πότε μην υποτιμάς την ικανότητα του Λούφαρου να αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα όσο και να φαίνεται χαζός οτάν θέλει το μυαλό του πέρνει στροφές και πολλές μάλιστα!πάντως πιστεύω ότι αν ποτέ κατέληγε με κάποια αυτή σίγουρα θα ήταν η Nami λόγο προϊστορίας μεταξύ των δύο,η Rebeca μου αρέσει για νέο μέλος ιδιέτερα αν φάει το φρουτάκι αλλά διατηρώ επιφιλάξεις για το αν ο Oda έχει αυτή στο μυαλό του για 10ο μέλος
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
777 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 06 Σεπ 2013, 18:43
Σκληρός Καριόλης
Ερωτηση
Ο λουφυ πιστευτετε εχει τον Jesus Burgess? Σε τι επιπεδο πιστευεται πως ειναι ο τυπος?
Ο λουφυ πιστευτετε εχει τον Jesus Burgess? Σε τι επιπεδο πιστευεται πως ειναι ο τυπος?
778 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 06 Σεπ 2013, 19:57
maggie
τον έχει. πάνω κάτω στο επίπεδο του Sanji.
779 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 06 Σεπ 2013, 20:00
ATHELAS
πιστέυω ότι τον έχει στεγνά,δεν αποκλείεται να ζοριστεί και λίγο γιατί η πραγματικές δυνατότητες του jesus πέρα από την ωμή δύναμη που διαθέτει δεν είναι και πολύ γνωστές αλλά κακά τα ψέματα έχει νικήσει πιο badass τύπους από αυτόν
780 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 06 Σεπ 2013, 21:29
BlackLeg
Για εμενα ο Χαμπουργκερας ειναι σιγουρα κατω απο Λουφη και Ζορο. Θα τον εβαζα λιγο πιο πανω απο το επιπεδο του Τσιντζαο πριν επανακτησει το κεφαλι του
781 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 08 Σεπ 2013, 20:59
usopp the sogeking
Γιατί ρε παιδιά όχι στον Βαρθολομαίο; Εγώ πιστεύω πως θα ήταν πολύ καλός νακάμα και τον προτιμώ από τον Μπέλαμυ. Και εγώ πιστεύω ότι θα μπει η Ρεμπέκα στο γκρούπ αλλά αν πάρει και το φρούτο τότε υπάρχει περίπτωση να είναι πιο δυνατή από τον Φράνκυ που από ότι φαίνεται δεν έχει ακόμα είδος χάκι και αυτό δεν νομίζω να το θέλει ο Οντά. Εγώ νομίζω πως ο λούφαρος θα κερδίσει αλλά δεν θα δώσει το φρούτο σε κανέναν γιατί το έχει συνδέσει με τον αδερφό του και δεν θα ήθελε να το έχει άλλος. Αν και πιστεύω πως το όλο θέμα είναι fake και το φρούτο είναι μαϊμού και απλά είναι ένα σχέδιο του don για να πιάσει τον λούφυ!!!
782 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 08 Σεπ 2013, 21:12
Deathracer2009
Δεν πιστευω το φρουτο να ειναι μαιμου διοτι ο Dofla θα ειχε μυριστει οτι οταν εγινε ο πολεμος στο marineford ο Ace θα εκτελουνταν οποτε ειχε καβατζα ενα μηλαρακι. Γενικα το θεωρω απιθανο αυτο το σεναριο που λες και θα ειναι ξενερα.usopp the sogeking έγραψε:Γιατί ρε παιδιά όχι στον Βαρθολομαίο; Εγώ πιστεύω πως θα ήταν πολύ καλός νακάμα και τον προτιμώ από τον Μπέλαμυ. Και εγώ πιστεύω ότι θα μπει η Ρεμπέκα στο γκρούπ αλλά αν πάρει και το φρούτο τότε υπάρχει περίπτωση να είναι πιο δυνατή από τον Φράνκυ που από ότι φαίνεται δεν έχει ακόμα είδος χάκι και αυτό δεν νομίζω να το θέλει ο Οντά. Εγώ νομίζω πως ο λούφαρος θα κερδίσει αλλά δεν θα δώσει το φρούτο σε κανέναν γιατί το έχει συνδέσει με τον αδερφό του και δεν θα ήθελε να το έχει άλλος. Αν και πιστεύω πως το όλο θέμα είναι fake και το φρούτο είναι μαϊμού και απλά είναι ένα σχέδιο του don για να πιάσει τον λούφυ!!!
783 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 08 Σεπ 2013, 21:27
maggie
πάντως όποιος και να το φάει το φρούτο δεν σημαίνει πως θα ξέρει να το χρησιμοποιεί αμέσως, πόσο ακόμα να το κάνει master και να γίνει τούμπανο.usopp the sogeking έγραψε:Γιατί ρε παιδιά όχι στον Βαρθολομαίο; Εγώ πιστεύω πως θα ήταν πολύ καλός νακάμα και τον προτιμώ από τον Μπέλαμυ. Και εγώ πιστεύω ότι θα μπει η Ρεμπέκα στο γκρούπ αλλά αν πάρει και το φρούτο τότε υπάρχει περίπτωση να είναι πιο δυνατή από τον Φράνκυ που από ότι φαίνεται δεν έχει ακόμα είδος χάκι και αυτό δεν νομίζω να το θέλει ο Οντά. Εγώ νομίζω πως ο λούφαρος θα κερδίσει αλλά δεν θα δώσει το φρούτο σε κανέναν γιατί το έχει συνδέσει με τον αδερφό του και δεν θα ήθελε να το έχει άλλος. Αν και πιστεύω πως το όλο θέμα είναι fake και το φρούτο είναι μαϊμού και απλά είναι ένα σχέδιο του don για να πιάσει τον λούφυ!!!
σε όποιον και να καταλήξει θα πρέπει να κάνει εξάσκηση πρώτα για να μάθει να το ελέγχει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Δευ 09 Σεπ 2013, 00:06, 1 φορά
784 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 08 Σεπ 2013, 21:35
ATHELAS
το φρούτο στο τέλος θα καταλήξει στο πλέον άκυρο άτομο τώρα ποιός η ποιά θα έιναι μόνο ο oda ξέρει αλλά αν θα έπρεπε να διαλέξω θα έλεγα την nami αν και θα προτιμούσα να το φάει η ρεβέκα και να γίνει το νέο nakama
785 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 08 Σεπ 2013, 23:12
maggie
ποντάρω στο Coby.
786 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 08 Σεπ 2013, 23:55
BlackLeg
Τα βλεπω. Πραγματικα δεν μπορω να φανταστω να κυκλοφορει τετοιο φρουτο με τους strawhats.
787 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 09 Σεπ 2013, 13:33
Σκληρός Καριόλης
Δε θεωρώ πιθανό νακάμα τον Βαρθολομέο αλλά ούτε θα μάρεσε και η ιδέα. Έχουμε τον Σάντζι να μας τα πρήζει με τις Νάμι Ρόμπιν το τελευταίο που θα ήθελα να έχουμε και έναν Βαρθολομέο να κάνει το ίδιο με τον Λόυφι. Πλας η βίαια φύση του που δύσκολα θα τον κάνει να συμβιώσει με τους στροχατς. Το στυλάκι πάντως που έχει να πικάρει τους αντιπάλους μετράει.
H Ρεμπέκα δε μαρέσει για νακάμα. Θέλω μια πιο επιβλητική προσωπικότητα...
Το φρούτο στο Κόμπυ θα πάει. Βγάζει νόημα.
Νομίζω υποτιμάτε τον μπεργκες. Προφανώς άμα υπάρξει μάχη με τον Λούφι θα νικήσει ο Λούφαρος αλλά σιγουρα είναι πολλά επίπεδα πάνω απο Chinjao και πολύ κοντά σε ζορό τουλάχιστον.
Το θέμα είναι γιατί τον έστειλε αυτόν ο BB; Τρια σενάρια έχω στο μυαλό μου
1) Είναι αρκετά τούμπανο, ο bb είναι σίγουρος πως θα τους έχει όλους στην αρένα άρα θα κερδίσει και το φρούτο.
2) Δεν είναι δυνατός συγκριτικά με την πλειοψηφία του πληρώματος άρα τον στέλνει εκεί για να αποδείξει αν αξίζει να είναι μαυρογένης και ενδεχομένος να φάει και το φρούτο για να τουμπανέψει;
3) Απλά είναι μαχογκαύλης (κάτι που έιδαμε παλιότερα όταν έκανε challenge τον κάθε άκυρο) και προσφέρθηκε από μόνος του να πάει.
Ακόμα μια ερώτηση:
Οταν ο Μπεργκες έλεγε πως δεν εμπιστεύεται τον Ao Kiji πιστεύεται πως εννοούσε πως δεν τον εμπιστεύεται για να τον κάνουν recruit στο πλήρωμα; Η κάτι άλλο παίζει απο πίσω;
Νομίζω υποτιμάτε τον μπεργκες. Προφανώς άμα υπάρξει μάχη με τον Λούφι θα νικήσει ο Λούφαρος αλλά σιγουρα είναι πολλά επίπεδα πάνω απο Chinjao και πολύ κοντά σε ζορό τουλάχιστον.
1) Είναι αρκετά τούμπανο, ο bb είναι σίγουρος πως θα τους έχει όλους στην αρένα άρα θα κερδίσει και το φρούτο.
2) Δεν είναι δυνατός συγκριτικά με την πλειοψηφία του πληρώματος άρα τον στέλνει εκεί για να αποδείξει αν αξίζει να είναι μαυρογένης και ενδεχομένος να φάει και το φρούτο για να τουμπανέψει;
3) Απλά είναι μαχογκαύλης (κάτι που έιδαμε παλιότερα όταν έκανε challenge τον κάθε άκυρο) και προσφέρθηκε από μόνος του να πάει.
Ακόμα μια ερώτηση:
Οταν ο Μπεργκες έλεγε πως δεν εμπιστεύεται τον Ao Kiji πιστεύεται πως εννοούσε πως δεν τον εμπιστεύεται για να τον κάνουν recruit στο πλήρωμα; Η κάτι άλλο παίζει απο πίσω;
788 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 09 Σεπ 2013, 16:38
Tony Tony Chopper
Το ότι θέλουν το φρούτο δεν σημαίνει ότι αυτό είναι και ο λόγος για τον οποίο πήγε εκεί ο Jesus. Ο Kuzan είπε ότι ο Doflamingo είναι η μεγαλύτερη απειλή για το όραμα του Sakazuki. Ίσως να είναι απειλή και για τον Teach. Γι' αυτό εξάλλου μιλούσαν για τον Kuzan στο Den Den Mushi. Κάτι θα τους είπε...Tankianism έγραψε:Δε θεωρώ πιθανό νακάμα τον Βαρθολομέο αλλά ούτε θα μάρεσε και η ιδέα. Έχουμε τον Σάντζι να μας τα πρήζει με τις Νάμι Ρόμπιν το τελευταίο που θα ήθελα να έχουμε και έναν Βαρθολομέο να κάνει το ίδιο με τον Λόυφι. Πλας η βίαια φύση του που δύσκολα θα τον κάνει να συμβιώσει με τους στροχατς. Το στυλάκι πάντως που έχει να πικάρει τους αντιπάλους μετράει.
Ακόμα μια ερώτηση:
789 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 10 Σεπ 2013, 15:57
asvos
Καινούργιο τσαπτερ http://www.mangareader.net/one-piece/721
Δεν μου άρεσε πολύ, ήθελα να δω πιο πολλή δράση...
Δεν μου άρεσε πολύ, ήθελα να δω πιο πολλή δράση...
790 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 10 Σεπ 2013, 16:25
Tony Tony Chopper
Flashback + Break
Συνδυασμός που σκοτώνει! :haha:
Συνδυασμός που σκοτώνει! :haha:
791 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 10 Σεπ 2013, 16:40
Σκληρός Καριόλης
χαλια...
792 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 10 Σεπ 2013, 20:12
BlackLeg
Ενταξει το τσαπτερακι. Ηταν αναγκαστικο. Καποια στιγμη επρεπε να γινει. Δεν μπορουν ολα τα τσαπτερ να εχουν δραση, plot development και αποκαλυψεις αλλα αυτο το break με σκοτωσε
793 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 10 Σεπ 2013, 22:05
Tony Tony Chopper
Δεν υπάρχει τίποτα το αναγκαστικό στο chapter. Ήταν ένα flashback για δύο άκυρους "χαρακτήρες" που με το ζόρι ο Oda προσπαθεί να μας κάνει να συμπαθήσουμε. Πολύ άκυρο εκ μέρους του...BlackLeg έγραψε:Ενταξει το τσαπτερακι. Ηταν αναγκαστικο. Καποια στιγμη επρεπε να γινει. Δεν μπορουν ολα τα τσαπτερ να εχουν δραση, plot development και αποκαλυψεις αλλα αυτο το break με σκοτωσε
794 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 10 Σεπ 2013, 23:54
BlackLeg
Ξερουμε καλα και οι 2 πως οι χαρακτηρες ειναι απο τους βασικους στο αρκ. Αν και δεν θα με χαλαγε καθολου αμα το φλασμπακ ηταν φεριπην 6-7 σελιδες αντι 15
795 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 11 Σεπ 2013, 00:18
maggie
δεν φαίνεται να είναι τόσο άκυροι οι χαρακτήρες..αν σκότωσαν όλη την οικογένεια της Rebecca τότε αυτή θα γίνει το "boss" στη χώρα όταν χάσει η φτερού. οπότε είναι χαρακτήρες που παίζουν ρόλο στην ιστορία της χώρας και αναπόφευκτη συνέπεια να δούμε το παρελθόν τους.
μάλλον θα είναι η πρώτη χώρα που θα αποκτήσει την προστασία των mugiwara.(άκυρο με το σημερινό τσαπ)
το chap χάλια ήταν, το φλασμπακ με χάλασε αλλά όχι επειδή το έδειξε, με χάλασε το επαναλαμβανόμενο μοτίβο του όντα : αδύναμη πριγκίπισσα που θέλει να σώσει το βασίλείο της και θα δεχθεί βοήθεια από τον λούφυ + schichibukai που εμφανίζεται σαν ήρωας της χώρας. (όλο δλδ το alabasta arc >.<).
νομίζω πως όποιος είχε ελπίδες για Rebecca ως νέα nakama να το ξεχάσει, η κοπέλα έχει χώρα να παραλάβει.
δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρει poneglyph η Ρόμπιν εδώ. είναι καρά αντιγραφή της αλαμπάστα το αρκ...τουλάχιστον ας μας αποζημιώσει ο Όντα με πληροφορίες.
το γνωρίζαμε από προηγούμενο τσάπτερ ότι ο Φλαμίνγκο απέκτησε με τη βία την εξουσία της χώρας ή το μάθαμε στο σημερινό?
μάλλον θα είναι η πρώτη χώρα που θα αποκτήσει την προστασία των mugiwara.(άκυρο με το σημερινό τσαπ)
το chap χάλια ήταν, το φλασμπακ με χάλασε αλλά όχι επειδή το έδειξε, με χάλασε το επαναλαμβανόμενο μοτίβο του όντα : αδύναμη πριγκίπισσα που θέλει να σώσει το βασίλείο της και θα δεχθεί βοήθεια από τον λούφυ + schichibukai που εμφανίζεται σαν ήρωας της χώρας. (όλο δλδ το alabasta arc >.<).
νομίζω πως όποιος είχε ελπίδες για Rebecca ως νέα nakama να το ξεχάσει, η κοπέλα έχει χώρα να παραλάβει.
δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρει poneglyph η Ρόμπιν εδώ. είναι καρά αντιγραφή της αλαμπάστα το αρκ...τουλάχιστον ας μας αποζημιώσει ο Όντα με πληροφορίες.
το γνωρίζαμε από προηγούμενο τσάπτερ ότι ο Φλαμίνγκο απέκτησε με τη βία την εξουσία της χώρας ή το μάθαμε στο σημερινό?
796 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 11 Σεπ 2013, 01:33
Tony Tony Chopper
Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε το γεγονός ότι είδαμε τα γενέθλια και τα μπόυφρεντ μιας κόπιας της Nami. Ήταν τελείως άκυρο. Δεν μπορούσε απλά να αναφέρει τα σημαντικά(ο θεός να τα κάνει); Έπρεπε να μας δείξει και ένα σωρό άκυρα μαζί; Νομίζω πως αυτό το chapter είναι ο πάτος του One Piece. Δεν μου έρχεται κάποιο χειρότερο στο μυαλό...
797 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 11 Σεπ 2013, 16:46
usopp the sogeking
Δυστυχώς θα συμφωνήσω μαζί σου...συγγνώμη για τη λέξη αλλά με αυτό το chapter το @@@@ ο Οντά...
798 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 12 Σεπ 2013, 06:03
uchiha1991
παντως η ρεμπεκα δεν μοιαζει παρα πολυ με την ναμι?λετε να ετυχε η να την σχεδιασε επιτηδες ο οντα ετσι?να ναι δλδ συγγενεις η κατι τετοιο?
ενταξει το τσαπτερ δεν ηταν και απο τα καλυτερα αλλα μαλλον αυτοι οι χαρακτηρες θα ειναι σημαντικοι..οποτε λογικο να μας δειξει φλασμπακ να μαθουμε την ιστορια τους...τοτε τι να πουμε για τα τσαπτερ στο c block που για 20 σελιδες παρουσιαζε 700 ηλιθιους χαρακτηρες που εχασαν αμεσως και δεν θα τους ξαναδουμε και καμμια φορα
ενταξει το τσαπτερ δεν ηταν και απο τα καλυτερα αλλα μαλλον αυτοι οι χαρακτηρες θα ειναι σημαντικοι..οποτε λογικο να μας δειξει φλασμπακ να μαθουμε την ιστορια τους...τοτε τι να πουμε για τα τσαπτερ στο c block που για 20 σελιδες παρουσιαζε 700 ηλιθιους χαρακτηρες που εχασαν αμεσως και δεν θα τους ξαναδουμε και καμμια φορα
799 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 12 Σεπ 2013, 15:09
Deathracer2009
Mετριο chapter δυστυχως αλλα το κερασακι στη τουρτα ηταν το break που μας αποτελειωσε. Ευελπιστω σε πολυ καλο chapter για το επομενο ωστε να μας αποζημιωσει ολους.
Εγω παντως παρατηρησα οτι η μανα της Rebecca οταν ειχε πεθανει, στο manga την δειχνει σε ενα σημειο να ειναι χαμογελαστη οπως πεθαναν οσοι ειχαν το D. (Αce, Roger, Jaguar D. Saul).
Εγω παντως παρατηρησα οτι η μανα της Rebecca οταν ειχε πεθανει, στο manga την δειχνει σε ενα σημειο να ειναι χαμογελαστη οπως πεθαναν οσοι ειχαν το D. (Αce, Roger, Jaguar D. Saul).
800 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 17 Σεπ 2013, 22:51
BlackLeg
Πφφφφ. Αντε ρε Οντα πιασε κανα μολυβι. Μονο εσυ σταματας καθε 3η βδομαδα. Ο Kishimoto δινει σπεσιαλ, ο Mashima εχει να κανει μπρεηκ απο την εποχη της Γαλλιλαιας. Το καταλαβαμε οτι θες να το τραβηξεις αλλα δεκα χρονια αλλα καντο με πιο πολυ περιεχομενο και οχι μπρεηκ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης