Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Το καλύτερο "γκομενάκι" στο One Piece

Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c109%Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c10 9% [ 12 ]
Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c1026%Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c10 26% [ 36 ]
Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c100%Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c10 0% [ 0 ]
Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c1021%Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c10 21% [ 28 ]
Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c1010%Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c10 10% [ 13 ]
Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c102%Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c10 2% [ 3 ]
Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c106%Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c10 6% [ 8 ]
Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c101%Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c10 1% [ 1 ]
Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c100%Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c10 0% [ 0 ]
Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c109%Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c10 9% [ 12 ]
Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c1011%Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c10 11% [ 15 ]
Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c105%Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Vote_c10 5% [ 8 ]
Σύνολο Ψήφων : 136

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 11]

razor1911

razor1911

Απο αυτες Alvida

core

core

Παιδιά εγώ δεν ξέρω τι θα πείτε αλλά εμένα μου αρέσει πολύ η Margaret…

Santouryuu

Santouryuu

Nojico........για πολύ ΧΧΧ ;)

Η Πιο όμορφη/sexy γυναίκα στο One Piece  - Σελίδα 4 Nojiko3

core

core

Σαν να πείρε τα πάνω της η Perona μετά το time skip…
Τουμπανιάστικε μου φαίνετε….
(και δεν είναι η μόνη)

Santouryuu

Santouryuu

όλες οι γκόμενες στο OP ξαφνικά κάνανε προσθετική.....

fan service στο τετράγωνο!

core

core

Έλα ντε…..
Κοτόπουλα έτρωγαν όλες τα τελευταία δύο χρόνια;;;;

Sosa

Sosa

My vote goes to Califa...

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Μπορώ νς προσθέσω την Kokoro????? :xD: :haha:

balader

balader

Jewelry Bonney όταν την έκανε ο oda είχε πολύ έμπνευση
την έχουν πιάσει νομίζω?

Sosa

Sosa

dadan
ζουμερη
χυμωδης
νταρντανογυναικο

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Sosa έγραψε:dadan
ζουμερη
χυμωδης
νταρντανογυναικο

Agreed!!! Και η Kokoro μαζι!!!!

deko10ole

deko10ole

Dadan=χυμώδης χαχαχαχα.Συμφωνώ για Jewelrey Boney αρκετά μπροστά και αιώνιο πιπίνι κι όντως την παρέδωσε ο Blackbeard στους Marines αλλά όταν είδε ότι ήταν ο Akainu την έκανε αλά γαλλικά

maggie

maggie

Nojiko
Caimie
& Margaret

ARTHAN

ARTHAN

SADI_CHAN!!!!! Mmmmmmmmmmm........................ LOL!

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
ARTHAN έγραψε:SADI_CHAN!!!!! Mmmmmmmmmmm........................ LOL!

Δεν έδειξε την μάπα της όμως.. αλλιώς θα ήταν ενεπιφύλακτα νο1!!

Sosa

Sosa

sadi-chan?
μηπως εννοειτε "cindri-chan"??

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Sosa έγραψε:sadi-chan?
μηπως εννοειτε "cindri-chan"??

Sadι- από το Sadistic!!! Η φύλακας στο ιμπελ ντάουν...

petrikios

petrikios

Εκεινη η τυπισσα ρε...η σαδομαζοχιστρια που γουσταρε τις κραυγες των κρατουμενων....

Elidor

Elidor

Avarga
Η πορτοκαλομαλλα θεα θα παραμεινει το No1 οτι και να λετε εσεις οι βλασφημοι.

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Elidor έγραψε:Η πορτοκαλομαλλα θεα θα παραμεινει το No1 οτι και να λετε εσεις οι βλασφημοι.

Τι έχουν όλοι οι άντρες με τις κοκκινο-πορτοκαλομάλλες???
Όταν άρχισα σοβαρά One Piece (στα 14) μισούσα την nami, γιατί άρεζε στο αγόρι μου, μετά βρήκα και εγώ τον Ace και ησυχάσαμε!!

Elidor

Elidor

Avarga
Patty D Luffy έγραψε:
Elidor έγραψε:Η πορτοκαλομαλλα θεα θα παραμεινει το No1 οτι και να λετε εσεις οι βλασφημοι.

Ρωτα τη maggie.

maggie

maggie

^ τι να απαντησει η maggie ρε?

Sosa

Sosa

Η Nami ποτε δε με κερδισε. Ουτε ως εμφανιση ουτε ως προσωπικοτητα.

Το πουλεν μου ειναι η Bonney. Κλασικο αγριο θηλυκο, στα ορια του αγοροκοριτσου, που θα σου ριξει και κανα χαστουκι αμα λαχει, και θα φτιαχτεις περισσοτερο.

kosni21

kosni21

το καλο με την μπονι ειναι οτι μπορει να αλλαζει ηλικιες οποτε παιζει ποικιλια αλλα η φαντασιωση του ορ ειναι η φιδοβασιλισσα η αυτοκρατειρα των πειρατων η μελαχρινη αμαζονα η 1 κ μοναδικη μποα χανκοκ
εκτος κ στραβωσει κ σε κανει απολιθωμα η εχει τιποτα φιδια στο κρεβατι της

Santouryuu

Santouryuu

Patty D Luffy έγραψε:

Όταν άρχισα σοβαρά One Piece (στα 14) μισούσα την nami, γιατί άρεζε στο αγόρι μου, μετά βρήκα και εγώ τον Ace και ησυχάσαμε!!

εισαι σιγουρα ανω των 18 να απαντησω; nice!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης