και τα poneglyph και τον Norland και το Haki επίσης
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Χειροτερο Ark One Piece???
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Ark:
27 Απ: Χειροτερο Ark One Piece??? Τετ 27 Αυγ 2014, 19:14
The Red-Haired
Το Skypea Ark είναι από τα αγαπημένα μου! Βέβαια τα είδα μαζεμένα οπότε μπορεί να έπαιξε κι αυτό ένα ρόλο.
Τα πιο βαρετά για εμένα ήταν με τους Fox Pirates και στο Fishman Island -που μπορούσε να είχε τελειώσει πολύ πιο σύντομα χωρίς να έχουμε χάσει κάτι ουσιαστικό-. Μου άρεσε όμως η ιστορία του Fisher Tiger και το ξύλο που έφαγε ο Hordi.
Τα πιο βαρετά για εμένα ήταν με τους Fox Pirates και στο Fishman Island -που μπορούσε να είχε τελειώσει πολύ πιο σύντομα χωρίς να έχουμε χάσει κάτι ουσιαστικό-. Μου άρεσε όμως η ιστορία του Fisher Tiger και το ξύλο που έφαγε ο Hordi.
28 Απ: Χειροτερο Ark One Piece??? Τετ 10 Σεπ 2014, 09:25
Νικολής
Lion D. Man έγραψε:
+1 απο μενα
29 Απ: Χειροτερο Ark One Piece??? Κυρ 17 Ιαν 2016, 01:06
Gol. D. Russ
το Arc του Foxy με διαφορα το πιο αθλιο για εμενα , ο Oda το εφτιαξε απλα για να καθυστερησει το υπολοιπο ενδιαφερον anime πιστευω
30 Απ: Χειροτερο Ark One Piece??? Κυρ 17 Ιαν 2016, 01:22
Aldark
Xμ , αυτό το θέμα θέλει μεγάλο update...
Πάντως το κανονικό αρκ του Φόξυ είναι μόνο η πρώτη περιπέτεια με το μποξ κι αυτά , που για μένα ήταν γαμάτη. Μετά που το ψιλοέχασε ήταν φίλλερ...
Πάντως το κανονικό αρκ του Φόξυ είναι μόνο η πρώτη περιπέτεια με το μποξ κι αυτά , που για μένα ήταν γαμάτη. Μετά που το ψιλοέχασε ήταν φίλλερ...
33 Απ: Χειροτερο Ark One Piece??? Δευ 08 Φεβ 2016, 16:31
Tcixlas
τώρα αλήθεια/? είχα δει ότι το έλεγες στο fb αλλά νομιζα τρολάρεις.... χειρότερο απο το φοξι αρκ?
34 Απ: Χειροτερο Ark One Piece??? Δευ 08 Φεβ 2016, 18:19
Kamikaze
Όπως είπα και στο fb θα το ξαναπώ. Αντικειμενικά όχι δεν είναι το χειρότερο το Enies Lobby, αντιθέτως. Προσωπικά όμως λόγω του ότι ξενέρωσα αφάνταστα με τη συγκεκριμένη μάχη δεν με άφησε με την καλύτερη εντύπωση. Στο Long Ring Long Land δεν ξενέρωσα/βαρέθηκα ούτε λεπτό γιατί ήταν διασκεδαστικό.
35 Απ: Χειροτερο Ark One Piece??? Δευ 08 Φεβ 2016, 18:47
Tcixlas
με κούρασε, είχε χάλια χαρακτήρες, δεν το θεωρησα αστειο καθόλου, αντικειμενικά ήταν ένα αρκ ξεκούρασης και απλά να φάει λίγο χρόνο... για μένα είναι ότι χειρότερο έχουμε δει και εχουμε δει και φισμαν
36 Απ: Χειροτερο Ark One Piece??? Δευ 08 Φεβ 2016, 18:49
Kamikaze
Επειδή εγώ μιλάω αποκλειστικά για το anime μιας και στο manga δεν με κούρασε κανένα, θέλω να ξέρω αν και εσύ εννοείς μόνο το anime.
Fishman Island λόγω του ότι το έβλεπα ongoing δεν με κούρασε.
Fishman Island λόγω του ότι το έβλεπα ongoing δεν με κούρασε.
37 Απ: Χειροτερο Ark One Piece??? Δευ 08 Φεβ 2016, 18:55
NikosV20
Το καλύτερο αρκ Enies Lobby και όσο για το χειρότερο είμαι ανάμεσα σε Baroque Works και Skypiea
38 Απ: Χειροτερο Ark One Piece??? Δευ 08 Φεβ 2016, 19:00
Tcixlas
ναι μιλάω για ανιμ... το φισμαν δεν με κούρασε με εκνεύρισε ίσως, γιατί περίμενα διαφορετικό το ξεκίνημα 2 χρόνια μετά.... ήταν προσωπική απογοήτευση... το foxy arc με πέθανε πραγματικά στη βαρεμάρα το σκιπαρα στα επεισόδια σκέψου
39 Απ: Χειροτερο Ark One Piece??? Δευ 08 Φεβ 2016, 21:48
Kamikaze
Στο anime εμένα και το Fishman Island μου άρεσαν και το Long Ring Long Land και γενικά τα πάντα. Και τα fillers. Στο μόνο σημείο που έχω βαρεθεί στο One Piece και δεν διασκέδασα όταν το έβλεπα ήταν το Luffy vs Lucci που ήταν στο τέλος του Arc. Να γιατί το Enies Lobby μου έχει αφήσει τέτοια εντύπωση.
Στο manga όλα τα Arcs είναι μια χαρά. Όταν το διάβαζατα ευχαριστήθηκα όλα.
Στο manga όλα τα Arcs είναι μια χαρά. Όταν το διάβαζατα ευχαριστήθηκα όλα.
41 Απ: Χειροτερο Ark One Piece??? Δευ 08 Φεβ 2016, 22:02
Kamikaze
Γιατί κράτησε πάρα πολύ, σχεδόν 10 επεισόδια. Zoro vs Kaku κράτησε 2 που ο δεύτερος ήταν ο δεύτερος καλύτερος δολοφόνος και του Luffy 10 επεισόδια.
42 Απ: Χειροτερο Ark One Piece??? Δευ 08 Φεβ 2016, 22:21
Tcixlas
ναι απλά τονίζαν υπερβολικά γιατί είχαμε για πρώτη φορά τα gears και τόσο δυνατό αντίπαλο οπότε έκανε ένα fanservice στις μάχες ξέρω γω και καθυστέρησε και λίγο για να πάρει χρόνο και να ρίξει hype
43 Απ: Χειροτερο Ark One Piece??? Δευ 08 Φεβ 2016, 23:01
Kamikaze
Μα συνέβαιναν τα ίδια σε μια φάση. Δεν έδειχνε κάτι διαφορετικό. Τα ίδια frames ξανά και ξανά και μόνο hype δεν έριξε.
44 Απ: Χειροτερο Ark One Piece??? Δευ 08 Φεβ 2016, 23:05
Gol. D. Russ
καλα εγω πιστευω ολοκληρο το φοξυ αρκ ηταν ενα φιλλερ απλα δεν το λενε στα ισα πραγματικα αθλιο μονο το ΑΦΡΟ γαμησε χΔ
45 Απ: Χειροτερο Ark One Piece??? Δευ 08 Φεβ 2016, 23:14
Aldark
Δεν είναι ένα φίλλερ γιατί το έγραψε ο όντα...Νταξ ήταν ψιλοάκυρο , αλλά ήταν χαλάρωση μετά από τεταμένα αρξ και πριν απ'το πιο συγκλονιστικό και σοβαρό ως τώρα. Καλά έκανε και το βαλε , και ήταν απίστευτα διασκεδαστικό!!
46 Απ: Χειροτερο Ark One Piece??? Δευ 08 Φεβ 2016, 23:18
Kamikaze
Το Long Ring Long Land δεν είναι filler Arc γιατί υπάρχει στο manga, απλά στο anime έβαλαν μερικά filler επεισόδια.
47 Απ: Χειροτερο Ark One Piece??? Δευ 08 Φεβ 2016, 23:21
Gol. D. Russ
ηταν αρκετα κουραστικο πιο το νοημα τωρα να δουμε τον λουφυ να παιζει μποξ , να κανει πατιναζ , ζορο σαντζι να παιζουν μπαλα , ΕΛΕΟΣ δηλαδη..
48 Απ: Χειροτερο Ark One Piece??? Δευ 08 Φεβ 2016, 23:42
Kamikaze
Μερικά ήταν fillers. Αλλά ήταν ένα ξεκούραστο Arc για το manga λόγω του ότι η Skypiea ήταν το τότε μεγαλύτερο Arc και γεμάτο πληροφορίες.
49 Απ: Χειροτερο Ark One Piece??? Τρι 09 Φεβ 2016, 01:19
Tcixlas
ήταν οπως τωρα είναι το ζου για να ξεκουραστούν απλά τότε δεν είχε τοσο ενδιαφέρον με την καμια
50 Απ: Χειροτερο Ark One Piece??? Τρι 09 Φεβ 2016, 01:38
Kamikaze
Ωραίο ήταν μωρέ εντάξει, μάθαμε για το Νησί του Παραδείσου που μαζεύονται οι πειρατές, είδαμε και τον Kuzan. Ήταν κάτι ξεχωριστό γενικά από την όλη ιστορία.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης