Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Anime σειρές- Καλοκαίρι 2013
2 Απ: Anime σειρές- Καλοκαίρι 2013 Πεμ 06 Ιουν 2013, 11:20
Aldark
βγαινει πολυ πραμα καθε σαιζον στην ιαπωνια ρε φιλε...ποτε δε θα γινω ανιμε μαστερ που τα χει δει ολα :xD:
3 Απ: Anime σειρές- Καλοκαίρι 2013 Πεμ 06 Ιουν 2013, 14:11
????????
ουτε εγω,αλλα καθε εποχη συνηθος υπαρχει ενα καλο
για την ανοιξη το καλο ηταν το σιντζεκι...για τωρα κατι ακουγετε για blood lad
για την ανοιξη το καλο ηταν το σιντζεκι...για τωρα κατι ακουγετε για blood lad
4 Απ: Anime σειρές- Καλοκαίρι 2013 Τρι 13 Αυγ 2013, 22:04
The Most Perfect Genius
Πιστεύω θα δώ το Kingdom 2, γιατί απο τι βλέπω το εξωτερικό περιεχώμενο δίχνει υπέροχο. Ειδικά η κοπέλα ανίμε μου θυμίζει την Azula απο το Avatar: The Last Airbender και ακόμα και η γκαρνταρόμπα της είναι σχεδόν ίδια άν και δεν εμφανίζεται για όλο το σώμα. Άμα η περιπέτεια μου θυμίσει κάτι απο Avatar τότε θα το δώ το Φνινόπωρο γιατί τώρα έχουμε τις παραδεισένιες αμμουδιές και τα δροστιστικά μπάνια στην ολοφώτεινη γαλάζια θάλασσα.
5 Απ: Anime σειρές- Καλοκαίρι 2013 Τρι 13 Αυγ 2013, 22:08
The Most Perfect Genius
Παρεμπιπτόντως, ο χαρακτήρας με τα μαύρα μαλλιά απο το Seyuu είναι κλεμμένος απο τον Cloud Strife άμα δείτε καλά. Και τα ρούχα τα ίδια είναι. Λάμδα Όμικρον Λάμδα....
6 Απ: Anime σειρές- Καλοκαίρι 2013 Τρι 13 Αυγ 2013, 22:28
Elidor
Μπορεις να κανεις edit για τα ποστ σου οταν θες να συμπληρωσεις κατι, το double post σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα απαγορευεται.
Αυτη τη φορα δε σου κανω κατι επειδη εισαι νεο μελος αλλα ριξε μια ματια στους κανονες.
Αυτη τη φορα δε σου κανω κατι επειδη εισαι νεο μελος αλλα ριξε μια ματια στους κανονες.
7 Λέγεται Διπλός Σχολιασμός!! Τρι 13 Αυγ 2013, 22:35
The Most Perfect Genius
Δεν έκανα διπλό σχολιασμό. Επίσης ξέρω τους κανόνες.Elidor έγραψε:Μπορεις να κανεις edit για τα ποστ σου οταν θες να συμπληρωσεις κατι, το double post σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα απαγορευεται.
8 Απ: Anime σειρές- Καλοκαίρι 2013 Τρι 13 Αυγ 2013, 23:48
Elidor
Δε καταλαβες, δεν ειναι θεμα διπλου σχολιασμου... Ειναι θεμα διπλου ποστ..
1 ποστ κανεις. Υπαρχει το εντιτ οταν θες να συμπληρωσεις κατι, υπαρχει το multi quote οταν θες να κανεις πανω απο ενα quote σε πολλα ατομα.
1 ποστ κανεις. Υπαρχει το εντιτ οταν θες να συμπληρωσεις κατι, υπαρχει το multi quote οταν θες να κανεις πανω απο ενα quote σε πολλα ατομα.
9 Απ: Anime σειρές- Καλοκαίρι 2013 Τετ 14 Αυγ 2013, 02:52
Patty D.Luffy
Γεια σου ρε Hawkins με τα ωραία σου!!! :xD:
Βλέπει κανεις Danganronpa??
Έχω ακούσει ειναι καλόοοοοοοοοο!!!!
Βλέπει κανεις Danganronpa??
Έχω ακούσει ειναι καλόοοοοοοοοο!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης