χαχα και εγω αυτο σκεφτηκα να φτιαξουμε ενα topic που ναχει μεσα τους ανθρωπους με τα κανονικα ονοματα τους και διπλα τα παρατσουκλια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
352 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 06 Ιουλ 2012, 13:13
Santouryuu
Choperfan έγραψε:χαχα και εγω αυτο σκεφτηκα να φτιαξουμε ενα topic που ναχει μεσα τους ανθρωπους με τα κανονικα ονοματα τους και διπλα τα παρατσουκλια
ε καντο.......
353 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 06 Ιουλ 2012, 13:38
lelouch_vi_bretannia
ο βιργκο εχει ενα χιτ τον λο που ειναι 440 μυρια αρα αν ηταν πειρατης θα ειχαι 600 μυρια και ειναι νακαμα του ντοφλαμινγκο αρα η φτερου θα ειχε 700 εκατομυρια boynty αρα ενας γιονκο το λιγοτερο να ειχε 900 εκατομιρια bounty.
354 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 06 Ιουλ 2012, 14:10
maxuris
Πωω φιλε, για τετραγωνισε λιγο τον κυκλο τωρα
355 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 06 Ιουλ 2012, 15:47
lelouch_vi_bretannia
:xD: :xD: :xD: :xD:maxuris έγραψε:Πωω φιλε, για τετραγωνισε λιγο τον κυκλο τωρα
356 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 06 Ιουλ 2012, 21:52
Choperfan
πλακα πλακα ομως εχει δικιο
357 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 07 Ιουλ 2012, 00:19
crimson
πολλες ανατροπες αυτο το αρκ, στην αρχη θεωρουσαμε για main κακο τον σμοκερ μετα ειδαμε τον traffy να σαπιζει τον σμοκυ οποτε αυτον μετα μαθαμε για τον σεζαρ μετα εμφανιστηκε ο βεργκο και τελος οσο παει μεγαλωνει το επιπεδο του κακου ειδαμε την φτερου τον γκεουλα..κοιτα οπως ειπε ο lelouch τα μπαουντι πανω κατω ετσι ειναι, ας πουμε η φτερου θα ειχε στανταρ πανω απο 550 κοντα στα 600 σε επιπεδο admiral οπως και ο mihawk αλλα δεν πιστευω οτι ο traffy ειναι πιο αδυναμος απο τον vergo απλα οι κακοι εχουν παντα το πανω χερι στην αρχη..
358 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 07 Ιουλ 2012, 04:07
Σκληρός Καριόλης
ο φλαμινγκο πριν γινει σισιμπουκαις ειχε 340 μυρια
359 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 09 Ιουλ 2012, 03:58
souidos
ελα μην λες σ παρακαλω για τα μπαουντι... γτ οι emperor's πανω κατω εχουνε γυρω στα 800-880... και απο οτι ειπε και ο απο πανω μ η φτερου εχει 340(οταν γινεσαι σιτσιμπουκαι δεν ανεβενει το μπαουντι σ!)... και μην κοιτας τα μπαουντι δεν παιζουνε ρολο μ την δυναμηκοτιτα τ καθε χαρακτηρα για παραδειγμα βλεπε ζορο βλεπε σαντζι...κ βλεπε και ροβιν π ειναι πιο πανω απο σαντζι...
360 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 10 Ιουλ 2012, 16:36
Choperfan
τα bounty παιζουν ρολο αν οχι πανντα αλλα κυριως ισχυουν σε σχεση με δυναμη κτλ.ο ντοφλαμινγκο πιστευω πως ειναι πολυ δυνατος και αν κανενας yonko πεθανει η κατι ο ντοφλαμινκο ειναο υποψηφιος
361 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 10 Ιουλ 2012, 16:55
souidos
μα σ λεω ι ροβιν εχει 80 και ο σαντζι εχει 77 ειναι ισοδυναμη θες να μ πεις?
362 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 10 Ιουλ 2012, 17:08
Kostago
Έχει βγει καινούργιο δεν πήρε κανείς χαμπάρι;
http://www.mangareader.net/one-piece/674
http://www.mangareader.net/one-piece/674
363 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 10 Ιουλ 2012, 17:13
Kostago
Απο το κακο στο χειρότερο παει η υπόθεση
364 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 10 Ιουλ 2012, 17:27
Choperfan
souidos έγραψε:μα σ λεω ι ροβιν εχει 80 και ο σαντζι εχει 77 ειναι ισοδυναμη θες να μ πεις?
ειπα πως τις περισσοτερες φορες ισχυουν τα bounty οχι παντα
365 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 10 Ιουλ 2012, 18:17
Gvendetta
Kostago έγραψε:Απο το κακο στο χειρότερο παει η υπόθεση
Τι εννοείς από το κακό στο χειρότερο.....ελπιζω να κανεις πλάκα ... η υποθεση κατα τη γνώμη μου ειναι απλα θεϊκή...
366 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 10 Ιουλ 2012, 19:37
GomuRumeninge
Πολυ ωραιο τσαπτερ...Τουλαχιστον μαθαμε πως τους εριξε ολους ο CC...Τελικα με ασφυξια...Στο τελος εχουμε και μια μικρη εμφανιση του Kid να παρακολουθει το πειραμα...To μονο που μενει ειναι να δουμε και τι θα γινει με την ομαδα του Zoro ( δυστυχως σε δυο εβδομαδες )...
367 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 10 Ιουλ 2012, 20:03
odi1
δεν είμαι σίγουρος αλλα νομίζω ότι στο τέλος με τον kid ήταν και αυτός ο γάλλος τις big mam δεν είμαι σίγουρος αλλα νομίζω ότι αχνοφαίνεται
368 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 11 Ιουλ 2012, 00:51
souidos
καλο τσαπτερ αλλα δν καταλαβα στο τελος τι φαση παιζει μ τον kid... λετε να δουμε μια παρομοια μαχη με το αρχιπελαγο??
369 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 11 Ιουλ 2012, 01:30
lelouch_vi_bretannia
δεν ξερω αγγλικα μπορει να μ πει καπιος τη στο καλο παιχτικε με τον κιντ?
370 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 11 Ιουλ 2012, 01:46
Santouryuu
odi1 έγραψε:δεν είμαι σίγουρος αλλα νομίζω ότι στο τέλος με τον kid ήταν και αυτός ο γάλλος τις big mam δεν είμαι σίγουρος αλλα νομίζω ότι αχνοφαίνεται
σωστος ο παικτης... αυτος με την αφανα και το πουρο ποιος να ειναι;
lelouch_vi_bretannia έγραψε:δεν ξερω αγγλικα μπορει να μ πει καπιος τη στο καλο παιχτικε με τον κιντ?
τον ρωτησαν αν ενδιαφερεται για οπλα μαζικης καταστροφης και αυτος ειπε οχι, αλλα ειναι καλο να τα γνωριζουμε. προφανως τους ειχε καλεσει ο σιζαρ να τους κανει καποια επιδειξη για ενα καινουργιο οπλο.
371 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 11 Ιουλ 2012, 15:35
lelouch_vi_bretannia
οταν ενωεις τους ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ???τι ακριβως ενωεις ηταν στο νυση ο κιντ !!!!!!??????εκει που ειναι τωρα ο λουφυ
372 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 11 Ιουλ 2012, 18:55
Lo0kBeHiNdU
Παιδιά δεν έχει καλέσει κανέναν στο νησί.. απλά μεταδίδει αυτο που γινεται στο νησι μέσω video-den-den-mushi, και αυτοί που το βλέπουν βρίσκονται ο καθένας στο μέρος του και πέρνουν το σήμα μέσω δικών τους den-den..
373 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 11 Ιουλ 2012, 19:13
Santouryuu
Lo0kBeHiNdU έγραψε:Παιδιά δεν έχει καλέσει κανέναν στο νησί.. απλά μεταδίδει αυτο που γινεται στο νησι μέσω video-den-den-mushi, και αυτοί που το βλέπουν βρίσκονται ο καθένας στο μέρος του και πέρνουν το σήμα μέσω δικών τους den-den..
σωστος.... τωρα θυμηθηκα που ειχαν και φουσκα γυρω γυρω για να μην αναπνεουν το τοξικο και δηλητηριαστουν! :xD:
374 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 12 Ιουλ 2012, 12:04
lelouch_vi_bretannia
ρε αυτοι στην τελευταια σελιδα εκτος απο τον κιντ πιοι μπορει να ειναι νομιζω οτι 2 ηταν ο πεκομς με τον αλλο με τα μακρια ποδια απο τους πειρατες της big mom τωρα για τον τυπα με το πουρο δεν μ παει κατι στο μυαλο εκτος απο το οτι ειναι καπετανιος γιατι δεν μ μιαζοι για τυπας που εκτελει διαταγες,τωρα για τον κατω δεξια μου φαινεται οτι ειναι γυναικα
375 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 12 Ιουλ 2012, 21:31
psy_gogos
παιζει να ειναι κ ο basil hawkins και οχι γυναικα ......
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης