Καλωσηρθατε στη ανιμε football league! Το καθε μελος που θα δηλωσει συμμετοχη γινεται προεδρος μιας ομαδα της οποιας ο ιδιος δημιουργει! Αφου (και αν) δημιουργηθει ενας ικανοποιητικος αριθμος ομαδων ξεκιναει το πρωταθλημα το οποιο θα το προσομοιωνω εγω και θα ανακοινωνω τα αποτελεσματα καθως και μια μικρη περιγραφη του τι συνεβη σε καθε αγωνα...
Οι κανονες ειναι απλοι!
1. Το καθε μελος μπορει να δημιουργησει μοναχα μια ομαδα!
2. Η καθε ομαδα αποτελειτε απο εξι παιχτες (μαζι με τον τερματοφυλακα) καθως και εναν προπονητη!
3. Οι αγωνες γινονται ανα δυο ημερες μετα την εναρξη του πρωταθληματος
4. Καθε κυριακη υπαρχει η μεταγραφικη περιοδος οπου οι προεδροι μπορουν να ανταλλαξουν η και να φερουν νεους παιχτες στην ομαδα!
5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ! Οποτε αν τραυματιστει καποιος παιχτης παιζετε με αριθμητικο μειονεκτημα...
6. Αν θεωρησετε πως καποιο παιχνιδι ειναι στημενο μπορειτε να προσφυγετε στην αρμοδια αρχη (εμενα)
7. Θα εχω και εγω ομαδα!
Για να δημιουργησετε μια ομαδα απλα δηλωνετε το ονομα της ομαδας που θελετε καθως και τους παιχτες της... Ολοι οι παιχτες πρεπει να ειναι απο ανιμε...
Καντε προσεκτικα τις επιλογες σας με κριτηριο το ποσο καλοι πιστευετε θα ηταν στο ποδοσφαιρο!
Οι κανονες ειναι απλοι!
1. Το καθε μελος μπορει να δημιουργησει μοναχα μια ομαδα!
2. Η καθε ομαδα αποτελειτε απο εξι παιχτες (μαζι με τον τερματοφυλακα) καθως και εναν προπονητη!
3. Οι αγωνες γινονται ανα δυο ημερες μετα την εναρξη του πρωταθληματος
4. Καθε κυριακη υπαρχει η μεταγραφικη περιοδος οπου οι προεδροι μπορουν να ανταλλαξουν η και να φερουν νεους παιχτες στην ομαδα!
5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ! Οποτε αν τραυματιστει καποιος παιχτης παιζετε με αριθμητικο μειονεκτημα...
6. Αν θεωρησετε πως καποιο παιχνιδι ειναι στημενο μπορειτε να προσφυγετε στην αρμοδια αρχη (εμενα)
7. Θα εχω και εγω ομαδα!
Για να δημιουργησετε μια ομαδα απλα δηλωνετε το ονομα της ομαδας που θελετε καθως και τους παιχτες της... Ολοι οι παιχτες πρεπει να ειναι απο ανιμε...
Καντε προσεκτικα τις επιλογες σας με κριτηριο το ποσο καλοι πιστευετε θα ηταν στο ποδοσφαιρο!