Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Τι νομιζετε οτι συμενει το D.????

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

????????

Anonymous

Επισκέπτης
To D ειναι η δυναμη και η επιθυμια , η θεληση και αλλα τετοια ορισμενων ανθρωπων η κατι τετοιο lol

n1ckagc

n1ckagc

μηπως το D stand for Death... the Will of D και καλα οτι και να γινει, σε οτι κατασταση και αν βρισκετε υπερασπιζεται τα πιστευω του μεχρι θανατου χωρις δισταγμούς και λοιπα... και κατι λεγετε για την κληρωνομια τον προγονων οποτε και εδω μπορει να κολλαει ως dead's legacy.... (???) ισως παλι να ειναι τον ονομα καποιας αλλης φυλη(πχ. οπως εχουμε εμεις μινωητες, βαρβαρους, ουννοι) ανθρωπων οπου το μονο που τους απεμεινε ειναι το D για να ξεχωριζουν και ενα κρυφο χαρισμα ¨πιστη στον εαυτο τους και στα ονειρα τους" και η ιστορια να ειναι του στυλ οτι μια φυλη των D και μια η φυλη των Celestian Dragons΄στο παρελθον οι CD ηθελα να υποταξουν τον κοσμο και μονο oi D μπορουσαν να αντισταθουν αλλα κατι εγινε λιγoi εζησαν και ο JOY BOY ξεκινησε ενα ταξιδι στην Grand Line και αφηνε μηνυματα πισω του τα Poneglyth και αλλα οπως το noath(οπουμονο ενας πραγματικος απογονος μπορει να τα χρησιμοποιησει σωστα) μεχρι που εφτασε στο τελος οπου εκει αφησε το τελευταιο κομματι της ιστοριας μας το one piece (και μπορει να σημαινει one piece to connect all others) και σε αυτο να εχει τον τροπο να ξεπαστρεψουν τους CD και να ελευθερωσουν τον κοσμο απο αυτους τους μαλακες.... ουφ τωρα που το ξαναδιαβασα για λαθοι και λοιπα μου φαινεται οτι παιζει πολυ αγρια αυτο το σεναριο
ps κατι αλλο ηθελα να γραψω και σιγα σιγα μου ηρθε αυτη η ιδεα
τι λετε???
dont talk to me, i k

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Ο Οντα ακομα δεν ξερει ουτε τι ειναι το D ουτε τι ειναι το one piece, θα δει ποια ιδεα θαυμαστων ενθουσιαζει περισσοτερο και θα την πλασαρει για δικια του.

n1ckagc

n1ckagc

μετα το θανατο αυτουνου που εγραφε το bleach ο οντα εκατσε και εγραψε το τελος και καποιες πληροφοριες σχετικα με το onepiece σε περιπτωση που scared (χτυπα ξυλο) μην παει αδικα ο κοπος του

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Α ναι σωστο και αυτο, σρυ whistle

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Xrhstos D. Kol έγραψε:Ο Οντα ακομα δεν ξερει ουτε τι ειναι το D ουτε τι ειναι το one piece, θα δει ποια ιδεα θαυμαστων ενθουσιαζει περισσοτερο και θα την πλασαρει για δικια του.

Αυτο για μενα ειναι σιγουρο τι το κανει ο Οντα

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Και αυτο που ειπα εγω παιζει και αυτο που ειπε και το παλικαρι. Θα δουμε...

n1ckagc

n1ckagc

κοιτα το μονο σιγουρο ειναι οτι το ονεπιεσε ειναι θησαυρός
το θεμα ειναι τι θησαυρος... εγω πιστευω οτι ο οντα αρχικα το ξεκίνησε με το σκεπτικο οτι θα ειναι χρυσος, διαμαντια κτλ κτλ και στην πορεια που ειχε ανταπόκριση το μαγνα και σε μεγαλυτερος αρχισε σιγα σιγα να το κανει πιο dark και με σοβαρες καταστασεις (πχ να πεθαινουν ανθρωποι, λαμογια, μισος κτλ) και γιαυτο το λογο αλλαξε τα σχεδια του και ειδε οτι αμα ειναι τυπου χρυσος/λεφτα θα ξενερωσουν πολυ.... και οταν του πηραν την συνεντευξη και τον ρωτησαν οντως δεν ηξερε τι θα ειναι... αλλα εχει περασει αρκετως καιρος απο τοτε, αρα σιγουρα ο οντα ξερει... και δεν νομιζω να εχει αναγκη να κλεψει ιδεες απο τα φορουμ, διαβαζει ιστορικα βιβλια και μυθολογια ολου του κοσμου αρα εχει πολλες ιδεες...

Giorgos

Giorgos

ψιλοτραβηγμενη η ιδεα σου μετα απο ενα σημειο... :ρ

n1ckagc

n1ckagc

Giorgos έγραψε:ψιλοτραβηγμενη η ιδεα σου μετα απο ενα σημειο... :ρ

γιατι?

Giorgos

Giorgos

βγαζουν νοημα αυτα που γραφεις,αλλα δεν ξερω...μου φαινεται αρκετα πολυπλοκη η σκεψη σου...Μπορει να ειναι και κατι πιο απλο το D....

n1ckagc

n1ckagc

φαινεται πολυπολκο γιατι υποτιθεται ειναι ολοι η ιστορια σε μια παραγραφουλα... αμα ο οντα μας το κανει 100 τσαπτερς θα ειναι πιο απλο.... και λογικα θα εχει γινει καποιος πολεμος, οποτε θα εχει ψωμι...

Giorgos

Giorgos

ισως φιλε νικ....οψωμεθα...

SantiagoDRed

SantiagoDRed

Απ'οτι θυμαμε το OnePiece οταν ειχε πρωτοερθει στην ελλαδα ονομαζοταν"Ντρεϊκ το κυνιγι του θυσαυρου" (Drake's Treasure Hunt στα αγγλικα) και αυτο το D μπροστα απο το ντρεικ νομιζω οτι κατι σημαινει γιατι οτν παιζοταν στην ελλαδα δν θυμαμε κανεναν να λεγετε ντρεικ....

ZisAkiS

ZisAkiS

"Ντρεϊκ" λεγοταν ο luffy.. και δεν εχει καμια σχεση με το One Piece.. το ονομασαν "Ντρεϊκ και το κυνηγη του θυσυαρου" για να μην βαλουν το κανονικο ονομα, επειδη δεν ειχαν ολα τα δικαιωματα της σειρας....

????????

Anonymous

Επισκέπτης

marcothephoenix

dick isws :P κρυαααααααααααααδα :P

deko10ole

deko10ole

Βασικά το Άλτερ παίζει να έβαλε το Ντρέηκ λόγω του D...Τώρα 2 εκδοχές έχει αυτό:

1)Να κάνανε ένα γρήγορο googlάρισμα(ή yahooάρισμα τότε ήταν πιο γνωστό) και να βρήκανε αυτόν τον αληθινό πειρατή που λέγεται Drake http://en.wikipedia.org/wiki/Francis_Drake και να το κοτσάρανε στη τύχη.Το είχα κάνει κι εγώ τότε μικρός γιατί ήθελα να μάθω περισσότερα πράγματα για τον Ντρέηκ.

2)Ήρθαν σε μυστική συμφωνία με τον Όντα, ότι το D είναι απλά το πατρώνυμο όλων αυτών, σημαίνει Ντρέηκ κι έτσι το Άλτερ 10 χρόνια πριν εξήγησε σε όλους το Will of D.

souidos

souidos

DEKo10ole αυτος π γραφεις ειναι ο Xdrake... αμα διαβαζατε υπαρχουνε τοπικ π γραφει για το D 1 και 2 ολοι οι χαρακτηρες π αναφερει ο ODA einai αλιθηνοι χαρακτηρες... το αλτερ το εφερε σε ελλινικα δεδομενα!

http://watchop.com

Monkey.D.Dragon

Monkey.D.Dragon

Προσωπικά πιστεύω πως όλοι όσοι έχουν αυτό το D αποτελούν/αποτελούσαν έναν λαό που υπήρχε πριν από την World Government,πάνσοφο και ισχυρό όπως μας είχε δείξει σε ένα επεισόδιο το One Piece. Με μεγάλη πρόοδο στην τεχνολογία. Αλλά δημιουργήθηκε μια "συμμορία" από κάποιους βασιλείς ,γνωστή και ως World Government και κήρυξε πόλεμο σε αυτόν τον λαό. Χάνοντας αυτόν τον πόλεμο,αποφάσισαν να γράψουν τι έγινε στον τόπο τους και γενικότερα το τι συνέβη στα χρόνια τότε στα Poneglyphs.
Όσοι έχουν απομείνει τώρα,είναι απομεινάρια αυτής της γενεάς. ( θυμηθείτε λίγο τα λόγια του Whitebeard στον πόλεμο ). Και πιστεύω πως ο Luffy είναι απόγονος αυτού του χαμένου πολιτισμού και κουβαλάει στις πλάτες του αιώνες ιστορίας.
Όσο για το γράμμα D. ,είδαμε το Will of the D . Μπορεί απλά να μην σημαίνει τίποτα και απλά να χαρακτήριζε τους ανθρώπους που κάποτε κατοικούσαν στο νησί.
Εγώ είχα σκεφτεί και την λέξη Destiny αλλά είναι τελείως δικιά μου θεωρία ...

plankton

plankton

Monkey.D.Dragon έγραψε:Προσωπικά πιστεύω πως όλοι όσοι έχουν αυτό το D αποτελούν/αποτελούσαν έναν λαό που υπήρχε πριν από την World Government,πάνσοφο και ισχυρό όπως μας είχε δείξει σε ένα επεισόδιο το One Piece. Με μεγάλη πρόοδο στην τεχνολογία. Αλλά δημιουργήθηκε μια "συμμορία" από κάποιους βασιλείς ,γνωστή και ως World Government και κήρυξε πόλεμο σε αυτόν τον λαό. Χάνοντας αυτόν τον πόλεμο,αποφάσισαν να γράψουν τι έγινε στον τόπο τους και γενικότερα το τι συνέβη στα χρόνια τότε στα Poneglyphs.
Όσοι έχουν απομείνει τώρα,είναι απομεινάρια αυτής της γενεάς. ( θυμηθείτε λίγο τα λόγια του Whitebeard στον πόλεμο ). Και πιστεύω πως ο Luffy είναι απόγονος αυτού του χαμένου πολιτισμού και κουβαλάει στις πλάτες του αιώνες ιστορίας.
Όσο για το γράμμα D. ,είδαμε το Will of the D . Μπορεί απλά να μην σημαίνει τίποτα και απλά να χαρακτήριζε τους ανθρώπους που κάποτε κατοικούσαν στο νησί.
Εγώ είχα σκεφτεί και την λέξη Destiny αλλά είναι τελείως δικιά μου θεωρία ...

Και εγω αυτο πιστευω πως σημαινει.

Monkey.D.Dragon

Monkey.D.Dragon

Εχει πολυ ζουμη αυτο το πραγμα ;)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης