Ή απλά είναι ένας από τους 195095091 haters του Ronaldo.didymakia έγραψε:Tony Tony Chopper έγραψε:Την πέταξες. :xD:razor1911 έγραψε:Σιγα τον παιχτη ποιος ειναι; Τον εχουν περασει αλλοι
βασικανομιζω εκανε σαρκασμ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
301 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Παρ 07 Ιουν 2013, 18:10
Tony Tony Chopper
302 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Παρ 07 Ιουν 2013, 18:30
Aldark
they hate him coz he's rich , he got paper in his house (a villa in madrid , sold btw)
304 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Σαβ 08 Ιουν 2013, 00:02
????????
τι εγινε γαυρακια χασαμε?
305 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Σαβ 08 Ιουν 2013, 00:23
Aldark
still champions of europeee
306 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Σαβ 08 Ιουν 2013, 00:32
????????
με αυτο θα μεινης
308 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Σαβ 08 Ιουν 2013, 01:06
????????
μην κανεις σπαμ δεν επιτρεπετε θαα φας μπαν
310 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Σαβ 08 Ιουν 2013, 02:00
Σκληρός Καριόλης
Elidor και Πετρικιε πειτε οταν μπειτε, θελω να σας ρωτησω κατι
312 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Σαβ 08 Ιουν 2013, 02:14
maggie
σε έπιασε ο καημός να μην είσαι off :xD:didymakia έγραψε:maggie έγραψε:αν πεθάνει και παραμείνει νεκρός πάειλέμε τώραγια το καλύτερο shounen ever.
εάν δεν ψοφήσει και αναστηθεί πάει για το χειρότερο shounen ever παρέα με το naruto.
κατσε ρε πιο ναρουτο χειροτερο εβερ τι λες?και για να μην ειμαι οφφ...
το τσαπ ηταν καταππληκτικο ειδαμε πολλα πραγματα και μαλλον πεθανε :xD:
guilty crown το άρχισες τελικά?
313 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Σαβ 08 Ιουν 2013, 02:31
????????
ναι,το πρωτο επ αρκετα καλο αλλα δεν ξερω αν θα ειναι καλο στη συνεχεια γιατι εχει πολλους χειτερς το ανιμ!
314 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Σαβ 08 Ιουν 2013, 12:13
Aldark
το Air μεχρι το 10 που εχω δει μαγγι ειναι LAME
θελω να δω καποια ανιμε και δε τα βρισκω σε avi
315 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Σαβ 08 Ιουν 2013, 14:21
????????
εγω αρχισα και στεινς γκειτκ πολυ καλο
ογκαμπε FTW
ογκαμπε FTW
316 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Σαβ 08 Ιουν 2013, 17:09
maggie
ναι τους καταλαβαίνω τους hatersdidymakia έγραψε:ναι,το πρωτο επ αρκετα καλο αλλα δεν ξερω αν θα ειναι καλο στη συνεχεια γιατι εχει πολλους χειτερς το ανιμ!
To air aldark θεωρείται καλό για το είδος του (drama, slice of life). προειδοποίησα αν δεν έχετε δει ή δεν ξέρετε τι είναι τα ef-a tale of memories, clannad etc να μείνετε μακρυά~Aldark έγραψε:το Air μεχρι το 10 που εχω δει μαγγι ειναι LAME
και είναι anime της kyoto και σχεδόν ότι κάνει η kyoto το αγαπώ (full metall panic, lucky star, clannad, σύντομα και το free! :inlove: etc)
α και το adaptation έγινε από hentai game
οι ελι ο seyuu του παραπάνω άνιμε κάνει τον Σεβάχ στο magi.
εδιτ: gt πρέπει να τα βρεις σε avi για να τα δεις?
317 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Σαβ 08 Ιουν 2013, 18:44
Aldark
κοιτα λογικα ειναι πολυ καλο για το ειδος του αλλα ολη αυτη η μανουρα και το ανεξηγητο δραμα που εμενα δε μου προκαλει καμια σχεδον συγγινηση δε με παρακεινουν σε καλη κριτικη του , αλλα ταυτοχρονα ειναι λιγο κολλητικο.. το λακυ σταρ ισως το δοκιμασω καποια στιγμη...
τα θελω σε αβι γιατι τα θελω για να βλεπω στην τηλεοραση (τα περναω σε χαρντ ντισκ και τα παω εκει) ή τουλαχιστον μπ4 γιατι τα μκβ δεν παιζει ηχο και σαμπς
τα θελω σε αβι γιατι τα θελω για να βλεπω στην τηλεοραση (τα περναω σε χαρντ ντισκ και τα παω εκει) ή τουλαχιστον μπ4 γιατι τα μκβ δεν παιζει ηχο και σαμπς
318 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Σαβ 08 Ιουν 2013, 22:52
????????
καλα να παθεις τα ηθελες και συ:p
μα ρε αλνταρκ ρομαντζα ρε?και σε εκτημουσα
μα ρε αλνταρκ ρομαντζα ρε?και σε εκτημουσα
319 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Κυρ 09 Ιουν 2013, 00:16
maggie
βασικά το δράμα του ήταν άθλιο ούτε που έκλαψα ή έστω να συγκινηθώ..ενώ με το Arlong Park Arc δακρύζω πάνταAldark έγραψε:κοιτα λογικα ειναι πολυ καλο για το ειδος του αλλα ολη αυτη η μανουρα και το ανεξηγητο δραμα που εμενα δε μου προκαλει καμια σχεδον συγγινηση δε με παρακεινουν σε καλη κριτικη του , αλλα ταυτοχρονα ειναι λιγο κολλητικο.. το λακυ σταρ ισως το δοκιμασω καποια στιγμη...
αν θες να δεις lucky star πρέπει να έχεις δει αρκετά άνιμε για να πιάνεις τα references.
320 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Κυρ 09 Ιουν 2013, 00:25
Johnyman
πρέπει να είσαι πολύ γκασμάς για να δακρύζεις με παιδικά όπως το ντρέικ
321 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Κυρ 09 Ιουν 2013, 00:31
Elidor
Μονο το Elfen Lied ειναι αξιοκλαφτο...
322 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Κυρ 09 Ιουν 2013, 00:33
Johnyman
κλάμα και συγκινήσεις προσφέρει η ζωή και όχι οι χαζοταινίες,τα παιδικά καρτούν και οι σειρές που βλέπετε...ξυπνήστε και βγείτε έξω πριν είναι αργά!!!
323 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Κυρ 09 Ιουν 2013, 00:40
Elidor
Εγω ρε μαλακα εξω ημουν, πριν 1 ωρα ηρθα.
324 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Κυρ 09 Ιουν 2013, 00:51
Johnyman
ωραίος! απαλλάσσεσαι
325 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Κυρ 09 Ιουν 2013, 00:55
Aldark
ημουν ολη μερα εξω ρε πεθανα να ανεβοκατεβαινω ανηφορες
@χοκινς , να σου πω την αληθεια δεν ειχα σκοπο να δω ρομαντζα και ουτε εχει και πολυυυ ρομαντζο εκει...απλα ηθελα να αλλαξω λιγο ειδος σειρας γιατι κυριως μονο shonen και adventure εχω δει..για μια στιγμη στο SAO που βλεπες κι εσυ εχει ρομαντζα HUH?
@μαγγι , α ενταξει , εγω παντως γενικα μονο στο ντεθ νοουτ καταφερα να κλαψω ουτ εγω ξερω πως. στο αρλονγκ παρκ; για κανενα λογο :Ρ , α τετοιο στυλ ειναι το λακυ σταρ...καλα βλεπω κατι αλλα με σκουλ τωρα και φαιρυ ταιλ βεβαια
@χοκινς , να σου πω την αληθεια δεν ειχα σκοπο να δω ρομαντζα και ουτε εχει και πολυυυ ρομαντζο εκει...απλα ηθελα να αλλαξω λιγο ειδος σειρας γιατι κυριως μονο shonen και adventure εχω δει..για μια στιγμη στο SAO που βλεπες κι εσυ εχει ρομαντζα HUH?
@μαγγι , α ενταξει , εγω παντως γενικα μονο στο ντεθ νοουτ καταφερα να κλαψω ουτ εγω ξερω πως. στο αρλονγκ παρκ; για κανενα λογο :Ρ , α τετοιο στυλ ειναι το λακυ σταρ...καλα βλεπω κατι αλλα με σκουλ τωρα και φαιρυ ταιλ βεβαια
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης