του Marco. safety comes first
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
102 Απ: Το καλύτερο/αγαπημένο σας φρούτο Δευ 20 Σεπ 2010, 23:24
Aldark
του Ακαινου ρε φιλε ειναι φοβιστικο το φρουτο...δε θα θελα να βρισκομαι στο ιδιο μερος μαζι του...
104 Απ: Το καλύτερο/αγαπημένο σας φρούτο Τρι 21 Σεπ 2010, 23:44
Hawk-Eyes Mihawk
Δαγκωτο Akainu's fruit,Reduce all creations to ash πραγματικα
105 Απ: Το καλύτερο/αγαπημένο σας φρούτο Σαβ 09 Οκτ 2010, 16:14
roronoa zoro
το αγαπημενο μου φρουτο ειναι του fire fist ace αλλα και του enel
106 Απ: Το καλύτερο/αγαπημένο σας φρούτο Τρι 28 Δεκ 2010, 13:51
quenta
petrikios έγραψε:Αυτο το φρουτο ειναι σαν το φρουτο που εχει φαει ο Chopper(Human Human no Mi) που κανονικα αν το ειχε φαει καποιος ανθρωπος οπως ειχε αναφερει ο Oda θα γινοταν παρα πολυ εξυπνος θα μπορουσε να χρησιμοποιησει ολο του το μυαλο με αποτελεσμα να κανει πραγματα μονο και μονο με αυτο....οπως και να χει ολες τις γνωσεις του κοσμου φυτεμενες μεσα του....
εχω την εντυπωση οτι ειχα διαβασει σε ενα SBS του οντα οτι ειχε πει οτι το hito-hito no mi που εφαγε ο τσοπερ απλα δινει σε οποιον το φαει την ανθρωπινη ανατομια-μορφολογια και τις βασικες ανθρωπινες ιδιωτητες και αν θυμαμε καλα ειχε πει οτι αν το ειχε φαει ανθρωπος δεν θα παρουσιαζε καμια αλλαγη παρα μονο οτι θα τον εκανε hammer και δεν θα μπορουσε πια να κολυμπησει..δλδ δεν σε κανει πιο εξυπνο αλλα σου δινει τις βασικες ανθρωπινες ιδιωτητες της μαθησης που συνεπαγεται και μαθηση της ομηλιας κτλπ..
τα φρουτα του διαβολου δεν ειναι μονο προσβασιμα απο τους ανθρωπους...στην φυση φυτρωνουν οποτε μπορει πολυ ευκολα να το φαει καποιο ζωο πριν προλαβει να το βρει ενας ανθρωπος..μαλλον γιαυτο τον λογο υπαρχει και το hito hito no mi(το απλο hito hito no mi)για να το φαει καποιο ζωο και να ανθρωπιαστει..
εγραψα απλο hito-hito no mi για τον λογο οτι δεν ξερουμε ακομα τι μοντελο ηταν το hito hito no mi που εφαγε ο τσοπερ...μην ξεχναμε οτι τα hito-hito no mi ειναι zoan type no mi και χωριζεται και αυτο σε κατηγοριες...πχ hito hito no mi model : Daibutsu (to φρουτο του σενγκοκου...)\
τωρα περα απο το θεμα του hito hito no mi που ποσος με ενδιαφερει αν θα γινοταν καποιος πιο εξυπνος η οχι, κατι που με απασχολει τον τελευταιο καιρο με τα φρουτα και ηταν και ο λογος που μπηκα να γραψω σε αυτο το αρθρο αλλα ειδα τα ποστ για το hito hito kai παρασυρθηκα ειναι το
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΝΓΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟς ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΠΟΙΛΕΡ
- Σπόιλερ:
- πως σκατα μπορεσε ο bb να παρει τις ιδιωτητες απο 2 φρουτα?το πρωτο πραγμα που σκεφτhκα εγω ηταν οτι μπορεσε να το κανει λογο του φρουτου του... αλλα ο bb οταν βγηκε απο το μαυρο σεντονι που ηταν μαζι με τον wb ειπε στους μαρινς..
(marines im gonna show you what my "power" really is)
και νομιζω οτι με την λεξη power δεν αναφεροταν στις ιδιοτητες του φρουτου του αλλα σε καποια αλλη δυναμη-ιδιωτητα που εχει..σε αυτη την σκεψη συνεβαλε και αυτο που ειπε και ο μαρκο ποιο μετα..
ενας πειρατης λεει: (but..having 2 df abilities was supposed to be impossible)
Marco:(for "normal humans"..thats absolutely the case.but as you all know Teach is a little different..!! the makeup of his body is.."atypical" -is that what made this happen)
τι να εννοει ο μαρκο λεγοντας οτι ο ββ ειναι λιγο διαφορετικος και το οτι το makeup of hiw body ειναι atypical?? αρα αυτος ειναι ο λογος για τα 2 φρουτα και οχι το φρουτο του??
ειναι ενα σημειο πολύύύύύ περιεργο που με εχει καταμπερδεψει....ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς ΤΟΡΑ ΟΝΤΑ!!
oxi τπτ αλλο αλλα μην δουμε τον ββ στο μελλον και με κανα αλλο φρουτο...πχ το ζοαν του μαρκο που ριτζενετειτς απο καθε dmg...(πλακα πλακα αν ο ββ επερνε και το φρουτο του μαρκο θα γινοταν πραγματικα ο δυνατοτερος..θα συμπληρωνε το παζλ και δεν θα ειχε πια το προβλημα του οτι τρωει dmg ενω ειναι λογκια)...
107 Απ: Το καλύτερο/αγαπημένο σας φρούτο Τρι 28 Δεκ 2010, 14:32
Aldark
Παλι εκθεση ρε quenta; :P
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΣΠΟΙΛΑ:
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΣΠΟΙΛΑ:
- DON'T OPEN IT ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΟΥ ΜΑΝΓΚΑ:
Εγω πιστευα οτι ηταν το φρουτο του που τον αφηνει να το κανει...αλλα μαλλον ο Μπλακμπερντ ,εχει πολλες ικανοτητες που θα μας γινουν γνωστες. Το μονο ερρωτημα ειναι μπορει να φαει το φρούτο ή απλα να το κλέψει από άλλον; Και μπορεί να φάει και τρίτο/τέταρτο ή μόνο άλλο ένα. Αν και μάλλον μόνο άλλο ένα γίνεται γιατί αλλιώς θα χε φάει κι άλλα πριν απ΄του Shirohige....
108 Απ: Το καλύτερο/αγαπημένο σας φρούτο Τρι 28 Δεκ 2010, 17:12
didimakia
- Manga spoilers, be aware:
- Εγω ειμαι υπερ της κερβερος θεωρειας.
Επισης υπαρχει και αλλη μια που λεει οτι αφου μπορει να κρατησει καποια πραγματα σε dark void (θυμηθειτε το χωριο που το ρουφηξε, το κρατησε λιγο και μετα το εδιωξε) και να τα χρησιμοποιει. Ετσι κραταει ανθρωπους και εξηγει και το 2 devil fruits γεγονος :P
Δειτε και αυτο.
http://www.mangafox.com/manga/one_piece/v24/c225/16.html
109 Απ: Το καλύτερο/αγαπημένο σας φρούτο Τρι 28 Δεκ 2010, 18:31
Aldark
didimakia έγραψε:
- Manga spoilers, be aware:
Εγω ειμαι υπερ της κερβερος θεωρειας.
Επισης υπαρχει και αλλη μια που λεει οτι αφου μπορει να κρατησει καποια πραγματα σε dark void (θυμηθειτε το χωριο που το ρουφηξε, το κρατησε λιγο και μετα το εδιωξε) και να τα χρησιμοποιει. Ετσι κραταει ανθρωπους και εξηγει και το 2 devil fruits γεγονος :P
Δειτε και αυτο.
http://www.mangafox.com/manga/one_piece/v24/c225/16.html
Σποιλερρ
- κι αλλο σποιλερ:
- Παλι αυτο ρε; xD , το πληρωμα του δεν εννοει με το they;
110 Απ: Το καλύτερο/αγαπημένο σας φρούτο Πεμ 30 Δεκ 2010, 16:47
quenta
το σποιλερ περιεχει γεγονοτα απο το αρκ WBpirates VS Marines
- Σπόιλερ:
- εχει καποιο πόιντ ο διδιμος..αυτη η σκηνη ειναι μία απο τις σκηνες μυστηριο που μας συνηθιζει να μας βαζει ο οντα και να μας αποκαλυπτει την αληθεια αργοτερα..για το τι εννοουσαν ο λουφι και ο ζορο με το "they" δεν το ξερουμε ακομα ή μαλλον δεν μας το εχει ξεκαθαρησει ο οντα..
και εγω ειμαι της αποψης οτι ο ββ ειχε εκεινη την στιγμη "μεσα του" φυλακισμενα ατομα και ο λουφι με τον ζορο εννιωσαν την παρουσια τους και γιαυτο αναφερθηκαν σε αυτον στον πληθυντικο..παντος σιγουρα δεν αναφερονταν στο πληρωμα του..
τωρα οσο αναφορα για το 2ρο φρουτο δεν νομιζω να ειναι λογο του φρουτου του..αν ηταν λογο του yami-yami no mi θα μπορουσε καλιστα εκει που μιλουσε στους μαρινς να πει "να κοιταξτε ποια ειναι η πραγματικη δυναμη του φρουτου μου"αλλα δεν ειπε αυτο..ειπε:"μαρινς θα σας διξω πια πραγματικα ειναι η δυναμη μου."και δεν νομιζω να εννοει το φρουτο του γιατι οπως ειπα θα μπορουσε καλιστα να το πει ξεκαθαρα και να μην υπαρχουν απορειες..παρολα αυτα αναφερθηκε στην "δυναμη του" και οχι στην "δυναμη του φρουτου του"..και αμεσως μετα ο μαρκο αναφερεται στο οτι ο ββ δεν ειναι το ιδιο με ολους τους αλλους ανθρωπους και οτι το σωμα του ειναι διαφορετικο..
δεν νομιζω να μας τα παρουσιασε ετσι οπως μας τα παρουσιασε ο Οντα χωρις λογο..σιγουρα το εκανε για να μας βαλει σε σκεψεις..
ακομα πιστευω οτι δεν εχουν ξεκαθαρησει καθολου τα πραγματα οσο αναφορα τον ββ και οτι αργοτερα οταν θα φτασουμε στο αρκ του strawhats pirates VS blackbeard pirates θα εχουμε πολλα να μαθουμε-καταννοησουμε..
111 Απ: Το καλύτερο/αγαπημένο σας φρούτο Πεμ 30 Δεκ 2010, 17:18
HawkEyes Juracule
αμα ειναι να μιλατε συνεχεια με spoilers μπορειτε να το κανετε και στο manga section ελευθερα....
ο,τι αλλο θελετε να πειτε που χρειαζεται spoiler,πειτε το στη γενικη συζητηση για το μανγκα
ο,τι αλλο θελετε να πειτε που χρειαζεται spoiler,πειτε το στη γενικη συζητηση για το μανγκα
112 Απ: Το καλύτερο/αγαπημένο σας φρούτο Πεμ 30 Δεκ 2010, 19:56
Guest
όλα παιχνίδια του Όντα είναι...ό,τι και να ισχύει...
113 Απ: Το καλύτερο/αγαπημένο σας φρούτο Παρ 31 Δεκ 2010, 13:46
????????
οντως του ενελ πρεπει να ειν το καλυτερο αν και ο ενελ δν μ αρεσε αλλα τ φρουτο του κορυφαιο σ δινει δυναμη ταχυτητα και σε ανασταίνειroronoa zoro έγραψε:το αγαπημενο μου φρουτο ειναι του fire fist ace αλλα και του enel
114 Απ: Το καλύτερο/αγαπημένο σας φρούτο Τετ 16 Φεβ 2011, 23:48
souidos
βσκ εγω δν 8α πω για φρουτο... 8α μιλησω για το καλιτερο πραγμα π ιπαρχει στο ΟP και αφτο ειναι το HAKI σκεφτιτε οτι ο shanks δν εχει φρουτο αλλα μπορει να τους δειρει ολους γτ εχει βασιλικο haki...!τι να τα κανεις τα φρουτα αμα μπορεις να τους δειρεις ολους χωρις αφτα...!
115 Απ: Το καλύτερο/αγαπημένο σας φρούτο Τετ 29 Ιουν 2011, 17:30
Xenia
Οσω και αν δεν μου αρεσει ο Kizaru, ομολογω πως το φρουτο του ειναι πολυ ωραιο. Επισης μου αρεσει του Marco, του Ace και του Aokiji.
116 Απ: Το καλύτερο/αγαπημένο σας φρούτο Τετ 29 Ιουν 2011, 18:42
Brahma Bull
Yami Yami No Mi αλλα και Hito Hito No Mi, Model: Daibutsu ειναι απο τα αγαπημενα μου.
Φυσικα, σε ποιον δεν θα αρεσε να ειχε το Gomu Gomu No Mi.
Paramecia for the win.
Φυσικα, σε ποιον δεν θα αρεσε να ειχε το Gomu Gomu No Mi.
Paramecia for the win.
117 Απ: Το καλύτερο/αγαπημένο σας φρούτο Σαβ 09 Ιουλ 2011, 21:02
kosni21
γκομου γκομου μοκου μοκου κ του ενελ
118 Απ: Το καλύτερο/αγαπημένο σας φρούτο Πεμ 14 Ιουλ 2011, 11:53
Invulneratus
Hana Hana no mi !!! φαντάσου μια μέρα τις ζωής σου με αυτό το φρούτο
120 Απ: Το καλύτερο/αγαπημένο σας φρούτο Τετ 26 Οκτ 2011, 01:16
razor1911
Fuwa Fuwa no mi (Lionel Shiki)
121 Απ: Το καλύτερο/αγαπημένο σας φρούτο Κυρ 15 Απρ 2012, 04:31
beckman 4 ever
για εμενα το φρουτο του μαρκο ειναι μακραν το καλιτερο!!
122 Απ: Το καλύτερο/αγαπημένο σας φρούτο Δευ 16 Απρ 2012, 02:50
Xrhstos D. Kol
Εμενα μου αρεσε του μακαριτη του ace. Θεος σχωρεστον
123 Απ: Το καλύτερο/αγαπημένο σας φρούτο Δευ 16 Απρ 2012, 03:14
deko10ole
Συμφωνώ για Μάρκο...τα κάνει όλα και συμφέρει
124 Απ: Το καλύτερο/αγαπημένο σας φρούτο Δευ 16 Απρ 2012, 04:44
Patty D.Luffy
Xrhstos D. Kol έγραψε:Εμενα μου αρεσε του μακαριτη του ace. Θεος σχωρεστον
Είχε το πιο γαμάτο φρούτο!!! Και ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας!! Γιαυτό τον έφαγε ο Όντα, θα είχε πρόβλημα πιο μετά να τον ξεπεράσει ο Λούφυ, και ως αίμα του Ρότζερ θα ήταν οξύμωρο να μην είναι ο επόμενος βασιλιάς.. Έπρεπε να πεθάνει με τον πιο ηρωικό τρόπο, προστατεύοντας τον αδερφί του και ουσιαστικά αφήνοντας τον διάδοχό του!!
Αχ συγκινήθηκα πάλι γαμότο!!! :inlove: :inlove: :inlove:
125 Απ: Το καλύτερο/αγαπημένο σας φρούτο Πεμ 01 Νοε 2012, 22:38
The Strongest
Για μένα πάντως το καλύτερο σε Zoan είναι του Sengoku (Great Buddha), σε Logia είναι του Sakazuki (Magma) αλλά το καλύτερο για μένα και το αγαπημένο μου είναι του Edward Newgate (Tremor-Tremor Fruit).
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης