μαζεψαν τιποτα? :xD:
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
252 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Δευ 24 Δεκ 2012, 23:18
Dr. Jimalicious
40 ευρώ... Καλά είναι αλλά μας βγήκε ο πάτος...Από Ναυρίνου μέχρι Αριστοτέλους τα πήγα...
Εγώ θυμάμαι όταν ήμουν μικρός, μια χρονιά είχα βγάλει 100 ευρώ και είχα κάτσει πολύ λίγο έξω...
Εγώ θυμάμαι όταν ήμουν μικρός, μια χρονιά είχα βγάλει 100 ευρώ και είχα κάτσει πολύ λίγο έξω...
253 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Τρι 25 Δεκ 2012, 01:21
Santouryuu
καλα χριστουγεννα σε ολους!!!! :)
γ&*)%&*)&ω τον εβραιο τον σαντα κλοζ....
γ&*)%&*)&ω τον εβραιο τον σαντα κλοζ....
254 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Τρι 25 Δεκ 2012, 02:37
Σκληρός Καριόλης
εγω πηγα για καλαντα
255 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Τρι 25 Δεκ 2012, 04:57
????????
εγω προπερσυ ειχα παει κι ειχα μαζεψει κοντα στα 50
παλια δυνανε περισσοτερα αλλα δεν τους κατηγωρω, ετσι ωπος παμε θα καταργησουν και τα καλαντα γιατι η χωρα δεν θα εχει λεφτα να πληρωσει τα παιδια
παλια δυνανε περισσοτερα αλλα δεν τους κατηγωρω, ετσι ωπος παμε θα καταργησουν και τα καλαντα γιατι η χωρα δεν θα εχει λεφτα να πληρωσει τα παιδια
256 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Τρι 25 Δεκ 2012, 23:04
Aldark
μπηκα για τα χρονια πολλα , αλλα....
fuck that shit i'm Admined
fuck that shit i'm Admined
257 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Τετ 26 Δεκ 2012, 01:37
Johnyman
καλά Χριστούγεννα παιδιά!!
ελπίζω να τα περάσατε καλά και να φάγατε και να ήπιατε αλλά να μην φάγατε και να μην ήπιατε πάρα πολύ γιατί εντάξει δεν κάνει καλό και τα κιλάκια δεν φεύγουν εύκολα ε.
ελπίζω να είδατε και χιόνι,κι αν όχι δεν πειράζει,πατήστε εδώ-->https://www.google.gr/search?q=%CF%87%CE%B9%CF%8C%CE%BD%CE%B9&hl=el&client=firefox-a&hs=Z3z&tbo=u&rls=org.mozilla:el:official&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=hDjaUPrKDuSf0QW7lICACQ&ved=0CDQQsAQ&biw=1366&bih=608
επίσης είδα πως κάποιοι λένε πως δεν σχολιάζουμε πολύ το OP..εγώ το βρίσκω πολύ ωραίο και μου αρέσει πολύ..ο λούφυ είναι πολύ δυνατός και πιστεύω θα νικήσει στο τέλος
ελπίζω να τα περάσατε καλά και να φάγατε και να ήπιατε αλλά να μην φάγατε και να μην ήπιατε πάρα πολύ γιατί εντάξει δεν κάνει καλό και τα κιλάκια δεν φεύγουν εύκολα ε.
ελπίζω να είδατε και χιόνι,κι αν όχι δεν πειράζει,πατήστε εδώ-->https://www.google.gr/search?q=%CF%87%CE%B9%CF%8C%CE%BD%CE%B9&hl=el&client=firefox-a&hs=Z3z&tbo=u&rls=org.mozilla:el:official&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=hDjaUPrKDuSf0QW7lICACQ&ved=0CDQQsAQ&biw=1366&bih=608
επίσης είδα πως κάποιοι λένε πως δεν σχολιάζουμε πολύ το OP..εγώ το βρίσκω πολύ ωραίο και μου αρέσει πολύ..ο λούφυ είναι πολύ δυνατός και πιστεύω θα νικήσει στο τέλος
258 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Τετ 26 Δεκ 2012, 03:42
????????
lol εισαι τρελος μανJohnyman έγραψε:καλά Χριστούγεννα παιδιά!!
259 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Τετ 26 Δεκ 2012, 12:14
Dr. Jimalicious
Είναι ο καλύτερος τρελός από όλους...
Και εγώ πιστεύω ότι ο Luffy είναι πάρα πολύ δυνατός και θα εκπληρωθούν τα όνειρα όλων και πως θα γίνουν όλοι πάρα πολύ δυνατοί, αλλά ο Luffy θα πεθάνει στο τέλος και θα δει ότι το OP είναι το ταξίδι και οι φίλοι που κάνεις σε αυτό και θα τελείωσει η σειρά με μια νέα εποχή πειρατών...
Και εγώ πιστεύω ότι ο Luffy είναι πάρα πολύ δυνατός και θα εκπληρωθούν τα όνειρα όλων και πως θα γίνουν όλοι πάρα πολύ δυνατοί, αλλά ο Luffy θα πεθάνει στο τέλος και θα δει ότι το OP είναι το ταξίδι και οι φίλοι που κάνεις σε αυτό και θα τελείωσει η σειρά με μια νέα εποχή πειρατών...
260 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Τετ 26 Δεκ 2012, 23:40
Aldark
ο λουφφυ ειναι πολυ καλος και θα βρει το Ουαν Πης.
261 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Πεμ 27 Δεκ 2012, 02:58
Patty D.Luffy
I AM BANANA!!!
263 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Πεμ 27 Δεκ 2012, 20:51
razor1911
Ειδαμε και χιονι και λιωσαμε στο PC και συνεχιζουμε αθικτοι επισης δεν μας αφορα αν 1 ατομο δεν βλεπει One PieceJohnyman έγραψε:καλά Χριστούγεννα παιδιά!!
264 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Πεμ 27 Δεκ 2012, 23:27
maggie
ο λουφυ ειναι καλουλης και στο τελος θα γινει ο βασιλιας των πειρατων..σε καποιο σημειο ομως ο κακουλης οντα θα τον κανει να φανει κακο αφου θα τον βαλει να καταστρεψει το φι..φυσικα μετα θα μας εξηγησει πως η καταστροφη του φι επρεπε να γινει και πως συσχετιζοταν με την υποσχεση που εδωσε ο τζου μπου στο τοτε ποσαιντον..και μετα την εξηγηση ο λουφυ θα ξαναγινει καλουλης στις καρδιες μας..γενικα ο οντα ειναι καλουλης συγκριτικα με τους κισιμοτο και κουμπο επειδη δεν σκοτωνει ευκολα τους χαρακτηρες του..ο πιο κακουλης ειναι ο κισι, την προηγουμενη βδομαδα σκοτωσε ακομα εναν..το οτι τους ανασταινει αργοτερα δεν του δινει ελαφρυντικα..ειναι Ο κακουλης, τελος....ο πιο καλουλης ομως ειναι ο μασιμα, οχι μονο δεν σκοτωνει αλλα ανασταινει και αυτους που θεωρουνταν νεκροι...με λιγα λογια οι οντα & μασιμα θα παρουν δωρο απο τον αγιο βασιλη σιγουρα...ο κισιμοτο δεν θα παρει και καλα να παθει να του γινει μαθημα να μην σκοτωνει..ο κουμπο τωρα παιζεται δε ξερω, ελπιζω να παρει γτ γραφει υπεροχα τσαπτερ τον τελευταιο καιρο..
- Σπόιλερ:
- lulu-chan γιορταζες? χρονια πολλα~
265 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Πεμ 27 Δεκ 2012, 23:29
Elidor
Εγω δεν λεω χρονια πολλα. Παω κοντρα στο συστημα και δινω γροθια στο κατεστημενο.
266 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Πεμ 27 Δεκ 2012, 23:52
268 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Παρ 28 Δεκ 2012, 00:12
maggie
ψηνομαι να σου κανω σποιλερ στο εξορκιστ.
269 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Παρ 28 Δεκ 2012, 00:16
Kauko
Χαιρετώ. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους!
@Elidor παίζεις MTG;
@Elidor παίζεις MTG;
270 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Παρ 28 Δεκ 2012, 00:20
Elidor
Οχι δε παιζω. Εχω τραπουλα ομως μπλε-μαυρο.
271 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Σαβ 29 Δεκ 2012, 19:04
Johnyman
ωπ τι λέει παιδιά?
272 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Κυρ 30 Δεκ 2012, 02:15
Σκληρός Καριόλης
σε ευχαριστω Μαγδαληνη!
273 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Τρι 01 Ιαν 2013, 00:39
didimakia
Χρονια πολλα μαγκες καλα να περνατε
274 Απ: Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ Τρι 01 Ιαν 2013, 00:55
Σκληρός Καριόλης
Καλη χρονια σε οσους θελουν να χουν καλη χρονια