Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

????????

Anonymous

Επισκέπτης
εσπασα το ποδι μου
το μεσημερη i hate everythin\'

πηγενα στιν θαλασσα για μπανιο και επειδη ειχε πολυ κιμα επερνα φορα και οταν ερχοταν ενα μεγαλο κιμα γιουριιιαααα,εεε και με περνει το κιμα και καπος βαρεσα σε μια κοτρονα και το εσπασα σε 2 μερη

petrikios

petrikios

Real Hawkins έγραψε:βαρεσα σε μια κοτρονα και το εσπασα σε 2 μερη

Να μην πηγαινεις αλλη φορα σε αυτα τα μερη....

Χαχαχαχα παλιο αλλα καλο...δεν μπορεσα να αντισταθω

maggie

maggie

Real Hawkins έγραψε:ξερει κανεις με ποσα subschribe περνεις λεφτα?????αν π.χ εχεις 20.000 συνδρομιτες το φτανεις το χιλιαρικο?
επίσης κοίτα να φτιάχνεις βίντεο στα αγγλικά..αν τα views είναι από το εξωτερικό παίρνεις περισσότερα

Johnyman έγραψε:maggie τελικά τι έγινε με το AD?

τώρα johnyboy θα αρχίσω την 6η του the big bang theory..αργότερα το καλοκαίρι θα δω το AD.

χριστός, αληθός και τα συναφή και ζήτω το κοκορέτσι!

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
για κλάματα είναι..παλεύεται μόνο αν την δεις καπάκι όλη μαζί..τώρα θα μου πεις πως αυτό θα κάνεις,αλλά και πάλι

????????

Anonymous

Επισκέπτης
παιδια λεει να δο νεον γκενεσης εβαγγελιο???γιατι ακουω τοσο καλα λογια για την σειρα αλλα ειμαι στο 9 αι βαριεμε πολυ
εσεις που το εχετε δει γινετε ποιο ωραιω μετα?

maggie

maggie

^παράτα το..μην δεις ούτε ένα λεπτό περισσότερο. just drop it. είναι το χειρότερο anime όλων των εποχών. για να καταλάβεις πόσο χάλια είναι, ο Hideaki Anno( αυτός που το έγραψε) ήταν στο τρελάδικο πριν το γράψει.
Johnyman έγραψε:για κλάματα είναι..παλεύεται μόνο αν την δεις καπάκι όλη μαζί..τώρα θα μου πεις πως αυτό θα κάνεις,αλλά και πάλι
αυτό θα κάνω, αλλά και πάλι.

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Συγγνώμη ρε παιδιά σας κάνω εγώ για ανώριμος, κομπλεξικός νάρκισσος?

maggie

maggie

Tankianism έγραψε:
maggie έγραψε:οι κανόνες είμαστε εμείς Johnyman

έχουμε πει αμέτρητες φορές πως posts με εμοτικον μόνο απαγορεύονται.

btw, όποιος του μείωσε την μπάρα τον αγαπώ careless run

με αγαπάς
αν τον μπανάρεις κιόλας κάποια στιγμή θα σε αγαπώ πιο πολύ, και θα ακούσω και όοολα τα τραγούδια του Serj.
Tankianism έγραψε:Τανκιανισμός. Κάποιοι μας αποκαλούν αίρεση αλλά αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά δεν κατανοούν την πραγματική αλήθεια. Είμαστε η σωστή θρησκεία, η πραγματικότητα,η χρυσή τομή μεταξύ της επιστήμης και πνευματισμού. Ηγέτης και δάσκαλος μας είναι ο ένας και μοναδικός Serj Adam Tankian. Άμα δε τον γνωρίζεις μη ξαναμπείς στο φόρουμ μέχρι να μάθεις μερικά πράγματα για αυτόν. Στόχος μας είναι να βάλουμε το κόσμο στο σωστό δρόμο. Για να γίνει αυτό έπρεπε να προσαρμοστούμε στα σύγχρονα μέσα και να χρησιμοποιήσουμε το διαδίκτυο. Είμαι τυχερός που ο μέγιστος Serj με επέλεξε ως απόστολο του και εκπρόσωπο του στο συγκεκριμένο φόρουμ. Στόχος μας δεν είναι να προπαγανδίσουμε κόσμο αλλά απλά να σας δείξουμε μια εναλλακτική διαδρομή από αυτή που έχετε επιλέξει. Από εκεί και πέρα η επιλογή είναι καθαρά δική σας. Έχουμε συγκεκριμένο merchendise αν ενδιαφέρεσαι καθώς και δεχόμαστε donations. Για οποιαδήποτε απορία μπορείς να ρωτήσεις εμένα καθώς έχω την ευλογία να κατέχω τον λόγο του "Τανκιαν" γνωστός και ως "φερέφωνο του θεού."

Για να μη ειμαι οφφτοπικ φοβερο τσαπτερ!

Ps1: Μη γράφεις με κεφαλαία με κουράζουν
Ps2: Μη κοκκινίζεις τα κεφαλαία με κουράζουν πιο πολύ
MISSION ACCOMPLISHED

σταμάτησα να έχω τύψεις παρεμπιπτόντως.

υγ. γτ κάναμε τον petrikio admin?

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
για να υπάρχει το ying πρέπει να υπάρχει και το yang.
Για να υπάρχουν οι κακοί αντμίν πρέπει να υπάρχει και ο καλός.
Είναι ο διάδοχος των Μπάκα,Didimakia,Johnyman...

γιατί σταμάτησες να έχεις τύψεις?

maggie

maggie

έφαγα εκμέκ κανταϊφι. όλα περνάνε με εκμέκ κανταϊφι aww
Tankianism έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά σας κάνω εγώ για ανώριμος, κομπλεξικός νάρκισσος?
ποιος σε είπε έτσι?

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
ένα πρόσωπο το οποίο συνήθως έχει δίκιο

maggie

maggie

για ποιο λόγο σε είπε ανώριμο?

τώρα όσο αφορά το ναρκισσισμό:
Πώς να εντοπίσετε πρακτικά τους ναρκισσιστές – συνήθη «συμπτώματα»:
1.Έχουν την τάση να περιαυτολογούν, ξεκάθαρα ή συγκαλυμμένα: Μια συζήτηση μαζί τους συνήθως περιλαμβάνει άμεσα ή έμμεσα θέματα όπως το «πόσο καλά τα κατάφεραν», «πόσο τους αναγνώρισαν», «πόσο καλοί άνθρωποι / επαγγελματίες / γονείς / πολίτες / χριστιανοί κλπ είναι, «πόσο σωστά σκέφτονται» κ.ά. Μπορεί να ξεκινούν ή να τελειώνουν τη συζήτηση με αυτά, ή και απλά να τα «πετούν παρεμπιπτόντως» με αδιάφορο ή ταπεινό ύφος. Το θέμα είναι πάντα γι’ αυτούς να τους θαυμάσετε με κάποιο τρόπο.
2.Επιδιώκουν συνήθως να είναι το επίκεντρο σε μια ομάδα, με όποιον τρόπο εκφράζει τον καθένα καλύτερα: με την εμφάνιση, τα επιτεύγματα, τις αντιλήψεις, τα παιχνίδια και τα νάζια τους (μπορούν να γίνουν χαριτωμένοι), ακόμα και με το «ενδιαφέρον» και τις συμβουλές τους προς τους άλλους (που συνήθως περιλαμβάνουν προσωπικά παραδείγματα του «πόσο καλά τα κατάφεραν» οι ίδιοι, ούτως ώστε οι άλλοι να παραδειγματιστούν).
3.Είναι συνήθως κακοί ακροατές, δυσκολεύονται να ακούσουν πραγματικά και να κατανοήσουν τον τρόπο σκέψης ή τα συναισθήματα των άλλων.
4.Αν εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τους άλλους, υπάρχει συνήθως (ξεκάθαρο ή συγκαλυμμένο) προσωπικό συμφέρον, π.χ. για να τους θαυμάσουν, να τους έχουν ανάγκη, να τους ευγνωμονούν κλπ.
5.Οι σχέσεις τους και τα συναισθήματα τους για τους άλλους ανθρώπους είναι συνήθως επιφανειακά και τα άτομα με τα οποία «συνδέονται» είναι συνήθως εναλλάξιμα. Για παράδειγμα, δεν έχει σημασία αν η φίλη τους είναι η Μαρία ή η Χριστίνα, αρκεί να καλύπτει τις δικές τους εγωκεντρικές ανάγκες. Σε περίπτωση δυσαρέσκειας ή απώλειας είναι έτοιμοι να ξεχάσουν και να αντικαταστήσουν γρήγορα τους «φίλους» τους.
6.Εμμένουν στις απόψεις τους ακόμη και αν οι άλλοι έχουν λογικά επιχειρήματα και οι ίδιοι όχι, ενώ η μόνη πιθανότητα να αλλάξουν γνώμη για κάτι είναι αν διαφωνεί μαζί τους ένα πρότυπο γι’ αυτούς (συνήθως ένας άλλος νάρκισσος π.χ. γονιός, καθηγητής τους κλπ).
7.Δεν αναγνωρίζουν και δεν παραδέχονται σχεδόν ποτέ τα λάθη τους, κάτι που δυσκολεύονται, απεχθάνονται και αποφεύγουν να κάνουν. Αν τους ζητήσει κανείς για παράδειγμα χάριν συζήτησης, να αναφέρουν ένα λάθος τους θα δυσκολευτούν πολύ να βρουν κάτι, ενώ αν τελικά τα καταφέρουν θα το κάνουν να φανεί όσο πιο ασήμαντο και δικαιολογημένο γίνεται.
8.Τείνουν να είναι επικριτικοί και να κατηγορούν εύκολα τους άλλους (ξεκάθαρα ή συγκαλυμμένα), ακόμα και για δικά τους λάθη, για τα οποία αρνούνται να αναλάβουν την ευθύνη και να δεχτούν τις συνέπειες των πράξεων τους. Για παράδειγμα, αν κάποιος ψυχραθεί μαζί τους μετά που τον έχουν πληγώσει, μπορεί να τον κατηγορήσουν ως σκληρό, ψυχρό και παράξενο, ενώ σπάνια θα τους δει κανείς να κάνουν ειλικρινή αυτοκριτική και προσπάθεια αλλαγής.
9.Υπερτιμούν συνήθως τα προσόντα και τις ικανότητες τους και υποτιμούν αυτά των άλλων, π.χ. ένας επαγγελματίας που νομίζει ότι οι δικές του σπουδές, το δικό του αντικείμενο ενασχόλησης και τα δικά του επιτεύγματα είναι πιο σπουδαία και αξιέπαινα από αυτά άλλων συναδέλφων του, ή που νομίζει ότι είναι ειδικός και σε θέματα που δεν είναι και υποτιμά αυτούς που είναι.
10.Σε συνέχεια του προαναφερθέντος, οι νάρκισσοι, χαρακτηριζόμενοι συνήθως από ένα αίσθημα παντοδυναμίας, τείνουν να ξεφεύγουν εύκολα από τα όρια τους, π.χ. γιατρός που εξασκεί και άλλες ειδικότητες από τη δική του, φαρμακοποιός που δίνει ιατρικές συμβουλές, δάσκαλος που κάνει τον ψυχολόγο κλπ.
11.Η ικανότητα τους για έκφραση συναισθημάτων και το συναισθηματικό τους λεξιλόγιο είναι συνήθως πολύ περιορισμένα.
για πες, πόσα από αυτά πιστεύεις ότι σε χαρακτηρίζουν?
γω μόνο 1 έχω στο νου μου..αλλά δεν σε ξέρω καλά.

Johnyboy θέλουμε τη γνώμη σου XD

edit: 2, 2 έχω στο νου μου.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
παιδεια αφου δεν θελετε τον πετρικιο αντμιν να γινω ο διαδοχος του???

maggie

maggie

τον θέλουμε και τον αγαπάμε και δεν τον αλλάζουμε για κανέναν.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ναι αλλα ο ελιδωρι μου ειχε πει το καλοκαιρι 2012 οτι σε 1.5-2 χρονια βλεπουμε,και τον οκκτοβριο κλεινω 2 χρονια αλλα με αλλο ακ

maggie

maggie

κοίτα έχεις ελπίδες. ο Tankianism είχε αλλάξει πόσα accs και είχε φάει πόσα bans πριν γίνει moderator. αν βαδίσεις στα χνάρια του έχεις ελπίδες

petrikios

petrikios

Γιατι τα βλεπω εγω ρε παιδια αυτα εγω...ποιος δεν με θελει για αντμιν...εν τω μεταξυ μου εχουν βγει τα ματια με αυτο το παιδι...καλυτερα να κανουμε μια εξαιρεση στο κανονα οχι greeklish...δεν μπορω να βλεπω αλλον βιασμο της ελληνικης γλωσσας...

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
για πες Μαγγιε ποια εχεις στο μυαλο σου. Εχει ενδιαφερον αυτο

maggie

maggie

1,3,9,11 τα βάζω στην άκρη

το 10 δεν το υπολογίζω καν, όλοι οι έλληνες έτσι είναι >.<

για τα 2,4,5,8 δεν ξέρω

6 & 7 αν έπρεπε να διαλέξω οπωσδήποτε.

πετρίκιε και εσένα σαγαπώ

Elidor

Elidor

Avarga
Πορνες ολες σας, σε καμια σας δεν ελειψα?

Θα μπαναρω τα παντα μεχρι να μη μεινει τιποτα ενεργο!

Santouryuu

Santouryuu

Elidor έγραψε:Πορνες ολες σας, σε καμια σας δεν ελειψα?

Θα μπαναρω τα παντα μεχρι να μη μεινει τιποτα ενεργο!

δεν θα σου παρει και πολλη ωρα.... :Ρ

(αρχικα ειχα παατησει edit αντι για quote, ημαρτον)

welcome back λοιπον :D

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
^άλλο ένα τέτοιο λάθος κι έφυγες..εδώ δεν παίζουμε

Santouryuu

Santouryuu

και που θα παω; Maggie :)

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Στην γωνία...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Santouryuu

Santouryuu

με το ενα ποδι ορθιο;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης