Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Α, εννοείς τα κορίτσια που καταστρέφουν την ζωή, την ψυχολογία και το σώμα τους για την ικανοποίηση των σαδιστών σχεδιαστών μόδας που σχεδιάζουν ρούχα που είναι τόσο περιέργα που αν εμφανιστείς στον δρόμο με αυτά θα γίνεις κόκκινος/η από τις ντομάτες, ενώ σε μια άλλη εποχή θα ήταν οι άνθρωποι που δεν θα τους επιτρέπονταν να αγγίξουν εργαλείο γιατί θα τα έκαναν μαντάρα όλα;
Τζάμπα πάει το μετάξι, το βαμβάκι και το μαλλί από τα πρόβατα που χρησιμοποιούνται για την σύνθεση αυτών των εκτρωμάτων που ονομάζουν "υψηλή ραπτική". Είναι ραπτική για τα ψηλά ράφια, εκει που δεν τα βλέπει κανείς...
Κακά τα ψέμματα μια κοπέλα γίνεται μοντέλο γιατί είναι ψηλή, αδύνατη και με ωραίο πρόσωπο (δεν αναφέρω στήθος και οπίσθια και θα καταλάβετε σε λίγο...). Μετά δεν ξέρω τι σκατά την ταΐζουν (ή δεν την ταΐζουν) και γίνεται σαν σκελετός με επιδερμίδα.
Και αυτοί οι σχεδιαστές στα φανάρια τα βάζουν τα φορέματα για τα ράψουν; Πώς τα κάνουν πάντα έτσι "οδοντογλυφιζε" δεν μπορώ να καταλάβω...
Και μετά το έχουν δει όλοι ζωγράφοι των ρούχων.... σουρεαλιστές βέβαια... και κάνουν ότι σκατά κατεβάσει η κούτρα τους... Είπαμε να εμπνέεσαι από την φύση, αλλά μην βάζεις την κωλοχελιδονοφωλιά στο κεφάλι της αλληνής... Τουλάχιστον κάντην μεγαλύτερη να βάλουμε μια κότα να τρώμε και αυγά...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Jim McDuck έγραψε:Α, εννοείς τα κορίτσια που καταστρέφουν την ζωή, την ψυχολογία και το σώμα τους για την ικανοποίηση των σαδιστών σχεδιαστών μόδας που σχεδιάζουν ρούχα που είναι τόσο περιέργα που αν εμφανιστείς στον δρόμο με αυτά θα γίνεις κόκκινος/η από τις ντομάτες, ενώ σε μια άλλη εποχή θα ήταν οι άνθρωποι που δεν θα τους επιτρέπονταν να αγγίξουν εργαλείο γιατί θα τα έκαναν μαντάρα όλα;
Τζάμπα πάει το μετάξι, το βαμβάκι και το μαλλί από τα πρόβατα που χρησιμοποιούνται για την σύνθεση αυτών των εκτρωμάτων που ονομάζουν "υψηλή ραπτική". Είναι ραπτική για τα ψηλά ράφια, εκει που δεν τα βλέπει κανείς...
Κακά τα ψέμματα μια κοπέλα γίνεται μοντέλο γιατί είναι ψηλή, αδύνατη και με ωραίο πρόσωπο (δεν αναφέρω στήθος και οπίσθια και θα καταλάβετε σε λίγο...). Μετά δεν ξέρω τι σκατά την ταΐζουν (ή δεν την ταΐζουν) και γίνεται σαν σκελετός με επιδερμίδα.
Και αυτοί οι σχεδιαστές στα φανάρια τα βάζουν τα φορέματα για τα ράψουν; Πώς τα κάνουν πάντα έτσι "οδοντογλυφιζε" δεν μπορώ να καταλάβω...
Και μετά το έχουν δει όλοι ζωγράφοι των ρούχων.... σουρεαλιστές βέβαια... και κάνουν ότι σκατά κατεβάσει η κούτρα τους... Είπαμε να εμπνέεσαι από την φύση, αλλά μην βάζεις την κωλοχελιδονοφωλιά στο κεφάλι της αλληνής... Τουλάχιστον κάντην μεγαλύτερη να βάλουμε μια κότα να τρώμε και αυγά...

ωρεο τελος το ποστ σου gj! συμφωνω απολυτα

εγω απλος ειπα οτι ειναι μερικα κοριτσια πολυ ομορφα με ωρεο σωμα ...

παντως πες μου να μουρλαθο οτι αμα σου καθοτανε η δημητρα αλεξανδρακη εσυ θα ελεγες οχι για τους λογους που αναφερεις πιο πανω!!!
οι πλειοψηφια τον μοντελων ειναι δερμα κοκκαλο αλλα μην της βαζουμε ολλες στο ιδιο σακι... gj!

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Δεν την ξέρω αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχει πολύ ωραίο σώμα...
Και όλα τα μοντέλα δεν είναι ίδια αλλά τα περισσότερα ακολουθούν τα ρούχα των σχεδιαστών που τις θέλουν να είναι τηλεγραφόξυλα...

????????

Anonymous

Επισκέπτης
γαμω την τοτενααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααμμμμμμμ γιατι ρε γαμωτοοοο πεξαμε τοσο καλαααααααααααα

uchiha1991

uchiha1991

πανε τα 78 ευρω...που ηθελες κ διπλο... :haha: :haha:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
uchiha1991 έγραψε:πανε τα 78 ευρω...που ηθελες κ διπλο... :haha: :haha:
πραγματικα δεν με ενδιαφερει καθολου πεσαμε σαν panathinaikos και η αξιοπρεπια ειναι πιο σημαντικη απο τα λεφτα
παντως και εκει ξενερωσα για αγγιξαμε το 1-2 γαμωτο

maggie

maggie

Patty D Luffy έγραψε:Δεν θα μάθετε ποτέ :haha: :haha:
(Πόσα μου δίνετε να σας πώ??? :mueh: )
μην με αναγκασεις να χρησιμοποιησω αθεμιτα μεσα για να μαθω (αλλο που δεν θελωcareless run) ..ομολογα young lady~

maxuris έγραψε:σεβασμος στους νεκρους
all hail the dead!

Real Hawkins έγραψε:γιατι με θες νεκρο?
επεισης σταματησες να βλεπεις μανγκα? :mueh:
εμενα μου εκμυστηρευτηκε οτι σταματησε να διαβαζει ανιμε..αλλα μπορει και να μπλοφαρει δεν τον εμπιστευομαι.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
frosted frosted frosted frosted
wow δικαιο ειχες οτι κρατουσες ομπρελα

maggie

maggie

oi, ηταν quote χωρις κρεμμυδι..quote δικο μου χωρις κρεμμυδι = 100% σοβαρο quote.

Σπόιλερ:

αλλα αληθεια μου το εκμυστηρευτηκε (= no onion οποτε true fact)

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Ναι ρε Hawkins, η maggie λέει πάντα την αλήθεια... εκτός από όταν διαφωνούν αυτά που λέει με αυτά που λέω εγώ... τότε λέει ψέμματα...
Και ναι ο Tankianism σταμάτησε να διαβάζει ανιμέ... και εγώ το ίδιο... αλλά ακόμα βλέπω μάνγκα...

Santouryuu

Santouryuu

Jim McDuck έγραψε:ι ο Tankianism σταμάτησε να διαβάζει ανιμέ... και εγώ το ίδιο... αλλά ακόμα βλέπω μάνγκα...

:conf: :conf:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
και εγω τα ιδια :xD:

εντιτ-τι εγινε ολιμπιακακιδες?

maggie

maggie

^ σταματησαν και αυτοι να διαβαζουν το ανιμε!

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
akoma uparxoume?

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
kapoia stigmh tha paradwsw και την αληθινή εξουσία..

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
εκτός κι αν με μπανάρει ο ελιντορ επειδή έγραψα γκρίκλις

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Johnyman στις Σαβ 15 Δεκ 2012, 22:57, 2 φορές συνολικά

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
και έκανα 4 ποστ στη σειρά..

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
και έκανα 4 ποστ στη σειρά..

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
λάθος..6

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Co-co-co-co.... COMBO BRAKER!!!! :haha:
Αχ, φαίνονται πολύ ομορφα πολλα ποστ στη σειρά!!! aww

Elidor

Elidor

Avarga
Σας μισω... Ολους!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
δεν τα καταφερε ο ζαμπιδης

Aldark

Aldark

i know you missed me

Elidor

Elidor

Avarga
Tι να καταφερει... Παει εγερασε και αυτος...

????????

Anonymous

Επισκέπτης
καλα σουπερ ο μαυρος ειδικα στο πρωτο παιχνιδι του εριξε νοκ αουτ με μια σουπερ κλοτσια αλα σαντζι τον ιαπωνα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης