Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

θεωριες one piece

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

101θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 03 Ιουν 2012, 15:49

????????

Anonymous

Επισκέπτης
αα τοτε δικαιολογιτε αφου εισαι χαρουμενη gj!

102θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 03 Ιουν 2012, 15:52

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Να'σαι καλά που με καταλαβαίνεις!!! gj! :xD:

103θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 03 Ιουν 2012, 15:59

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ευχαριστω oh my love!

104θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 05 Ιουν 2012, 00:01

????????

Anonymous

Επισκέπτης
καμια θεωρια για τον λο καλη εχετε παιδια με τα νεα δεδομενα?

105θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 05 Ιουν 2012, 00:03

Santouryuu

Santouryuu

μη κανεις double posts ρε συ....

πας να περασεις την πατυ στις απαντησεις; :haha:

106θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 05 Ιουν 2012, 00:09

????????

Anonymous

Επισκέπτης
οχι ρε :xD: απλος μου ειρθε στο μυαλο αυτο για τον λο εδω και 1.5 μερα αλλα περιμενα να γραψει καποιος δεν εγραφε κανενας εεε και λεω δεν παει στο δυαλο ας γραψω :haha:

107θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 05 Ιουν 2012, 00:17

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Ψέματα λέει, θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη...
:xD: :xD:

108θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 05 Ιουν 2012, 00:18

????????

Anonymous

Επισκέπτης
χαχαχα καλο που θυμηθηκες τον ιζνογκουντ

109θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 05 Ιουν 2012, 04:46

Santouryuu

Santouryuu

βασικα εχω διαβασει κατι για τον λο.... οτι ηταν γιατρος του ασπρογενη. και το στηριζαν οτι οι νοσοκομες του ειχαν παντελονια απο το ιδιο υφασμα που ειναι φτιαγμενο το καπελο του λο... τις ειδα, στο επισοδειο 151 φαινονται.

110θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 05 Ιουν 2012, 17:02

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ελα τωρα συγα μην ειτανε γιατρος στο πλυρωμα του pops δυλαδη σε λιγο θα μου πεις οτι εχουν και το ιδιο χτενισμα :haha:

111θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 05 Ιουν 2012, 18:12

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
θεωριες one piece - Σελίδα 5 Img_1299397464_26

112θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 05 Ιουν 2012, 23:42

????????

Anonymous

Επισκέπτης
αυτες π*****ες ειναι?

113θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 06 Ιουν 2012, 00:46

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Νοσοκόμες βρε..... στηρίζω την άποψη του Σάντο.. :xD:

114θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 06 Ιουν 2012, 00:54

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
hawkins έγραψε:ελα τωρα συγα μην ειτανε γιατρος στο πλυρωμα του pops δυλαδη σε λιγο θα μου πεις οτι εχουν και το ιδιο χτενισμα :haha:

Μην ειρωνευεσαι τα αλλα μελη. Ο καθενας εχει δικαιωμα να εκφραζει την γνωμη του. Τελευταια προειδοποιηση! Εχω δεχτει ηδη παραπονα απο 4 μελη για την συμπεριφορα σου

115θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 06 Ιουν 2012, 03:26

deko10ole

deko10ole

Βασικά είχε αναφερθεί πριν αρκετό καιρό στις συζητήσεις ''Γιατί έσωσε τον Luffy ο Law;''Κάποιος είχε αναρτήσει αυτή τη φωτό όπου δείχνει πέρα από τις μπότες των νοσοκόμων κι ένα ακόμα ψαγμένο στοιχείο στον ορό του Shirohige...

https://servimg.com/view/16572324/4

116θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 06 Ιουν 2012, 11:58

????????

Anonymous

Επισκέπτης
τι?????δεν βλεπω τιποτα στον ορο του.....κατι σαν πειτατικοι συμαια διακρινο

117θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 06 Ιουν 2012, 18:37

deko10ole

deko10ole

Είναι το σήμα του law ανάποδα όμως

118θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 06 Ιουν 2012, 22:48

Choperfan

Choperfan

και τοτε γιατι εφυγε απο τον whitebeard η γιατι δεν ανεφερθηκε πως ηταν στο πληρωμα του?

λοιπον να και μια δικη μου θεωρια.οταν πανε στο new world θα γινει κιαλλο timeskip γιατι δεν γινεται ο λουφυ να εχει βγει στη θαλασσα γιια τοσο λιγο χρονο ενω αλλοι πειρατες οπως ο shanks η και ο ιδιος o gol d roger να ειναι τοσα χρονια στη θαλασσα.

119θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 06 Ιουν 2012, 23:00

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ναι!!το πιστευω και εγω αυτο οτι θα γινει και αλλο τιμεσκιπ το σκαιφτομουνα καιρο τωρα....αλλα εγω πιστευω θα γινει και αλλο timeskip για να δυναμωσει ακομα περρισοτερο ο λουφηδεν πιστευω αλλιως να φτασει τον σανκς ποτε...

120θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 07 Ιουν 2012, 13:28

Choperfan

Choperfan

ναι γιατι ολοι οι πειρατες οι δυνατοι ειναι πολλα χρονια στη θαλασσα ενω ο λουφυ πως γινεται να τους φτασει ενω ειναι στη θαλασσα λιγα μονο χρονια?
και αν θυμαστε οταν ο ρειλι μιλουσε για το ροτζερ ελεγε πως ηταν πολλα χρονια στη θαλασσα και αφου κολησε αυτη την αρωστεια ο ροτζερ τοτε αποφασισαν να βρουν το onne piece

121θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 07 Ιουν 2012, 16:06

????????

Anonymous

Επισκέπτης
υπομη θα το μαθουμε σε κανα 7αρι χρονια αυτο ειναι η ξενερα.... why me και μεχρι τοτε μπορει να μας εχει φυγει η καυλα για το one piece ......καπιοι απο εδω μεσα ειναι πανω απο 20 αν κρατηση το οπ 10 χρονακια ακομα σιγα μην κατσι να δει καποιος που ειναι 30+ χρωνον οπ αυτο ειναι πολλοι ενωχλιτηκο ενα επεισοδιο την εβδομαδα

122θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 07 Ιουν 2012, 18:00

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Χαζομάρες, αν έχεις κάψα με το ΟΡ θα το βλέπεις και γεροντάκι :xD:
Εγώ θα δείχνω τα επισόδια στα εγγόνια μου!!! :haha:

Και σιγνώμη είσαι μεγάλος στα 30??????????????
Άλλοι 30 και ακόμα με τις μανούλες τους μένουν.... :xD:

123θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 07 Ιουν 2012, 19:35

Santouryuu

Santouryuu

Patty D Luffy έγραψε:Χαζομάρες, αν έχεις κάψα με το ΟΡ θα το βλέπεις και γεροντάκι :xD:
Εγώ θα δείχνω τα επισόδια στα εγγόνια μου!!! :haha:

Και σιγνώμη είσαι μεγάλος στα 30??????????????
Άλλοι 30 και ακόμα με τις μανούλες τους μένουν.... :xD:

οπως ο χριστος....

124θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 07 Ιουν 2012, 20:59

Aldark

Aldark

Choperfan έγραψε:αρωστεια ο ροτζερ τοτε αποφασισαν να βρουν το onne piece

γιατι υπηρχε κι αλλος πριν τον ροτζερ που χε κρυψει το one piece;

125θεωριες one piece - Σελίδα 5 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 07 Ιουν 2012, 22:29

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Κάποιοι θεωρούν πως το ONE PIECE δεν το έφτιαξε ο Roger άλλα το βρήκε ή απλά έμαθε τι και που είναι, όμως, λόγω της αρρώστιας του δεν το αναζήτησε ποτέ. Έπειτα, την ημέρα της εκτέλεσής του είπε στον κόσμο ότι είναι ντεμέκ ο θησαυρός του, ώστε να ξεκινήσει μια πληθώρα φιλόδοξων πειρατών την αναζήτησή του. Ο Roger ήλπιζε ότι ένας από αυτούς θα ήταν και ο εκλεκτός που θα βρει το ONE PIECE... Από τις πιο παλιές θεωρίες του ONE PIECE που βρήκε πρόσφατα πάτημα στα τελευταία λόγια του Whitebeard Edward Newgate. geek

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης