ποιος ειναι ο Scopperman;τον ψαχνω παντου και δεν τον βρισκω...και γιατι να παλεψει με τον Kaido...τι τους συνδεει αυτους τους δυο;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
152 Απ: Ποιος είναι ο πιο δυνατός yonko ? Τρι 04 Δεκ 2012, 20:20
Monkey.D.Monkey
http://onepiece.wikia.com/wiki/Scopper_Gaban
δες ποιος είναι .......και το όνομα του είναι Scopper Gaban
σοβαρά το πιστεύω κι εγώ να ναι πράγματι αυτός ο kaidu γιατί ήταν ο μοναδικός από τους ελίτ τον roger pirates που χάθηκαν τα ίχνει του ......και αυτό στέκει αν υπολογίσουμε και την συναντήσει shanks kaidu αφού ο shanks πήγε στο marineford χωρίς γρατζουνιά 2 είναι η πιθανότητες η παλέψανε και ο shanks νίκησε χαλαρά (αποκλείεται κάτι τέτοιο)....η ότι γιατί ήταν παλιά στο ίδιο πλήρωμα ο kaidu άκουσε τον shanks .........ααα και μην πείτε ότι ο shanks θα μπορούσε να τον πείση να μην επιτέθη στον wb αν ο kaidu δεν ήταν ο Scopper Gaban γιατί αποκλείεται ένας yonko να άκουγε καπιον άλλων.........και κάτι τελευταίο ίσος ο Scopper ήταν και second mate στο πλήρωμα του roger επειδή τα ονόματα τον 2 πρώτων (Gold Roger, Silvers Rayleigh )αρχίζουν με όνομα μετάλλου και ο τρίτους που είχε όνομα μετάλλου ήταν ο Scopper Gaban (copper χαλκός)
δες ποιος είναι .......και το όνομα του είναι Scopper Gaban
σοβαρά το πιστεύω κι εγώ να ναι πράγματι αυτός ο kaidu γιατί ήταν ο μοναδικός από τους ελίτ τον roger pirates που χάθηκαν τα ίχνει του ......και αυτό στέκει αν υπολογίσουμε και την συναντήσει shanks kaidu αφού ο shanks πήγε στο marineford χωρίς γρατζουνιά 2 είναι η πιθανότητες η παλέψανε και ο shanks νίκησε χαλαρά (αποκλείεται κάτι τέτοιο)....η ότι γιατί ήταν παλιά στο ίδιο πλήρωμα ο kaidu άκουσε τον shanks .........ααα και μην πείτε ότι ο shanks θα μπορούσε να τον πείση να μην επιτέθη στον wb αν ο kaidu δεν ήταν ο Scopper Gaban γιατί αποκλείεται ένας yonko να άκουγε καπιον άλλων.........και κάτι τελευταίο ίσος ο Scopper ήταν και second mate στο πλήρωμα του roger επειδή τα ονόματα τον 2 πρώτων (Gold Roger, Silvers Rayleigh )αρχίζουν με όνομα μετάλλου και ο τρίτους που είχε όνομα μετάλλου ήταν ο Scopper Gaban (copper χαλκός)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Monkey.D.Monkey στις Τρι 04 Δεκ 2012, 20:38, 1 φορά
153 Απ: Ποιος είναι ο πιο δυνατός yonko ? Τρι 04 Δεκ 2012, 20:33
karamin
και γιατι να παλεψει αυτος ειδικα με τον kaido;υπαρχει σχεση μεταξυ τους;
154 Απ: Ποιος είναι ο πιο δυνατός yonko ? Τρι 04 Δεκ 2012, 20:40
Monkey.D.Monkey
δεν είπε να παλέψει είπε ότι αυτός παίζει να είναι ο kaidu .κάτι που πιστεύω και εγώ
155 Απ: Ποιος είναι ο πιο δυνατός yonko ? Τρι 04 Δεκ 2012, 21:03
karamin
ωραια η θεωρια σου!και οσων αφορα αυτο με το χρυσο-ασημι-χαλκος και επισης μιαζουν πολυ ρε παιδια ο Scopper με την φατσα του kaido που μας εχει δειξει μεχρι τωρα ο oda.....παρ'ολα αυτα δεν νομιζω να ειναι αυτος....επισης δεν πιστευω οτι ειναι ο μονος που εχουν χαθει τα ιχνη του απο τους Roger Pirates...μεχρι τωρα δεν ξερουμε και πολλα για αυτους...μας εχιε πει καποια πραγματα ο oda για τον roger,για τον Reyleigh,για τον Crocus, για τους Shanks και Buggy που ετσι και αλλιως αυτοι οι δυο ειναι ακομη ενεργοι στην ιστορια...για τους αλλους τί ξερουμε;ας πουμε υπαρχει και ο Seagull και αλλοι που ουτε καν τα προσωπα τους ξερουμε καλα καλα...
156 Απ: Ποιος είναι ο πιο δυνατός yonko ? Τετ 05 Δεκ 2012, 00:48
????????
μπ@ δεν νομιζω να ειναι ο Καιντο. Πρωτα απο ολα εχει ισια μαλια ενω ο Καιντο σγουρα
157 Απ: Ποιος είναι ο πιο δυνατός yonko ? Τετ 05 Δεκ 2012, 01:34
karamin
ναι...ηθελα να γραψω και ργω για τα μαλλια τους...χεχε...
158 Απ: Ποιος είναι ο πιο δυνατός yonko ? Τετ 05 Δεκ 2012, 01:51
????????
ναι,καταρχην το καιντο ειναι ονομα γιατι δεν σημαινει τιποττα σε καπια αλλη γλωσσα και τι να εχει αλαξη το ονομα του? :xD:
159 Απ: Ποιος είναι ο πιο δυνατός yonko ? Τετ 05 Δεκ 2012, 12:11
Lucky Roo
Γιατι πολυ απλα θα ηταν γαματο :D Oda ειναι αυτος μας εκπλησσει καθε τρεις και λιγο!!!
160 Απ: Ποιος είναι ο πιο δυνατός yonko ? Τετ 05 Δεκ 2012, 18:38
????????
Λοιπον Ο πιο Δυνατος γιονκου ειμαι εγω . Αντε να το ξεκαθαρισουμε πια
(λογο του Bounty Status για τους αργους.)
(λογο του Bounty Status για τους αργους.)
163 Απ: Ποιος είναι ο πιο δυνατός yonko ? Σαβ 08 Δεκ 2012, 12:51
Lucky Roo
Λοιπον διαβασα και κατι αλλο που με φανηκε κουλο τωρα πως γιατι μπορει να το υποθετουν αυτο δεν ξερω δεν βρισκω λογικη... Ειναι παλι για τον καιντου οτι μπορει να ειναι πατερας του franky :D υπαρχει κανεις εδω που το πιστευει αυτο??
164 Απ: Ποιος είναι ο πιο δυνατός yonko ? Σαβ 08 Δεκ 2012, 14:37
Monkey.D.Monkey
με τίποτα :haha: :haha: :haha:
165 Απ: Ποιος είναι ο πιο δυνατός yonko ? Σαβ 08 Δεκ 2012, 14:45
karamin
ποιος τα γραφει αυτα ;;;;χαχαχαχα....πατερας του Frranky??????Δουλεια δεν εχουν και γραφουν ιστοριες!!!!!!!
166 Απ: Ποιος είναι ο πιο δυνατός yonko ? Σαβ 08 Δεκ 2012, 14:49
Monkey.D.Monkey
αυτή είναι πολύ γελοία θεωρία ίσως η πιο άκυρη ever
167 Απ: Ποιος είναι ο πιο δυνατός yonko ? Κυρ 09 Δεκ 2012, 15:15
????????
Ακουσα πως ο Λο ειναι γιος του σμοκερ. Ειναι πολυ επικρατης θεωρεια
168 Απ: Ποιος είναι ο πιο δυνατός yonko ? Κυρ 09 Δεκ 2012, 17:16
Orman D Kurohige
εγω καπου ακουσα πως ο λουφι ειναι ο γιος καποιου "ντραγκον".....
οσον αφορα το θεμα του τοπικ νομιζω πως δεν μπορει να απαντηθει αφου δεν ξερουμε τιποτα για το fighting style του σανκς,δεν ξερουμε ποσο δυναμωσε ο blackbeard, για να μην μιλησω για μαμ και καιντο που δεν ξερουμε ουτε τις μαπες τους.....οποτε οταν λες ποιος ειναι ποιο δυνατος, ή το παιζεις τζοκερ ή παιζεις τον L απο το deathnote....! :haha:
οσον αφορα το θεμα του τοπικ νομιζω πως δεν μπορει να απαντηθει αφου δεν ξερουμε τιποτα για το fighting style του σανκς,δεν ξερουμε ποσο δυναμωσε ο blackbeard, για να μην μιλησω για μαμ και καιντο που δεν ξερουμε ουτε τις μαπες τους.....οποτε οταν λες ποιος ειναι ποιο δυνατος, ή το παιζεις τζοκερ ή παιζεις τον L απο το deathnote....! :haha:
169 Απ: Ποιος είναι ο πιο δυνατός yonko ? Κυρ 09 Δεκ 2012, 22:11
????????
πεστα ρε ορμαν γιατι δεν με ακουνε
170 Απ: Ποιος είναι ο πιο δυνατός yonko ? Κυρ 09 Δεκ 2012, 22:36
Monkey.D.Monkey
υποθέσεις κάνουμε παιδιά , αν ξέραμε της δυνάμεις του καθενός δεν θα χρειαζόταν να φτιάξουμε αυτό το τοπικ καν ...........
171 Απ: Ποιος είναι ο πιο δυνατός yonko ? Δευ 10 Δεκ 2012, 00:00
karamin
Orman D Kurohige έγραψε:εγω καπου ακουσα πως ο λουφι ειναι ο γιος καποιου "ντραγκον".....
Πες τα χρυσοστομε!!!!!!!!!!!!
172 Απ: Ποιος είναι ο πιο δυνατός yonko ? Τετ 12 Δεκ 2012, 17:22
????????
παιδια σκεφτηκα ενα λαθος σε μια θεωρια που εχει υποθει για τον καιντο
λοιπον......
ωπος εχετε ακουσει απο διαφορα φορουμ ακομα και εδω ειναι πολυ οι υποστηρηκτες που λενε οτι ο καιντο ειναι ο ......!!!!!να παρει δεν θυμαμαι το ονομα του
αυτος μωρε απο το πληρωμα του ροτζερ που το ονομα του στα αγγλικα μεταφραζοταν ως χαλκος, ειχε υποθει οτι ηταν αυτος επειδη ειχε ακριβως την ιδια μητερη μυτι ωπος ο καιντο και καπως εμοιζαν αυτες οι 2 φατσες
εγω λεω πως οχι δεν ειναιιιιιιιιιι ο λογος ειναι..........
ο διαλογος που ειχαν ο ασπρογενης με τον σανκς που λεει ο ασπρογενης οτι οι μονοι που απομηναμε απο την παλια εποχη στην δραση ειναι ο γκαρπ ο σενγκογκου και εγω
δεν αναφερθηκε στο ονομα αυτουνου απο το πληρωμα του ροτζερ,βεβαια θα μου πειτε εσυς οτι μπορει αυτος να ειναι νεος σαν τον σανκς ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!και εχουν ο μιτογκας με τον ροτζερ 5 χρονια διαφορα ηλικιας !!!!ωποτε αν ηταν ωντος ο καιντο ο μιτωγκας θα τον ανεφερε και αυτον ως απο αυτους που απεμηναν απο την παλια εποχη
λοιπον......
ωπος εχετε ακουσει απο διαφορα φορουμ ακομα και εδω ειναι πολυ οι υποστηρηκτες που λενε οτι ο καιντο ειναι ο ......!!!!!να παρει δεν θυμαμαι το ονομα του
αυτος μωρε απο το πληρωμα του ροτζερ που το ονομα του στα αγγλικα μεταφραζοταν ως χαλκος, ειχε υποθει οτι ηταν αυτος επειδη ειχε ακριβως την ιδια μητερη μυτι ωπος ο καιντο και καπως εμοιζαν αυτες οι 2 φατσες
εγω λεω πως οχι δεν ειναιιιιιιιιιι ο λογος ειναι..........
ο διαλογος που ειχαν ο ασπρογενης με τον σανκς που λεει ο ασπρογενης οτι οι μονοι που απομηναμε απο την παλια εποχη στην δραση ειναι ο γκαρπ ο σενγκογκου και εγω
δεν αναφερθηκε στο ονομα αυτουνου απο το πληρωμα του ροτζερ,βεβαια θα μου πειτε εσυς οτι μπορει αυτος να ειναι νεος σαν τον σανκς ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!και εχουν ο μιτογκας με τον ροτζερ 5 χρονια διαφορα ηλικιας !!!!ωποτε αν ηταν ωντος ο καιντο ο μιτωγκας θα τον ανεφερε και αυτον ως απο αυτους που απεμηναν απο την παλια εποχη
174 Απ: Ποιος είναι ο πιο δυνατός yonko ? Τετ 12 Δεκ 2012, 19:58
????????
i know παντα βαζω της πιο επικ θεωριες και διαλυω της θεωριες που την πιστευουν πολλοι
σααλολολολολο
σααλολολολολο
Παρόμοια θέματα
» εινε αληθια οτι ο kaido ο οποιος ειναι ενας απο τους yonko ειναι devil χρηστης διοτι εχο ακουση οτι εινε ενας ανθροπος πανουκλα
» Πόσο δυνατός είναι ο σαμπο?
» ποιος πιστευετε εγινε πιο δυνατος μετα το τιμε σκιπ
» [THEORY] Ποσο δυνατος ειναι ο shogun του Wano
» [THEORY] Ο καθε yonko ειναι master σε ενα απο τα τρια χακι
» Πόσο δυνατός είναι ο σαμπο?
» ποιος πιστευετε εγινε πιο δυνατος μετα το τιμε σκιπ
» [THEORY] Ποσο δυνατος ειναι ο shogun του Wano
» [THEORY] Ο καθε yonko ειναι master σε ενα απο τα τρια χακι
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης