+1
ΜΠΑΚΑ ΣΟΝΓΚ
και
ΟΤΑΝ ΜΙΜΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΟΣ
ΜΠΑΚΑ ΣΟΝΓΚ
και
ΟΤΑΝ ΜΙΜΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΟΣ
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Ποιόν θεωρείτε το πιο αστείο μέλος του πληρώματος των strawhats....?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την HawkEyes Juracule στις Δευ 12 Ιουλ 2010, 02:12, 1 φορά
εμενα μου την σπάει οταν το κάνει αυτό....και με εκνευρίζει ακομα περισσότερο όταν κλαψομμμμ...HawkEyes Juracule έγραψε:+1 στο tzeik....
για μενα ο πιο αστειος ειναι ο Luffy και αυτον ψηφισα...εχει απιστευτο γελιο οταν κανει "γκαφες".... :haha:
επισης γελεω αφανταστα με τον Chopper οταν βριζει και χαιρεται!!! :haha:
Σε αυτή τη μάχη είχα πέσει κάτω από το γέλιο. Είναι σίγουρα η πιο αστεία μάχη που έχω δει σε anime...captain usopp έγραψε:Εγω λεω usopp οχι μονο για τις ατακες αλλα και για τον τροπο που μαχεται. Ειδικα στη μαχη με την περονα, δεν ξερω για εσας αλλα εγω γελασα πολυ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Xenia στις Πεμ 26 Μάης 2011, 21:59, 1 φορά
δεν εχεις αδικο!!!!Xenia έγραψε:Luffy!! Ειναι τοσο χαζος και βλακακος ωρες ωρες (τις περισσοτερες δηλαδη) που δεν μπορεις να μην τον λατρεψεις! Αυτος μαζι με τον Chopper και τον Usopp ειναι, οπως και πολυ αλλοι εχυν ηδη αναφερει, το αχτυπητο τριο της βλακειας και του γελιου!! :xD:
manos-sk8 έγραψε:δεν εχεις αδικο!!!!Xenia έγραψε:Luffy!! Ειναι τοσο χαζος και βλακακος ωρες ωρες (τις περισσοτερες δηλαδη) που δεν μπορεις να μην τον λατρεψεις! Αυτος μαζι με τον Chopper και τον Usopp ειναι, οπως και πολυ αλλοι εχυν ηδη αναφερει, το αχτυπητο τριο της βλακειας και του γελιου!! :xD:
Εγω δεν το θυμαμαι, αλλα τωρα που το ανεφερες εσκασα στα γελια!! :xD:Νικολής έγραψε:Θυμαστε οταν φτανανε στο water 7 και τους ελεγε ο luffy θα βρουμε ενα μηχανικό που να εχει υψος 5 μετρα και μολις φτανουνε και βλεπουν τις τεραστιες πόρτες λεει από εκει θα περνανε οι 5μετροι μηχανικοι??χαχαχαχα
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης