ολοι λειπουν, βαλε εσυ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
552 Απ: εδω ψευδεσαι~ Τετ 08 Ιουλ 2015, 00:52
Patty D.Luffy
εχουμε υψηλες απαιτησεις απο εσενα τσιχλα...
553 Απ: εδω ψευδεσαι~ Τετ 08 Ιουλ 2015, 00:59
Tcixlas
ωραία σε κανα μισάωρο να κάνω ένα μπανάκι γιατί μόλις γύρισα και θα βάλω χαχαχ
555 Απ: εδω ψευδεσαι~ Τετ 08 Ιουλ 2015, 01:22
Patty D.Luffy
:muaha: :muaha: :muaha: :muaha:
558 Απ: εδω ψευδεσαι~ Τετ 08 Ιουλ 2015, 01:36
Tcixlas
έλα ήρθε βάζω σε 5 σε έντιτ εδώ χαχαχα
fan facts χαχα δεν είχα εμπνευση
1)είμαι λάτρης του πινγκ πονγκ
2)δεν ξεπερνάω σχεδόν ποτέ υπερβολικά τα όρια ταχύτητας
3)είδα την πρώτη μου τσόντα στα 8+ μου
4)έχω μάνα ιταλίδα
5)γουστάρω ατελείωτο κλαμπινγκ και ποτά
fan facts χαχα δεν είχα εμπνευση
1)είμαι λάτρης του πινγκ πονγκ
2)δεν ξεπερνάω σχεδόν ποτέ υπερβολικά τα όρια ταχύτητας
3)είδα την πρώτη μου τσόντα στα 8+ μου
4)έχω μάνα ιταλίδα
5)γουστάρω ατελείωτο κλαμπινγκ και ποτά
570 Απ: εδω ψευδεσαι~ Τετ 08 Ιουλ 2015, 02:26
Tcixlas
ναι επιτέλους χαχαχαχα
1)είμαι λάτρης του πινγκ πονγκ- ψεμα μου αρέσει να παίζω σαν διασκέδαση και μόνο αλλά μέχρι εκεί
2)δεν ξεπερνάω σχεδόν ποτέ υπερβολικά τα όρια ταχύτητας- αλήθεια τηρώ σχεδόν πάντα τα όρια ταχύτητας με αποκλίσεις 10% ΜΑΞΙΜΟΥΜ κι αυτό σε περιπτώσεις που απλά το τραβάει ο δρόμος και τον έχουν τσαμπα κομμένο... δεν είμαι γκικ απλά παρόλο που είμαι ψιλοκαγκουράκι απο μικρός είμαι της άποψης ότι μόνο σε πίστες η οτιδήποτε χωρίς να κινδυνεύει να χαθεί ζωή κτλπ για χάρη μου
3)είδα την πρώτη μου τσόντα στα 8+ μου- αλήθεια μεγάλη ιστορία... άνοιξα ντουλάπι με τον μικρό αδερφό μου να δούμε βιντεοκασέτα και πέρνουμε μία την βάζουμε και ήταν τσόντα που είχε φέρει για πλάκα ένας θείος στον πατέρα μου ... για ανώμαλη όμως τσόντα... με κατούρια και τα συναφή χαχαχαχα... εγώ πονηρεύομαι και λέω στον μικρό μην πεις τίποτα σε κανέναν ο μικρός 2.5 χρόνια μικρότερος τότε με το που γυρνάει η μάνα μου απο την δουλειά πάει και της λέει: μαμά με τον θανάση βρήκαμε ένα βίντεο με μια γυμνή κυρία που κατουρούσε έναν άντρα χαχαχαχαχααχαχαχαχαχα χαραγμένο ακόμα στην μνήμη μου σαν τώρα χαχα το καρφί χαχαχα
4)έχω μάνα ιταλίδα-ψέμα ελληνες και οι 2 όχι ότι είναι καλύτερο χαχαχα
5)γουστάρω ατελείωτο κλαμπινγκ και ποτά- μου άρεσε το κλαμπινγκ μέχρι τα 17 μετά το είδα σαν περιττό έξοδο και το επέφυγα
1)είμαι λάτρης του πινγκ πονγκ- ψεμα μου αρέσει να παίζω σαν διασκέδαση και μόνο αλλά μέχρι εκεί
2)δεν ξεπερνάω σχεδόν ποτέ υπερβολικά τα όρια ταχύτητας- αλήθεια τηρώ σχεδόν πάντα τα όρια ταχύτητας με αποκλίσεις 10% ΜΑΞΙΜΟΥΜ κι αυτό σε περιπτώσεις που απλά το τραβάει ο δρόμος και τον έχουν τσαμπα κομμένο... δεν είμαι γκικ απλά παρόλο που είμαι ψιλοκαγκουράκι απο μικρός είμαι της άποψης ότι μόνο σε πίστες η οτιδήποτε χωρίς να κινδυνεύει να χαθεί ζωή κτλπ για χάρη μου
3)είδα την πρώτη μου τσόντα στα 8+ μου- αλήθεια μεγάλη ιστορία... άνοιξα ντουλάπι με τον μικρό αδερφό μου να δούμε βιντεοκασέτα και πέρνουμε μία την βάζουμε και ήταν τσόντα που είχε φέρει για πλάκα ένας θείος στον πατέρα μου ... για ανώμαλη όμως τσόντα... με κατούρια και τα συναφή χαχαχαχα... εγώ πονηρεύομαι και λέω στον μικρό μην πεις τίποτα σε κανέναν ο μικρός 2.5 χρόνια μικρότερος τότε με το που γυρνάει η μάνα μου απο την δουλειά πάει και της λέει: μαμά με τον θανάση βρήκαμε ένα βίντεο με μια γυμνή κυρία που κατουρούσε έναν άντρα χαχαχαχαχααχαχαχαχαχα χαραγμένο ακόμα στην μνήμη μου σαν τώρα χαχα το καρφί χαχαχα
4)έχω μάνα ιταλίδα-ψέμα ελληνες και οι 2 όχι ότι είναι καλύτερο χαχαχα
5)γουστάρω ατελείωτο κλαμπινγκ και ποτά- μου άρεσε το κλαμπινγκ μέχρι τα 17 μετά το είδα σαν περιττό έξοδο και το επέφυγα
571 Απ: εδω ψευδεσαι~ Τετ 08 Ιουλ 2015, 03:11
Santouryuu
1) ειμαι 1.91 μ
2) ειμαι δεινος κολυμβητης
3) οδηγω μπεμπα
4) μου αρεσει το σνουκερ
5) εχω εναν μεγαλυτερο αδερφο
2) ειμαι δεινος κολυμβητης
3) οδηγω μπεμπα
4) μου αρεσει το σνουκερ
5) εχω εναν μεγαλυτερο αδερφο
Παρόμοια θέματα