Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Anohana (Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Aldark

Aldark

O Yadomi Jintan και οι παιδικοί του φίλε χωρίστηκαν πριν από χρόνια όταν συνέβη ένα τραγικό δυστύχημα. Ξαφνικά , τώρα που ο Jintan και οι παλιοί του φίλοι έχουν απομακρυνθεί ο ένας απ'τον άλλον , στην εφηβική τους πλέον ηλικία θα συναντήσουν μπροστά τους μία έκπληξη , η οποία θα τους αναγκάσει να δουν πόσο ένοχοι είναι για το συμβάν εκείνο , να αντιμετωπίσουν τους προσωπικούς τους δαίμονες αλλά και τα φαντάσματα του παρελθόντος.
Ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου ποτέ δεν είναι εύκολος , σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται κάποιος...

Anohana (Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai)  9a7e5s

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Aldark στις Σαβ 03 Σεπ 2016, 19:10, 1 φορά

????????

Anonymous

Επισκέπτης
wtt τιτλος ειναι αυτος xD
γιατι δεν εγραφες απλος ano hana?:p
εχω ακουσει τα καλητερα για αυτο το ανιμ αλλα δεν το εχω δει διοτι δεν πιστευω να μου αρεσουν ανιμ σε στυλ κλεμενα ονειρα:p

Aldark

Aldark

χαχαχ εγραψα τον φουλ τιτλο ρε το ξερω οτι το λενε ανοχανα για συντομια.. :xD:

κλεμενα ονειρα; ουτε καν , ειμαι στο 3ο επεισοδιο (11 εχει btw ) και πραγματικα ειναι πολυ ομορφο απο τωρα...ισως να μπει στα τοπ 5 μου

????????

Anonymous

Επισκέπτης
μου εξηγης λιγο γιατι σου αρεσει αμα ειναι να το δω?τι τοσο καλη ειναι η ιστορια?

Aldark

Aldark

μαρεσει γενικα οτι ειναι κοντα στην πραγματικοτητα , οτι ειναι τρυφερο , οτι δειχνει τους χαρακτηρες στην παιδικη και μετα στην εφηβικη ηλικια (κανει φλασμπακ που τα λατρευω δηλαδη) , εχει χαρακτηρες που μπορεις να ταυτιστεις και να ταυτισεις μαζι τους αλλους γνωστους σου επισης! Εχει το νοημα του , το θανατο ενος αγαπημενου προσωπου και πως επηρεαζει τον καθενα μας και αλλαζει τη ζωη του (το ειπα και απο πανω) , πως το αντιμετωπιζει και τα λοιπα...Το σχεδιο και τα τοπια κι ολ'αυτα ειναι πολυ ομορφα...αυτα εχω εντοπισει μεχρι τωρα που ειμαι στο 4

Aldark

Aldark

Να το δειτε ολοι παιδια 100/100 ειναι ενα μικρο διαμαντακι (που θα λεγε και γνωστο μελος)..!

Πραγματικα με κρατησε ως το τελος και μαλιστα συγκινηθηκα και λιγο...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης