ο μπαγκι ειναι ο αγαπημενος χαρακτηρας του οντα οποτε παντα αυτος ο βλακας θα ειναι.......τωρα αν τουμπανιασε.......κανεις δεν ξερει,αλλα που θα παει θα μαθουμε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
628 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 07 Νοε 2012, 14:41
Deathracer2009
Χαλια το συγκεκριμενο Chapter και ακομα χειροτερα εχουμε και break την επομενη εβδομαδα.... απλα ΕΛΕΟΣ!!!!
629 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 07 Νοε 2012, 14:48
????????
Ε τι να κανουμε. Δεν μπορει καθε τσαπτερ να ειναι επικ. Οσο για το μπρεηκ τσαντιστικα και εγω.
630 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 07 Νοε 2012, 15:47
Patty D.Luffy
Aμάν με τη Mocha, μας τα έπρηξαν!! :xD:
631 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 07 Νοε 2012, 16:23
Elidor
Eλα ντε... Αυτα τα τσαπτερ με τα "παιδια" παρα ειναι βαρετα...
632 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 07 Νοε 2012, 22:15
karamin
ενταξει,δεν λεει πολλα το νεο chapter...στο τελος με τον luffy και τον δρακο-γιο του σαμουραι μας εδειξε κατι...δυστυχως θα εχει διαλλειμα...αλλα ερχεται τουμπανιασμενο επισοδειο!!!!
633 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Νοε 2012, 00:48
Natsu
αρχισα προχθες τα μανγκα και τα τελιωσα σήμερα και εχω τρελαθει!
Ποσο πιο γαμάτο μπορεί να γίνει πια?????
Απορίες: απορω καταρχας που ειμαι ο μόνος ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο
ΦΡΑΝΚΥ??? εχασα καμια σελίδα στα μανγκα και δεν το κατάκαβα?? εγω π'αντως πιστεύω πως
κατι του εχει αναθέσει ο Law να κανει και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. .
. . . . . . . . .
με την Mocha ισχυει παντως καρύδες μας τα έκαναν
Ποσο πιο γαμάτο μπορεί να γίνει πια?????
Απορίες: απορω καταρχας που ειμαι ο μόνος ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο
ΦΡΑΝΚΥ??? εχασα καμια σελίδα στα μανγκα και δεν το κατάκαβα?? εγω π'αντως πιστεύω πως
κατι του εχει αναθέσει ο Law να κανει και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. .
. . . . . . . . .
με την Mocha ισχυει παντως καρύδες μας τα έκαναν
634 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Νοε 2012, 04:48
N_G
νομίζω όταν ελευθερώθηκαν από το κλουβί ο Φράνκυ είπε ότι θέλει να κάνει κάτι για το Sunny (το πλοίο τους)....άρα νομίζω έχει πάει εκει...τσέκαρε το...
635 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Νοε 2012, 13:53
Natsu
ναι ναι σωστα τα λές, θα έρθει πάλι με κανα υπερτούμπανο robot!
636 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 09 Νοε 2012, 19:10
????????
Καθιστε να το ψαξω και εγω
637 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 09 Νοε 2012, 19:15
????????
Οντως κατι του ειπε να κανει για το πλοιο συγκεκριμενα. ισως θελει να καταστρεψει κατι με κανα κανονι. Ισως αυτο το δωματιο με το σαντ που ακομα δεν ξερουμε τι ειναι.
639 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 15 Νοε 2012, 18:10
????????
για σας,σταματησα να βλεπω μανγκα απο τοτε που πολεμαγε ο λο με τον σμοκερ και βλεπω μονο ανιμ ωποτε μην με υπολογιζετε
640 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 15 Νοε 2012, 23:03
Patty D.Luffy
Αχαχαχαχαχχαχα Real Hawkins λέει!!! :xD:
Παιδια έχω πεθάνει!!! :haha:
Παιδια έχω πεθάνει!!! :haha:
641 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 15 Νοε 2012, 23:31
????????
Ε οκ... nickname ειναι και αυτο. Απλα ξεκαθαριζει ποιος ειναι
642 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 15 Νοε 2012, 23:35
Patty D.Luffy
Εγώ ένα ξέρω.... πολυδιάστατη προσωπικότητα, το είχα και εγώ παλιά, ακόμα το παθαίνω όταν νευριάζω, πρέπει να το κοιτάξει :xD:
643 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 15 Νοε 2012, 23:51
????????
ρε αληθια λεω ΔΕΝ εχω φτιαξει αλλο ακαουντ ετσι και αλλιος εχω σταματηση να διαβαζω μανγκα
644 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 17 Νοε 2012, 11:36
????????
Ενταξει παιδι μου... ηρεμησε... εγω σε πιστευω
645 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 20 Νοε 2012, 15:25
????????
δεν αντεξα τα ιδα!!!!
τωρα αρχιζει να ξεδιαληνετε το τοπιο μαλλον αυτο το σαντ ρουμ να ειναι φρουτα του διαβολου zoan type και τωρα με το συγκεκριμενω τσαπτερ μαλλον ο γιονκο που θελει να νικιση ο λο να ειναι η μπιγκ μαμ
τωρα αρχιζει να ξεδιαληνετε το τοπιο μαλλον αυτο το σαντ ρουμ να ειναι φρουτα του διαβολου zoan type και τωρα με το συγκεκριμενω τσαπτερ μαλλον ο γιονκο που θελει να νικιση ο λο να ειναι η μπιγκ μαμ
646 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 20 Νοε 2012, 23:01
Orman D Kurohige
βγηκε τσαπτερ τριτιατικα μαγκες......689 :xD:
http://www.mangahit.com/one-piece/689/1
ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΛΟΥΦΑΡΕΕΕΕΕ.....πω τι λες τωρα,εκτος απο donflamingo, τον ceazar τον προστατευει κ ενας yonkou......θα κρατησει πολλα τσαπτερ αυτη η ιστοριαααααααα!
μαθαμε σχεδον τι κανει και το σαντ.....κομπλε!
http://www.mangahit.com/one-piece/689/1
ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΛΟΥΦΑΡΕΕΕΕΕ.....πω τι λες τωρα,εκτος απο donflamingo, τον ceazar τον προστατευει κ ενας yonkou......θα κρατησει πολλα τσαπτερ αυτη η ιστοριαααααααα!
μαθαμε σχεδον τι κανει και το σαντ.....κομπλε!
647 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 21 Νοε 2012, 01:23
????????
προσεξε κανενας οτι ο καριμπου βρεθηκε στο ιδιο νυση που βρεθηκε και ο ντρεικΣΤΟ ΝΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΝΤΟ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!αν δειτε της εικονες στο μανγκα ειναι ειδιεεςςς και το βουνο το ασπρομαυρο ειναι χτισμενο ενω οταν ηταν ο ντρεικ εκει ηταν μισοχτησμενο
648 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 21 Νοε 2012, 02:25
karamin
Real Hawkins έγραψε:προσεξε κανενας οτι ο καριμπου βρεθηκε στο ιδιο νυση που βρεθηκε και ο ντρεικΣΤΟ ΝΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΝΤΟ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!αν δειτε της εικονες στο μανγκα ειναι ειδιεεςςς και το βουνο το ασπρομαυρο ειναι χτισμενο ενω οταν ηταν ο ντρεικ εκει ηταν μισοχτησμενο
καλη η επισυμανση σου!λετε να ισχυει παιδια;
ο Luffy εδιξε οτι δεν καταλαβαινει τιποτα για ακομη μια φορα!παντως πολυ epic η ατακα του οτι εχει μιλησει με τους yonkou...!οντως,η ιστορια με τον Shanks ειναι γνωστη σε ολους μας,με τον Wb εκανε οργια στον πολεμο!με τον Blackbeard εχει συναντηθει εκτος απο τον πολεμο,λιγο πριν να πανε στον ουρανο!με την Mama,εχει μιλησει στο τηλεφωνο πουλωντας της τρελα!μονο με εναν δεν εχει μιλησει ή δεν τον εχει δει...αν και ποτε δεν ξερεις...χεχε...
ο Flamingo τι ρολο βαραει στην υποθεση και γιατι λεει ο Ceasar οτι προστατευεται και απο τους yonkou;μηπως μπλοφαρει;με την μια φευγαλεα αναγνωση που εκανα αυτο καταλαβα...ετσι δεν λεει ρε παιδια;
649 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 21 Νοε 2012, 02:49
Roronoa Zoro5
Απ ότι κατάλαβα τον προστατεύει ο Flamingo κι ενας μόνο από τους Yonkou, ο οποίος θέλει να δημιουργήσει εναν στρατό από zoan type devil fruit users...
Πάντως δύο μπουνιές του Λούφι σε ένα chapter ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!
Πάντως δύο μπουνιές του Λούφι σε ένα chapter ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!
650 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 21 Νοε 2012, 02:53
karamin
ποιος να ειναι αυτος ο yonkou που θελει να κανει στρατο απο zoan type φρουτα;εμενα παει το μυαλο μου στην mama που μας εχει δειξει ηδη οτι εχει λιονταρι και μια χελωνα στο πληρωμα της...κατι τετοιο βασικα ηταν και οι 3 απο τους CP9 ετσι;τιγρης,λυκος και καμηλοπαρδαλη...ξεχναω καποιον;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης