Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

razor1911

razor1911

:xD: :xD: :xD: :xD:

Santouryuu

Santouryuu

να κανω μια ερωτηση; μηπως ξερετε πως λεγεται μια αμερικανικη σειρα που ειναι ενας τυπας και ακουμπαει τα πτωματα και εκεινα ζωντανευουν για ενα λεπτο;

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Santouryuu έγραψε:να κανω μια ερωτηση; μηπως ξερετε πως λεγεται μια αμερικανικη σειρα που ειναι ενας τυπας και ακουμπαει τα πτωματα και εκεινα ζωντανευουν για ενα λεπτο;

To Pushing Daisies θα λες.....

Ρε τι sig ειναι αυτο; Μας κολαζεις συνεχεια με αυτον τον μωλο...... :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Πείτε εντυπώσεις:

"Ένας τρελός"
Έχει καιρό που έφυγα από την κοινωνία,
και χρόνια που απαρνήθηκα αυτή την δυσωδία.
Βυθίστηκα στον κόσμο μου, ποτάμι ζοφερό,
και αν βούλιαξε το πλοίο μου, κατάρτι είχε γερό.
Κάθομαι σε δωμάτιο και κλαίω δυνατά,
κρυμμένα είναι τα χέρια μου στα ρούχα τα λευκά.
Βλέπω στον κόσμο τρομερή, μεγάλη τρικυμία,
κατάρα και ανάθεμα σε αυτήν την φιλαυτία.
Τυφλός ο κόσμος τριγυρνά και δείχνει προσωπεία,
και κάτω από τις μάσκες τους τέρατα και θηρία.
Υπάρχουνε και πρόσωπα που είναι καθαρά,
μα τρομαγμένα κρύβονται στα κάρβουνα βαθιά.
Η πόρτα τώρα άνοιξε και ήρθε ο γιατρός,
για αυτόν δεν είμαι τίποτε, παρά ένας τρελός.

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Santouryuu

Santouryuu

Deathracer2009 έγραψε:
Santouryuu έγραψε:να κανω μια ερωτηση; μηπως ξερετε πως λεγεται μια αμερικανικη σειρα που ειναι ενας τυπας και ακουμπαει τα πτωματα και εκεινα ζωντανευουν για ενα λεπτο;

To Pushing Daisies θα λες.....

Ρε τι sig ειναι αυτο; Μας κολαζεις συνεχεια με αυτον τον μωλο...... :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

πωωωω, σ'ευχαριστω πολυ ε.... αρεσει στη δικια μου και μου τα ειχε κανει τσουρεκια. θα την βαλω να το δει τωρα.

θα συνεχισουμε με το παλερμο or not?

core

core

Patty έχουμε κανένα νέο από το Παλέρμο?

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Θα στείλω στον Eli να το ξεκλειδώσει να το ξημερώσουμε whistle
Sorry παιδιά το ΣΚ έλειπα here and there

maxuris

maxuris

Jim McDuck έγραψε:Πείτε εντυπώσεις:

"Ένας τρελός"
Έχει καιρό που έφυγα από την κοινωνία,
και χρόνια που απαρνήθηκα αυτή την δυσωδία.
Βυθίστηκα στον κόσμο μου, ποτάμι ζοφερό,
και αν βούλιαξε το πλοίο μου, κατάρτι είχε γερό.
Κάθομαι σε δωμάτιο και κλαίω δυνατά,
κρυμμένα είναι τα χέρια μου στα ρούχα τα λευκά.
Βλέπω στον κόσμο τρομερή, μεγάλη τρικυμία,
κατάρα και ανάθεμα σε αυτήν την φιλαυτία.
Τυφλός ο κόσμος τριγυρνά και δείχνει προσωπεία,
και κάτω από τις μάσκες τους τέρατα και θηρία.
Υπάρχουνε και πρόσωπα που είναι καθαρά,
μα τρομαγμένα κρύβονται στα κάρβουνα βαθιά.
Η πόρτα τώρα άνοιξε και ήρθε ο γιατρός,
για αυτόν δεν είμαι τίποτε, παρά ένας τρελός.

πολυ λυπη ρε φιλε βαλε και λιγο ελπιδα μεσα

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

παιδια βοηθια
αν μπορει καποιος να μου πει an μεταφραζουν fansub group το hunter x hunter εκτος απο animeclipse η σειρα ειναι ongoing και το συγκεκριμενο γρουπ που ανεφερα θα ξανα ασχοληθει με την σειρα μεσα δεκεμβρει οπτε χαλια μαυρα....
νομιζω καπου ειχα δει οτι το μεταφραζει κ αλλο γρουπ αλλα δεν θημαμαι το ονομα του ξερει κανενας?

core

core

Έχω ένσταση για το παιχνίδι στο Παλέρμο!!!

Μέτρησα τις ψήφους και μαζί με τον ΝοLaw είμαστε σε ισοψηφία.
Πως πέθανα εγώ και πως πέθανε ο NoLaw???
Από δολοφόνους;;.... γιατί σε ψήφους ήμασταν ίσα!!!

Επίσης ο Razor και ο Tankianism δεν έχουν ψηφίσει καθόλου….

Τέλος σύμφωνα με τους κανόνες όποιος δεν κάνει τουλάχιστον δύο post σε μία μέρα αποχωρεί από το παιχνίδι…
«- Χρειάζεται συμμετοχή. Χαρακτήρας που δε συμμετέχει με τουλάχιστον 2 ποστ/ημέρα κινδυνεύει να "εκτελεστεί" και ας μην τον έχουν ψηφίσει.»
Δεν είδα κανέναν όμως να πεθαίνει ή να βγαίνει εκτός ο χαρακτήρας του….

Elidor

Elidor

Avarga
Ενας σας πεθανε απο δολοφονος, ενα απο ψηφους. Και ναι καποιοι δεν ποσταρουν οι αληθεια ειναι... Για αυτο η Παττυ αφησε για πολυ τη μερα αλλα αρχιδια παλι

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Core, εσύ πέθανες από τους δολοφονους, νομίζω ήταν ξεκάθαρο στο ποστ μου ellefson is an idiot
Όσο για τους άλλους αν δεν κάνουν ποστ και τη δεύτερη μέρα ένας ένας θα εκτελούνται, δεν έβγαλα κανέναν γιατί είμαστε λίγα άτομα και θα ήταν σαν να τέλειωνα το παιχνίδι :buhu:

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

ενσταση!!!χαλια το εκανες παττυ επρεπε να πεθανει ο τανκιανισμ γιατι πολυ απλα δεν ψηφησαι, και κατσε?????για ενα λεπτο!!!ο ραζορ ψηφησε κοουρ και 3 ψηφους ειχες εσυ 2 εγω,αρα εγω γιατι πεθανααααα?!!!!!!αφου δεν με σκωτοσαν οι δολοφονοι!!!!
παιδια ο σαντοριου αλαξε την ψηφο του στον κοουρ αντι σε εμενα που ηταν στην αρχη.
συμπερασμα--τα εκανες μουσκεμα παττυ damn i am dying. damn i am dying. damn i am dying. fucking birds... ellefson you is mean ellefson is a girl. pwned! frosted damn panellinies... :teme: Maggie :) GO AWAY ELLEFSON fuck no. kill yourself :nomoar:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NoLaw_NakamaLaw στις Τετ 17 Οκτ 2012, 15:30, 1 φορά

Elidor

Elidor

Avarga
Ρε δεν θα πεις εσυ στους δολοφονους ποιον θα σκοτωσουν... οποιον θελουν καθαριζουν ασχετως ψηφων και αφου φυγει αυτος απο τη μεση μετα οποιος εχει τις περισσοτερες ψοφα.

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

παιδια απο μια συντομη μελετη στο παιχνιδι ιδα τον λογο του οτι εγιναν σκατα τα πραγματα!
ο λογος ειναι το οτι ο ραζορ εκανε εντιτ το ποστ του,στην αρχη ειχα διαβασει να λεει "ψηφηζω γουλβεριν ειμαι σιγουρος πως αυτος ευθηνετε και μην μου ψηφηζετε τον nolaw απ τα καλητερα παιδια ειναι"και μετα ειδα να εχει κανει εντιτ και να λεει κατι αλλο δεν θυμαμαι παντως κατι ασχετο με ψηφους....

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Ισοπαία ήταν βρε έξυπνε, και επειδή ένας πεθαίνει από τους δολοφόνους και ένας από το κοινό , πέθανες εσύ από το κοινό και ο core από τους δολοφόνους... ellefson is an idiot Εντάξει αν είνια να νιώσεις καλύτερα θα διώξω και όσους δεν ψήφισαν.. να τελειώσει το παιχνίδι απο τώρα... daaamn!
Να κάνεις εσύ παιχνίδι την επόμενη φορά hawkins.. whistle

Santouryuu

Santouryuu

εχω μια ερωτηση: αν οι δολοφονοι ψηφισουν αυτον με τις περισσοτερες ψηφους αρα συμπιπτουν δολοφονια και εκτελεση τοτε ποσοι πεθαινουν; αν εχουν 3 ψηφους δυο ατομα..... πως αποφασιζεται ποιος απο τους δυο πεθαινει;

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Αυτό να σου πω την αληθεια ούτε εγώ το έχω καταλάβει.. whistle

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

παιδια ειμουν για αρκετα χρονια στην ανιμ γκρικ και εκει ειναι καμενη με αυτο το παιχνιδι και παιζαμε συχνα,λοιπον αν υπαρξει ισοψηφια τοτε ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΙΟΝ ΘΑ ΣΚΩΤΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ αν ενας απο τους δυο ειναι ο δολοφονος τοτε αναγκαστικα θα σκωτοση εκεινον που ειχε της ιδιες ψηφους μαζι του,για αυτο και σε εμας τοτε δεν υπηρχε περιπτωση να ισοψηφισουμε γιατι πολλοι απλα ειναι επυκινδινο να ισοψηφησουνε δυο ατομα.
Στην περιπτωση που δεν μπει καποιος να ψηφηση μεχρι την ωρα που εχει δωσει ο αφηγητης βγαινει απο το παιχνιδι και αποκαλυπτεται ο ρολος του και ξανα γινετε ψηφοφορια.
Με λιγα λογια επρεπε να παιθανει ο τανκιανισμ και να ξανα γινει ψηφοφορια,οχι αυτο που εγινε στο τορινο παιχνιδι

maggie

maggie

core έγραψε:Έχω ένσταση για το παιχνίδι στο Παλέρμο!!!

Μέτρησα τις ψήφους και μαζί με τον ΝοLaw είμαστε σε ισοψηφία.
Πως πέθανα εγώ και πως πέθανε ο NoLaw???
Από δολοφόνους;;.... γιατί σε ψήφους ήμασταν ίσα!!!

Επίσης ο Razor και ο Tankianism δεν έχουν ψηφίσει καθόλου….

Τέλος σύμφωνα με τους κανόνες όποιος δεν κάνει τουλάχιστον δύο post σε μία μέρα αποχωρεί από το παιχνίδι…
«- Χρειάζεται συμμετοχή. Χαρακτήρας που δε συμμετέχει με τουλάχιστον 2 ποστ/ημέρα κινδυνεύει να "εκτελεστεί" και ας μην τον έχουν ψηφίσει.»
Δεν είδα κανέναν όμως να πεθαίνει ή να βγαίνει εκτός ο χαρακτήρας του….
ο κιντ πεθανε απο το πληθος, εσυ απο τους δολοφονους.
δεν ειναι ακριβως κανονας, υπαρχει απλα για να παροτρυνει τους παικτες να κανουν ποστ και να συμμετεχουν, ειναι στην δικαιοδοσια του καθε GM να αποφασιζει αν θα το τηρησει η οχι...και στην προκειμενη περιπτωση που ειμαστε λιγοι παικτες αν μας σκοτωσει ο αφηγητης παει, θα τελειωει το παιχνιδι..

Santouryuu έγραψε:εχω μια ερωτηση: αν οι δολοφονοι ψηφισουν αυτον με τις περισσοτερες ψηφους αρα συμπιπτουν δολοφονια και εκτελεση τοτε ποσοι πεθαινουν; αν εχουν 3 ψηφους δυο ατομα..... πως αποφασιζεται ποιος απο τους δυο πεθαινει;
με μπερδεψες :xD:
κατσε να τα παρουμε απο την αρχη..
καθε "μερα" πεθαινει καποιο ατομο..συγκεκριμενα το ατομο που θα εχει τις περισσοτερες ψηφους..
καθε "νυχτα" πεθαινει ενα αλλο - διαφορετικο ατομο απο αυτο που πεθανε κατα τη διαρκεια της μερας - απο τους δολοφονους..

αν κατα τη "μερα" υπαρχει ισοψηφια, τοτε η μερα παρατεινεται και ψηφιζουμε μονο οσους ισοψηφισαν..

αυτο επρεπε να γινει την στιγμη που core & law ισοψηφισαν...

και επισης επρεπε ο αφηγητης να ανακοινωνει νωριτερα το ποτε πεφτει η νυχτα..

Santouryuu

Santouryuu

α οκ... δεν εχει και μεγαλη σημασια πλεον :haha:

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Συγνώμη παιδιά, ανωτέρα βια με πίεζε να επισπεύσω τα πράγματα... whistle whistle
Αν τρόγαμε όσους δεν ψήφισαν , θα είχε τελειώσει το παιχνίδι, και να πω την αλήθεις στον πρώτο γύρο οι δολοφόνοι ήταν λίγο βιαστικοί, οπότε μπερδεύτγκαν τα πράγματα, λοιπόν, συνεχίζουμε , δεν έγινε και καμια μεγάλη ζημιά.. έτσι και αλλιώς ο core, ήταν νεκρός από τους δολοφόνους, NoLaw στάθηκες άτυχος που σε διάλεξαν.. whistle

core

core

Παιδιά, κατανοητό από την θέση μου.
Το κατάλαβα ότι με σκότωσαν οι δολοφόνοι απλά ήξερα ότι γενικά πρώτα κάποιος πεθαίνει από τους ψήφους και μετά σκοτώνουν οι δολοφόνοι.
Για την περίπτωση ισοψηφίας με κάλυψε η Maggie.
Ότι έγινε έγινε, ας συνεχιστεί το παιχνίδι κανονικά.
Μην το χαλάμε έτσι τώρα….
Απλά όσοι δηλώνουν συμμετοχή καλό είναι να συμμετέχουν και να μην κρεμάνε έτσι το παιχνίδι….

core

core

τι έγινε ρε παιδιά γιατί νέκρωσε το forum??

maxuris

maxuris

εχει τα πανω και τα κατω του

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης