Barbossa elD έγραψε:Πρώτον πιστέυω πως η μάχη για την οποία μιλάτε θα είναι σίγουρα από τις 3 τελευταίες του one piece...δεν είμαι καν σίγουρος αν θα γίνει διότι πιστέυω ότι ο χειρότερος εχθρός του LUFFY είναι με διαφορά ο AKAINU(συνεπώς 8α είναι η τελευταία μαχη)...προσωπικά πιστεύω πως η προτελευταία μάχη 8α είναι με καποιον απο τους 2 πιο δυνατούς SUPERNOVA(LAW και KID)...πιστευω πως τον BLACKBEARD 8α τον αναλάβει ο SHANKS(μην ξεχνάμε ότι τα πληρωματά τους είναι σχεδόν ισάριθμα που και αυτο παιζει μεγάλο ρόλο)...βέβαια ονειρικό για μενα 8α ήταν να σκίσει τον BLACKBIRD o MARKO αλλα οσο και να μου αρέσει αυτό το σενάριο ξέρω πως δεν είναι αντικειμενικό...αλλά σίγουρα 8α ήθελα να είναι παρόν ο ΜΑΡΚΟ στις τελευταίες μάχες!!!Πάντως αναρωτιέμαι σε πόσο κομβικο ρόλο 8α τοπο8ετήσει ο ΟDA τον COBY καθώς επίσης : 8α φάει ο COBY devil fruit?? και αν φαει τι είδος???
πολυ καλη αναλυση φιλε αλλα με τον μαυρογενη θα διαφωνησω.... εγω πιστευω οτι θα παλεψει με το πληρωμα του λουφυ. ηδη εχουν αρχισει να βγαινουν τα ζευγαρια. ας πουμε ο σανκς εκτος απο τον ιδιο δεν εχει καποιον γνωστο ξιφομαχο να αντιμετωπισει τον shiliew. αρα μαλλον θα εχουμε μαχη με ζορο. επισης ο doc q ως γιατρος (πιο πολυ για τσαρλατανο τον κοβω) ειναι ο,τι πρεπει για chopper, οπως ο van augur για τον usopp. οσο για το αν τα πληρωματα τους ειναι ισαριθμα, μη ξεχνας οτι περιμενουμε αλλον εναν στους mugiwara για να γινουν 10 (αντε να ερθουν αλλοι δυο αν μετρησουμε και το αλογο :haha:) οπως ειχε πει εξ αρχης ο λουφυ οτι θελει. επισης οπως εχουμε αναφερει σε νωριτερα posts.... o blackbeard ειναι ο απολυτος villain, λογικο να τον αντιμετωπισει ο πρωταγωνιστης. αλλα στο one piece ποτε δεν ξερεις, μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε.