Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

ZisAkiS

ZisAkiS

core έγραψε:
ZisAkiS έγραψε:και δειτε λιγο καπου στο 1¨26 που δειχνει τον chopper να πηδαει... κατι περιεργο με τα κερατα του ειδα.. σαν πιο στρογγυλα..

σε ποιο σημείο ακριβώς λες;;

οταν εινια στη μαχη με τους marines που τους δειχνει να πολεμανε εναν εναν... πριν τον sanji τον δειχνει.. σαν να πηδαει προς τα πανω.. και δεν ξερω μου φανηκε καπως διαφορετικο.. μπορει να ειναι και βλακεια...

petrikie και santoryy τι ειναι αυτα τα σσσ και τα ουπς;;; ελπιζω οχι κανα σποιλερ ε;;;

petrikios

petrikios

Tιποατα δεν ειναι...λεμε καμια βλακεια μεταξυ μας....εχετε εσεις ακομα καιρο υπομονη..

Santouryuu

Santouryuu

σημερα νεο επισοδειο, ελπιζω να μην κοιμηθω παλι!

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

και γω ρ φιλε καθε φορα τα βλεπω μολις ανεβουν......

φρεσκα φρεσκα!

deko10ole

deko10ole

Και μπαγιάτικα καλά είναι αρκεί να υπάρχει και καλή ποιότητα

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

λοιπον μπορει το καινουργιο επεισοδιο να μην ειχε 'δραση' αλλα εμενα μου αρεσε.....

επιτελους αρχιζει και ψηνεται η κατασταση!

ZisAkiS

ZisAkiS

κριμα ο hachin ρεεεε... so bored. ellefson you is mean

core

core

Ναι ήταν καλό επεισόδιο… αν και το είδα λίγο καθυστερημένα…
Έκανε και την εμφάνιση του ο Jimbe….

deko10ole

deko10ole

Καιρός ήταν να εμφανιστεί ο mr. Fishman Karate. Αντε να δούμε καθόλου δράση

core

core

Με προβληματίζει το όνομα που είπε στο τέλος…..
Νέος χαρακτήρας μου μυρίζεται και μάλλον θα είναι και δυνατός….

ZisAkiS

ZisAkiS

βασιλισσα δεν ειπε;; γι αυτο και η shirahoshi θελει να παει εκει.. λοφικα για να δει τον ταφο της μανας της. και με την ευκαιρια θα δουμε και μια σθνατηση luffy-jimbe

petrikios

petrikios

ZisAkiS έγραψε:βασιλισσα δεν ειπε;; γι αυτο και η shirahoshi θελει να παει εκει.. λοφικα για να δει τον ταφο της μανας της. και με την ευκαιρια θα δουμε και μια σθνατηση luffy-jimbe
Bullseye

core

core

Κάτι μου λέει ότι σε αυτό το sea forest θα πέσει πολύ ξύλο…..

ZisAkiS

ZisAkiS

μακαρι!! κατανταει βαρετο ετσι σιγα σιγα που παει....

deko10ole

deko10ole

Μόνο βαρετό. Τουλάχιστον είδαμε εν δράση 2 νέα ενδιαφέροντα φρούτα στο Ψαροκασελονήσι,του Dracken και του Caribou

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

τωρα που λες caribou, εχω την αισθηση οτι θα παιχτει παρομοιο σκηνικο με thriller bark και kuma

δλδ πανω που θα εχουν νικησει τις ψαρουκλες θα πεταχτει αυτος........

core

core

Ρε παιδιά δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου φάνηκε και πολύ απειλητικός αυτός ο caribou....

ZisAkiS

ZisAkiS

εχει δυνατο φρουτο.. αν και ο luffy με το χακι τον εχει πολυ ευκολα.. αλλα και αυτος αντε πες εφτασε τωρα στο νησι.. πως θα φυγει;;;;;

core

core

Λογικά αυτός δεν θα αποτελέσει απειλή για τον Luffy….
Κάποιος άλλος θα τον παλέψει…..

ZisAkiS

ZisAkiS

εκτως αν τον παρουν χαμπαρι οι fishman και τον πολεμησουν αυτοι καπως... αν και χωρις haki δεν εχουν ελπιδες....

Santouryuu

Santouryuu

ανυπομονω να φτασουμε στις τελικες μαχες... δεν μπορω αλλο αυτο το τραλαλι τραλαλο.

Sosa

Sosa

παλι γκρινια???
μια χαρα ηταν το καινουριο επεισοδιο, εμενα τουλαχιστον μου αρεσε.

ZisAkiS

ZisAkiS

ναι ρ.. το σημερινο ηταν πολυ καλο.. στο επομενο θα εχει σιγουρα μπολικο ξυλο.. plz plz plz gj! αλλα να σας πω ρ παιδια.. σας φανηκε εσας πιο ψηλος ο Brook??? γτ εμενα πολυ ψηλος μου φανηκε... εριχνε 2-3 κεφαλια στον Usopp....

petrikios

petrikios

E ειναι πολυ ψηλος...ο πιο ψηλος του πληρωματος

core

core

καλό το νέο επεισόδιο δεν λέω αλλά ήθελα και λίγο μάχη....

κάτι άλλο....
ο Jimbe έγινε Wanted;;;
κάτι μου λέει ότι θα έχει και αυτός ακριβώς τον ίδιο δρόμο με τον Franky........

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης