..θέλεω κάτι ντετεκτιβικό με μυστήριο.Έχω στο μυαλό μου το doubt,αλλά πείτε και κανένα άλλο..είτε μάνγα είτε ανιμε..

μας δουλευεις ετσι?

σας εχουμε πρηξει τα @@ με τον Ευθυμη για τα masterpieces του Naoki Urasawa,και ρωτας?!!

Shame on you,ωρε!

20th Century Boys/Monster,διαλεξε και παρε....
το δευτερο ειναι το μισο σε μεγεθος απτο πρωτο....το διαβαζει κι ο κολλητος σου....

και για το Doubt που λες ειναι 20 chapters,1 τετραωρο δηλαδη...

47Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Κυρ 25 Ιουλ 2010, 23:12

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
στο doubt ξέρω τον κίλλερ..τα άλλα τα έχω υπ'όψιν μου,αλλά θέλω κάτι σαν το doubt χωρίς να ξέρω το ''τέλος''...μικρό,με έναν δολοφόνο κλασσικά κτλ
σαν τα βιβλία της Άγκαθα Κρίστι

48Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Δευ 26 Ιουλ 2010, 00:46

Aldark

Aldark

ντροπη τεκνον johnyman . Μας τα πριζουν με τον Urasawa τον θεo και συ.......

49Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Δευ 26 Ιουλ 2010, 14:03

D.Dragon

Το slam dunk είναι must για όλους.
Φίλους των σπορτ anime-manga και μη.

50Anime Recommendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Anime Recommendations Δευ 26 Ιουλ 2010, 14:56

????????

Anonymous

Επισκέπτης
D.Dragon έγραψε:Το slam dunk είναι must για όλους.
Φίλους των σπορτ anime-manga και μη.
gj! τρελοι χαρακτηρες με αφθονο γελιο και χαιρεσαι και μπασκετακι...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 8]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης