Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

????????

Anonymous

Επισκέπτης
μαζεψαν τιποτα? :xD:

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
40 ευρώ... Καλά είναι αλλά μας βγήκε ο πάτος...Από Ναυρίνου μέχρι Αριστοτέλους τα πήγα...
Εγώ θυμάμαι όταν ήμουν μικρός, μια χρονιά είχα βγάλει 100 ευρώ και είχα κάτσει πολύ λίγο έξω...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Santouryuu

Santouryuu

καλα χριστουγεννα σε ολους!!!! :)

γ&*)%&*)&ω τον εβραιο τον σαντα κλοζ....

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
εγω πηγα για καλαντα

????????

Anonymous

Επισκέπτης
εγω προπερσυ ειχα παει κι ειχα μαζεψει κοντα στα 50

παλια δυνανε περισσοτερα αλλα δεν τους κατηγωρω, ετσι ωπος παμε θα καταργησουν και τα καλαντα γιατι η χωρα δεν θα εχει λεφτα να πληρωσει τα παιδια

Aldark

Aldark

μπηκα για τα χρονια πολλα , αλλα....

fuck that shit i'm Admined

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
καλά Χριστούγεννα παιδιά!!
n1 n2 n3 read to death
ελπίζω να τα περάσατε καλά και να φάγατε και να ήπιατε αλλά να μην φάγατε και να μην ήπιατε πάρα πολύ γιατί εντάξει δεν κάνει καλό και τα κιλάκια δεν φεύγουν εύκολα ε.
ελπίζω να είδατε και χιόνι,κι αν όχι δεν πειράζει,πατήστε εδώ-->https://www.google.gr/search?q=%CF%87%CE%B9%CF%8C%CE%BD%CE%B9&hl=el&client=firefox-a&hs=Z3z&tbo=u&rls=org.mozilla:el:official&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=hDjaUPrKDuSf0QW7lICACQ&ved=0CDQQsAQ&biw=1366&bih=608

επίσης είδα πως κάποιοι λένε πως δεν σχολιάζουμε πολύ το OP..εγώ το βρίσκω πολύ ωραίο και μου αρέσει πολύ..ο λούφυ είναι πολύ δυνατός και πιστεύω θα νικήσει στο τέλος

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Johnyman έγραψε:καλά Χριστούγεννα παιδιά!!
n1 n2 n3 read to death
ελπίζω να τα περάσατε καλά και να φάγατε και να ήπιατε αλλά να μην φάγατε και να μην ήπιατε πάρα πολύ γιατί εντάξει δεν κάνει καλό και τα κιλάκια δεν φεύγουν εύκολα ε.
ελπίζω να είδατε και χιόνι,κι αν όχι δεν πειράζει,πατήστε εδώ-->https://www.google.gr/search?q=%CF%87%CE%B9%CF%8C%CE%BD%CE%B9&hl=el&client=firefox-a&hs=Z3z&tbo=u&rls=org.mozilla:el:official&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=hDjaUPrKDuSf0QW7lICACQ&ved=0CDQQsAQ&biw=1366&bih=608

επίσης είδα πως κάποιοι λένε πως δεν σχολιάζουμε πολύ το OP..εγώ το βρίσκω πολύ ωραίο και μου αρέσει πολύ..ο λούφυ είναι πολύ δυνατός και πιστεύω θα νικήσει στο τέλος
lol εισαι τρελος μαν

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Είναι ο καλύτερος τρελός από όλους...
Και εγώ πιστεύω ότι ο Luffy είναι πάρα πολύ δυνατός και θα εκπληρωθούν τα όνειρα όλων και πως θα γίνουν όλοι πάρα πολύ δυνατοί, αλλά ο Luffy θα πεθάνει στο τέλος και θα δει ότι το OP είναι το ταξίδι και οι φίλοι που κάνεις σε αυτό και θα τελείωσει η σειρά με μια νέα εποχή πειρατών...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Aldark

Aldark

ο λουφφυ ειναι πολυ καλος και θα βρει το Ουαν Πης.

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
I AM BANANA!!!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
χαχαχαχα

razor1911

razor1911

Johnyman έγραψε:καλά Χριστούγεννα παιδιά!!
n1 n2 n3 read to death

Ειδαμε και χιονι και λιωσαμε στο PC και συνεχιζουμε αθικτοι επισης δεν μας αφορα αν 1 ατομο δεν βλεπει One Piece
n4 n3 n2 n1 yupi

maggie

maggie

ο λουφυ ειναι καλουλης και στο τελος θα γινει ο βασιλιας των πειρατων..σε καποιο σημειο ομως ο κακουλης οντα θα τον κανει να φανει κακο αφου θα τον βαλει να καταστρεψει το φι..φυσικα μετα θα μας εξηγησει πως η καταστροφη του φι επρεπε να γινει και πως συσχετιζοταν με την υποσχεση που εδωσε ο τζου μπου στο τοτε ποσαιντον..και μετα την εξηγηση ο λουφυ θα ξαναγινει καλουλης στις καρδιες μας..γενικα ο οντα ειναι καλουλης συγκριτικα με τους κισιμοτο και κουμπο επειδη δεν σκοτωνει ευκολα τους χαρακτηρες του..ο πιο κακουλης ειναι ο κισι, την προηγουμενη βδομαδα σκοτωσε ακομα εναν..το οτι τους ανασταινει αργοτερα δεν του δινει ελαφρυντικα..ειναι Ο κακουλης, τελος....ο πιο καλουλης ομως ειναι ο μασιμα, οχι μονο δεν σκοτωνει αλλα ανασταινει και αυτους που θεωρουνταν νεκροι...με λιγα λογια οι οντα & μασιμα θα παρουν δωρο απο τον αγιο βασιλη σιγουρα...ο κισιμοτο δεν θα παρει και καλα να παθει να του γινει μαθημα να μην σκοτωνει..ο κουμπο τωρα παιζεται δε ξερω, ελπιζω να παρει γτ γραφει υπεροχα τσαπτερ τον τελευταιο καιρο..

Σπόιλερ:

Elidor

Elidor

Avarga
Εγω δεν λεω χρονια πολλα. Παω κοντρα στο συστημα και δινω γροθια στο κατεστημενο.

Elidor

Elidor

Avarga
Σκασμος.

maggie

maggie

ψηνομαι να σου κανω σποιλερ στο εξορκιστ. x3

Kauko

Kauko

Χαιρετώ. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους!

@Elidor παίζεις MTG;

Elidor

Elidor

Avarga
Οχι δε παιζω. Εχω τραπουλα ομως μπλε-μαυρο.

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
ωπ τι λέει παιδιά?

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
σε ευχαριστω Μαγδαληνη!

didimakia

didimakia

Χρονια πολλα μαγκες καλα να περνατε

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Καλη χρονια σε οσους θελουν να χουν καλη χρονια

Aldark

Aldark

καλη χρονια , οτι επιθυμειτε παιδια me kisses you ^_^

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης