Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 31]

Elidor

Elidor

Avarga
Ο Ελιντορ αποφασιζει, ο Ελιντορ διαταζει, ο Ελιντορ τιμωρει.

Εγω και ο εαυτος μου πηραμε μια αποφαση. Θα βγαλω καθε αντμιν και μοντ που υπαρχει στο φορουμ αυτη τη στιγμη εκτος απο τον εαυτο μου. Βρισκω το νουμερο τους να ειναι πολυ μεγαλο για τα γουστα μου... Θα κανω διαγωνισμο και θα παρω 2 ατομα για μοντς μοναχα. Ολοι εχουν δικαιωμα να συμμετεχουν στο διαγωνισμο.

Οι θεσεις θα παραμεινουν ως εχουν μεχρι να αποφασισω τον τροπο με τον οποιο θα διεξαχθει ο διαγωνισμος.

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
μάνο μπες με τον κωδικό αντμίν και μπάνναρέ τον για λίγο..να ηρεμήσει και μετά βλέπουμε..

maggie

maggie

fuck..δεν στον έδωσα για αυτό τον κωδικό kill yourself

maggie

maggie

γτ άλλαξες τον κωδικό ρε......πες τον......

Elidor

Elidor

Avarga
Ο Ελιντορ θα εξυψωσει αυτο το φορουμ ως τα αστρα και υστερα θα κατακτησει καθε αλλο Ελληνικο onepieceιακο φορουμ που υπαρχει.

petrikios

petrikios

Εθελοντικα βγαινω απο Αντμιν....και γενικα απο οποια θεση εξουσιας εδω μεσα...κανε με ενα απλο μελος...βαρεθηκα τις γκρινιες του καθενος εδω μεσα,και ο καθενας να αναιρει τις πραξεις μου

Elidor

Elidor

Avarga
Μπορεις να μπεις στο διαγωνισμο των Μοντ.

petrikios

petrikios

Μπαα δεν θελω ουτε Μοντ...κανε με κανονικο να μπαινω που και που να σχολιαζω κανα τσαπτερ

Elidor

Elidor

Avarga
Οπως θες.

maggie

maggie

Elidor έγραψε:Σκαστε και οι δυο. Πετρο εχεις αδικο και αυτο στους σχολιασμους του τσαπτερ παει... Εχουμε δει πολυ χειροτερα εδω μεσα που δε πιασαμε για οφφ τοπικ, σιγα μη πιασουμε αυτο για οφφ...

Maggie μη κλαις, ο μπαμπας Ελιντορ σας εδωσε ολους το μπουλο για να κυβερνα ο ιδιος δικαια.
θα σε σκοτώσω..
δώσε τον κωδικό του admin.

Elidor

Elidor

Avarga
maggie έγραψε:
Elidor έγραψε:Σκαστε και οι δυο. Πετρο εχεις αδικο και αυτο στους σχολιασμους του τσαπτερ παει... Εχουμε δει πολυ χειροτερα εδω μεσα που δε πιασαμε για οφφ τοπικ, σιγα μη πιασουμε αυτο για οφφ...

Maggie μη κλαις, ο μπαμπας Ελιντορ σας εδωσε ολους το μπουλο για να κυβερνα ο ιδιος δικαια.
θα σε σκοτώσω..
δώσε τον κωδικό του admin.

Τσιμπα εναν ορχη.

maggie

maggie

μίλα καλύτερα και δώσε τον κωδικό.

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
το φόρουμ περναέι στην dark era του

maggie

maggie

έλα ρε γμτ δεν μαρέσει αυτό το χλεμπονί...βάλτο στο 25% τουλάχιστον που είν κόκκινο....

Aldark

Aldark

damn μοντ για 2 μερες :buhu:
ελιντορ μπορω να γινω ο μικρος σου βοηθος που θα πουλησει την ψυχη του στο διαβολο για να ανυψωσουμε τα φορουμζ.
ειμαι μικρος σε ηλικια σε σχεση με τους αλλους οποτε μπορω να σε βοηθαω στις μπιζνες για πιο πολυ καιρο.

Elidor

Elidor

Avarga
Το φορουμ εισερχεται στη νεα εποχη τους φωτος. Εγω θα φερω αυτο το φως.

Αλνταρκ κανω διαγωνισμο για αυτο το πραγμα.

maggie

maggie

πω ρε διψασμένοι για εξουσία..με αηδιάζετε. τον παρακαλάτε να πούμε κιόλας..

Aldark

Aldark

ο τζονης ειναι ακομα μοντ γτ κλαιει;

οκ θα με δεις στο διαγωνισμο ελι-σαμα

maggie

maggie

η ομάδα των μοντ είναι περίπλοκη. δεν έχει δικαιώματα. αλλιώς σας βάζαμε τα δικαιώματα στους μοντς. οπότε ας έχει χρώμα δεν έχει δικαιώματα. το ίδιο ισχύει και για την δική μου ομάδα.

όμως αν ο βλάκας δεν το θυμήθηκε αυτό λογικά εσύ ας μην είσαι πράσινος έχεις ακόμα δικαιώματα...τσέκαρε το μία..
αν έχεις δικαιώματα ακόμα ο έλιντορ είναι σούπερ βλάκας :xD:

το έλι-σαμά δεν το σχολιάζω.

Aldark

Aldark

οχι δεν εχω δικαιωματα μοντ εγω...

Elidor

Elidor

Avarga
Κανεις δεν εχει δικαιωματα. Ναι ξεχασα το χρωμα του σε αυτον, δε πειραζει θα του το βγαλω αργοτερα..

maggie

maggie

γμτ και ήθελα να τον κοροιδέψω λίγο.

ε ακόμα το χλεμπονί έχω..βγάλτο..

Aldark

Aldark

γιατι βρεθηκες με τοσο warn μαγγι;;

Elidor

Elidor

Avarga
Δε της αρεσε το χρωμα του προηγουμενου..

maggie

maggie

οι βάλε μου βαθμό magi..δεν μαρέσει το beyond Godlike..βάλε μου βαθμό magi να αρχίσω να ψάχνω και υποψήφιο βασιλιά να κυβερνήσει το φόρουμ.
εσένα δεν θα σε διαλέξω.

ποιος θέλει να γίνει υποψήφιος βασιλιάς μου?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 31]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης