ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΔΗΡΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΩΡΡΗ!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Τι ομαδα ειστε????
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
ΟΜΑΔΕΣ
27 Απ: Τι ομαδα ειστε???? Τετ 19 Οκτ 2011, 14:54
souidos
μιλουσαμε γενικα γ τον φαναντισμο και οποιος ειναι φανατισμενος εχει ελλειψη παιδειας... (κ εγω εδωσα ενα παραδειγμα αλλο φαναντισμου)δλδ ειναι αλλος ο αθλητικος φανατισμος και αλλο ο θρησκευτικος και αλλο πατριωτικος φαναντισμος...ενταξει
28 Απ: Τι ομαδα ειστε???? Τετ 19 Οκτ 2011, 14:56
luffy_is_paok
σωστος ο παικτηςsouidos έγραψε:μιλουσαμε γενικα γ τον φαναντισμο και οποιος ειναι φανατισμενος εχει ελλειψη παιδειας... (κ εγω εδωσα ενα παραδειγμα αλλο φαναντισμου)δλδ ειναι αλλος ο αθλητικος φανατισμος και αλλο ο θρησκευτικος και αλλο πατριωτικος φαναντισμος...ενταξει
29 Απ: Τι ομαδα ειστε???? Τετ 19 Οκτ 2011, 15:38
Mike13
luffy_is_paok έγραψε:σωστος ο παικτηςsouidos έγραψε:μιλουσαμε γενικα γ τον φαναντισμο και οποιος ειναι φανατισμενος εχει ελλειψη παιδειας... (κ εγω εδωσα ενα παραδειγμα αλλο φαναντισμου)δλδ ειναι αλλος ο αθλητικος φανατισμος και αλλο ο θρησκευτικος και αλλο πατριωτικος φαναντισμος...ενταξει
Συμφωνφω!!!αλα ενταξει τωρα τερμα με το φανατισμο ειμαστε εντελος εκτος τοπικ!!!
31 Απ: Τι ομαδα ειστε???? Πεμ 20 Οκτ 2011, 14:06
Mike13
Πω ρε φιλε τους εκαναν τουλουμι στο ξυλο!!!!!!!!!!!!!!
35 Απ: Τι ομαδα ειστε???? Τετ 16 Νοε 2011, 14:22
than132
καλα ουτε καν δεν ειναι σε καμια εθνικι πλεον ....αλλα αφτο δεν σιμενει οτι δεν πρεπει να τον συμπεριλαβουμε ?? διλαδι η λαρισα που ειναι β εθνικη γιατι μπικε???
40 Απ: Τι ομαδα ειστε???? Πεμ 17 Νοε 2011, 02:50
tsiblis
φίλε mike όλα τα καλή η ιδέα να βάλεις αυτό το pool αλλά βάλε ρε μάγκα τον Ο.Φ.Η. στη ψηφοφορία να ρίξω το κουκί μουMike13 έγραψε:Ποια ομαδα υποστιρηζετε!!!Εγω παντως παιδια ειμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ!!!!!!
41 Απ: Τι ομαδα ειστε???? Πεμ 08 Δεκ 2011, 08:52
n1ckagc
tsiblis έγραψε:φίλε mike όλα τα καλή η ιδέα να βάλεις αυτό το pool αλλά βάλε ρε μάγκα τον Ο.Φ.Η. στη ψηφοφορία να ρίξω το κουκί μουMike13 έγραψε:Ποια ομαδα υποστιρηζετε!!!Εγω παντως παιδια ειμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ!!!!!!
δικο εχει ρε ο τσιλις.... δυο κουκια που μαζευτικαν τωρ που να τα βαλουμε??? ασε μην μου πεις....
45 Απ: Τι ομαδα ειστε???? Τετ 14 Δεκ 2011, 15:46
Frozen Toshiro
παναθα αλλα χουλιγκανισμους δε γουσταρω
47 Απ: Τι ομαδα ειστε???? Τετ 14 Δεκ 2011, 18:52
Frozen Toshiro
ε ναι ρε δηλαδη αν κοπανισω τον συμαθητη μου που ειναι αλλη ομαδα με καμια καρεκλα τι κερδιζω? ΤΙΠΟΤΑ ελεος με αυτος που δερνουν κοσμο επιδει ετσι γουσταρουν. αισχος!
οπιος διαφωνει αυτη ειναι η δικη μου αποψη εχει οπιο δικαιομα θελει να διαφωνισει
οπιος διαφωνει αυτη ειναι η δικη μου αποψη εχει οπιο δικαιομα θελει να διαφωνισει
50 Απ: Τι ομαδα ειστε???? Σαβ 17 Δεκ 2011, 22:18
Sosa
core έγραψε:δεν ασχολούμαι........... :xD:
Ομαδάρα. Μάλλον δικό σας είναι το πρωτάθλημα και φέτος!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης