Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Orman D Kurohige

Orman D Kurohige

ο μπαγκι ειναι ο αγαπημενος χαρακτηρας του οντα οποτε παντα αυτος ο βλακας θα ειναι.......τωρα αν τουμπανιασε.......κανεις δεν ξερει,αλλα που θα παει θα μαθουμε

????????

Anonymous

Επισκέπτης

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker

Χαλια το συγκεκριμενο Chapter και ακομα χειροτερα εχουμε και break την επομενη εβδομαδα.... απλα ΕΛΕΟΣ!!!! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Ε τι να κανουμε. Δεν μπορει καθε τσαπτερ να ειναι επικ. Οσο για το μπρεηκ τσαντιστικα και εγω.

red card,outa tha ga

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Aμάν με τη Mocha, μας τα έπρηξαν!! :xD:

Elidor

Elidor

Avarga
Eλα ντε... Αυτα τα τσαπτερ με τα "παιδια" παρα ειναι βαρετα...

karamin

karamin

ενταξει,δεν λεει πολλα το νεο chapter...στο τελος με τον luffy και τον δρακο-γιο του σαμουραι μας εδειξε κατι...δυστυχως θα εχει διαλλειμα...αλλα ερχεται τουμπανιασμενο επισοδειο!!!!

Natsu

Natsu

αρχισα προχθες τα μανγκα και τα τελιωσα σήμερα και εχω τρελαθει! maggies fav maggies fav maggies fav maggies fav maggies fav maggies fav maggies fav maggies fav maggies fav maggies fav maggies fav maggies fav

Ποσο πιο γαμάτο μπορεί να γίνει πια?????

Απορίες: απορω καταρχας που ειμαι ο μόνος ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο

ΦΡΑΝΚΥ???
εχασα καμια σελίδα στα μανγκα και δεν το κατάκαβα?? εγω π'αντως πιστεύω πως

κατι του εχει αναθέσει ο Law να κανει και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. your mom=15$ .

your mom=15$ . your mom=15$ . your mom=15$ . your mom=15$ . your mom=15$ . your mom=15$ . your mom=15$ . your mom=15$ . your mom=15$ . your mom=15$

με την Mocha ισχυει παντως καρύδες μας τα έκαναν

N_G

N_G

νομίζω όταν ελευθερώθηκαν από το κλουβί ο Φράνκυ είπε ότι θέλει να κάνει κάτι για το Sunny (το πλοίο τους)....άρα νομίζω έχει πάει εκει...τσέκαρε το...

Natsu

Natsu

ναι ναι σωστα τα λές, θα έρθει πάλι με κανα υπερτούμπανο robot!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Καθιστε να το ψαξω και εγω

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Οντως κατι του ειπε να κανει για το πλοιο συγκεκριμενα. ισως θελει να καταστρεψει κατι με κανα κανονι. Ισως αυτο το δωματιο με το σαντ που ακομα δεν ξερουμε τι ειναι.

O M G

γαμω τα μπρεικ

????????

Anonymous

Επισκέπτης
για σας,σταματησα να βλεπω μανγκα απο τοτε που πολεμαγε ο λο με τον σμοκερ και βλεπω μονο ανιμ ωποτε μην με υπολογιζετε

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Αχαχαχαχαχχαχα Real Hawkins λέει!!! :xD:
Παιδια έχω πεθάνει!!! :haha:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Ε οκ... nickname ειναι και αυτο. Απλα ξεκαθαριζει ποιος ειναι

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Εγώ ένα ξέρω.... πολυδιάστατη προσωπικότητα, το είχα και εγώ παλιά, ακόμα το παθαίνω όταν νευριάζω, πρέπει να το κοιτάξει :xD:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ρε αληθια λεω ΔΕΝ εχω φτιαξει αλλο ακαουντ ετσι και αλλιος εχω σταματηση να διαβαζω μανγκα

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Ενταξει παιδι μου... ηρεμησε... εγω σε πιστευω

????????

Anonymous

Επισκέπτης
δεν αντεξα τα ιδα!!!!
τωρα αρχιζει να ξεδιαληνετε το τοπιο μαλλον αυτο το σαντ ρουμ να ειναι φρουτα του διαβολου zoan type και τωρα με το συγκεκριμενω τσαπτερ μαλλον ο γιονκο που θελει να νικιση ο λο να ειναι η μπιγκ μαμ

Orman D Kurohige

Orman D Kurohige

βγηκε τσαπτερ τριτιατικα μαγκες......689 :xD:
http://www.mangahit.com/one-piece/689/1
ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΛΟΥΦΑΡΕΕΕΕΕ.....πω τι λες τωρα,εκτος απο donflamingo, τον ceazar τον προστατευει κ ενας yonkou......θα κρατησει πολλα τσαπτερ αυτη η ιστοριαααααααα! aww careless run yahoo yupi
μαθαμε σχεδον τι κανει και το σαντ.....κομπλε!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
προσεξε κανενας οτι ο καριμπου βρεθηκε στο ιδιο νυση που βρεθηκε και ο ντρεικΣΤΟ ΝΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΝΤΟ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!αν δειτε της εικονες στο μανγκα ειναι ειδιεεςςς και το βουνο το ασπρομαυρο ειναι χτισμενο ενω οταν ηταν ο ντρεικ εκει ηταν μισοχτησμενο

karamin

karamin

Real Hawkins έγραψε:προσεξε κανενας οτι ο καριμπου βρεθηκε στο ιδιο νυση που βρεθηκε και ο ντρεικΣΤΟ ΝΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΝΤΟ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!αν δειτε της εικονες στο μανγκα ειναι ειδιεεςςς και το βουνο το ασπρομαυρο ειναι χτισμενο ενω οταν ηταν ο ντρεικ εκει ηταν μισοχτησμενο

καλη η επισυμανση σου!λετε να ισχυει παιδια;

ο Luffy εδιξε οτι δεν καταλαβαινει τιποτα για ακομη μια φορα!παντως πολυ epic η ατακα του οτι εχει μιλησει με τους yonkou...!οντως,η ιστορια με τον Shanks ειναι γνωστη σε ολους μας,με τον Wb εκανε οργια στον πολεμο!με τον Blackbeard εχει συναντηθει εκτος απο τον πολεμο,λιγο πριν να πανε στον ουρανο!με την Mama,εχει μιλησει στο τηλεφωνο πουλωντας της τρελα!μονο με εναν δεν εχει μιλησει ή δεν τον εχει δει...αν και ποτε δεν ξερεις...χεχε...
ο Flamingo τι ρολο βαραει στην υποθεση και γιατι λεει ο Ceasar οτι προστατευεται και απο τους yonkou;μηπως μπλοφαρει;με την μια φευγαλεα αναγνωση που εκανα αυτο καταλαβα...ετσι δεν λεει ρε παιδια;

Roronoa Zoro5

Roronoa Zoro5

Απ ότι κατάλαβα τον προστατεύει ο Flamingo κι ενας μόνο από τους Yonkou, ο οποίος θέλει να δημιουργήσει εναν στρατό από zoan type devil fruit users...

Πάντως δύο μπουνιές του Λούφι σε ένα chapter ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! gj!

http://kamikaze5.blogspot.gr

karamin

karamin

ποιος να ειναι αυτος ο yonkou που θελει να κανει στρατο απο zoan type φρουτα;εμενα παει το μυαλο μου στην mama που μας εχει δειξει ηδη οτι εχει λιονταρι και μια χελωνα στο πληρωμα της...κατι τετοιο βασικα ηταν και οι 3 απο τους CP9 ετσι;τιγρης,λυκος και καμηλοπαρδαλη...ξεχναω καποιον;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης