Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

petrikios

petrikios

Λεω απλα οτι ειναι η μοναδικη δυναμη που εχουμε δει και ταιριαζει με αυτα που εχει παθει ο Samurai...συμφωνω πως ειναι περιεργο να γινει ο Law Shichibukai...απλα το λεω...ισως ειναι και αυτος ( ο Σαμουραι ) μερος καποιου πειραματος...αλλα συμφωνα με τα λεγομενα του στην ολη υποθεση εμπλεκεται καποιος Σικιμπουκαι που ισως να ναι φρεσκο αιμα...αφου Μορια Β.Β Jinbe ειναι εκτος..

xans_gr

εγω πιστευω παντως οτι δεν εγιναι hibukai ο law ::P

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Και εγώ έτσι πιστεύω...

Sosa

Sosa

μην μπερδευεστε...η Ναμι ειπε οτι ο ΣΑΜΟΥΡΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ BUGGY (ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο BUGGY), οχι οτι αυτος που τον εκοψε μοιαζει με τον Buggy...και κατα δευτερον το αν ο Law ειναι αρκετα δυνατος για να ειναι Shichi δεν το ξερετε για να το αποκλειετε. Δεν ξερουμε καν τι εχει κανει αυτα τα 2 χρονια...Ασε που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πλεον rookie
Οσο γι'αυτη που πετουσε, μου μοιαζει για DF user, zoan-type.

Elidor

Elidor

Avarga
Η Ναμι εχει βυζαρες.

luffy_is_paok

luffy_is_paok

το κεφαλι ειπε οτι καποιος του το εκανε αυτο αλλα δεν θυμόταν το ονομα του αρα κατα 90% ειναι ο law geek

xans_gr

εγω πιστευω οτι μεσα σε ολο αθτο εμπλεκετε η boney γιατι στην εικονα μετα το time skip την δειχνει με μια γουνα και ειδαμε και αυτα τα μωρα αρα κατι τετοι

ο πεζει κατα την γνωμη μου εσυς πως το βλεπετε

Sosa

Sosa

ίσως τα γιγάντια παιδιά να έχουν να κάνουν με κάποια μετάλλαξη που προκλήθηκε από κάποια μαλακία του Vegapunk...η Bonney φαίνεται πως μπορεί να "παίζει" με τις ηλικίες των ανθρώπων, όχι όμως να τους κάνει γίγαντες...

(κάτι μου θυμίζει ο γραφικός χαρακτήρα του xans_gr....χαχα)

xans_gr

τι?

xans_gr

μπορει τα παιδια να ηταν γιγαντες πθ απιλουσαν την wg

iFiVa

iFiVa

^ μην κανεις double posts....

Νομιζω πως τα μωρα εχουν καποια σχεση με τον Vegapunk...."φτιαχνουν" γιγαντες για να δουλευουν για τους Marines...

No Manga Next Week :buhu:

Aldark

Aldark

crimson έγραψε:
petrikios έγραψε:
karamin έγραψε:

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!

Δεν περιμενα κατι αλλο απο σενα...οσο για εκεινη την γυναικα με τα φτερα εμενα πιο πολυ μου θυμησε κατι σαν μυθολογικο τερας...Αρπια ή κατι τετοιο...οσο για τον Σαμουραι και το διαλλειμενο κεφαλι εξακολουθω να πιστευω πως μονο ο Law θα μπορουσε να κανει κατι τετοιο...τωρα αν ειναι τιποτα αλλο δεν ξερω θα δουμε στην πορεια...τωρα για τα γιγαντια παιδια ή ειναι ορφανοτροφειο γιγαντων ή ειναι θυματα πειραματος μαζι με κεινη την γυναικα με τα φτερα επισης...
ολα ειναι πιθανα πλεον οσο για τον τραφαλγαρ δεν κολλαει να γινει σιτσιμπουκαι, γιατι η κυβερνηση να κανει σιτσι εναν rookie και οχι εναν βετερανο πειρατη απο το νεο κοσμο??ασε που ο law σκοπευει να γινει pirate king και δεν θα δεχοταν ποτε..ασε που η δυναμη του law δεν ειναι πουθενα κοντα στα επιπεδα των shichibukai ακομα

o Moria θελει να γινει pirate king αλλα χωθηκε shichibukai... οπως κι ο blackbeard αλλα αστον αυτον γτ ειχε αλλα σχεδια...
Elidor έγραψε:Η Ναμι εχει βυζαρες.

+1000000000000

Sosa έγραψε:ίσως τα γιγάντια παιδιά να έχουν να κάνουν με κάποια μετάλλαξη που προκλήθηκε από κάποια μαλακία του Vegapunk...η Bonney φαίνεται πως μπορεί να "παίζει" με τις ηλικίες των ανθρώπων, όχι όμως να τους κάνει γίγαντες...
παιζει να ταν γιγαντες που τους εκανε μωρα...αλλα το ψιλο-αποκλειω...

ωραιο το τσαπ μα πολυ οτινανισμος

crimson

crimson

δεν εχει μανγκα την αλλη βδομαδα??????????????????? :buhu: aldark και ο crocodile ηθελε να γνει βασιλιας των πειρατων αλλα ολοι εγιναν σιτσι μολις περασαν αρκετα χρονια στο new world και καταλαβαν οτι ειναι φλωροι για να παν τοσο ψηλα αλλα παλι ειχαν ενα ονομα..ο τραφαλγκαρ δεν εχει κανει τπτ ακομα...οποτε η γκομενα ειναι mythical zoan model harpy??κολλαει παντως..

Aldark

Aldark

δεν ειναι πλεον ροοκι ρε ο λο , ουτε ο λουφφυ 2 χρονια μετα θεωρειτε ρουκι , ο κροκο δε ξες ποτε εγινε σιτσι , το μπαουντυ του ηταν μονο 80 μιλλζ οταν μπηκε , το ιδιο ισχυει για χανκοκ (η οποια στο κατω κατω ειναι χρονια σιτσι και αρκετα νεα)

crimson

crimson

τεσπα θα δουμε..κατι αλλο, λετε τα ποδια να ειναι μαζι με αυτο το κεφαλι?αλλα εχουν διαφορετικο τροπο ομιλιας,τα ποδια λενε στο τελος bu buh

xans_gr

ειναι σιγουρω οτι δεν εχει μανγα την αλλη εβδομαδα

DestructionMan

DestructionMan

εγώ πιστεύω ότι στο νησί γίνονταν πειράματα και ίσως για τη δημιουργία devil fruit τι λέτε ???? Αν και ακούγεται κάπως θα μπορούσε να συμβεί ????? απλά αναφέρω ένα σενάριο

Υ.Γ. Πολλές καινούργιες πληροφορίες μας δίνει ο oda
1. ο Brook είναι ελεύθερος λογικά και βρίσκεται ή στο πλοίο ή κάπου
πεταμένος στο νησί
2. κάτι περίεργο συμβαίνει με τους σαμουράι (πατέρας γιος και ποιοι αλλοι
δεν ξέρουμε)
3. τελικά το κρέας του δράκου είναι νόστιμο.. gj! :xD:

crimson

crimson

ετσι φαινεται οτι γινονται πειραματα τωρα αν αυτα τα παιδια εχουν σχεση με την κυβερνηση δεν ξερω, παιζει κιολας να ειναι κολπο του σιτσιμπουκαι που εκμεταλευεται το γεγονος οτι δεν παταει κανεις εκει το ποδι του ουτε οι μαρινς..

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

εχουμε να δουμε ΠΟΛΛΑ παραξενα στο new world....και θελω μαχη με αυτην την harpy.......η ναμι παλι...................!!!<33333

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Nami θεα!
Τα παιδακια στο τελος ολα τα λεφτα αν και γιγαντες.Τα βρηκα χαριτωμενα!
Για τα ποδια ουδεν σχολιο, το ιδιο και για το κεφαλι που του γυαλισε η θεα Νami τρομαρα του.

Θα περιμενω τις εξελιξεις για να εχω μια ολοκληρωμενη εικονα στο μυαλο μου γιατι τωρα ολα τα βλεπω μισα.Στην κυριολεξια.

Αλλου ποδια αλλου κεφαλι, αλλου και γω δεν ξερω τι οπως στη σελιδα 9.

Ace

Ace

Κεφάλι και πόδια είναι διαφορετικός άνθρωπος.
1) Γιατί μιλάνε με τελείως διαφορετικό τρόπο (δεν το έβαλε τυχαία Όντα πιστεύω).
2) Γιατί έχουν διαφορετικούς στόχους. Τα πόδια θέλουν να σφάξουν το Shichibukai ενώ το κεφάλι θέλει να σώσει τον γιο του.
3) Τα πόδια ήταν στο καυτό μέρος του νησιού ενώ το κεφάλι στο παγωμένο (και δεν είχε καν ιδέα πως υπάρχει καυτό μέρος).

crimson

crimson

οντως δικιο εχεις...τωρα μενει να μαθουμε ποιος ειναι ο σιτσι(ολα ειναι πιθανα) το οτι ανεφερε τον μπαγκυ η ναμι σημαινει κατι? η αλλη η αρπυα παντως μου φαινεται οτι θα ειναι με το μερος του λουφυ δεν φανηκε ιδιαιτερα εχθρικη...

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Mπα.. μην το λες φάνηκε ύπουλη... Πάντως περιμένουμε πολλές απαντήσεις...

Sosa

Sosa

θα μπορουσε το theme του arc να ειναι fairy tale...
και το Punk Hazard να ειναι fairy tale νησι...
σκεφτειτε τι εχουμε δει ως τωρα: κομματιασμενο σαμουραι, γυναικα που πεταει, δρακο, γιγαντια παιδια..
και ολα αυτα σε ενα μερος που παραδοξως ειναι μισο "παγος" μισο "φωτια"

vagas1989

vagas1989

πολλά ερωτηματικά ρε φούστη... δεν τολμώ να κάνω υποθέσεις τώρα αχταρμάς .Έχει πολύ ψωμί η υπόθεση.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης