Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Πως σώθηκε/εξαφανίστηκε ο Moria?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Σεβασμός πάνω από όλα gj!

Choperfan

Choperfan

respect στη παττυ :xD:

core

core

Ευχαριστώ παιδιά…
Ανταποδίνω τον σεβασμό…

Choperfan

Choperfan

ok τον δεχομαστε lol

Adu

Adu

o absalom τον εσωσε!

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

οτι και να εγινε στα κολοκιθια μας whistle

Choperfan

Choperfan

εγω δεν εχω κολοκυθια εχω πατατες κανουν? :xD:

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

frosted frosted frosted

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

SKULL JOKE :haha:

Giorgos

Giorgos

:haha:

The Strongest

The Strongest

Ρε παιδιά δεν νομίζω να έχει σωθεί διότι τη Παγκόσμια Κυβέρνηση έβαλε τον Flamingo να τον σκωτόσει διότι τον θεώρησαν αδύναμο.Εξάλου το λέει και ο Mihawk στην Perona που το διάβασε από τις εφημερίδες ότι πέθανε. aww

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Nope, εκεί που πήγε να τον αποτελειώσει εξαφανίστηκε!! whistle Έτσι θυμάμαι heh look at that

core

core

Patty D Luffy έγραψε:Nope, εκεί που πήγε να τον αποτελειώσει εξαφανίστηκε!! whistle Έτσι θυμάμαι heh look at that

+1

Giorgos

Giorgos

+2 :xD:

The Strongest

The Strongest

Ναι μπορεί και να εξαφανίστηκε γι'αυτό να έγραψαν στις εφημερίδες ότι πέθαναι στον πόλεμο (αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάτι θα έκανε η Παγκόσμια Κυβέρνηση σε περίπτωση που αποφάσισε να μην τον σκοτώσουν).

ZisAkiS

ZisAkiS

ειπαν οτι σκοτωθηκε για να καλυψουν τις βλαεις τους.. οπως στην arabasta που ειπαν οτι ο smoker νικησε τον crocodile...

The Strongest

The Strongest

Ναι κάτι τέτοιο πρέπει να παίχτηκε.

core

core

Τώρα αυτός λογικά θα στραφεί κατά της κυβέρνησης μετά από αυτό….

The Strongest

The Strongest

Ναι λογικά. gj! gj! gj! Εκτός άμα είναι κλεισμένος σε καμιά φυλακή. :xD: :xD: :xD: :xD:

Natsu

Natsu

και αυτος Okama εγινε

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

πλακα θα ειχε ο μορια να ειναι οκαμα :xD:

Barbossa elD

Barbossa elD

Aρχικά 8α ή8ελα να εφράσω την μεγάλη μου απορία : H εμφάνιση του μόρια οφείλεται στο φρούτο του?(γτ μια φορα αν8ρωπο δεν τον λες) ή ετσι γεννήθηκε(τερας δλδ)? ΕΠΙΣΗΣ ο ΜΟΡΙΑ ζει και βασιλευει...και αν σκεφτουμε το γεγονός οτι όλοι οι τρελοί και αφασιακοί έχουν μαζευτεί στους strawhats ένας ΜΟΡΙΑ τους χρειάζεται για ΝΑΚΑΜΑ(πλακα κάνω)...βέβαια ο τύπος είναι νούμερο αλλά το φρουτάκι του τα σπάει αγρια !!! Ακόμα μιας και αναφέρατε τον DON FLAMIGO νομίζω πως είναι ο Shichibukai που ο ODA έχει δείξει λιγότερο και αυτό είναι θλιβερό(γιατι είναι και ο αγαπημένος μου Shichibukai!) Ευελπιστώ στο μέλλον να αφιερώσει πολύ περισοτερο χρόνο σε αυτόν(πχ να συμετέχει σε ένα απο τα επόμενα ark)

Orman D Kurohige

Orman D Kurohige

λοιπον....διαφορες μορφες του one piece δειχνει στο episode 0 που ηταν η εισαγωγη της 10ης ταινιας
αν προσεξεις αναμεσα τους ειναι κι ο μορια

https://www.youtube.com/watch?v=SkIUrOZltXw

επισης στο 486 chapter δειχνει τον absalom και το αλλο το φρικιο να φευγουν απ το thriller bark και να συζητανε για τον ace αυτο σημαινει οτι ειναι μαζι με μορια.....
Σπόιλερ:

Barbossa elD

Barbossa elD

Orman D Kurohige μήπως ξέρεις που μπορώ να δω την 10η ταινία??? γιατι απο το WATCHOP την έχουν κατεβάσει...όποιος άλλος ξέρει παρακαλώ να με ενημερώσει!!!

ZisAkiS

ZisAkiS

core έγραψε:Τώρα αυτός λογικά θα στραφεί κατά της κυβέρνησης μετά από αυτό….

ενας αυτος, ενας ο jimbe, ενας ο aokiji... να πανε ολοι στους straw hats να γινει της @^&*#$ pingpingeyes pingpingeyes pingpingeyes

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-

» [Χαζοερωτήσεις] Hancock vs. Moria

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης