Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Neon Genesis Evangelion

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Neon Genesis Evangelion - Σελίδα 2 Empty Απ: Neon Genesis Evangelion Δευ 20 Ιουν 2016, 22:33

Scarlet D.

Scarlet D.

απο το 1-22 ηταν καλό προς ωραίο, ωστόσο μετά έγινε τεράστια κοιλιά καθώς πρωτ' απ όλα με ξενέρωσαν τρελα τα επεισοδεια που οι χαρακτηρες μιλουσαν στον εαυτό τους.

Αφου είδα τις ταίνιες τις 2 με έπιασε μια κατάθλιψη γιατί τελείωσε με περίεργο τρόπο... με πολυ περίεργο τρόπο... και με plot holes, γενικα μου πήρε 2-3 μερες να κατανοήσω οτι τελείωσε έτσι ένα anime που άρχησε τόσο καλά

τωρα για τις καινουργιες ταινιες, βγάζουν περισσότερο νόημα, ο shinji δεν φευγει καθε 5 επεισόδεια απο την NERV και γενικα το αισθανεσαι οτι δεν ειναι αλλαν'ταλον οπως το neon genesys, ανυπομονω να βγει το part 4

http://www.onepiecegr.com/

27Neon Genesis Evangelion - Σελίδα 2 Empty Απ: Neon Genesis Evangelion Σαβ 23 Ιουλ 2016, 01:41

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Μόλις είδα τα 26 επεισόδια και το End of Evangelion.

ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ;

28Neon Genesis Evangelion - Σελίδα 2 Empty Απ: Neon Genesis Evangelion Σαβ 23 Ιουλ 2016, 01:56

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

29Neon Genesis Evangelion - Σελίδα 2 Empty Απ: Neon Genesis Evangelion Σαβ 23 Ιουλ 2016, 03:09

Scarlet D.

Scarlet D.

Deathracer2009 έγραψε:Μόλις είδα τα 26 επεισόδια και το End of Evangelion.

ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ;
καλοσηρθες στον κοσμο του evangelion, εκει οπου ουτε το opening δεν βγαζει νοημα

http://www.onepiecegr.com/

30Neon Genesis Evangelion - Σελίδα 2 Empty Απ: Neon Genesis Evangelion Σαβ 20 Αυγ 2016, 20:22

Kamikaze

Kamikaze

Το τέλος του Neon Genesis Evangelion είναι το End of Evangelion, όχι το επεισόδιο 26 όπως πχ στο FMA είναι το Conqueror of Shamballa και όχι το επεισόδιο 51.

Αν και εμένα μου άρεσε περισσότερο το τέλος του 26 από της ταινίας.

31Neon Genesis Evangelion - Σελίδα 2 Empty Απ: Neon Genesis Evangelion Σαβ 20 Αυγ 2016, 21:13

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Το Conqueror of Shamballa δεν το εχω δει.

Εγω δεν καταλαβα γρι βλεποντας τα επεισοδια του NGE και του End Of Evangelion αλλα τεσπα... hahaha

32Neon Genesis Evangelion - Σελίδα 2 Empty Απ: Neon Genesis Evangelion Κυρ 21 Αυγ 2016, 03:19

Kamikaze

Kamikaze

Είναι ψυχολογικό anime. Η πλοκή δεν υπάρχει για να της δίνεις σημασία. Το μόνο που πρέπει να δίνεις σημασία είναι οι χαρακτήρες. Για αυτό και το τέλος του anime μου άρεσε περισσότερο. Η ταινία κάνει το anime να shonenιάζει κάτι που δεν πρέπει. Είναι ψυχολογικό και έπρεπε να τελειώσει έτσι. Όπως στο 26 δηλαδή.

33Neon Genesis Evangelion - Σελίδα 2 Empty Απ: Neon Genesis Evangelion Κυρ 21 Αυγ 2016, 23:25

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Kαλα οτι και οι 3 χειριστες των Εvangelion ειχαν ψυχολογικα ηταν πασιφανες. Η πιο νορμαλ ηταν η Asuka.

34Neon Genesis Evangelion - Σελίδα 2 Empty Απ: Neon Genesis Evangelion Δευ 22 Αυγ 2016, 15:03

Kamikaze

Kamikaze

Το αντίθετο βασικά...

35Neon Genesis Evangelion - Σελίδα 2 Empty Απ: Neon Genesis Evangelion Τρι 23 Αυγ 2016, 10:30

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Επειδη ειναι πιο ζωηρη η συγκεκριμενη για αυτο μου φανηκε πιο normal.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης