Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 31  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 31]

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

didymakia έγραψε:
Tony Tony Chopper έγραψε:
razor1911 έγραψε:Σιγα τον παιχτη ποιος ειναι; Τον εχουν περασει αλλοι
Την πέταξες. :xD:

βασικανομιζω εκανε σαρκασμ
Ή απλά είναι ένας από τους 195095091 haters του Ronaldo.

Aldark

Aldark

they hate him coz he's rich , he got paper in his house (a villa in madrid , sold btw)

maggie

maggie

<3

????????

Anonymous

Επισκέπτης
τι εγινε γαυρακια χασαμε?

Aldark

Aldark

Maggie :) still champions of europeee

????????

Anonymous

Επισκέπτης
με αυτο θα μεινης

maggie

maggie

<3

????????

Anonymous

Επισκέπτης
μην κανεις σπαμ δεν επιτρεπετε θαα φας μπαν

maggie

maggie

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Elidor και Πετρικιε πειτε οταν μπειτε, θελω να σας ρωτησω κατι

Elidor

Elidor

Avarga
Πες το

maggie

maggie

didymakia έγραψε:
maggie έγραψε:αν πεθάνει και παραμείνει νεκρός πάει λέμε τώρα για το καλύτερο shounen ever.

εάν δεν ψοφήσει και αναστηθεί πάει για το χειρότερο shounen ever παρέα με το naruto.

κατσε ρε πιο ναρουτο χειροτερο εβερ τι λες?και για να μην ειμαι οφφ...
το τσαπ ηταν καταππληκτικο ειδαμε πολλα πραγματα και μαλλον πεθανε :xD:
σε έπιασε ο καημός να μην είσαι off :xD:

guilty crown το άρχισες τελικά?

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ναι,το πρωτο επ αρκετα καλο αλλα δεν ξερω αν θα ειναι καλο στη συνεχεια γιατι εχει πολλους χειτερς το ανιμ!

Aldark

Aldark

το Air μεχρι το 10 που εχω δει μαγγι ειναι LAME red card,outa tha ga

θελω να δω καποια ανιμε και δε τα βρισκω σε avi so bored.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
εγω αρχισα και στεινς γκειτκ πολυ καλο
ογκαμπε FTW

maggie

maggie

didymakia έγραψε:ναι,το πρωτο επ αρκετα καλο αλλα δεν ξερω αν θα ειναι καλο στη συνεχεια γιατι εχει πολλους χειτερς το ανιμ!
ναι τους καταλαβαίνω τους haters xD

Aldark έγραψε:το Air μεχρι το 10 που εχω δει μαγγι ειναι LAME red card,outa tha ga

θελω να δω καποια ανιμε και δε τα βρισκω σε avi so bored.
To air aldark θεωρείται καλό για το είδος του (drama, slice of life). προειδοποίησα αν δεν έχετε δει ή δεν ξέρετε τι είναι τα ef-a tale of memories, clannad etc να μείνετε μακρυά~
και είναι anime της kyoto και σχεδόν ότι κάνει η kyoto το αγαπώ ♥ (full metall panic, lucky star, clannad, σύντομα και το free! :inlove: etc)
α και το adaptation έγινε από hentai game xD

οι ελι ο seyuu του παραπάνω άνιμε κάνει τον Σεβάχ στο magi.

εδιτ: gt πρέπει να τα βρεις σε avi για να τα δεις?

Aldark

Aldark

κοιτα λογικα ειναι πολυ καλο για το ειδος του αλλα ολη αυτη η μανουρα και το ανεξηγητο δραμα που εμενα δε μου προκαλει καμια σχεδον συγγινηση δε με παρακεινουν σε καλη κριτικη του , αλλα ταυτοχρονα ειναι λιγο κολλητικο.. daaamn! το λακυ σταρ ισως το δοκιμασω καποια στιγμη...

τα θελω σε αβι γιατι τα θελω για να βλεπω στην τηλεοραση (τα περναω σε χαρντ ντισκ και τα παω εκει) ή τουλαχιστον μπ4 γιατι τα μκβ δεν παιζει ηχο και σαμπς so bored.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
καλα να παθεις τα ηθελες και συ:p
μα ρε αλνταρκ ρομαντζα ρε?και σε εκτημουσα Maggie :)

maggie

maggie

Aldark έγραψε:κοιτα λογικα ειναι πολυ καλο για το ειδος του αλλα ολη αυτη η μανουρα και το ανεξηγητο δραμα που εμενα δε μου προκαλει καμια σχεδον συγγινηση δε με παρακεινουν σε καλη κριτικη του , αλλα ταυτοχρονα ειναι λιγο κολλητικο.. daaamn! το λακυ σταρ ισως το δοκιμασω καποια στιγμη...

τα θελω σε αβι γιατι τα θελω για να βλεπω στην τηλεοραση (τα περναω σε χαρντ ντισκ και τα παω εκει) ή τουλαχιστον μπ4 γιατι τα μκβ δεν παιζει ηχο και σαμπς so bored.
βασικά το δράμα του ήταν άθλιο xD ούτε που έκλαψα ή έστω να συγκινηθώ..ενώ με το Arlong Park Arc δακρύζω πάντα xD

αν θες να δεις lucky star πρέπει να έχεις δει αρκετά άνιμε για να πιάνεις τα references.

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
πρέπει να είσαι πολύ γκασμάς για να δακρύζεις με παιδικά όπως το ντρέικ

Elidor

Elidor

Avarga
Μονο το Elfen Lied ειναι αξιοκλαφτο...

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
κλάμα και συγκινήσεις προσφέρει η ζωή και όχι οι χαζοταινίες,τα παιδικά καρτούν και οι σειρές που βλέπετε...ξυπνήστε και βγείτε έξω πριν είναι αργά!!!

Elidor

Elidor

Avarga
Εγω ρε μαλακα εξω ημουν, πριν 1 ωρα ηρθα.

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
ωραίος! απαλλάσσεσαι

Aldark

Aldark

ημουν ολη μερα εξω ρε πεθανα να ανεβοκατεβαινω ανηφορες

@χοκινς , να σου πω την αληθεια δεν ειχα σκοπο να δω ρομαντζα και ουτε εχει και πολυυυ ρομαντζο εκει...απλα ηθελα να αλλαξω λιγο ειδος σειρας γιατι κυριως μονο shonen και adventure εχω δει..για μια στιγμη στο SAO που βλεπες κι εσυ εχει ρομαντζα HUH? try

@μαγγι , α ενταξει , εγω παντως γενικα μονο στο ντεθ νοουτ καταφερα να κλαψω ουτ εγω ξερω πως. στο αρλονγκ παρκ; για κανενα λογο :Ρ , α τετοιο στυλ ειναι το λακυ σταρ...καλα βλεπω κατι αλλα με σκουλ τωρα και φαιρυ ταιλ βεβαια whistle

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 31]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 31  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης